bide senin tecrübeleri dinleyeyim. bu sefer normal doğuma karar veriyomuşumben arayıp sana tecrübelerimi anlatırım :)) tek dikkat etmen gereken (spinal olacaksan tabi) uyuştuktan sonra sondanı taktırmak konusunda ısrar et.. başka bi sey yokmus. olanlar öyle dıyo :) sadece ilk iki gece dikiş ve gaz sancısı oluyormuş sonra azalıyormuş canım..
canım benim arkadaşı da fena dikmişler ve baya bi hissetmiş yani. şuan oturamıyomuş... sütü gelmemiş bi de 24 saat ağlamış çocuk, gögüsleri hep yara olmuş. ee ben bu kadar şeyi sezeryanda da yaşarım niye strese sokayım ki kendimi.Ya sana bişi diyim dimi.Öncedenmiş o normal doğum en iyisi sağlıklı muhabbeti.
Bir kere her şekilde kes..oluyor ya.Kendini paralasanda oluyor yani.
Ya benim bir arkadaşım anlatıyor kuzeninin eşi normal yapmış.
Kızı allttan biçmişler resmen.Oturamıyor bir türlü.
Dün annenem bile diyorki.Kınamm teyzende normal yapmıştı kes.. günlerce oturamadı.
Sezaryan yap emi.Annem zaten benim normal doğum yapabileceğime inanmıyor.
Sen çok paniksin hemen tansiyonun filan düşer diyor,haklı...
Çok küçük bir operasyon geçirmişdim ben.
Acının etkisiyle bayılmışım.Annem beni o halde görünce kızıma ne yaptınız diyip oda bayılmış
Yok yani biz ailecenek dayanamayız
canım normal mesaj yazma bölümüne giriyosun. yukarıda eklentiler diye bişey var. orayı tıkladıktan sonra bilgisayarından fotoyu seçip ekliyosun. bi dene bakalım.arkadaşlar bana foto paylaşmayı anlatır mısınız benim battaniye modelni paylaşmak istiyorum basit bi model belki yapmak isteyen olur
arkadaşlar bana foto paylaşmayı anlatır mısınız benim battaniye modelni paylaşmak istiyorum basit bi model belki yapmak isteyen olur
bide senin tecrübeleri dinleyeyim. bu sefer normal doğuma karar veriyomuşumanladığım kadarıyla normal doğumun sonrasıda öyle sütten çıkmuş ak kaşık değil zathen ikisinin de ağrısı sancısı var.
canım benim arkadaşı da fena dikmişler ve baya bi hissetmiş yani. şuan oturamıyomuş... sütü gelmemiş bi de 24 saat ağlamış çocuk, gögüsleri hep yara olmuş. ee ben bu kadar şeyi sezeryanda da yaşarım niye strese sokayım ki kendimi.
benim annemde illa normal yapacaksın diyo ama nafile...
bende burun ameliyatına girmiştim de iki gözüm iki çeşme, doktor bu halde ameliyatı yapamam demişti. sonra bi sakinleştirici yaptılar bana gülücükler atarak girmiştim.
canım normal mesaj yazma bölümüne giriyosun. yukarıda eklentiler diye bişey var. orayı tıkladıktan sonra bilgisayarından fotoyu seçip ekliyosun. bi dene bakalım.
kızlar ben gidiyorum eşimin iş yerine kadar yürüyüş yapacağım. sonrada market alışverişi yapacağız. 3gündür ayağımı eşikten dışarı atmadım sıkıldım artık.
çok hoşsun ersnil çok güldümAy kızlar ben bu emzirme yastığını kendim boynuma takıcam diye biliyordum hani böyle ağrı olmasın diye.
Şimdi size resim atayım derken bakdım ve bunu gördüm.Ay çok geri kalmışım ben yahu
Meğer böyle kullanılıyormuş
Eki Görüntüle 618363
yok şekerim emzirme yastığı değil kese yaptırıyordu terzi kese yapamadı biliyorum konuyucanım misafirlerin gelmeden bir uyusaydın dinlenebilseydin keşke. çocuklarda evde olunca çok zor ama...
sağolun kızlar.
zapzup kız onu sormasaydın keşke. yastık olmamış tuncssun cinleri tepesine çıkacak şimdi.
ok şekerim seninkinide foto gönderilince görürüz güzel bişeymiş bu emzirme yastığı 8. aydan sonra bebek devrilmesin diye oturma destek yastığı olarak kullanılıyormuş bende yapayım bariaaa bak deterjan konusu ayrı bi tantana bende.. sıvı deterjanlar, beyazlara renklilere ayrı toz deterjanlar.. yünlülere ayrı.. ahh bi de yumuşatıcılar var.. renk renk.. pijamalara, günlük kıyafetlere, eşiminkilere.. tamam şimdi bunları yazarken düşünüyorum da takıntılıyım bu konuda.. makinenin üstündeki dolabı gören herkes soruyor zaten hasta mısın sen diye
canım emzirme yastığı bak ersnilin paylaştığının aynısı.. ben sadece az daha büyük diktirdim.. bu piyasadakiler minnak kadınlar için.. ben gibi iri kıyımlara rahat olmuyor.. yastığı annem elyaf almadı doldurmak için.. ben hallederim dedi bıraktım orda.. ben yokken o doldurucak içini.. içi boşken bişeye benzemiyo zaten..
ben bebeğin cicilerini de yıkıcam bu hafta, o zaman onları da paylaşıcam.. ablama söylerim yastığın fotosunu da ekler..
bak bak nevresimler de var.. ayy yok yok bu konu benim sanırım tek zaafım.. çamaşırlara takıntılıyım.. hamile kalana dek her 3 günde bir nevresim değiştiriyordum.. şimdi haftada bire çıkarttım.. annemlere giderken eşime 3 ayrı takım hazırladım.. ben yokken o kendine 10 günde bir değişim yaptı.. ben dün gelir gelmez söktüm hepsini.. yatamam ki anacım öyle.. temiz kokcak yastıklarım..ha sanki pis mi kokuyo sonrasında hayır ama yok otel usulü alıştım.. alışmaz olaydım şimdi bebeğe hiç nevresim almadım.. bir tane pike takımı diktirdim.. ona yedekli çarşaf yastık kılıfı yaptırdım.. biliyorum onunkilerde değişicek bizimkiler gibi 3 güne..
temizliğe kadın al canım yaa.. annen bile gelcek olsa, kadında olursa daha detaylı olur temizlik.. bende doğumu annemlerin orda yapacağım için almıcam bu ay kadın.. annemlerden dönünce çağırırım kadını dip köşe temizlenir hem de burda da mevlüt okutulur belki.. kaynanam pek taraftar olmasa da ben istiyorum burda da okutmak..
aynen aynen ejderha süper tanımlama..
süt denedim o daha fena azdırıyo beni, gaz yapıyo.. şu laktik asitsiz sütler varmış.. onlardan denesem bi de.. ben süt içemiyorum hamile kaldığımdan beri.. içim bulanıyo..
zapzup bak işte buuuuuu
evet yastıklar çok güzel ama pahalı nette bile ortalama 35 tl kargosuyla 40 a geliyo e bebekte görüp beğenmiştim mycey marka 50 tl.pahalı geldi ben de cinlik yaptım yedek kılıfı satılıyodu 15 tl ye onu aldım kayınvalideme verdim bundan bana yastık yap diye sağolsun yapcak 15 tlye halletmiş oldumdaha da dikiş bilen arkadaşlar varsa anne.mimar diye bi site var emz. yast.yapımı diye googldan aratınca orda patronu var ölçüler vs tamamen beleşe de yapılabilir yani.
Mergen ben seni çok merak ediyorum foto paylaşmış mıydın? Hatırlamıyorum.
Allah nazardan korusun çok pozitif bir bayansın. Hep bardağın dolu tarafından bakmayı nasıl başarıyorsun bilmiyorum.
Maaşallah diyorum daha da konuşup nazar değdirmeyim.
Bebişlerine de sana da sağlık ve huzur diliyorum canım benim.
Mergencim ben artik 70 kiloyum75 le bitirebilsem bari...
kızlar size bir bilgi bebiş doğunca hiç emzirmeden göğüslere kuru soğan ortadan kesilip sürülürse yara olmuyor eskiden yaparlarmış bende denedim oğlumda bunda da yapıcam çantanıza koyun yapmak isterseniz... emzirme yastığı çok da önemli değil bence ben hiç kullanmadım normal yastıkda aynı görevi görüyor.
anamm çocuğun ağzı soğan mı kokacak yani:))
sabah hazırlanırken karnıma krem sürüyordum ve göbeğimde kırmızı bir damar gördüm sanırım çatlayacağım artık 1 cmlik kılcal damar küçük bişey ama ya çoğalırsa diye endişeye soktu beni çatlamak istemiyorum çok su içiyorum ama yine de olursa yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?