2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200

Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)

KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
BoO :500
Katinam :500
Lena:200
Naz:500
Vilin:100
Esrasm:200

barbaros canım eline sağlık sen kendin örmüştün değil mi? çok güzel olmuş elin de güzelmiş.

Bendenn iyilik cnm evet ogreniyo isi.bende cumayi bekliyorum :) son is gunum olucak insallah..sizleri ozledim.bu arada ben hala dualari okuyamadim cok yogunuz bu hafta.ne zaman teslim etmemiz gerekiyodu.
Senin tatil nasil gidiyo mezosum.laterne voltaj seda ofelya hanipeksmergen nasil onlarada cok selamlsrimi ilet.e-bebekten bebrk bezi ogluma cici kiyafetlrt aldim gene.fotosunu yukleyebilirsem yuklerim yarin.

katinam canım sen artık iş yerinde misafirsin çok yorma kendini.

dualar perşembe günü son canım. yetiştiremezsen haber ver tatlım.

Selamm fıstıklarrr

Arada bir girip selam verip çıkıyorum ama aklımda sizde kalıyor paylaşımlarda neler kaçırıyorum kimbilir (

biz bu hafta sonu eminönündeydik havuzlu hana gittik bebeğimizin kıyafetlerini tamamladık çok şükür,

Şimdi sıradaOda seçme kaldı , Odası boyanacak , Yonca Bambam beşik diye bir beşik var acaip övgü alıyormuş, İlk zamanlar yatması için sepet beşik yaptıracaktık ama bu daha kulanışlıymış 8 aya kadar bile yatabiliyormuş taşınabiliyormuş, Onu alıcam acaba diyorum mobilya yatağını sonraya mı bıraksam ama oda boş olacak bu sefer bir dolapmı koyayım .

Birde Oda rengine karar veremedim nerden başlasak bilemedik. Lila veya Yeşil diyoruz turuncuda olabilir sıcak tonlar , var mı boya yapan renk önerisi olan ?

birde teyzelerimiz tahlillerimizi yaptırdık herşey iyi çıktı şükür şeker idrar ..vs. ilk doz tetanozuda olduk, ikinci dozu 4 hafta sonra mı yapıyorlar ?
bebeğimde 1.200 olmuş , büyüyor aşkım benim şimdi müzik dinletiyorum ona kıpır kıpır Bende 61 olmuşum

yaşasın ben de resim ekledim sonunda.
battaniyemi nasıl buldunuz valla gözüm bozuldu bitircem diye.şuan kenar oyasını yapıyorum.
odamız dağınık bi nevi yüklük gibi oldu araba dahil bütün eşyaları tıktım oraya evde yer yok.yatakla beşiğin örtülerinide söktüm yıkıycam diye o yüzden biraz estetik dışı ama görün istedim.duvarın bi köşesini netten aldığım stickerla kapladım.erkekte fazla seçenek yok malum bende denizci yerine denizaltı görünce farklı geldi bu odayı seçtik.gerçi sadece dolabı ve yatağı aldık ama oda küçük olunca çokda boş durmadı bence.halıyıda daha sermedim zaten beşiğimiz var ilk 6 ay için bizimle yatıcak.mevlit yaparsam o zaman bi serip yine kaldırırım tekrar diye düşünüyorum.bi ara kıyafetleri de yüklemeyi denicem.

bizim dr 2.dozu doğum sonrası yapcakmış pek anlamadım ama gidince sorcam bende

Saol canim benim cok yormuyorum . sen nasilsin.dualati prrsembeye kdr bitiririm insallah.yarisini almayan arkadaslada paylasabilirim :-D
katinam voltajım bu görevi bana devretti. sen 250 oku o zaman almak isteyen arkadaş olursa ona verelim. alan olmazsa perşembe günü ben okurum canım olur mu? seni çok sıkıştırmayalım.

bizim dr 2.dozu doğum sonrası yapcakmış pek anlamadım ama gidince sorcam bende

onu sor muhakkak , Çünkü 2 doz doğum öncesi olması gerekiyor diye sağlık ocağından söyledi hemşire hatta ben geç bile kaldım benim dr.da 28. haftayı bekletti ,Normalde 24. haftalarda oluyorlar

Dr.um bana doğum sonrası bir doz daha var 3.sü yani onu muhakkak yaptır atlama dedi 5 yıl koruması için yoksa bi işe yaramaz dedi..

Bende yonca bambam beşik aldım. İnternette çok övgü görüyordu. Tesadüf tanıştığım bir kaç kadın, bebek dükkanındakiler hep bu beişiği tavsiye ettiler. Ben internetten aldım. Kurulumu falan basit. Sallanması da çok güzel. Tavsiye ederim.

yatak ve dolabın rengine göre ayarlamalısn bence. eğer eşyaların koyu renkse duvarı mutlaka açık yap.ben demin resim ekledim mesala tek duvarı sticker yapıp bide kalorifer peteğini boyattım.aslında oda almayacaksanız bence hiç boyatma kışın çok zor oluyo biz odayı aralık başında boyattık resmen donduk yerlerede cila atma hatasına düştüm kokudan öldüm resmen.yazın havalandırmadan yana sıkıntı olmaz.şimdiden güle güle kullanın eşyalarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…