2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

allah kabul etsin, amin.

aman hepsi aynı ya, bak yine 1-2 yaş almışlar bişe bizde öle bişe de yok, arayan soran da yok, ben de dün dedim, evlenirken de hiç bişeye ihtiyacınız var mı diye sormamışlardı, şimdi de aynısı oluyo, hiç tık yok:)biz de yarın bauhausdan boya bakıcaz, ben de şimdi sen öle diyince bak hepten vazgeçtim sanki boyadan da :)kiracıyız biz de taşınıcaz yakın zamanda, bi sürü de sticker aldık, temiz duvarlar aslında ben sadece rengine takmıştım sarı diye, neyse yarın biz de bi bakalım fiyatlara çok pahalı gelirse belki yaptırmam bile

ahh ahhh.. o erkekse bende hamileyim anacım.. duygusalım, kırılganım, narinim, içimde can taşıyorum yahu boru mu
kız göbek konusuna hiç gelme benimki takıntılı zaten.. yarım dünyam deyip duruyor, yiyor kafasına şaplağı.. sanki keyfimden şişiyorum..
bizde dün doktordaydık, doktor 2100 gr deyinde benimki de aynı tepkiyi verdi.. o kadar yemeye az bile dedi.. sanki dersin ki dünyaları yiyorum.. az ve sık yiyorum oysaki.. gayet de iyi durumdayım.. göbişim de çatlamaya başladı beğenmicem seni deyip duruyo iki gündür.. sanki ben çatlattım..

benim sinir varya işimi halletmeden asla geçmez.. ne zaman o oda hazırlanır ben ancak öyle sakinlerim.. iş halletmeye geldim ankaraya.. korkuyorum ya erken doğurursam diye.. vakitlice hazırlanmak istiyorum.. ama anlayan yok işte..
uff bi de kaynana var ki sorma, her gün sabahın köründe arıyo geleyim mi diyo.. gelse napacak sanki.. bi huzur ver kadın diye bağırasım geliyo.. hastayım işte dinlenmek istiyorum anla da.. yok ama geleyim geleyim deyip duruyo.. peşinde koşarken ben kat kat yoruluyorum.. gelmesin daha iyi..

bende niyetine girdim dün akşam gittim deterjan aldım, kıyafetleri yıkayacağım.. ama arkamdan bişeyin beni itmesini bekliyorum.. dolaptan herşeyi indirip ayırmam lazım..

kiracılık ayrı bi dert ama emin ol ev sahibi olmak da dert.. al işte şimdi bebek gelince evi beğenmez muhiti sevmez olduk.. burda çocuk yetişmez diyoruz ve aklı ermeden taşınalım istiyoruz.. ee bakıyoruz bakıyoruz şuan mümkün değil.. seneye inşallah az toparlanıp burayı satıcaz, mevcut krediyi daha artırıp yeni ev alcaz inşallah..
sen ev buldun mu? ne zaman taşınıcaksın?

bilmez miyim,
sanki duvarları kazıyıp kendine yer açıyor, çıkış için eşyalarını topluyor, yada kafa bir taraftan popo bir taraftan ittirerek esneme hareketleri yapıyor
yerlere çökmesem de ovalıyorum ben. elimi koyunca kaçıyor baştan beri

allahım hareket etsin de ben gerekirse emeklerim; malum benimki baştan beri çok hareketli bir çocuk değil

içimden hiçbişey yapmak gelmiyo sürekli yorgunum ve uyumak istiyorum hiçbiryere çıkmıyorum arkadaşlarımın hepsi çalışıyo boş boş sokağa çıkıp napim diyorum.acaba işden erken mi ayrıldım diyorum (temmuz) gerçi benim başka sebeblerim vardı işyerinde böylede evde insan çok sıkılıyo.iki öğün zorla yiyorum eşimde hafta 1 mutlaka ayrıcada vergi günlerinde eve çok geç geliyo dünde 11 de geldi mesala.kullandığım ilaçlardan bıktım o aptal kuruyemişlerden ve meyvelerden de.umarım oğlumu aç bırakmıyorumdur ama hiç acıkmıyorum napim.birazda bu mide yanmaları sanırım soğuttu beni yemekten yemiyince ağrımıyo çünkü.
kendini böyle benim gibi depresyonda hisseden varmı
şimdi de çıkıp uyuycam sanırım.görüşürüz.

anam aha bununkide evran devran olacak maşallah
ben bi tane hastane çıkışı aldım.. ama öyle organik bilmem ne araştırmadım valla.. baktım pamuklu mu diye.. elledim yumuşak mı baktım.. tamamdır koy sepete dedim.. a city de en alt katta bir bebek mağazası var, her daim indirimde bi yer.. ordan 45 tlye almıştım.. etiketinde 98 tl yazıyordu.. baya iyi oldu yani.. markasına da netten baktım öyle kötü değildi.. bebetto mu ne.. aklında olsun o taraflara yolunuz düşerse gidip bakın..
sırf herkes alıyor diye aldım hastane çıkışını da.. kusur kalmasın oğlum dedim.. yoksa içi çok gereksiz parçalarla dolu.. bir sürü alt üst takım aldı annem.. civilden de aldık.. civildekiler çok ucuzdu.. hemde yıkadık filan hiç bozulmadılar.. 10 tlye alt üst eldiven şapkalı takımlar vardı.. günlük giydirmelik aldım onları da.. tabii bunların yanında tek tuluma 89 tl de vermişliğim var.. o da tamamen alışveriş aşkı ile oldu.. olay anında kendimde değildim.

bende bu akşam gidip bakayım diyorum işte.. eğer içime sinen bir renk boya bulabilirsem alıp boyatırım artık.. boya ucuzdur diye düşünüyorum.. iyi de bir usta bulduk mu tamamdır..

bak beğendiğimiz duvar kağıtlarını atayım görün sizde yorum yapın..

allahtan kaynanam melek, kayınpederim için aynısını söyleyemesem de, haftada bir telefon eder, kuzum napıyor büyüdü, canlandı mı, ben de şunu örüyorum deyip kapatır.

ev arıyorum hala. bu ay içinde çıkmam lazım. düşündükçe daralıyorum. 4 gündür taşınmayı hiç düşünmedim, bebeğim daha çok hareket etmeye başladı gibi geldi bana. bu ara aslan yavrularını seyrediyorum belgeselde, kaan a da anlatıyorum.zıp zıp zıplıyor. hatta iki gece önce real madrid maçını seyrederken resmen 4 dk ritmik tekme attı. önce kalp atışım sandım, ben vurdum o vurdu. bilerek mi yapıyor sanmam ama iyi ki yapıyor.

semt konusunda haklısın. aynı sebepten belli bir bölgede arama yaptığımdan ev bulmak daha da zor oluyor.

allah kolaylık versin cümlemize. viilin in kzı için hazırladığı odasyı gördüm alıntılarda. amaaaaan duvar kağıdı yaptır gitsin deyiveresim geliyor. karar sizin tabi.bir şekilde anlaşırsınız.

oğluşumun vesikalıklarını kaybettim. bugün ilk defa ultrasonda oğluşum yüzünü kapattı, göremedim. yeni resim de alamadık dolayısı ile. neyse 10 gün sonra yine gideceğim nasılsa

ayyyyyyy kızlar iş yerinde bi arkadaş vardı normalde doğumu 3.5 hafta sonraydı ama sabah suyu gelmiş, sezaryenle doğurmuş 2900 bebek, ama küveze almamışlar korktum yahu:18::18:

puantiyeli olan benim en beğendiğim oldu.. onun 5metrekarelik bir topu 150 tlcik ve 3 top gerekiyor tek bir duvar için.. diğer maviliden de 3 top o da 125 tl.. işçilik filan eklenince gerekli malzemeler filan 900 tl civarında bir hesap çıktı..

diğer soluk mavili olanı da eşim beğendi.. onu da 300 tlye filan komple odayı hallediyoruz.. bunun topları daha ucuz ve 16 metrekarelik..
eşim ben çok beğendim diyor bende soluk gibi geliyor.. çok kafam karıştı işte sırf bu kağıt yüzünden..

bir fikir alayım sizden de..

Son düzenleme:

ben de hastanede bir oğlan çocuğu gördüm dar paça bir pantolon camel rengi. bir kazak ama yakalı falan.nasıl janti bişey olmuş. eşime hemen alışveriş merkezine dedim, oğluma gelecek kış için bişeyler alacağız. bebek kıyafeti alasım gelmiyor artık. 2-3 yaş için aldığım eşofman altları falan. 1 yaş için bişey alamamış olsam da 2-4 yaş arası spor giyim tamam.uygun fiyatlı bulunca dayanamayıp alıyorum.

senin listeye bakınca hiç bişey almamışım neyse çıksın da oğluşumla birlikte yaparız alışverişini.

ayyyyyyy kızlar iş yerinde bi arkadaş vardı normalde doğumu 3.5 hafta sonraydı ama sabah suyu gelmiş, sezaryenle doğurmuş 2900 bebek, ama küveze almamışlar korktum yahu:18::18:

canım yaa 36. haftadan itibaren doğum her an olabilir dedi bana doktorum.. 2,900 iyi bir kilo.. 2500ün altını alıyorlar küveze.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

ben aldıklarımı yıkayım hele ütülerken hepsinin fotoğraflarını çekeceğim.. bende de çok bişey yok yaa.. 5-6 alt üst takım.. 4-5 tulum.. bolca penye battaniye.. 1 hastane çıkışı.. 3-5 ayakkabı(bunların 2 tanesi kuzenimden geldi) ve 20 tane filan çıtçıtlı body var.. çok şükür.. herşeyi var ama kıçını kaldırıp yıkayıp ütüleyecek bir anası yok işte oysa ananesi aldığı herşeyi yıkadı ütüledi valize yerleştirdi de gönderdi.. keşke azıcık anama benzese idim diyorum

oyyyyyy geçecek kuzum.

ben yeni çıktım o depresyondan. ben nasıl hamileyim, hiçbirşey yemeye izin yok zaten mevsim kış. hiç bir meyve yok piyasa. elma ve portakalla ömür geçer mi. kuru meyve yasağım var benim. deyip duruyordum . demin şeker sonucuma baktım. üst sınır 120 iken 127 yapmışım. tamam dedim. benim için ve bebeğim için herşey. gaza geldim, herşey kontrolüm altında. +5 hafta daha çalışacağım evde kalınca haftasonu bile perhizimi bozuyorum, ayıptır söylemesi ben de irade zayıflığı var.

sonuç: 2 haftalık depresyonumdan çıktım; ve gerçekten yemeyince mide de yanmıyor( bu arada dün çorba içtiğim restorana bir çift lafım var: arkadaşım acı seven var sevmeyen var, her yemeğe de konmaz ki acı, hem masada kırmızı biber var, seviyorsam eklerim ben çorbama. 3 saat mide yanması çektim sizin yüznüzden. olmaz ama dikkat edin biraz.)her depresyonun bir sonu var değil mi, hem daha lohusa depresyonuna gireceğiz. acayip büyük bir depresyon planlıyorum, hamileleğimde yapamadığım nazlanmayı yapacağım. çok nazlı bir lohusa olacağım

eskilerin her zaman yapacak çok işleri varmış ya, bazı şeyler onlara işten bile gelmiyor. hem torun geliyor nasıl hevesle yapmıştır. a

aktarılacak 5 haftayı tamamlayınca doğurayım diyorum, 3 hafta eksik fazla farketmez. 3250 falan olunca ele gelir olur, ben de çıkarırım. 40+2 den bahsedenler falan var, böle büyümeye devam ederse ben 40ı bile göremem

voltajım cennetliksin sen; bir kez daha saygıyla selamlıyorum seni.

kızma ama ben de daha pastel olanı solu olanı beğendim galiba.
mağazada seçmek zor ama eve gelince duvara uygulanınca daha güzel gelebilir gözüne

boşuna plan yapmayıp valizleri hazırlayıp bekleyelim yani

güle güle, sağlıkla büyütsünler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…