2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar az önce bi kaç gün önce doğum yapan bi arkadaşımla konuştum. yok ben yapamıycam bu normal doğumu. herkes normal en sağlıklısı deyip duruyo ya niye ama niye sezeryanın nesi kötü ki...
sezeryan düşünen var mı aranızda?? yandaş arıyom kendime

aynen öyle oldu.. sabahın köründen beri kalkıyorum 3 gündür ( kahvaltıda eşim giderken ağzıma ne attıysam o .. hayallerim gibi olmadı maaselef

gel gel sarılam sana :)) ben 17 martta giricem sezeryana gel beraber yapalım ya da dur dur 18 mart olsun anlamlı olsun :))

Son düzenleme:

Ben sezaryan düşünüyorum canım..

Bir kere ben çok sabırsızım,yani öyle normal doğum süresini beklicem,olmadı yine beklicem de beklicem.
Üzerine o kadar sancı çekicem.Birde açılmadı diye kes..ler hiç bana göre değil.
İllede kes... olcaksa göbişimden olsun.Okuduğuma göre 38. haftada gelişimini tamamlıyor bebişler.
Benim arkadaşım benim hastanemde benim doktorumda 38. haftada sezaryan doğum yaptı.
Ohhh temiz iş.Resimlerine bakdım,doğuma girmeden önce saçlarını filan düzleştiriyordu
Bende öyle istiyorum...

Benim kaynananın o arayıp sormalarının sebebi anlaşılmıştı biliyon kuzu.
Ben böyle soğuk durupda birden samimi olmayan çalışan insanlardan korkarım.
Aman uzak olsunlar.

aynen.. uzak olsun benden kime yakın oluyosa olsun..
31. haftam bitecek daha hatundan bebekle ilgili bişey görmedim duymadım.. şimdi birden noluyo diyesim var da diyemiyorum işte..
eşim de he de geç diyor.. öyle yapıyorum bende..

aaaa mezoş sana doktor mu verdi gün? sen kendin mi aşağı yukarı tahmin yapıyosun?
bende martın başında gider mart sonu gibi sezeryan olurum diyordum.. bak şimdi 17-18 mart gibi dedin bi an karnıma ağrı giriverdi.. ben şubatın sonu gelmeden gideyim en iyisi..

doktor verdi tarihi canımcım :) normali beklersen mart sonu dedi.. ama sezeryana 17 sinde alabilirim dedi

ben de sezeryenden korkuyorum da kendimi hazırlamam gerek galiba herşey yolunda giderse doğum günümde doğum yapcam inşallah

gel gel sarılam sana :)) ben 17 martta giricem sezeryana gel beraber yapalım ya da dur dur 18 mart olsun anlamlı olsun :))

bende kesin kararımı verdim. normal doğum planlayan arkadaşları korkutmak gibi olmasın, o kadar ızdırap çekeceksem hiç gerek yok. panik bi insanım bide ben ayyy yok kesin yapamıycam.
benim anlamadığım sezeryan niye sağlıksız. ne var temiz iş işte...
mezocum ben o zamana yetişemem, küçük ya benim oğlum daha, sezeryan düşünüyorsan 5 nisan gibi alırız dedi doktor.

aynen öyle oldu.. sabahın köründen beri kalkıyorum 3 gündür ( kahvaltıda eşim giderken ağzıma ne attıysam o .. hayallerim gibi olmadı maaselef )

Canım gün içinde çıkıp birşeyler yapma imkanın yokmu?
Ayy biz izne çıkmak için sabırsızlanıyoruz sen ne diyorsun. 32. haftada mı çıksam yoksa 37i beklesem mi diyorum.

Neden 17 Mart Mezoş?:26:

Benim hedefim Allah'ın izniyle 15 Mart ...

Seninki 25 inden sonrasına kalmaz mı?

anaaam ikizleri 15 marta kadar tutabilir misin ki içerde bana sanki senin şubat sonuna olurmuş gibi geliyor..

doktor verdi tarihi canımcım :) normali beklersen mart sonu dedi.. ama sezeryana 17 sinde alabilirim dedi

aaa benim doktor hiç tarihle ilgili bilgi vermiyo gıcıııkkk.. sadece mart 10dan sonra her an normal doğum başlayabilir dedi bir kez.. adapazarındaki de son aya girince yani 36. haftadan sonra tarih konuşmak doğru olur dedi.. bekliyorum şimdi bakalım.. ankaradaki doktorum pek hüsrana uğrayacak adapazarında doğum yapacağımı duyunca ama napalım artık.. o da bu kadar şişirmeseydi fiyatları

ben arayıp sana tecrübelerimi anlatırım :)) tek dikkat etmen gereken (spinal olacaksan tabi) uyuştuktan sonra sondanı taktırmak konusunda ısrar et.. başka bi sey yokmus. olanlar öyle dıyo :) sadece ilk iki gece dikiş ve gaz sancısı oluyormuş sonra azalıyormuş canım..

Canım gün içinde çıkıp birşeyler yapma imkanın yokmu?
Ayy biz izne çıkmak için sabırsızlanıyoruz sen ne diyorsun. 32. haftada mı çıksam yoksa 37i beklesem mi diyorum.

evde değillim kız kaç saattir dışardayım.. telden yazıyom size.. hava güzeldi avm ye indim ama alacak bi şey bulamıyom benim eksik kalmamış :)

arkadaşlar bana foto paylaşmayı anlatır mısınız benim battaniye modelni paylaşmak istiyorum basit bi model belki yapmak isteyen olur

Aynen canım.Allahtan kocişlerden yana şanslıyız.

Benim doktorumda tam tarih vermesede mart sonu dedi doğumum için.
Heralde kendi sezaryan yanlısı.Bende doktoruma uyucam.

Ya sana bişi diyim dimi.Öncedenmiş o normal doğum en iyisi sağlıklı muhabbeti.
Bir kere her şekilde kes..oluyor ya.Kendini paralasanda oluyor yani.
Ya benim bir arkadaşım anlatıyor kuzeninin eşi normal yapmış.
Kızı allttan biçmişler resmen.Oturamıyor bir türlü.
Dün annenem bile diyorki.Kınamm teyzende normal yapmıştı kes.. günlerce oturamadı.
Sezaryan yap emi.Annem zaten benim normal doğum yapabileceğime inanmıyor.
Sen çok paniksin hemen tansiyonun filan düşer diyor,haklı...

Çok küçük bir operasyon geçirmişdim ben.
Acının etkisiyle bayılmışım.Annem beni o halde görünce kızıma ne yaptınız diyip oda bayılmış
Yok yani biz ailecenek dayanamayız

anaaam ikizleri 15 marta kadar tutabilir misin ki içerde bana sanki senin şubat sonuna olurmuş gibi geliyor..

Benim içimden başından beri hep 10-15 Mart geçiyor ama ya nasip...

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize...

:18:
Kuzucuklar ve sağlıkları için en hayırlı zamanda olur inşallah.

amin canım inşallah

Aynen canım.Allahtan kocişlerden yana şanslıyız.

ersnill kız dün seni çok andım. eşim dün evi silip süpürdü yemek de yaptı .. bende dedim ki ''ersnil in dediği gibi iyiki seni kendime almışım!! eşim 'ne diyon mezo ersnill kim ? ne demek iyiki kendime aldım? kime alacaktın ki :)) '

oooo dedim uzun iş sana bunu izah etmek :))

Son düzenleme:
Benim içimden başından beri hep 10-15 Mart geçiyor ama ya nasip...

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize...

Allah'ım gönlüne/gönlümüze göre versin inşallah.. durabildikleri kadar çok dursunlar ki anneleri çıktıklarında rahat etsin..

:):)

Kocişinin ellerine sağlık.

Kocişimde bana diyorki sen işini çok biliyorsun hatun.
Bende diyorum ki biliyorum tabi kocişim,seni kendime almamdan belli değil mi

Dünde aklımaydı bayadır.Dedim ki kociş sen bana mesaj atıyorsun mesajda hep hayatım ne yapıyorsun yazıyor.Otomatiğe mi aldın?
Diyorki fıstığım işlerim yoğun oluyor,sonra aklıma geliyor ben evliyim diyorum,acaba hatun ne yapıyor.Mesaj yazcak vaktim hep olmuyor.
Bende aynı mesajı gönderiyorum senden haberim oluyor.
Çok düşünceli kocişim ihmal etmiyor beni,her ne kadar mesajlar aynı olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…