2013 Nisan annelerinin eşleri ve bilhassa laterneciğimizin eşinin sağlığı için okuduğumuz 12 000 İhlası Şerifimizi,laterne arkadaşımızın okuduğu 7 kenzül arşı,okuduğum Yasini şerif, Mülk süresi, Nebe süresi, Cuma süresi, Duhan süresi, Vakıa Süresi, Fetih süresi, Rahman Süresi, Kıyamet Süresi ve diğer ayetlerle birlikte bağışlamasını yaptım arkadaşlar.
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, bizlere dermansız dert vermesin, tüm eşlerimize ve laternemizin eşine de şifalar ihsan etsin. (AMİN)
sağol tatlım henüz kurmadık. eşim gece 2de geldi sabah 8de gitti bugün öğlen yine gelmedi. akşamada bekleme dedi.meraktan sadece üzerindeki ambalajlarını açmaya çalıştım (o kadarcık yerden ne anladım onuda bilmiyorum ya :26: )çok ağır olduğu için sağa sola oynatmadım sadece üstte kalan yerleri açık öyle salonda duruyor. allah kısmet ederse yarın annemle babam gelicek onlar geldiğinde açıp montajını yaparlar artık.dmt canım çok geçmiş olsun, acil şifalar.
tuncss maşallah yavrucuğuna nazar değmesin
dertsiz gözünüz aydın canım, boyarsınız telafi edilir, canını sıkma sağlık olsun. Kurdunuz mu? Nasıl oldu? Sorma öyle oluyor, güya yarıyıl tatilindeyiz ama yine de koşturmaca geçiyor. Ben izne ayrıldığımda da hepiniz doğurmuş olursunuz, ben de forumda tek başına takılırım
güle güle kullan canım. idil babynin ürünleride gerçekten güzel oluyor.kızlar ben hastane çıkışı olarak idil bebenin organik setini aldım. 90 liraya başka set almıyacacağım. ikili takımlar aldım idil bebe den çok güzeller tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 622055
kızlar ben çıkıyorum;bugün kocişim çok yoruldu günlerdir evde yoktu zaten erkenden uyuduyarın yine yollara düşecek büyük ihtimalle (
hazır evdeyken yatayım yanına kokusunu içime çeke çeke uyuyayım
Kizlarrrrrr
İmdat.benim sabrım cok değil galiba,asiri bunaldım.gorumcenin oglu beni hasta ediyor,
Bu kadar cins huy nasil olur anlamıyorum.yemek yemesinden midem bulanıyor.yavas demiyorlar.sakir sukur cappirtilar,sicrayanlar cabası.revami bu bana bu halde.hele Zehra'ya bile o kadar kaba davranıyor ki cus.sakir sakir oynamasi hele manyak mi deli mi,hayretler icindeyim.zaten itici bir tip,bir kere sevesim gelmiyor.doverim bunu ben.diger eltim dovmuste bahsi geçiyor,benim evimde nasil döver diyor kaynana.ohhh dedim ya,o evine sigdirmamisti bizi.simdi diğer gelin sıkaa sıkaaa oturuyor.
İcim soğumuyor ama olsun.her laf acilista babasina cok benziyor diyorum.babasi 2 yildir aramiyor bile.haftaya öteki gorumcemde geliyormuş 2 çocukla.
Yatacakmista yerden cekiniyormus yuh ya.benden cekin kemcik.ay cok şiştim ben.ve okul açılmadan 1 gün önce gidecekler.benim sabrimi cok zorluyor.bugun tlf k.baba sali gunu gelin diyor.oglunla gelinin asla salmak diyorlar dedi.kendimi tutuyorum ama bugun biraz yüzüm düşük durdum.benim yüzüm düşünce cocuklarim ve esim bile tahammül edemez bunları siz duşunun.kinusmak için laf filan açmalar ya bı gidin öf.esim hiç aksam geliyor sabah gidiyor cok muhabbetli degİl.hafta sonu geçir pzts,salı defol iste.
Amaan boyle bir tatil istememiştim ki ben
Allah'a emanet olun,bana dua edin Rabbim kolaylık versin ve sükunet .basim beynim felç.
odanız çok güzel olmuş canım, ben olsam şimdiden çıkmam oradan :)teyzeleri işte kızımın odası
daha eksikleri bitmedi ama yine de ekledim...
usta duvar kağıdımızı çok kötü yaptığı için bayanacak yerlerimiz var,perdemiz değişecek,avizemiz yok,allah kocişlerimize bol para versin
2013 Nisan annelerinin eşleri ve bilhassa laterneciğimizin eşinin sağlığı için okuduğumuz 12 000 İhlası Şerifimizi,laterne arkadaşımızın okuduğu 7 kenzül arşı,okuduğum Yasini şerif, Mülk süresi, Nebe süresi, Cuma süresi, Duhan süresi, Vakıa Süresi, Fetih süresi, Rahman Süresi, Kıyamet Süresi ve diğer ayetlerle birlikte bağışlamasını yaptım arkadaşlar.
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, bizlere dermansız dert vermesin, tüm eşlerimize ve laternemizin eşine de şifalar ihsan etsin. (AMİN)
Kizlarrrrrr
İmdat.benim sabrım cok değil galiba,asiri bunaldım.gorumcenin oglu beni hasta ediyor,
Bu kadar cins huy nasil olur anlamıyorum.yemek yemesinden midem bulanıyor.yavas demiyorlar.sakir sukur cappirtilar,sicrayanlar cabası.revami bu bana bu halde.hele Zehra'ya bile o kadar kaba davranıyor ki cus.sakir sakir oynamasi hele manyak mi deli mi,hayretler icindeyim.zaten itici bir tip,bir kere sevesim gelmiyor.doverim bunu ben.diger eltim dovmuste bahsi geçiyor,benim evimde nasil döver diyor kaynana.ohhh dedim ya,o evine sigdirmamisti bizi.simdi diğer gelin sıkaa sıkaaa oturuyor.
İcim soğumuyor ama olsun.her laf acilista babasina cok benziyor diyorum.babasi 2 yildir aramiyor bile.haftaya öteki gorumcemde geliyormuş 2 çocukla.
Yatacakmista yerden cekiniyormus yuh ya.benden cekin kemcik.ay cok şiştim ben.ve okul açılmadan 1 gün önce gidecekler.benim sabrimi cok zorluyor.bugun tlf k.baba sali gunu gelin diyor.oglunla gelinin asla salmak diyorlar dedi.kendimi tutuyorum ama bugun biraz yüzüm düşük durdum.benim yüzüm düşünce cocuklarim ve esim bile tahammül edemez bunları siz duşunun.kinusmak için laf filan açmalar ya bı gidin öf.esim hiç aksam geliyor sabah gidiyor cok muhabbetli degİl.hafta sonu geçir pzts,salı defol iste.
Amaan boyle bir tatil istememiştim ki ben
Allah'a emanet olun,bana dua edin Rabbim kolaylık versin ve sükunet .basim beynim felç.
teyzeleri işte kızımın odası
daha eksikleri bitmedi ama yine de ekledim...
usta duvar kağıdımızı çok kötü yaptığı için bayanacak yerlerimiz var,perdemiz değişecek,avizemiz yok,allah kocişlerimize bol para versin
Eki Görüntüle 621930 Eki Görüntüle 621931 Eki Görüntüle 621932 Eki Görüntüle 621933 Eki Görüntüle 621934 Eki Görüntüle 621936 Eki Görüntüle 621937 Eki Görüntüle 621938
en sondakide koç burcu olacak kızımın koçu
kızlar ben hastane çıkışı olarak idil bebenin organik setini aldım. 90 liraya başka set almıyacacağım. ikili takımlar aldım idil bebe den çok güzeller tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 622055
sağol tatlım henüz kurmadık. eşim gece 2de geldi sabah 8de gitti bugün öğlen yine gelmedi. akşamada bekleme dedi.meraktan sadece üzerindeki ambalajlarını açmaya çalıştım (o kadarcık yerden ne anladım onuda bilmiyorum ya :26: )çok ağır olduğu için sağa sola oynatmadım sadece üstte kalan yerleri açık öyle salonda duruyor. allah kısmet ederse yarın annemle babam gelicek onlar geldiğinde açıp montajını yaparlar artık.
hanipeks canım merak etme ben topiğin demirbaşı sayılırım burda olurum merak etme. hem doktorum son gittiğimizde benim doğum tarihimi 27 nisan demişti. ama kimse duymasın.
bebişlere prima bez alanlar bir sorum var??
prima premium care mi aldınız yoksa yeni bebek mi??
yazıyorum yazıyorum hiç görmüyorsun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?