kızlar bu emzirme yastığı şart mı benim ev küçük de almasam olma mı bu gidişle o eve ben de sığamıycam ya bakalım hayırlısı
gitmedim canım da ara ara girebiliyorum, biz tatilde dönüşümlü çalışıyoruz, yani önümüzdeki hafta tatilim bu hafta okuldayım, ama iş bıraktılar ki üstüme aman aman, sabahtan beri e-okul zımbırtısıyla uğraşıyorum, neyse en azından çoul çocuk veli meli yok ooohhhh ofistede tekim çok eğlenceli:)
boğazım iyi de hala öksürüyorum eskisi gibi olmasa da, turp iyi geldi galiba ama yetti gari daha da içemiycem o iğrenç şeyi, az öksürüyorum öksürünce de hemen tuvalete gidip kontrol ediyorum sıvım sızmıştı diyekafayı yememe ramak kaldı anlıycağın, bi de yeni takıntım çocuğum sağır mı, babasını ya da beni duyunca niye ses vermiyo, seninki veriyo mu acep?
sen nasılsın yatsana yavrum ne ayaktasın ne hayallerin vardı ben biliyorum, hani böle bütüüüüüüüün gün uyuycaktın uzun bi kahvaltı ve çay faslı felan noldukine deli mi dürttü:)
kızlar az önce bi kaç gün önce doğum yapan bi arkadaşımla konuştum. yok ben yapamıycam bu normal doğumu. herkes normal en sağlıklısı deyip duruyo ya niye ama niye sezeryanın nesi kötü ki...
sezeryan düşünen var mı aranızda?? yandaş arıyom kendime
kızlar az önce bi kaç gün önce doğum yapan bi arkadaşımla konuştum. yok ben yapamıycam bu normal doğumu. herkes normal en sağlıklısı deyip duruyo ya niye ama niye sezeryanın nesi kötü ki...
sezeryan düşünen var mı aranızda?? yandaş arıyom kendime
Benim kaynananın o arayıp sormalarının sebebi anlaşılmıştı biliyon kuzu.
Ben böyle soğuk durupda birden samimi olmayan çalışan insanlardan korkarım.
Aman uzak olsunlar.
aynen öyle oldu.. sabahın köründen beri kalkıyorum 3 gündür( kahvaltıda eşim giderken ağzıma ne attıysam o .. hayallerim gibi olmadı maaselef
gel gel sarılam sana :)) ben 17 martta giricem sezeryana gel beraber yapalımya da dur dur 18 mart olsun anlamlı olsun :))
gel gel sarılam sana :)) ben 17 martta giricem sezeryana gel beraber yapalımya da dur dur 18 mart olsun anlamlı olsun :))
aaaa mezoş sana doktor mu verdi gün? sen kendin mi aşağı yukarı tahmin yapıyosun?
bende martın başında gider mart sonu gibi sezeryan olurum diyordum.. bak şimdi 17-18 mart gibi dedin bi an karnıma ağrı giriverdi.. ben şubatın sonu gelmeden gideyim en iyisi..
Neden 17 Mart Mezoş?:26:
Benim hedefim Allah'ın izniyle 15 Mart ...
Seninki 25 inden sonrasına kalmaz mı?
Ben sezaryan düşünüyorum canım..
Bir kere ben çok sabırsızım,yani öyle normal doğum süresini beklicem,olmadı yine beklicem de beklicem.
Üzerine o kadar sancı çekicem.Birde açılmadı diye kes..ler hiç bana göre değil.
İllede kes... olcaksa göbişimden olsun.Okuduğuma göre 38. haftada gelişimini tamamlıyor bebişler.
Benim arkadaşım benim hastanemde benim doktorumda 38. haftada sezaryan doğum yaptı.
Ohhh temiz iş.Resimlerine bakdım,doğuma girmeden önce saçlarını filan düzleştiriyordu
Bende öyle istiyorum...
aynen öyle oldu.. sabahın köründen beri kalkıyorum 3 gündür( kahvaltıda eşim giderken ağzıma ne attıysam o .. hayallerim gibi olmadı maaselef )
Neden 17 Mart Mezoş?:26:
Benim hedefim Allah'ın izniyle 15 Mart ...
Seninki 25 inden sonrasına kalmaz mı?
doktor verdi tarihi canımcım :) normali beklersen mart sonu dedi.. ama sezeryana 17 sinde alabilirim dedi
valla bu sefer ben erken alın sevicem illa demedim rüyamdaki gibi :))
doktorcuğumun kendi tasarrufu :)) ama 18 mart olsun diycem daha güzel :)
bende kesin kararımı verdim. normal doğum planlayan arkadaşları korkutmak gibi olmasın, o kadar ızdırap çekeceksem hiç gerek yok. panik bi insanım bide ben ayyy yok kesin yapamıycam.
benim anlamadığım sezeryan niye sağlıksız. ne var temiz iş işte...
mezocum ben o zamana yetişemem, küçük ya benim oğlum daha, sezeryan düşünüyorsan 5 nisan gibi alırız dedi doktor.
Canım gün içinde çıkıp birşeyler yapma imkanın yokmu?
Ayy biz izne çıkmak için sabırsızlanıyoruz sen ne diyorsun. 32. haftada mı çıksam yoksa 37i beklesem mi diyorum.
aynen.. uzak olsun benden kime yakın oluyosa olsun..
31. haftam bitecek daha hatundan bebekle ilgili bişey görmedim duymadım.. şimdi birden noluyo diyesim var da diyemiyorum işte..
eşim de he de geç diyor.. öyle yapıyorum bende..
aaaa mezoş sana doktor mu verdi gün? sen kendin mi aşağı yukarı tahmin yapıyosun?
bende martın başında gider mart sonu gibi sezeryan olurum diyordum.. bak şimdi 17-18 mart gibi dedin bi an karnıma ağrı giriverdi.. ben şubatın sonu gelmeden gideyim en iyisi..
bende kesin kararımı verdim. normal doğum planlayan arkadaşları korkutmak gibi olmasın, o kadar ızdırap çekeceksem hiç gerek yok. panik bi insanım bide ben ayyy yok kesin yapamıycam.
benim anlamadığım sezeryan niye sağlıksız. ne var temiz iş işte...
mezocum ben o zamana yetişemem, küçük ya benim oğlum daha, sezeryan düşünüyorsan 5 nisan gibi alırız dedi doktor.
anaaam ikizleri 15 marta kadar tutabilir misin ki içerdebana sanki senin şubat sonuna olurmuş gibi geliyor..
:18:
Kuzucuklar ve sağlıkları için en hayırlı zamanda olur inşallah.
Aynen canım.Allahtan kocişlerden yana şanslıyız.
Benim içimden başından beri hep 10-15 Mart geçiyor ama ya nasip...
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize...
ersnill kız dün seni çok andım. eşim dün evi silip süpürdü yemek de yaptı .. bende dedim ki ''ersnil in dediği gibi iyiki seni kendime almışım!! eşim 'ne diyon mezo diyo ersnill kim ? ne demek iyiki kendime aldım? kime alacaktın ki :)) '
oooo dedim uzun iş sana bunu izah etmek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?