benim aralığın 25 inde sigortam kesildi ve 26 sında başka biryerden başlıcaktı 27 sinde başlamış bende e-devlete bakınca gördüm şimdi bu doğum parası olayından yararlanabilirmiyim yoksa hiç sskmı ödemeye devam etmeyeyimmi cevaplarsanız çokkkk tşk edermmm...2012 nisan ayından beri ssklıyım 1 gün boşluk oldu işte
slm fıstık gibi annişler ve onların misss kokulu bebişleri bayadır gideremiyorum aslında okumaya çalışıyorum cepten giriyorum yorum yapamıyorum oğlum biz çalıştığımız için pc manyağı oldu bizde kullanmıyoruz evdeki bütün pc leri bozuk dioz bende sizlerle vakit geçiremiorum çok özledim sohbetlerimizi......
bugün kontrolümüz vardı efeyle beraber gittik çok merak ediyordu götüreyim dedim.. sıramızı beklerken içeri girip çıkanlar oluyorya ''anne hadi bizde girelim bizim bebeğimizi almasınlar''' dedi bende herkesin bebeği kendi göbüşünde almazlar die bilbildim ancak hele şükür kardeşini gördü paşamız eve geldi anlatıo herkese kafasını gördüm kırpırdıodu fln dio....2. paşamda kocaman olmuş valla 1360gr olmuş mide boyutlarımızda normale döndü ama yinede takip edilecek değişiklik olmasın die... bizden havadisler bu kadar....
ÇOK CİCİ ÇOKKKKKKK :))
hayırla saglıkla kullanın inşallah.. çok şeker :)
hemşom kız memleketimin yumuşak havasından sonra ankara çarptı di miiii :) geçmiş olsun canım . bol bol vitaminnn ıhlamur... boğazına dikkat et iltihap olmasın Allah korusun
az kalmış sabret o zaman canımBu cuma saat 11 de randevum var canım.
Aşağıda olması baskının artık normal sanırsam.
İçden pıt pıt atışları hissediyorum mesela.
Ama aşağıyı göremediğim için karnım inip çıkıyor mu anlamıyorum.
Şimdi ayağımı uzatında göbeğimde dalgalandı ve indi çıktı rahatladım.
Yok ben kesin sezaryan yapcam ya tüm ağrılara razıyım beklemekden helak oldum offf
benim aralığın 25 inde sigortam kesildi ve 26 sında başka biryerden başlıcaktı 27 sinde başlamış bende e-devlete bakınca gördüm şimdi bu doğum parası olayından yararlanabilirmiyim yoksa hiç sskmı ödemeye devam etmeyeyimmi cevaplarsanız çokkkk tşk edermmm...2012 nisan ayından beri ssklıyım 1 gün boşluk oldu işte
az kalmış sabret o zaman canım
çok pinpiriklilik yapıyoruz
bende dün akşam 1,5 saat hissetmedim sonra babası söydim hissetmedim diye oda telaş yaptı konuştu oğluşuyla okudu başladı tekmelemeye
artık bebeklerimiz daha fazla uyuyormuş ondan sanırım hissetmelerimiz alacak artık
canım rapor yazılmadığı sürece sorun değil
doğum parasını alırsın
Canım benim sen iş yerinden çıkışını yaptırmış mıydın?
Ve eski iş yerinden sigortan kesildi,ama sen başka bir yerden ssknımı ödetiyorsun doğum parası için?
Peki izne çıkabilir raporunu sen nereye verdin?
sağlıkla büyüt bu güzel odada oğlunu... çok hoş olmuş.
benimde oturduğumda karnım kaburgalarıma değiyor ve canımı acıtıyor. bide şimdi karnımın küçük hali büyüdükçe ne olacak bilmiyorum.Kızlar yaa benim sol gögsümün alt kısmı kaburgalarım heral inanılmaz acıyor...
Birde karnımın alt tarafında bir hareketlenme var.
Ama tekme gibi değil.İçimde bir şeyler oluyor sanki.
Çok tuhaf oldum yaa.Doktora mı gitsem?
bende yağızı aynı sebepten elemiştim canım. DEMİR de hoş bir isim.slm nisan anneleri..az kaldı artık doğuma..hemen hemen bebeğimin tüm ihtiyaçlarını hallettik sadece benimkiler kaldı..yanlız bebek şekeri yaptırcam çok da güzel ve uygunlarını buldum ama çocugumun ismi yokkk hiçbişey içime sinmio..(bu arada göbek adı ethem)
demir
yağız(esmer demek ama bizim çocuk yükseh ihtimal sarı olur)
giray(kuvvetli kudretli)
gökalp(mavi gözlü yiğit)
boran,poyraz,kağan..
sizce hangisi??lütfen yardımcı olurmusunuz..aslında çok farklı çok modern bişey aramıştım ethemin yanına ama yokk...
Hemde ne evham yapıyoruz.Bazen yorulduğumu hissediyorum.
Kuzucum ssk dan doğum parası için rapor şart değil mi?
İş veren raporu gönderdikden sonra ssk ya para alınıyor diye biliyorum.
Biz doğum iznine çıkanlara öyle yaptık.
rapor olması şart tabi canım
ama anladığım kadarıyla wosgi başka iş yerinde sigorta gösteriyor kendine isteğe bağlı ödemiyor yani
şuanda sigortasını yapar şirkete verecek raporunu
daha izne çıkmadım 2 haftam var izne çıkmak için sskmı yapan muhasebeciye vereceğim raporu .. işyeri beni işten çıkardı ihale bittiği için bende başka biryerde sskmı başlattım ama 1 gün eksik oldu ... doğum parasını almak için yaptım acaba alabilirmiyim...
rapor olması şart tabi canım
ama anladığım kadarıyla wosgi başka iş yerinde sigorta gösteriyor kendine isteğe bağlı ödemiyor yani
şuanda sigortasını yapar şirkete verecek raporunu
benimde oturduğumda karnım kaburgalarıma değiyor ve canımı acıtıyor. bide şimdi karnımın küçük hali büyüdükçe ne olacak bilmiyorum.
kızlarrrr
az önce diğer sayfalara bakıyrodum, tüp bebek tedavisine benimle aynı gün başlayan bir arkadaş var. ikiz onun bebekleri doğum yapmış hafta sonu
sağolun kızlar cvp larınız için oğluşum uyuyor şimdi dışarı çıkmam lazım biraz işim var kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın hep aklımdasınız......
ersnil yazmış zaten canımaynen başka yerde çalışıyor gözüküyorum ve tek sıkıntım 1 gün sskmın ödenmemiş olması sıkıntı yaratırmı doğum parasını alırken...
Canım açıkcası böyle bir durum başımıza gelmedi.
Ama şimdi mali müşavirliğimizi aradım.Dedi ki rapor şirkete verildiği dönemden itibaren raporlu olan sürede sigortayı ödeyip ödememek şirkete bağlıymış.
İsterse ödemeyebilirmiş.Önemli olan raporun işveren tarafından ssk ya sunulmasıymış.
Biz raporluyken dahil ssk ya ödediğimiz için,ödenmeme durumuyla ilgili benim kişisel bilgim yok.
Ama 1 günün sıkıntı olacağınıda sanmıyorum.Sonuçda diğer yerle bağlantın kesildi.
Evet kuzucum öyleymiş.
Yani diğer şirketle bağlantısı kesildiği için ben bir günün sorun olcağını düşünmüyorum.
Böyle durumları okuyuncada şirketimizin değerini anlıyorum.
Biz hiç sıkıntıya sokmuyoruz elemanları ya.
Şimdi benim içinde geçerli olacak mesela,her şekilde çıksam bile yardımcı olurlar.
Kaçıncı haftasında doğum yapmış canım?
Darısı bizim başımıza inşallah.
sağolun kızlar cvp larınız için oğluşum uyuyor şimdi dışarı çıkmam lazım biraz işim var kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın hep aklımdasınız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?