o zman hamilelikte olan bişey demekki koku acı hiçbirşey yok neyse geçer o zaman
benimde öyle hatta korkup tahlil yaptırdım birsey çıkmadı canım.. bende bol su içiyorum.. ama rengi koyu işte :26:
battaniye örneği sanırım canım bu doğru mu tahmin ettimEki Görüntüle 619313 Eki Görüntüle 619314 Eki Görüntüle 619313 Eki Görüntüle 619314
ilk defa deniyorum umarım olur
canım benim ya.. hiç dert etme ve de inadına yardım al eşinden onların yanında.. hem iki kap yemek yapmıyo hem de kalkıp leke iz arıyorsaaa
benimde öyle hatta korkup tahlil yaptırdım birsey çıkmadı canım.. bende bol su içiyorum.. ama rengi koyu işte :26:
anammm katişşş gelmiş..kız neler yapıyorsun nasıl geçiyo ? elemanına bellettin mi iyice işi kız :))
katinam canım sen artık iş yerinde misafirsin çok yorma kendini.
dualar perşembe günü son canım. yetiştiremezsen haber ver tatlım.
maşallah cıvıl cıvıl bir oda olmuş. sağlıkla büyüsün içinde
birde teyzelerimiz tahlillerimizi yaptırdık herşey iyi çıktı şükür şeker idrar ..vs. ilk doz tetanozuda olduk, ikinci dozu 4 hafta sonra mı yapıyorlar ?
bebeğimde 1.200 olmuş , büyüyor aşkım benim şimdi müzik dinletiyorum ona kıpır kıpırBende 61 olmuşum
katinam voltajım bu görevi bana devretti. sen 250 oku o zaman almak isteyen arkadaş olursa ona verelim. alan olmazsa perşembe günü ben okurum canım olur mu? seni çok sıkıştırmayalım.Saol canim benim cok yormuyorum . sen nasilsin.dualati prrsembeye kdr bitiririm insallah.yarisini almayan arkadaslada paylasabilirim :-D
bizim dr 2.dozu doğum sonrası yapcakmış pek anlamadım ama gidince sorcam bende
Selamm fıstıklarrr
Arada bir girip selam verip çıkıyorum ama aklımda sizde kalıyor paylaşımlarda neler kaçırıyorum kimbilir(
biz bu hafta sonu eminönündeydik havuzlu hana gittik bebeğimizin kıyafetlerini tamamladık çok şükür,
Şimdi sıradaOda seçme kaldı , Odası boyanacak , Yonca Bambam beşik diye bir beşik var acaip övgü alıyormuş, İlk zamanlar yatması için sepet beşik yaptıracaktık ama bu daha kulanışlıymış 8 aya kadar bile yatabiliyormuş taşınabiliyormuş, Onu alıcam acaba diyorum mobilya yatağını sonraya mı bıraksam ama oda boş olacak bu sefer bir dolapmı koyayım .
Birde Oda rengine karar veremedim nerden başlasak bilemedik. Lila veya Yeşil diyoruz turuncuda olabilir sıcak tonlar , var mı boya yapan renk önerisi olan ?
Selamm fıstıklarrr
Arada bir girip selam verip çıkıyorum ama aklımda sizde kalıyor paylaşımlarda neler kaçırıyorum kimbilir(
biz bu hafta sonu eminönündeydik havuzlu hana gittik bebeğimizin kıyafetlerini tamamladık çok şükür,
Şimdi sıradaOda seçme kaldı , Odası boyanacak , Yonca Bambam beşik diye bir beşik var acaip övgü alıyormuş, İlk zamanlar yatması için sepet beşik yaptıracaktık ama bu daha kulanışlıymış 8 aya kadar bile yatabiliyormuş taşınabiliyormuş, Onu alıcam acaba diyorum mobilya yatağını sonraya mı bıraksam ama oda boş olacak bu sefer bir dolapmı koyayım .
Birde Oda rengine karar veremedim nerden başlasak bilemedik. Lila veya Yeşil diyoruz turuncuda olabilir sıcak tonlar , var mı boya yapan renk önerisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?