ya ben niye yapamıyorum bunu herşeyi yapıyorum upload files e basıyorum olmuyor olmuyor
hurma yiyormusunuz günlük 2-3 tane süt çok artırıyor vee günlük bir maden suyu tavsiye ederim kesinlikle çok süt yapıyor? bu arada sitede bişey okudum duydunuz veya yapan varsa yardımcı olsun arkadaşlar sezeryanda süt gecikmeli geliyor ya sek markasının ananas suyu varmış dr tavsiye etmiş doğumdan 2 hafta falan kullanmasını kk da birine sütün doğumdan sonrada içince gelmesini kolaylaştırıyormuş bilginiz varmı?
Ben çıkıyorum kızlar,17:30 gemisine binicem kısmetse.
Yarın görüşürüz kendinize dikkat edin
ben hurma yemiyorum canım hurma doğumu kolaylaştırdığı için son ay yenilmesi tavsiye ediliyor rahim kolay açılsın diye:26::26:
maden suyunuda gazlı olduğu için dr tavsiye etmiyor bana zaten birde şeker çıkınca hiç tüketmiyorum
son ay artık sür arttırıcı şeyler tüketmeye başlarım
benim dr bana tavsiyesi emziriyormuş gibi az ama sık öğünler dedi 3 saatte bir birşeyler yememi söylüyor
bunlarda yemek satinde yemekler ara öğünde meyve-kuruyemiş-yoğurt şeklinde olmalıymış
hurma yiyormusunuz günlük 2-3 tane süt çok artırıyor vee günlük bir maden suyu tavsiye ederim kesinlikle çok süt yapıyor? bu arada sitede bişey okudum duydunuz veya yapan varsa yardımcı olsun arkadaşlar sezeryanda süt gecikmeli geliyor ya sek markasının ananas suyu varmış dr tavsiye etmiş doğumdan 2 hafta falan kullanmasını kk da birine sütün doğumdan sonrada içince gelmesini kolaylaştırıyormuş bilginiz varmı?
hastanede hemen süt gelmesi için sek markasının ananas suyunu veriyorlar. içinde peynir altı suyu bulunduğu için süt yapıyormuş. diğer markaların içeriğinde bulunmuyor. kolay bulunan bir içicek de değil. eğer doğumunuz yakınsa öncesinde arayıp temin etmenizi öneririm. Çok işe yarıyor. bazı doktorlar doğumdan iki hafta önce içilmeye başlanmasını öneriyorlar
güzelmiş canım ne kadar fiyatı
79,50 tl canım fiyatı
Günaydın kızlarr dün evi ilaçlatmıştık bugün de temizlikçi gelecek ilk defa eve :) şimdi ne diyim mesela balkonu yıka desem yıkar mı ? yerleri sil-süpür buzdolabını mutfak dolaplarını ve tezgahı sil balkonu yıka banyoyu temizle bide salon camını sil desem çok mu olur?
canım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?