2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun tatlım Rabbim acil şifa versin inşallah ballı süt ve ıhlamurunda faydası olur;çay kaşığı ile çörek otunu balla karıştırın vücut direncini artırmaya çok faydalı ama fazlası zarar haberin olsun!!!

aman erken doğum için panik oldum demeyin bana :18:

kızlar bzdaha bebşe hç birşey almadk gecmı kaldk acaba sızler neler aldnz neler yaptınz bakalm

bende pek brişey almadım daha, bir beşik iki takımda hastane çıkışımız var. hepsi o kadar.
sanırım izne çıktıktan sonra almaya başlayacağım diğerlerini

geçmiş olsun canım eşine. sende kendine dikkat et geçmesin sanada

selam canlar..
bugün kocişle atıştık biraz.. ben odayı boyayalım diyorum, o ise kağıt yapalım diyor.. seneye taşınma ihtimalimiz çok yüksek ve o nedenle o kadar para vermek istemiyorum.. duvar kağıdı 900 tl tutuyor.. küçücük oda.. ne gerek var diyordum.. dün gittik kağıtçıya herşey güllük gülistanlık ben seçtim beğendim.. iş ödeme kısmına gelince benimki 900ü duyunca bi an vazgeçti.. sırf yapmış olmak için gidip abuk subuk kağıtlar seçmeye başladı.. bende madem istediğim olmayacak kalk gidiyoruz dedim ve eve geldik.. akşam hiç konu açılmadı.. bugün ise kapışıverdik.. bi geliyo boya alalım diyo, bi geliyo duvar kağıdı diyo artık çok sinirlenmeye başladım..
bi yandan mobilyacı artık teslimat yapmak istiyo sıkıştırıp duruyo.. onlar arayınca da ne var gelsin yerleştirelim odaya sonra boyarız demeye başladı.. ben biliyorum o mobilyalar gelirse o oda asla boyanmaz.. öylece kalır.. off çok savsaklıyo herşeyi.. iyice bunaltı gelmeye başladı bana..
bende endişeleniyorum bi an önce olsun bitsin hazır olsun herşey diyorum.. heran herşey olabilir sonuçta artık 32 hafta oldu.. şu an kociş evde olsa boğabilirim o derece sinirliyim

geçmiş olsun canım ya, ama dikkat et sen de hasta olma

ooooo sen ütüye geçmişsin, ben sadece etiketleri sökebildim, ütü yapacak gücü kendimde bulamıyorum, zaten taşıanacağız ya, hiç birşeyi temizlemiyorm.
odanız hemen gelsin de güzel güzel yerleştir. eve yeni bir birey geldiği belli olsun.

hergün yeni oda resimleri görünce biz de gaza geliyoruz, benim gaza getirilmeye ihtiyacım var özellikle.
bebiş için ateş ölçer almış mıydınız eşinde kullanabilirsin fırsattan istifade.
biz ateş ölçeri denerken ateşli birini bulamamıştık

kızlar ben hastane çıkışı olarak idil bebenin organik setini aldım. 90 liraya başka set almıyacacağım. ikili takımlar aldım idil bebe den çok güzeller tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 622055

güzelmiş canım biz biraz erken aldık hast.çıkışlarını sonradan duydum herkes idil ve aziz bebe diyo.
içinde çabucak büyüsün bebeğin.

canım kesinlikle eşyalar gelirse o oda kalır, sonuçta zaten eninde sonunda bizim dediğimiz oluyo da işte bazen böle zorluyolar nedense:)900 tl çok para ne gerek var, eşind e zaten yavaş yavaş caymaya başlamıştır da sana çaktırmıyodur:)

bunalma sen bunalma sakin ol:)erkekler böle maalesef daha rahatlar, sen al haftasonu koçişi götür boyacıya şu nası bu nası derken bi bakmışsınız almışsınız boyaları gelmişsiniz, hooop oldu bitti:)

Canım daha yeni gördüm yorumunu,bugünlerde pek geçmişi takip edemiyorum.İğneyi 0.4 lük mü kullanıyorsun?Birde iğne ve hapı ne zaman keseceğini doktorunla görüştünü?:26:

laternecim artık olduğu kadar napalım Allah kabul etsin inşallah.zaten hastan da var senin yine de uğraşıyosun Allah razı olsun.

canım odayı güzelce boyayıp bir duvarı sticker yapıştırabilirsiniz. yapanlar vardı çokta hoş duruyordu.
ayrıca seneye taşınacaksan oda da idare eder durumdaysa boya masrafı yaptırma. temiz sildirirsin duvarları. bir duvarada renkli resim falan yapıştırısınız gayet güzelde olur

tatlım bende onlarda yok vallahi eşim işten çıktı onun skıntsından bişey alamadık allah izin verirse bidahaki ay almaya başlıcam

merhaba güzel hamişler; ben yine geriden takip ediyorum; işlerim çok yoğun. geçmişin hepsini okuyamadım.

sadece kadife giysiler hakkında kısa birşey söylemek istedim. bizim çocuk doktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi kadife giysileri, oğlum aralık doğumlu olmasına rağmen giydirmedik. ayrıca sentetik kumaş giysileri ve battaniyeleri de kullanmayın dedi. en iyisi pazen battaniyelermiş. ya da %100 pamuklu olanlar. ben de bol bol penye ve pazen battaniye almıştım (kaka ve kusmuk olaylarına karşı tedbiren :)

aynı modelden bizim evde de var: erkek milleti kuzucum, yapacak bişey yok.

benimki eğitilmeye de çok müsait değil.mesela
benimki bu sabah ilk aylarda çok yemek yedin, göbeğin o yüzden bu kadar büyük diyor-haftası benden büyük bir hamile gördü geçen ay, göbeği küçücük-
taktı bir aydır göbeğime.benim yediklerimden bağımsız, vücudumdan kemiğimden de olsa neye ihtiiyacı varsa o kadar alıyor o diyorum.

bugün doktora gittik
oğluşum abartmış 1800 olmuş, 10 gün önden gidiyor dedi doktor. ben tabi aman dedim şeker bebeği etkiledi. eşim de çok yedin ondan kilo aldı diyor. son ay kilo bile almamışım, dağ bayır yağmur kar hergün yürüyorum.nasıl kızdım.allahtan sıvısı normal da şeker değil genetik olabilir dedi. yada bebekler bazen hızlı büyürlermiş ilerki haftalarda değişir takmayın dedi doktor.

biraz zaman tanı kendine, sinirin geçince bir orta yol bulursunuz. bu arada kiracılık da nasıl bir dert arkadaşım.
gönül rahatlığıyla bebeğimiz için hazırlık bile yapamıyoruz

tatlım bende onlarda yok vallahi eşim işten çıktı onun skıntsından bişey alamadık allah izin verirse bidahaki ay almaya başlıcam

inşallah kısa zamanda güzel bir iş bulur eşin. kaçıncı haftadasın?
bende benzer durumdayım. şükür işimiz var ama bir dünyada borcumuz var. beşik yiğenimin beşiği yeni almadım. tüm aldığım iki takım. bebeklerimiz sağlıklı olsunda iyisi olmasa kötüsü alınır, bir şekilde büyürler.
Allah büyüktür elbet bizde toparlanır bunların acısını çıkarırız sonra

laternem, kocişine de yeniden geçmiş olsun, bebişten önce iyileşsin sapasağlam olsun da. daha beşik sallayacak

işte bende ona kızıyorum.. ne caydım diyor ne de yok alcam diyor.. bana boşuna stres yaşatıyor işte.. gelsin eve kırıcam kafasını
şaka maka ben yılbaşı öncesinde demiştim ona duvar kağıdı masraflı olcak, taşınacaksak ne gerek diye ama yok anam inat etti.. biliyorum inadını da.. anneleri yüzünden böyle.. hiçbirşeye destek olmuyorlar diye kızıyor ve onlara inat ben herşeyin en iyisini yapabilirim demek istiyor.. ha bu arada bir beklentimiz yok onlardan ama onlar sağda solda herşeyi biz yapıyoruz havalarına girmişler.. bunları duydukça deliriyoruz.. 32. haftama geldim bir tek 3lü çıtçıtlı body aldılar.. onu da ben iri olcakmış bebek dedim diye gidip 1,5-2 yaş almışlar.. düşün..!
amaaan neyse işte.. sonuç benim dediğim olacak biliyorum, gelsin eve gidip boya bakıcam.. hatta praktiker koçtaş filan gibi yerlerden de duvar kağıdı baksam olabilir.. bizde abarttık olayı.. gidip en pahalı duvar kağıdını beğendik..

oda sadece 1 yıl yemek odası olarak kullanıldı.. onda da sadece 2 kez misafir ağırlandı orda.. onun haricinde hiç kullanılmadı.. 1 yıldır da boş duruyor.. kese kağıdına yakın bir renk boyalı şuan.. bugün gidip boyalara bakalım bakalım ne olacak.. artık birşeyler olsun da valla yerleşsin istiyorum.. evin heryeri darmandağınık.. her yerde bebeğin eşyaları var..

sağol cnm 3 gün oldu yeni işe gireli 29. haftadayım

Son düzenleme:

artık çok geç canım:)ben aldım bi tane hastane çıkışı, bundan sonrakileri almam artık napiiym bi türlü beenemiştim, bunu beenince kaçırmak istemedim

kızlar ben hastane çıkışı olarak idil bebenin organik setini aldım. 90 liraya başka set almıyacacağım. ikili takımlar aldım idil bebe den çok güzeller tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 622055

güle güle kullanın canım,çok güzel görünüyor

bende bir organik set daha alacaktım doğuma yakın ama almayacağım. benim içerdeki 45 cm olmuş, yenidoğan setini 1 aydan fazla kullanamayacağı kesinleşti gibi bişey.
tuncss un dediği gibi altlı-üstlü bir takım daha alınabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…