2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Göre göre bunu mu gördün rüyanda tuuuu sana

Bir daha selam göndermiyim kız, baksana kimse almamış selamımı

Ben voltajın dediği gibi perwoll pembe hassas yazanla yıkadım. Dertsizin dediği gibi de dalin yumuşatıcı kullandım. Sonuç mükemmel..

Ben şimdiden nefret ettim ve hurca koyup bazanın altına koydum. Şuanda sürekli bir kotumu ve 5-6 elbisemi döndürüp döndürüp giyiyorum. Yakında onlardan da tiksincem.

Biz de öyle, hatta bebek nasıl oldu bazen oturup bunu konuşuyoruz. Nasıl oldu kaşla göz arasında diyoruz. Karı koca olarak genelde bezimiz yoktu zaten o taraklarda
:2:

Hayırlı olsun kuzum cicilerin. Ben de çoraplı alt parçaya ve popişi arabalıya bayıldımmm.

slm kızlar bir kaç gündür nete giremedim.annaneye götürdük kızımızı :) gez ye iç vakit gecmiş fırsat bulamadım nete.haftaya çarşamba günü 32. hafta oluyorum ve dr kontrole cağırdı 5 hafta daha çalışıp çalışamayacağımı söyleyecek:18:ama dr a dicemki ha evde oturmuşum ha iş yerinde sen yaz ordan 5 hafta dr teyze birde geçen ayki kontrolde drumuz plesanta bayağı toparlamış çekilmiş dedi ben tabi fransız. birden başımdan kaynar sular döküldü üzüntüden soru bile soramadım.bu gidişimde inş soracağım çatı durumum müsait ise normal doğum yapabilmeme engel olur mu diye.kızlar dua edin nolur hayırlı haberlerle geleyim şaka maka yolun sonuna çook az vakit kaldı kızlarr
laternem rabbim eşine bir an önce sağlık sıhhat derdine deva eylesin.

hayırlı akşamlar güzeller..

voltajım son tatil günün mü bugün inşallah sorunsuz geçer misafirlerinle günleriniz..

dertsizim cicilerinizi güle güle kullanın inşallah..
iyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,sizi seviyorum

geçen ay erken doğum riskin var demişti eski dr'um ama kanka olun da demedi her ne kadar sekteye uğrasa da kıyısından köşesinden devam ediyo işte ama yakında biter

aman nazar değmesin,buraya yazdığımdan beri kv pek sessiz teşekkür ederiz teyzesi duan için
beyaz ekmeği kesmedim canım...gündüz istediğim gibi yiyorum,sadece akşamları fazla yemiyorum...zaten yiyince rahatsız oluyorum...karnım çok rahatsız ediyo...az yiyince rahat ediyorum...çok şükür mide yanması falan hiç yaşamadım...kontrollerde bebeğin kilosu falan normal çıkıyo,az çıksa bakardım çaresine

çamaşır yıkayıp asmak en sevdiğim ev işidir balkonu camla kapattırıcaz,bugün usta geldi ölçü almaya,artık çamaşırlığımı oraya koyarım,orda kurusunlar...kızımın odasındaydı eskiden çamaşırlık...

amiiiiiiiin

eşim beni pazar günü buldu kaç zamandır nikimi soruyodu,ne yazıyosun bu kadar diye...pazar günü ekranı açık unutmuşum,hemen kapmış benim bilgisayarı nikimi görmüş...yazdıklarıma dikkat etmem gerek artık :18: artık evde bile beni vilin diye çağırıyo adam

yuhhh yaaa...insanda biraz acıma olur yaa...2 tencere yemek yapsa eline mi yapışır geçen akşam kp maç izlemeye geldi eşimin yanına,adam hamileyim diye çay bile istemedi,eşime sen getirirsen içerim diyo...bi kadının daha düşünceli olması gerekirken seninki hepten batırmış

çok yoğun bi gündü kızlar...ustalar falan gelip gitti eve...yeni oturdum yerime...allahtan işim yoktu...bi tek yemek yaptım bugün...eşim sağ olsun dün iş yaparken yardım etti,hatta benden çok o yoruldu,banyonun duvarlarını falan sildi...bi de adamı hiç iş yapmıyo diye buraya şikayet etmiştim,dualarınız işe yaradı kızlar allah razı olsun yarın yollar kötü olmazsa kızımın odasını almaya gidicez,haftasonu frsat olmadı....

Selamlar merhabalar ,
Gebelik sekerim çıktığı için Dr diyetisyene yönlendirdi randevu almak nei mümkün ta 11 Şubat'a alabildim :/
O zamana kadar ben bu ağzımı tutamam

canım hayırlısıyla atlatıcaksınız bu zor zmanları, Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Kızlar iyi geceler,
Benim kafile yolda 5 saatleri kaldı :18: ya cok utanıyorlar ezile ezile konuşuyorlar:)
Aslinda cok seviyorlar,galeyana gelmiyorlar artik,ben de tukenmeselerdi.su merhametimi yirtasim geliyor bazen.İnsan kendine oturacak minder bırakmalı su hayatta.ben öyle olmam insallah...
Şimdi bir duş alıp kaslarımı almam lazım bugun yine erine erine kaldım
Neyse sözün özü ben sanırım cok takip edemeyeceğim ,
Aman gözünüzü seveyim duaları aksatmayın,gozumuz arkada degilDertsizime emanet...Bayrağı o devraldı insallah...
Bol bol kaynatin,bugunlerin tekrari yok...
Sizi seviyorum,Rabb'ime emanetsiniz...ben yokkene kimsecikler hastalanip,kavga edip,uzulup,doğurmasın !Tembihimi tutun yas olarak en kıdemliniz benim biliyorsunuz,cocuk konusunda da elime su döken yok
Neyse uzattım cok.Dua edin,herseye...

Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500
BoO•••500
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50
Bh7086•••200*
Esrasm•••200

Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)

voltajım aklın kalmasın canım duaları takip ederim. zaten herkes okudu gibi.
sende çok yorma kendini yapabildiğin kadar yapmaya çalış zorlama kendini.
kendine çok dikkat et. arada haber ver bizi merakta bırakma. bende seni öpüyorum tatlım.
biz seni özleriz şimdi.

Hadi bakalim insallah sen de 10 gunu goz acip kapayinca kadar atlatirsin, cok yorma kendini birak yapsinlar, cocuklara baksinlar :)

gule gule voltajim

bu saatte yemek yiyorum
eşim yemeğe gitti bu akşam özel birşey yapıldı.
benimde haberim oldu tabi. eşime birine söylesen az bişeyde bana getirsen dedim.
hoş olmaz ben sana tekrar bulur yaptırırım dedi.
tam çıkacakken eşimin eline poşeti vermişler.
bu ne demiş.kaymakam bey telefon edip tembihledi komutanın eşi hamile kimseye servis yapmadan ayırın unutmayın dedi demiş.
ay altın bulmuş kadar sevindim adamdan allah razı olsun ne muradı varsa versin diye diye yiyorum şu an.

ohh afiyet olsun
cok merak ettim ama sormucam cig kofte gibi biseyse hele icim gider simdi

Selamlar merhabalar ,
Gebelik sekerim çıktığı için Dr diyetisyene yönlendirdi randevu almak nei mümkün ta 11 Şubat'a alabildim :/
O zamana kadar ben bu ağzımı tutamam

canım biraz dikkat edersen çok sorun olmaz gibi sınırda çünkü hepsi de, çok stres yapma kendini

canım inşallah seniyormazlar, gelmelerinin hakkını verir, sana iyi bakarlar, yoksa hemen dualarla geldikleri yere geripüskürtürüz onları

akşam yatmadan sabah yüzünü yıkamadan gel emi merakta bırakma bizi,
seni sevoyore, Rabbime emanetsin inşallah

ohhhhh afiyet olsun, bebeişine can olsun kan olsun sanda şifa olsun canım,
yapandan gönderenden tembihleyenden getirenden hepsinden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…