2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlarrrrrr
İmdat.benim sabrım cok değil galiba,asiri bunaldım.gorumcenin oglu beni hasta ediyor,
Bu kadar cins huy nasil olur anlamıyorum.yemek yemesinden midem bulanıyor.yavas demiyorlar.sakir sukur cappirtilar,sicrayanlar cabası.revami bu bana bu halde.hele Zehra'ya bile o kadar kaba davranıyor ki cus.sakir sakir oynamasi hele manyak mi deli mi,hayretler icindeyim.zaten itici bir tip,bir kere sevesim gelmiyor.doverim bunu ben.diger eltim dovmuste bahsi geçiyor,benim evimde nasil döver diyor kaynana.ohhh dedim ya,o evine sigdirmamisti bizi.simdi diğer gelin sıkaa sıkaaa oturuyor.
İcim soğumuyor ama olsun.her laf acilista babasina cok benziyor diyorum.babasi 2 yildir aramiyor bile.haftaya öteki gorumcemde geliyormuş 2 çocukla.
Yatacakmista yerden cekiniyormus yuh ya.benden cekin kemcik.ay cok şiştim ben.ve okul açılmadan 1 gün önce gidecekler.benim sabrimi cok zorluyor.bugun tlf k.baba sali gunu gelin diyor.oglunla gelinin asla salmak diyorlar dedi.kendimi tutuyorum ama bugun biraz yüzüm düşük durdum.benim yüzüm düşünce cocuklarim ve esim bile tahammül edemez bunları siz duşunun.kinusmak için laf filan açmalar ya bı gidin öf.esim hiç aksam geliyor sabah gidiyor cok muhabbetli degİl.hafta sonu geçir pzts,salı defol iste.
Amaan boyle bir tatil istememiştim ki ben
Allah'a emanet olun,bana dua edin Rabbim kolaylık versin ve sükunet .basim beynim felç.

Canim Allah sabır versin ya ne diyeyim , tez zamanda gitseler keske ne dusuncesiz insanlar ya
bende cocukları cok severim ama hepsini degil böyle arada Gicik cocuk görünce kaçasın gelir cocuk itici olur mü hiç derler oluyor iste aman büyük olsa laf sokarsın için rahatlar ama cocuk valla zor kolay gelsin bacım ne diyim tez geçsin günler senin için

off ya bu ne anlayışsızlık sabret canım yada hepsini kovalaaaaaa

Canım Allah yardımcım olsun benim kayınvalidem tek başına geldiğinde bile kafam kaldırmıyor böyle cümbür cemaat düşünemiyorum bile halini Sabret kuzum bi an önce giderler inşallah ...

canım yaaa allah yardımcın olsun :26: gelenler yetmedi bi de devamı gelecekmiş çok üzüldüm...ne kadar anlayışsız insanlarmış yaa
günaydın güzel anneler...

günaydın kızlarrrrrr
hala çok uykum var benim kendimi son bir hafta diye avutup duruyorummmm:26::26:
haftaya cuma son iş günüm olacak inşallahhh

günaydın koca göbüşlü hatunlar....
3 günlüğüne antep'e gidiyoruz bugün. inşallah hava güzel olur ve koca göbeğimi sallaya sallaya gezebilirim. doğumdan önce iyi gelecek. evde de başbaşayız ama bazen dışarıda biyerde kalmak iyi geliyo insana, yeni yerler görmek falan... kaçta çıkacağımız belli değil, eşim nöbetçi inşallah çok geç kalmayız.

yaaa bende çok merak ediyorum oğlumu, hele bide odası olsa çıkmam heralde bi süre ordan :))

voltajcım güler yüzlü olacağım diye zorlama kendini, salı giderler inşallah

kızının odası çok güzel, prenses odası gibi ben bile uyurum o yatakta mışıl mışıl pek güzel.

kızlar günaydın,

ya size bişe sorcam, bi türlü hastane çıkışı beenip alamadım, şimdi beendim bi tane ama kadife, 20 nisan bdt, çok sıcak mı olur sizce?

kızlar günaydın,

ya size bişe sorcam, bi türlü hastane çıkışı beenip alamadım, şimdi beendim bi tane ama kadife, 20 nisan bdt, çok sıcak mı olur sizce?

nerde oturuyosun ki canım?
mesela benim oturduğum yerde giydirilebilir...çünkü burda mayısın sonunda ancak ısınıyo hava...

kızlar günaydın,

Bence sıcak olmaz canım, ben hastane çıkışını değil ama birkaç tulum ve pijamasını kadife aldım. Çok hoşuma gidiyor kadifeler.
Yalnız senin alacağın takımın iç badileri falan da mı kadife?

Bayıldımmmm...Sen çocuk odası falan değil direk kızı gelinlik çağına kadar getirene kadar kullanacak oda yapmışsın tatlım... Süper...

kızlar günaydın,
bulunduğun yere bağlı canım. ben çok sıcak biyerde oturuyorum muhtemelen de doğuma kadar hava ısınır. bi kaç tane kadife tulum almışım doğum zamanını hiç düşünmeden inşallah giydirebilirim.

ben de çok beğenip aldım ama o zamana hava ısınacak gibi bi kerecik olsun giydirebilsem keşke....

Bayıldımmmm...Sen çocuk odası falan değil direk kızı gelinlik çağına kadar getirene kadar kullanacak oda yapmışsın tatlım... Süper...

öyle oldu biraz genç odası aldık canım...inşallah büyüdükçe kızımız da beğenir :26:
3 yaşına kadar falan park yatak kullanıp sonra odasında yatırırız diye düşündük,inşallah yanlış düşünmemişizdir :26:
evlenirken o odayı boş bırakmıştım,ilerde çocuğum olursa döşicem diye,kısmet bugüneymiş...allahım yavrularımıza sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin inşallah...

nerde oturuyosun ki canım?
mesela benim oturduğum yerde giydirilebilir...çünkü burda mayısın sonunda ancak ısınıyo hava...

İstanbuldayım cnm nisan çok çok sıcak olmuyo aslında bi yeni çıkıcaklar anne karnından ay bilemedim

Allah yardmcın olsun inş acil işleri çıkarda biran önce giderler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…