2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
teşekkür ederiz teyzesi.amin.hepimizin bebikleri ağıztadıyla kullanır inşallah alınanları.

amin canım, ben daha yeni alışverişe başladım. bir iki parça kıyafet aldım.
yiğenimin beşiğini kullanıcaz şimdilik kendi odama koyarım onu. belki seneye falan oda yaparız. ama yinede çok işim var. odamda eşyaların yeri değişecek. eksikler tamamlanacak. çook çalışmam lazım çoook

Ahh süperr, sorularımı direk sorayım :)) peki içinden çıkan örtüler işe yarar bişeymi, Babam tekstilci ona dedim bunuda süsleyebilr misin , Halledriz dedi, Çok güvenemedim örtülere hoşuma gider mi gitmez mi , Yine sepet gibi süsleyecek
Birde boyutları nedir biliyor musun , Nette yazan doğrumudur, Çarşafı filan kestiricez boyut verdim anneme ama doğrumu verdim bilemedim , içine ince bir yatağa gerek var mı ?
ne renk aldın sen ?

Son düzenleme:
Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200

Toplam=11750(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)
Kalan=250

KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
BoO :500
Katinam :500
Lena:200
Naz:500
Vilin:100
Esrasm:200

aslında bizde yapmıycaktık ama eşimin sülale tuttrdu bizde en küçük yeğen lisede zaten toplam yeğen nufüsü 4.hepside kocaman ille oda yapalım hepimiz birşey alcaz dediler.perdeleri,arabayı,anakucağını,mama sandalyesini.bornoz takımlarını hastane çıkışlarını halası aldı.babaannesi beşik ve yatak tekstillerini aldı.amcanın çalıştığı hast.doğum olucak ordan da güzel bi indirim alcaz inşallah.bizde oda takımı halısı abajuru ıvır zıvırları ve badanayı yaptık. oda işi çok zor özellkle mali açıdan eğer bu desteği almasaydık bizde yapamazdık.sağolsunlar.bence şuanda oda almadıysan bikaç sene daha bekle onun zevkine göre bi oda alırsınız şimdiki çocuklar malum bişey beğenmiyo.benim arkadşımda oda almış en başta kızı şimdi bu neki bebek işi diyomuş.zor valla Allah yardıcımız olsun

sen kaç doz aldın şimdiye kadar ben 1 aldım 28.de o kadarda hatılrlattım kadına önceden bak sinir oldum şimdi.

sen kaç doz aldın şimdiye kadar ben 1 aldım 28.de o kadarda hatılrlattım kadına önceden bak sinir oldum şimdi.

Bende bir aldım henüz , 28 de, 2.yide alıcam ama , sağlık ocağında takip ediyorlar zaten dr.um benimde çok değinmedi bu aşıya ben didikledim ..

Kızlar bir şey sorucam, biri yazdı ama hatırlayamadım ,Sağlık Ocağından aramışlardı bir kart veriyormuş devlet her ay yükleme yapılıyormuş, Konuyu bilen var mı ? Herkese mi bu kart kamu çalışanlarına mı gerçekliği var mı uyduruyor muyum

ne güzel, herkez birşeylere el atmış. bizim şimdi elimizde sıkışık, taşınma niyetimizde var o yüzden oda almıyorum. kısmet olur seneye falan taşınabilirsek ozaman kızıma genç odası yaparım :)

tamam 250 yi alayım tatlım ,
tamam canım 250 tane ihlası sana yazdım.

Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200
Cherryfe•••250

Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)

KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
BoO :500
Katinam :250
Lena:200
Naz:500
Vilin:100
Esrasm:200
Cherryfe:250

merhaba güzel anneler,
işlerim çok yoğun giremiyorum hiç; şöyle bir geçmişi okuyayım dedim ama bitiremem o kadar zamanım yok. bir kaç konu aklımda kaldı:

-ben aşı olmadım; doktorum gerek görmedi; zorunlu değil dedi ama sağlık ocağı arayıp duruyor gelin yapalım diye. ama doktorumu dinleyip yaptırmayacağım sanırım.

-odalar ve ciciler hazırlanmış ne güzel; o kadar seviyorum ki eklediğiniz fotolara bakmayı. hepsi ayrı güzel. allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin; ben hala ayfondan bilgisayara foto yükleme olayını beceremedim o yüzden birşey ekleyemedim.

-oğlumun orta kulak iltihabı geçmedi 3.kutu antibiyotiğe başladık aman anneler siz siz olun dikkat edin; tüp takalım diyen doktora gitmiyorum artık (laternem sağolsun uyarmıştı) laternecim; allah eşine acil şifalar versin; dualarım hep seninle biliyorsun. bir ara mesajla rahatsız edicem seni yine.

Canım ben mavi aldım.Beşiği süslemene gerek yok. Zaten beşik süslü. Ben gittigidiyordan aldım. Orda kampanya vardı. 5-6 lira fazladan verdim. İçi için tam uyumlu yatakda gönderdiler. İçine yatak olmazsada olur aslında. Tabi bu durumda ince bir elyaf yorganla desdeklemen şart. Ben çok araştırdım sunny baby ninkiler falan hoşuma gitmedi. Kumaşı sallama özelliği dandikti.

Yonca Bambam Bebek Sepeti Beşik Hamak Salıncak GittiGidiyor'da 75126454

Kesinlikle al. Oğlum bu beşiğe bayılacak. Çünkü çingene salıncağı gibi çok iyi sallanıyor. Tekerlekleri var. İstediğin yere taşı.

ben de battaniyenin kenarından ip kaçmış dicektim; sen mi ördün
acayip başarılı olmuş; bayıldım;

heves ettim imrendim özendim
oyuncakları bile hazır ya

ben kötü bir annne miyim

Bizim oda takımımız da bir iki haftaya gelir heralde ama daha oda boşalacak, boyanacak, bide hiç bir ayrıntıyı düşünmedim daha.

Offf bu kaynanamla kayınpederimden bahsetmeyeyim diyorum ama ne yapayım bak her taşın altında onlar var.
Bebeğimin odasına yerleştiler bavulları, köyden getirdikleri çuval falan bir ton eşya.. Sonra güya odayı kayınpeder boyayacak geleli 2 ay oldu daha bir girişim görmedik.

Hiç biri birşey değil heyacanımı tükettiler. Bebeğimle ilgili hiç birşeyin üstüne ince ince düşünemiyorum. Sonra kendime kızıyorum.

Bende bu firmanın yeri var saraçhanede travel arabamızıda burdan aldık , Beşiğide ordan alıcaz, Daha indirimde yaptırıcaz, Gerçekten birkaç arkdaşım var acaip övdüler, 2 tane filan almışlar kayınvalideside evine almış :)

Bebbeği sallama olayını düşünmüyorum şu an ama bakalım kendisi ne karar verecek ..

çok teşekkür ederiz inşallah tüm anne adayları gönüllerinden geçen herşeyi alabilirler çünkü alamamak çok zoruna gidiyo insanın bunlar hep son anda yapılan şeyler.ben normalde alışverişle pek arası olmayan değişik bir bayan grubundanım arkadaşlarım şaşırır bana idareyle büyüdüğümden sanırım hep bi beden büyük elbise yada ayakkabı alınırdı bize:)) listesiz alışverişe çıkmam fuzuli almamak için. bunları niye söyledim işte bu ben bebek alışverişinde herşeyi almak istedim.ne görsem gözüm kalıyodu.
annelik içgüdüsümü ne.ay buda oğluma çok yakışır diye diye bişeyler aldım işte.
duvarı canım önce odayı aldık sonra badana yaptık o arada bende netten odaya uygun sticker buldum.Allahım hepimize huzur ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…