ben de battaniyenin kenarından ip kaçmış dicektim; sen mi ördün
acayip başarılı olmuş; bayıldım;
heves ettim imrendim özendim
oyuncakları bile hazır ya
ben kötü bir annne miyim
Kızlar yaa benim sol gögsümün alt kısmı kaburgalarım heral inanılmaz acıyor...
Birde karnımın alt tarafında bir hareketlenme var.
Ama tekme gibi değil.İçimde bir şeyler oluyor sanki.
Çok tuhaf oldum yaa.Doktora mı gitsem?
seninkide güzel canım güle güle kullasın oğluşunnn
inşallah canım hepimizinn bebekleri hep mutlu olur inşallahoğlunda içindeki bebek gibi hep güler inşallah
bebiki oyalamaya birebir.iyi günlerde ağız tadıyla kullanın çok güzelmiş.
alt tarafta boyle karincalanma gibi mi? bebisin donmusmuydu? benim iki haftadir orda tuhaf bi his oluyor.. bebisin kafa ordaymis meger.. aklunda kalmasin bence git doktora canim..
kizler ben fena grip oldum.. sabahtan beri yatiyorum. kocis ise gitmedi bugun.. o kadar feci haldeyim.. sagolsun evi sildi supurdu.. az sonra mecburen disari cikicaz. odanin boyasini almamiz lazim.. bi an once tamamlamak istiyorum artik.. mobilyaci arayip duruyo yatagi getirmek icin daha bizde hic hazirlik yok.. durum vahim yani :)) bol vitamin almam lazim sanirim.. ne guzel hic hasta olmadim derken feci patladim..
canım o ağrı bende uzun süredir var, bebek baskı yapıyor oraya. endişeleneceğin bir durum yok. uzanarak dinlenme imkanın varsa biraz uzanmaya çalış, geçer
alt tarafta boyle karincalanma gibi mi? bebisin donmusmuydu? benim iki haftadir orda tuhaf bi his oluyor.. bebisin kafa ordaymis meger.. aklunda kalmasin bence git doktora canim..
kizler ben fena grip oldum.. sabahtan beri yatiyorum. kocis ise gitmedi bugun.. o kadar feci haldeyim.. sagolsun evi sildi supurdu.. az sonra mecburen disari cikicaz. odanin boyasini almamiz lazim.. bi an once tamamlamak istiyorum artik.. mobilyaci arayip duruyo yatagi getirmek icin daha bizde hic hazirlik yok.. durum vahim yani :)) bol vitamin almam lazim sanirim.. ne guzel hic hasta olmadim derken feci patladim..
barbaros canım eline sağlık sen kendin örmüştün değil mi? çok güzel olmuş elin de güzelmiş.
geçmiş olsun canım bebeğin yeri daraldığı için olablir o ağrılar
ama için rahat değilse dr ara yada git hem oğlunu görmüş olursunnn
çok geçmiş olsun canım, şimdi böyle hasta halinle birde boya temizliği ile uğraşırsan daha uzun sürer grip. biraz daha bekle boya için. önce toparlan sonra başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?