2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
battaniye örneği sanırım canım bu doğru mu tahmin ettim[/QUOTE]

evet canım daha bitirmedim gerçi uğraşıyorum

ben de battaniyenin kenarından ip kaçmış dicektim; sen mi ördün
acayip başarılı olmuş; bayıldım;

heves ettim imrendim özendim
oyuncakları bile hazır ya

ben kötü bir annne miyim

ne alaka ilahi.bizim bebek tüp bebek biraz kıymetli o yüzden herkes bişeyleri almak istedi bende işten çıkınca bol bol bebek mağazası gezdik.sonuçta herkes farklı durumların içinde.bulunduğu şehirde kısıtlı seçenekten tut maddiyata zamansızlığa bir sürü sebeb var hayatım.belki kafan çok dolu en basiti.eminim bebeğini eline alınca 40 yıllık anne olursundaha zaman var alırsın bişeyler
evet battaniyeyi ben ördüm valla kendimden hiç beklemiyodum bitirmeyi abdestli besmeleyle başladım o yüzden tığla çok zor çünkü.

Kızlar yaa benim sol gögsümün alt kısmı kaburgalarım heral inanılmaz acıyor...

Birde karnımın alt tarafında bir hareketlenme var.
Ama tekme gibi değil.İçimde bir şeyler oluyor sanki.
Çok tuhaf oldum yaa.Doktora mı gitsem?

canım o ağrı bende uzun süredir var, bebek baskı yapıyor oraya. endişeleneceğin bir durum yok. uzanarak dinlenme imkanın varsa biraz uzanmaya çalış, geçer

alt tarafta boyle karincalanma gibi mi? bebisin donmusmuydu? benim iki haftadir orda tuhaf bi his oluyor.. bebisin kafa ordaymis meger.. aklunda kalmasin bence git doktora canim..

kizler ben fena grip oldum.. sabahtan beri yatiyorum. kocis ise gitmedi bugun.. o kadar feci haldeyim.. sagolsun evi sildi supurdu.. az sonra mecburen disari cikicaz. odanin boyasini almamiz lazim.. bi an once tamamlamak istiyorum artik.. mobilyaci arayip duruyo yatagi getirmek icin daha bizde hic hazirlik yok.. durum vahim yani :)) bol vitamin almam lazim sanirim.. ne guzel hic hasta olmadim derken feci patladim..

seninkide güzel canım güle güle kullasın oğluşunnn
oğlunda içindeki bebek gibi hep güler inşallah
inşallah canım hepimizinn bebekleri hep mutlu olur inşallah
bebiki oyalamaya birebir.iyi günlerde ağız tadıyla kullanın çok güzelmiş.

amin canımmmm

geçmiş olsun canım bebeğin yeri daraldığı için olablir o ağrılar
ama için rahat değilse dr ara yada git hem oğlunu görmüş olursunnn

çok geçmiş olsun canım, şimdi böyle hasta halinle birde boya temizliği ile uğraşırsan daha uzun sürer grip. biraz daha bekle boya için. önce toparlan sonra başlayın.

canım o ağrı bende uzun süredir var, bebek baskı yapıyor oraya. endişeleneceğin bir durum yok. uzanarak dinlenme imkanın varsa biraz uzanmaya çalış, geçer

Kafası aşağıda bebeğimin sanırım onun etkisi canım,ayaklarımı uzatınca hareketinide hissettim şükür.

Bebişim dönmüştü kuzucum kafası aşağıda artık.
Kendimi biran çok tuhaf hissettim.
Ama sonra ayaklarımı uzattım bakdım karnımda dalgalanma ve hareketlenme var şükür dedim.

Çok geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendine.

barbaros canım eline sağlık sen kendin örmüştün değil mi? çok güzel olmuş elin de güzelmiş.

teşekkür ederim canım sağolasın bi de sarı pazen bulabilirsek altına astar gibi,güzel olacak inşallah ama diğer arkadaşınki de çok güzel olmuş ben o kadar yapamazdım galiba o arkadaşın da eline sağlık iyi sabıırlıymış

geçmiş olsun canım bebeğin yeri daraldığı için olablir o ağrılar
ama için rahat değilse dr ara yada git hem oğlunu görmüş olursunnn

Bu cuma saat 11 de randevum var canım.
Aşağıda olması baskının artık normal sanırsam.
İçden pıt pıt atışları hissediyorum mesela.
Ama aşağıyı göremediğim için karnım inip çıkıyor mu anlamıyorum.
Şimdi ayağımı uzatında göbeğimde dalgalandı ve indi çıktı rahatladım.

Yok ben kesin sezaryan yapcam ya tüm ağrılara razıyım beklemekden helak oldum offf

çok geçmiş olsun canım, şimdi böyle hasta halinle birde boya temizliği ile uğraşırsan daha uzun sürer grip. biraz daha bekle boya için. önce toparlan sonra başlayın.

canim cok sukur kocacim bana is birakmiyor.. ben tehlikeli bir gebelik baslangici yasadim ehh iki yilda hasretten sonra bebis gelince ben el bebek gul bebek oluverdim kocis acisindan..

az once evi siliyordu eskiden de yardim ederdin bana ama bende is yapardim simdi sana kaldi ihale dedim olsun minik kusum sen bana dunyanin en guzel seyini vereceksin ben her isini yaparim deyiverdi.. Allah razi olsun eslerimizden..

slm fıstık gibi annişler ve onların misss kokulu bebişleri bayadır gideremiyorum aslında okumaya çalışıyorum cepten giriyorum yorum yapamıyorum oğlum biz çalıştığımız için pc manyağı oldu bizde kullanmıyoruz evdeki bütün pc leri bozuk dioz bende sizlerle vakit geçiremiorum çok özledim sohbetlerimizi......

bugün kontrolümüz vardı efeyle beraber gittik çok merak ediyordu götüreyim dedim.. sıramızı beklerken içeri girip çıkanlar oluyorya ''anne hadi bizde girelim bizim bebeğimizi almasınlar''' dedi bende herkesin bebeği kendi göbüşünde almazlar die bilbildim ancak hele şükür kardeşini gördü paşamız eve geldi anlatıo herkese kafasını gördüm kırpırdıodu fln dio....2. paşamda kocaman olmuş valla 1360gr olmuş mide boyutlarımızda normale döndü ama yinede takip edilecek değişiklik olmasın die... bizden havadisler bu kadar....

benim aralığın 25 inde sigortam kesildi ve 26 sında başka biryerden başlıcaktı 27 sinde başlamış bende e-devlete bakınca gördüm şimdi bu doğum parası olayından yararlanabilirmiyim yoksa hiç sskmı ödemeye devam etmeyeyimmi cevaplarsanız çokkkk tşk edermmm...2012 nisan ayından beri ssklıyım 1 gün boşluk oldu işte

kızlar bende oğluma ev tipi anakucağı aldımmmm
Eki Görüntüle 619586

ÇOK CİCİ ÇOKKKKKKK :))

hayırla saglıkla kullanın inşallah.. çok şeker :)

hemşom kız memleketimin yumuşak havasından sonra ankara çarptı di miiii :) geçmiş olsun canım . bol bol vitaminnn ıhlamur... boğazına dikkat et iltihap olmasın Allah korusun

slm nisan anneleri..az kaldı artık doğuma..hemen hemen bebeğimin tüm ihtiyaçlarını hallettik sadece benimkiler kaldı..yanlız bebek şekeri yaptırcam çok da güzel ve uygunlarını buldum ama çocugumun ismi yokkk hiçbişey içime sinmio..(bu arada göbek adı ethem)

demir
yağız(esmer demek ama bizim çocuk yükseh ihtimal sarı olur)
giray(kuvvetli kudretli)
gökalp(mavi gözlü yiğit)
boran,poyraz,kağan..

sizce hangisi??lütfen yardımcı olurmusunuz..aslında çok farklı çok modern bişey aramıştım ethemin yanına ama yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…