Kızlar içimi dökmeye geldim...
Kocişim faranjit oldu sinüzit ile birlikte iki gündür hasta evde yatıyo doktor ilaç vermiş onları kullanıyoruz ama banamısın demiyoDün bende tetanoz aşısı nedeniyle halsizim diye işe gitmemiştim,bugün yine onu bırakıp işede gidemedim kıyamam kocişime sürekli ateşi çıkıyo
Kızımın cicişlerini yıkamıştım ütülemek için oda takımının gelmesini bekliyordum bugün dayanamadım kalktım bi kısmını ütüledim hastane çıkışı takımı,ağız mendili vs. ilk lazım olacakları :) Nedense son 1 haftadır ne olur ne olmaz çantamı hazırlayayım artık modundayım, biraz panik oldum sanırım...
Önümüzdeki hafta sonu kızımın oda takımı gelecek 8 gün kaldı bi gelsin hemen resimlerini ekleyeceğim o kadar sabırsızlanıyorumki beni en iyi siz anlarsınız işte böyle :)
kızlar bzdaha bebşe hç birşey almadk gecmı kaldk acaba sızler neler aldnz neler yaptınz bakalm
Kocişim faranjit oldu sinüzit ile birlikte iki gündür hasta evde yatıyo doktor ilaç vermiş onları kullanıyoruz ama banamısın demiyoDün bende tetanoz aşısı nedeniyle halsizim diye işe gitmemiştim,bugün yine onu bırakıp işede gidemedim kıyamam kocişime sürekli ateşi çıkıyo
Kızımın cicişlerini yıkamıştım ütülemek için oda takımının gelmesini bekliyordum bugün dayanamadım kalktım bi kısmını ütüledim hastane çıkışı takımı,ağız mendili vs. ilk lazım olacakları :) Nedense son 1 haftadır ne olur ne olmaz çantamı hazırlayayım artık modundayım, biraz panik oldum sanırım...
Önümüzdeki hafta sonu kızımın oda takımı gelecek 8 gün kaldı bi gelsin hemen resimlerini ekleyeceğim o kadar sabırsızlanıyorumki beni en iyi siz anlarsınız işte böyle :)
kızlar ben hastane çıkışı olarak idil bebenin organik setini aldım. 90 liraya başka set almıyacacağım. ikili takımlar aldım idil bebe den çok güzeller tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 622055
slm kzlar bnde ksmetse nisan annesi olcm aranza kabul edermisiniz
selam canlar..
bugün kocişle atıştık biraz.. ben odayı boyayalım diyorum, o ise kağıt yapalım diyor.. seneye taşınma ihtimalimiz çok yüksek ve o nedenle o kadar para vermek istemiyorum.. duvar kağıdı 900 tl tutuyor.. küçücük oda.. ne gerek var diyordum.. dün gittik kağıtçıya herşey güllük gülistanlık ben seçtim beğendim.. iş ödeme kısmına gelince benimki 900ü duyunca bi an vazgeçti.. sırf yapmış olmak için gidip abuk subuk kağıtlar seçmeye başladı.. bende madem istediğim olmayacak kalk gidiyoruz dedim ve eve geldik.. akşam hiç konu açılmadı.. bugün ise kapışıverdik.. bi geliyo boya alalım diyo, bi geliyo duvar kağıdı diyo artık çok sinirlenmeye başladım..
bi yandan mobilyacı artık teslimat yapmak istiyo sıkıştırıp duruyo.. onlar arayınca da ne var gelsin yerleştirelim odaya sonra boyarız demeye başladı.. ben biliyorum o mobilyalar gelirse o oda asla boyanmaz.. öylece kalır.. off çok savsaklıyo herşeyi.. iyice bunaltı gelmeye başladı bana..
bende endişeleniyorum bi an önce olsun bitsin hazır olsun herşey diyorum.. heran herşey olabilir sonuçta artık 32 hafta oldu.. şu an kociş evde olsa boğabilirim o derece sinirliyim
mergencim sendede mi pıhtılaşma var iğne kullandığını bilmiyordum bende kullanıyorum. benim dr um normal doğum olabilir ama sezeryanda teklif edebilir.hangisi bebek ve benim için daha sağlıklıysa onu yapıcaz.
kızlar ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin bana(
3 arkadaşımız tefriciyelerle ilgili haber vermedi tamam diye toplam 500 eksik ediyor(
Bh8076 arkadaşımız önceden 150 okumuş 200e tamamlarım diyor..
ama diğerleri okuduysa diye gereksiz yere dua tamamlamaya çalışmayalım istiyorum(
tabi sabaha cvp gelmezse bu defa da dualar yetişmeyecek(
selam canlar..
bugün kocişle atıştık biraz.. ben odayı boyayalım diyorum, o ise kağıt yapalım diyor.. seneye taşınma ihtimalimiz çok yüksek ve o nedenle o kadar para vermek istemiyorum.. duvar kağıdı 900 tl tutuyor.. küçücük oda.. ne gerek var diyordum.. dün gittik kağıtçıya herşey güllük gülistanlık ben seçtim beğendim.. iş ödeme kısmına gelince benimki 900ü duyunca bi an vazgeçti.. sırf yapmış olmak için gidip abuk subuk kağıtlar seçmeye başladı.. bende madem istediğim olmayacak kalk gidiyoruz dedim ve eve geldik.. akşam hiç konu açılmadı.. bugün ise kapışıverdik.. bi geliyo boya alalım diyo, bi geliyo duvar kağıdı diyo artık çok sinirlenmeye başladım..
bi yandan mobilyacı artık teslimat yapmak istiyo sıkıştırıp duruyo.. onlar arayınca da ne var gelsin yerleştirelim odaya sonra boyarız demeye başladı.. ben biliyorum o mobilyalar gelirse o oda asla boyanmaz.. öylece kalır.. off çok savsaklıyo herşeyi.. iyice bunaltı gelmeye başladı bana..
bende endişeleniyorum bi an önce olsun bitsin hazır olsun herşey diyorum.. heran herşey olabilir sonuçta artık 32 hafta oldu.. şu an kociş evde olsa boğabilirim o derece sinirliyim
bende pek brişey almadım daha, bir beşik iki takımda hastane çıkışımız var. hepsi o kadar.
sanırım izne çıktıktan sonra almaya başlayacağım diğerlerini
geçmiş olsun canım eşine. sende kendine dikkat et geçmesin sanada
selam canlar..
tatlım bende onlarda yok vallahi eşim işten çıktı onun skıntsından bişey alamadık allah izin verirse bidahaki ay almaya başlıcam
geçmiş olsun tatlım Rabbim acil şifa versin inşallahballı süt ve ıhlamurunda faydası olur;çay kaşığı ile çörek otunu balla karıştırın vücut direncini artırmaya çok faydalı ama fazlası zarar haberin olsun!!!
aman erken doğum için panik oldum demeyin bana :18:
canım kesinlikle eşyalar gelirse o oda kalır, sonuçta zaten eninde sonunda bizim dediğimiz oluyo da işte bazen böle zorluyolar nedense:)900 tl çok para ne gerek var, eşind e zaten yavaş yavaş caymaya başlamıştır da sana çaktırmıyodur:)
bunalma sen bunalma sakin ol:)erkekler böle maalesef daha rahatlar, sen al haftasonu koçişi götür boyacıya şu nası bu nası derken bi bakmışsınız almışsınız boyaları gelmişsiniz, hooop oldu bitti:)
canım odayı güzelce boyayıp bir duvarı sticker yapıştırabilirsiniz. yapanlar vardı çokta hoş duruyordu.
ayrıca seneye taşınacaksan oda da idare eder durumdaysa boya masrafı yaptırma. temiz sildirirsin duvarları. bir duvarada renkli resim falan yapıştırısınız gayet güzelde olur
inşallah kısa zamanda güzel bir iş bulur eşin. kaçıncı haftadasın?
bende benzer durumdayım. şükür işimiz var ama bir dünyada borcumuz var. beşik yiğenimin beşiği yeni almadım. tüm aldığım iki takım. bebeklerimiz sağlıklı olsunda iyisi olmasa kötüsü alınır, bir şekilde büyürler.
Allah büyüktür elbet bizde toparlanır bunların acısını çıkarırız sonra
merhaba güzel hamişler; ben yine geriden takip ediyorum; işlerim çok yoğun. geçmişin hepsini okuyamadım.
sadece kadife giysiler hakkında kısa birşey söylemek istedim. bizim çocuk doktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi kadife giysileri, oğlum aralık doğumlu olmasına rağmen giydirmedik. ayrıca sentetik kumaş giysileri ve battaniyeleri de kullanmayın dedi. en iyisi pazen battaniyelermiş. ya da %100 pamuklu olanlar. ben de bol bol penye ve pazen battaniye almıştım (kaka ve kusmuk olaylarına karşı tedbiren :)
kızlar ben hastane çıkışı olarak idil bebenin organik setini aldım. 90 liraya başka set almıyacacağım. ikili takımlar aldım idil bebe den çok güzeller tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 622055
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?