rüya konusuna bende dalıcam zaten her daim aksiyon içerikli şeyler görürdüm şimdi mantık dışına bağladık.. Allahım neler de neler.. anlatınca akıl yoksunu gibi bakıyorlar yüzüme.. dün gece de sıkılmışız biz beklemekten gidip erken aldırıyoruz bebeği sevmek için :) sonra da pişman oluyoruz eşimle gelişimi bitmemişti daha diye. sonra hanipeks hastaneye gelip yüzüme tükürüyo. cahil misin sen nasıl yaparsın diye .. bi ağlıyorum bi ağlıyorum :)) hastaneden çıkmadan kenan imirzalıoğlu gelip kızımı seviyo dayısıymış güya :)) (dünya ahiret kardeşim kendileri) aman daha bi ton şey..
Kızlar bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayanlar deterjan olarak ne kullandınız.Acaba evde kullandığım sıvı deterjandan mı kullansam yoksa dalin'in bebekler için sıvı deterjanı var ondan mı alsam bilemedim bide size soruym dedim sizler ne kullandınız.
Kadınlar hamileliklerinde yiyip içitiği, giyip çıkardığı şeylerden tiksinir uzun zaman onları görmek istemezmiş. Anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum. Aynı şeye mecbur olmak sıkıyormuş insanı.
Hamile pantonumu satın aldığımda çok sevmiştim, doğumdan sonra bile lastiğini sıkar giyerim diyordum, ama kaç aydır aynı pantolonu giymekten o kadar sıkıldım ki doğumdan sonra gözüm görmesin diyorum şimdi.
geldim bendeee..
evi toparlayım dedim ama yok feci durumda1 ay gelmezsen evine kocan aha böle rezil eder her yanı.. çamaşırları toparladım, yıkanıyorlar bi yandan.. 1 valiz ile gittiğim annemden 3 valiz ve 4 kocamaaan poşetle geri döndüm.. yerleştirmek lazım ama onlar bana ben onlara bakıyorum.. eşim bekle beni erken gelirim birlikte hallederiz dedi ya bekliyorum bakalım
bende durumlar böyle..
hızlıca geçmişe bakındım..
kanka muhabbetine hemen dalayım dedim.. ben en son bebemi yaptım sanırımsonrasında tık olmadı.. olamadı.. doktor hep yasakladı.. şimdi tamam dese de artık bende bişey yapacak derman yok
geçen ay erken doğum riskin var demişti eski dr'um ama kanka olun da demedidoktor bişey demediği sürece sorun yok bence. bizde kankalık durumları yeni başlıyo sanki. şimdiye kadar herşey normaldi eskisi gibi devam bizama son zamanlarda canım hiç istemiyo ya eşim söylenip duruyo kanka olduk artık biz diye
aman nazar değmesin,buraya yazdığımdan beri kv pek sessizah canım etmez miyiz ederiz tabi kaynanan size karışamasın eşinle aranızı açamasın işallah hatta melek gibi olsun sesi soluğu çıkmasın kimseye sataşmayan uysal biri olsun
oldu mu canım istediğin gibi :)
sakın kilo almamak için beyaz ekmeği bırakmayın bende kilo almayayım fazla diye kepekli ekmek yiyordum kuzenim sakın dedi beyaz ekmek ye bebeğe faydası var dedi onların işyerinde bir kız hamileyken beyaz ekemek yememiş hiç ve doğduğunda bebeğin derisi şeffafmış tam oluşmamış varsın kilolu olalım ama şu bebekler sağlıklı doğsun işallah
çamaşır yıkayıp asmak en sevdiğim ev işidirBenimde çamaşırım hiç bitmez kızlar...
Haftada en az 7-8 kez çalışıyor.
Birde şimdi havada soğuk kurumuyor evin her yanı çamaşır oluyor.
Benimde en büyük takıntım çarşaflar,nevresim takımları ve havlular.
Çok zorlansamda illa onları değiştiricem.Misafirlerinkide vardı hemen peşine bizimkileride kaldırdım attım makineye.
Yenilerini serdim.Artık kim bilir ne zaman kurucak...
Birde uyku setinin yorganları vardı.Makineye sığıyor ama kuruması zor olur.
Onlarıda halı yıkamaya vericem yıkıyorlarmış.Çok işim var artık izne çıkınca yavaş yavaş yaparım diyorum.
Zaten son doğuma yakında annem gelemesse eğer temizlikçi ablayı çağırıcam yine.
Dip bucak temizlensin ev.
amiiiiiiiinhe vur onu baştan çöz bu mevzuyu.. ay gerginliğini o kadar iyi anlıyorum ki. ben telefon etmek zorunda kaldığımda bile iki gün geriliyorum aramamanın kırk yolunu arıyorum o soktuğu lafları duymayım diyeşimdi benimki de doğum zamanı gelir göstermelik ele güne duyurmak için.. eski eltim için hala arkasından konuşur.. doğumuna gittim evini temizledim diye benimkine gelemez inşallahhhhhh (hepiniz amin deyin nolurrrr nolurrr hamişler)
eşim beni pazar günü bulduKız bu arada kocişin iyi devamını sormamış he bizimki peşini bırakmazdı.
Ben bazen kızlar diye sizi anlatıyorum kocişim lisedekiler sanıyor.
Yok onlar değil hani konuşuyoruz diyorum ya işde onlar diyorum.
Geçendede telden hamişlikde yatma pozisyonlarını okuyoruz.KK açıldı.
Kocişim diyorki hayatım sen buraya mı üyeydin.Yok kocişim dedim.
Sonra hemen sancı girdi diyince unuttu.
Ben çok açık yazdığım için okumaya kalksa şıp diye bulur beni
yuhhh yaaa...insanda biraz acıma olur yaa...2 tencere yemek yapsa eline mi yapışırkılzar ben ne şanssız bi insanım kaynana yine yemek yapmamış yiğeni ameliya toldu bizde sabah beri boş boş hastanede beklio gelde yemek yap bide milleti davet etmiş ben bu halde nefes almakda zorlanıorum gidip bide misafir ağırlayacağım yemek yapacam dün bide nohut ısladım tarif ettim herşeyi yap die yok ne diyem ben şimdi revamı bu ya insanda az acıma olur annemde yazık tel edio gelim ben yemek yapayım die dedim gelme
Selamlar merhabalar ,
Gebelik sekerim çıktığı için Dr diyetisyene yönlendirdi randevu almak nei mümkün ta 11 Şubat'a alabildim :/
O zamana kadar ben bu ağzımı tutamam
kaç çıktı şekerin?
canım hayırlısıyla atlatıcaksınız bu zor zmanları, Rabbim yardımcınız olsun inşallahcanım eşim cumartesi sonuçlarını gösterdikten sonra istanbul dan döndü gece 12 de evimizdeydi..
bu sabah yine gitti şimdi dr ile görüşmeyi bekliyor..
dr safra kesesinin duvarının çok kalın olduğunu ve içinde ki taşların yaptığı baskı sonucu kanallarda bir daralmaya sebep olmuş olabileceğini söylemiş..
Allah korusun doğuştan yada iltihap veya başka sebeple tıkandığı içinde daralma olmuş olabilir ama ben en çok ilk ihtimalden şüphe ediyorum demiş..
eğer daralma safra kesesi baskısından ise sadece safra kesesi alınıp stentlerle kanal genişletilecek..
yok başka sebepten ise safra kesesi ile birlikte kanallar ve Allah korusun karaciğerin bir bölümü alınıp yapay kanal yapılacak..
ameliyata girmeden tam sebebi asla bilinemeyecek
karaciğerin alınma ihtimaline karşı bugün Amerika'dan gelen bir iğne vuracaklar karaciğeri büyütmek için..
iğneyi vurduktan 10 gün sonra ameliyat olacak hayırlısı ile..
çok uzun oldu ama yarım yamalak anlatmak istemedim
bu saatte yemek yiyorum
eşim yemeğe gitti bu akşam özel birşey yapıldı.
benimde haberim oldu tabi. eşime birine söylesen az bişeyde bana getirsen dedim.
hoş olmaz ben sana tekrar bulur yaptırırım dedi.
tam çıkacakken eşimin eline poşeti vermişler.
bu ne demiş.kaymakam bey telefon edip tembihledi komutanın eşi hamile kimseye servis yapmadan ayırın unutmayın dedi demiş.
ay altın bulmuş kadar sevindimadamdan allah razı olsun ne muradı varsa versin diye diye yiyorum şu an.
yok canım öyle herkesin seveceği bişey değil benim pis boğazım işte.ohh afiyet olsun
cok merak ettim ama sormucamcig kofte gibi biseyse hele icim gider simdi
Selamlar merhabalar ,
Gebelik sekerim çıktığı için Dr diyetisyene yönlendirdi randevu almak nei mümkün ta 11 Şubat'a alabildim :/
O zamana kadar ben bu ağzımı tutamam
canım inşallah seniyormazlar, gelmelerinin hakkını verir, sana iyi bakarlar, yoksa hemen dualarla geldikleri yere geripüskürtürüz onlarıKızlar iyi geceler,
Benim kafile yolda 5 saatleri kaldı :18: ya cok utanıyorlar ezile ezile konuşuyorlar:)
Aslinda cok seviyorlar,galeyana gelmiyorlar artik,ben de tukenmeselerdi.su merhametimi yirtasim geliyor bazen.İnsan kendine oturacak minder bırakmalı su hayatta.ben öyle olmam insallah...
Şimdi bir duş alıp kaslarımı almam lazım bugun yine erine erine kaldım
Neyse sözün özü ben sanırım cok takip edemeyeceğim ,
Aman gözünüzü seveyim duaları aksatmayın,gozumuz arkada degilDertsizime emanet...Bayrağı o devraldı insallah...
Bol bol kaynatin,bugunlerin tekrari yok...
Sizi seviyorum,Rabb'ime emanetsiniz...ben yokkene kimsecikler hastalanip,kavga edip,uzulup,doğurmasın !Tembihimi tutun yas olarak en kıdemliniz benim biliyorsunuz,cocuk konusunda da elime su döken yok
Neyse uzattım cok.Dua edin,herseye...
ohhhhh afiyet olsun, bebeişine can olsun kan olsun sanda şifa olsun canım,bu saatte yemek yiyorum
eşim yemeğe gitti bu akşam özel birşey yapıldı.
benimde haberim oldu tabi. eşime birine söylesen az bişeyde bana getirsen dedim.
hoş olmaz ben sana tekrar bulur yaptırırım dedi.
tam çıkacakken eşimin eline poşeti vermişler.
bu ne demiş.kaymakam bey telefon edip tembihledi komutanın eşi hamile kimseye servis yapmadan ayırın unutmayın dedi demiş.
ay altın bulmuş kadar sevindimadamdan allah razı olsun ne muradı varsa versin diye diye yiyorum şu an.
yok canım öyle herkesin seveceği bişey değil benim pis boğazım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?