katinam voltajım bu görevi bana devretti. sen 250 oku o zaman almak isteyen arkadaş olursa ona verelim. alan olmazsa perşembe günü ben okurum canım olur mu? seni çok sıkıştırmayalım.
teşekkür ederiz teyzesi.amin.hepimizin bebikleri ağıztadıyla kullanır inşallah alınanları.
Bende yonca bambam beşik aldım. İnternette çok övgü görüyordu. Tesadüf tanıştığım bir kaç kadın, bebek dükkanındakiler hep bu beişiği tavsiye ettiler. Ben internetten aldım. Kurulumu falan basit. Sallanması da çok güzel. Tavsiye ederim.
canım 250 kaldı. okumayan arkadaşlardan almak isteyen olur mu bir bekleyelim istersen olmazsa sana verelim tamam mı tatlım.dertsizcim kaç tane kaldı 200 de ben alim tekrar.
canım 250 kaldı. okumayan arkadaşlardan almak isteyen olur mu bir bekleyelim istersen olmazsa sana verelim tamam mı tatlım.
amin canım, ben daha yeni alışverişe başladım. bir iki parça kıyafet aldım.
yiğenimin beşiğini kullanıcaz şimdilik kendi odama koyarım onu. belki seneye falan oda yaparız. ama yinede çok işim var. odamda eşyaların yeri değişecek. eksikler tamamlanacak. çook çalışmam lazım çoook
onu sor muhakkak , Çünkü 2 doz doğum öncesi olması gerekiyor diye sağlık ocağından söyledi hemşire hatta ben geç bile kaldım benim dr.da 28. haftayı bekletti ,Normalde 24. haftalarda oluyorlar
Dr.um bana doğum sonrası bir doz daha var 3.sü yani onu muhakkak yaptır atlama dedi 5 yıl koruması için yoksa bi işe yaramaz dedi..
canım nisan babaları, bilhassa laternenin eşi için 12 000 ihlas okuyoruz. 250 tane kaldı sadece. parşembe gününe kadar okunucak canım. yazalım mı sana da?Ne okunuyor , Ben kaçırmışım bunu
150 alayım ,
sen kaç doz aldın şimdiye kadar ben 1 aldım 28.de o kadarda hatılrlattım kadına önceden bak sinir oldum şimdi.
canım nisan babaları, bilhassa laternenin eşi için 12 000 ihlas okuyoruz. 250 tane kaldı sadece. parşembe gününe kadar okunucak canım. yazalım mı sana da?
aslında bizde yapmıycaktık ama eşimin sülale tuttrdu bizde en küçük yeğen lisede zaten toplam yeğen nufüsü 4.hepside kocaman ille oda yapalım hepimiz birşey alcaz dediler.perdeleri,arabayı,anakucağını,mama sandalyesini.bornoz takımlarını hastane çıkışlarını halası aldı.babaannesi beşik ve yatak tekstillerini aldı.amcanın çalıştığı hast.doğum olucak ordan da güzel bi indirim alcaz inşallah.bizde oda takımı halısı abajuru ıvır zıvırları ve badanayı yaptık. oda işi çok zor özellkle mali açıdan eğer bu desteği almasaydık bizde yapamazdık.sağolsunlar.bence şuanda oda almadıysan bikaç sene daha bekle onun zevkine göre bi oda alırsınız şimdiki çocuklar malum bişey beğenmiyo.benim arkadşımda oda almış en başta kızı şimdi bu neki bebek işi diyomuş.zor valla Allah yardıcımız olsun
tamam canım 250 tane ihlası sana yazdım.tamam 250 yi alayım tatlım ,
Ahh süperr, sorularımı direk sorayım :)) peki içinden çıkan örtüler işe yarar bişeymi, Babam tekstilci ona dedim bunuda süsleyebilr misin , Halledriz dedi, Çok güvenemedim örtülere hoşuma gider mi gitmez mi , Yine sepet gibi süsleyecek
Birde boyutları nedir biliyor musun , Nette yazan doğrumudur, Çarşafı filan kestiricez boyut verdim anneme ama doğrumu verdim bilemedim , içine ince bir yatağa gerek var mı ?
ne renk aldın sen ?
yaşasınben de resim ekledim sonunda.
battaniyemi nasıl buldunuz valla gözüm bozuldu bitircem diye.şuan kenar oyasını yapıyorum.
odamız dağınık bi nevi yüklük gibi oldu araba dahil bütün eşyaları tıktım oraya evde yer yok.yatakla beşiğin örtülerinide söktüm yıkıycam diye o yüzden biraz estetik dışı ama görün istedim.duvarın bi köşesini netten aldığım stickerla kapladım.erkekte fazla seçenek yok malum bende denizci yerine denizaltı görünce farklı geldi bu odayı seçtik.gerçi sadece dolabı ve yatağı aldık ama oda küçük olunca çokda boş durmadı bence.halıyıda daha sermedim zaten beşiğimiz var ilk 6 ay için bizimle yatıcak.mevlit yaparsam o zaman bi serip yine kaldırırım tekrar diye düşünüyorum.bi ara kıyafetleri de yüklemeyi denicem.
Canım ben mavi aldım.Beşiği süslemene gerek yok. Zaten beşik süslü. Ben gittigidiyordan aldım. Orda kampanya vardı. 5-6 lira fazladan verdim. İçi için tam uyumlu yatakda gönderdiler. İçine yatak olmazsada olur aslında. Tabi bu durumda ince bir elyaf yorganla desdeklemen şart. Ben çok araştırdım sunny baby ninkiler falan hoşuma gitmedi. Kumaşı sallama özelliği dandikti.
Yonca Bambam Bebek Sepeti Beşik Hamak Salıncak GittiGidiyor'da 75126454
Kesinlikle al. Oğlum bu beşiğe bayılacak. Çünkü çingene salıncağı gibi çok iyi sallanıyor. Tekerlekleri var. İstediğin yere taşı.
nasıl şirin bir oda olmuş; hemen büyüsün de oyunlar oynayalım; tam oyun oynamalık bu oda
okyanus temalı; duvarı nasıl mobilyadakinin aynısı yaptınız
güle güle kullanın canım
oğlunuz çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?