kolay kolay kimseye sırtımı dönmem ben, insana her türlü ihtiyaç vardır, ama bi de sildiysem bitmiştir benim için, dönüp bakmam,
yarın yüzüne bakacağım adamın asla kalbini kırmam, hoş tutarım, rahatsız olduğum bi durum varsa da yeri gelince uygun dille söylerim,
7 yıllık en yakın can dostumla bir anda bitirdim ilişkimi, övünmek gibi olmasın ama bi insan ben gibi birini kaybediyorsa eğer cidden büyük boşluk olur hayatında, öyle de oldu yan
bu iyilik dolu cümlelerin altında buzağı aramıyoruz dimi voltajım, yoksa bi baksak mı altına ne var ne yok diye?
Kaynananın sucu yokta,gorumce izin alamazsa gelemeyebilir...:) Allah sabir versin, hamile hamile bilemiyorum o kadar kisi gelmeleri ne kadar mantikli.
Kendi annen baska sehirdemi?
Kayinvaliden ne kadar anlayisli.:)))
Gulimier tatlım benim çok geçmiş olsun(
kızlar Voltajım kız kardeşime cinsiyet tahmini yaptı,msjlaşmalar ondan
voltajım abaküsle bile çıkılmaz gerçekten bu işin içinden:26: Allah yardımcın olsun canım ya,tatilin sonuna kadar kalmazlar inşallah..
Kaynananın sucu yokta,gorumce izin alamazsa gelemeyebilir...
Annem uzakta canım ,oda hasta etti gece gece.gorusmezler ikisi aynı sehirde ama kusler.
Doguma gelecek kaynanam dedim anneannemde gelmeyi düşünüyor .anneannemle kaynanam yaşıt severler birbirlerini.
Onlar ordayken bende gelirim dedi,ya tepem atmış valla dedim artık gelde bana unutulmaz bir dogum yasat.
Oluyorum desem gelmez hani
Kaynananın sucu yokta,gorumce izin alamazsa gelemeyebilir...
Annem uzakta canım ,oda hasta etti gece gece.gorusmezler ikisi aynı sehirde ama kusler.
Doguma gelecek kaynanam dedim anneannemde gelmeyi düşünüyor .anneannemle kaynanam yaşıt severler birbirlerini.
Onlar ordayken bende gelirim dedi,ya tepem atmış valla dedim artık gelde bana unutulmaz bir dogum yasat.
Oluyorum desem gelmez hani
:)) Diger dogumlarinda kim gelmisti?
Anneannenle kaynanan yasitsa annen mi cok genc kayinvaliden mi yasli?
hangilerinin gelmelerini istemiyorsan soyle dua edelim.:)
Allah kolaylik versin,ama gercekten bizim kulturumuz hayatimiz cok zor.
voltajım annen mi gelecekmiş?çok uzun zaman oldu demiştin.. anlaşamıyorlar diye stres oluyorsan kayınvaliden gelmese de annen gelse olmaz mı?ayıp mı olur?
hem kayınvaliden yaşlıymış ya annen daha çok yardım ederdi sana:26:
Yalnizdim canım kimse yoktu,ilk doğumumda 1 gün annem kaldı gitti.
Kızımda esim oğlum ben:)
Biri olsun yeter anneannem veya kaynanam farketmez ama anneannem dizden ameliyatli cok rahat kalkamaz kaynanamda çekinir cocuklara ileri git diyemez:)) daha iyi .
Annem 47 yasında genc onlara göre.
Senin Msj ben görmedim canım,
Dağılım olmasını ben cok seviyorum ne kadar ağız o kadar zikir.
Ben benimkine su an başladım 100 adet okudum benimkinden 300 daha(mecburen)düşüp sana yazıyorum.
Bu tür durumlarda dua topigine bildirim olursa karışıklıkta olmaz.
Aslında vermezdim ama hani ilk hamilelik mevzusundan mutevellit...
Allah razi olsun,kabul etsin canım...
günaydın kızlar
ne çok kaynatmışsınız gece yaaa
oku oku bitmeyeceğe benziyorrr
ben bugün duygusalım biraz
her sabah aklıma birşey geliyor ağlayasım var şöyle bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?