Kizlarrrrrr
İmdat.benim sabrım cok değil galiba,asiri bunaldım.gorumcenin oglu beni hasta ediyor,
Bu kadar cins huy nasil olur anlamıyorum.yemek yemesinden midem bulanıyor.yavas demiyorlar.sakir sukur cappirtilar,sicrayanlar cabası.revami bu bana bu halde.hele Zehra'ya bile o kadar kaba davranıyor ki cus.sakir sakir oynamasi hele manyak mi deli mi,hayretler icindeyim.zaten itici bir tip,bir kere sevesim gelmiyor.doverim bunu ben.diger eltim dovmuste bahsi geçiyor,benim evimde nasil döver diyor kaynana.ohhh dedim ya,o evine sigdirmamisti bizi.simdi diğer gelin sıkaa sıkaaa oturuyor.
İcim soğumuyor ama olsun.her laf acilista babasina cok benziyor diyorum.babasi 2 yildir aramiyor bile.haftaya öteki gorumcemde geliyormuş 2 çocukla.
Yatacakmista yerden cekiniyormus yuh ya.benden cekin kemcik.ay cok şiştim ben.ve okul açılmadan 1 gün önce gidecekler.benim sabrimi cok zorluyor.bugun tlf k.baba sali gunu gelin diyor.oglunla gelinin asla salmak diyorlar dedi.kendimi tutuyorum ama bugun biraz yüzüm düşük durdum.benim yüzüm düşünce cocuklarim ve esim bile tahammül edemez bunları siz duşunun.kinusmak için laf filan açmalar ya bı gidin öf.esim hiç aksam geliyor sabah gidiyor cok muhabbetli degİl.hafta sonu geçir pzts,salı defol iste.
Amaan boyle bir tatil istememiştim ki ben
Allah'a emanet olun,bana dua edin Rabbim kolaylık versin ve sükunet .basim beynim felç.[/QUOTE
Allah bazı insanlara neden düşünce feresat denen şeyden vermemiş bilmiyoruz ama vardır bir hikmeti muhakkak.misafire normalde insan kendi lokmasını verir ama sanırım seninkilere versen sizinle yaşımaya başlıcaklar bence ilk günden surat asmalıydın geç bile kalmışsın zaten onlar diyeceğini der yine en azından huzursuz olurlar.görmüyolar mı halini iki çocuk hemde gebelik dinlenmeye ihtiyacın var.Allah sana dayanma gücü versin tatlım.
2013 Nisan annelerinin eşleri ve bilhassa laterneciğimizin eşinin sağlığı için okuduğumuz 12 000 İhlası Şerifimizi,laterne arkadaşımızın okuduğu 7 kenzül arşı,okuduğum Yasini şerif, Mülk süresi, Nebe süresi, Cuma süresi, Duhan süresi, Vakıa Süresi, Fetih süresi, Rahman Süresi, Kıyamet Süresi ve diğer ayetlerle birlikte bağışlamasını yaptım arkadaşlar.
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, bizlere dermansız dert vermesin, tüm eşlerimize ve laternemizin eşine de şifalar ihsan etsin. (AMİN)
bebişlere prima bez alanlar bir sorum var??
prima premium care mi aldınız yoksa yeni bebek mi??
işte bende ona kızıyorum.. ne caydım diyor ne de yok alcam diyor.. bana boşuna stres yaşatıyor işte.. gelsin eve kırıcam kafasını
şaka maka ben yılbaşı öncesinde demiştim ona duvar kağıdı masraflı olcak, taşınacaksak ne gerek diye ama yok anam inat etti.. biliyorum inadını da.. anneleri yüzünden böyle.. hiçbirşeye destek olmuyorlar diye kızıyor ve onlara inat ben herşeyin en iyisini yapabilirim demek istiyor.. ha bu arada bir beklentimiz yok onlardan ama onlar sağda solda herşeyi biz yapıyoruz havalarına girmişler.. bunları duydukça deliriyoruz.. 32. haftama geldim bir tek 3lü çıtçıtlı body aldılar.. onu da ben iri olcakmış bebek dedim diye gidip 1,5-2 yaş almışlar.. düşün..!
amaaan neyse işte.. sonuç benim dediğim olacak biliyorum, gelsin eve gidip boya bakıcam.. hatta praktiker koçtaş filan gibi yerlerden de duvar kağıdı baksam olabilir.. bizde abarttık olayı.. gidip en pahalı duvar kağıdını beğendik..
oda sadece 1 yıl yemek odası olarak kullanıldı.. onda da sadece 2 kez misafir ağırlandı orda.. onun haricinde hiç kullanılmadı.. 1 yıldır da boş duruyor.. kese kağıdına yakın bir renk boyalı şuan.. bugün gidip boyalara bakalım bakalım ne olacak.. artık birşeyler olsun da valla yerleşsin istiyorum.. evin heryeri darmandağınık.. her yerde bebeğin eşyaları var..
aynı modelden bizim evde de var: erkek milleti kuzucum, yapacak bişey yok.
benimki eğitilmeye de çok müsait değil.mesela
benimki bu sabah ilk aylarda çok yemek yedin, göbeğin o yüzden bu kadar büyük diyor-haftası benden büyük bir hamile gördü geçen ay, göbeği küçücük-
taktı bir aydır göbeğime.benim yediklerimden bağımsız, vücudumdan kemiğimden de olsa neye ihtiiyacı varsa o kadar alıyor o diyorum.
bugün doktora gittik
oğluşum abartmış 1800 olmuş, 10 gün önden gidiyor dedi doktor. ben tabi aman dedim şeker bebeği etkiledi. eşim de çok yedin ondan kilo aldı diyor. son ay kilo bile almamışım, dağ bayır yağmur kar hergün yürüyorum.nasıl kızdım.allahtan sıvısı normal da şeker değil genetik olabilir dedi. yada bebekler bazen hızlı büyürlermiş ilerki haftalarda değişir takmayın dedi doktor.
biraz zaman tanı kendine, sinirin geçince bir orta yol bulursunuz. bu arada kiracılık da nasıl bir dert arkadaşım.
gönül rahatlığıyla bebeğimiz için hazırlık bile yapamıyoruz
Selam arkadaşlar nasılsınız?? biz idare edip gidiyoruz işte. işler yoğundu bugün ancak okuyabildim geçmişi.
yaa benim oğlum bazen öyle bir şey yapıyor ki olduğum yere çökesim geliyor kızlar. böyle sanki karnımın içinde çok sert bişey var da onunla bütün karnımı dürtüyor gibi.
sizin de oluyor mu böyle. hani kemikleri güçlendi ondandır diyorum ama çok fena yapıyor özellikle son 2 gündür. az önce koridorda yürürken oldu çöküverecektim olduğum yere.
hayırlı cumalar herkese. Rabbim tüm dileklerinizi kabul eylesin bu mübarek günde...
....bebeğimle alakalı bir sıkıntıya sebep olmasın yeter bana.
zaten doğumdan sonra insan yeniden doğmuş gibi oluyor ya o zaman hayırlısıyla bu dertler sıkıntılar unutulup gidilecek allahın izniyle...
güle güle kullanın canım,çok güzel görünüyor
bende bir organik set daha alacaktım doğuma yakın ama almayacağım. benim içerdeki 45 cm olmuş, yenidoğan setini 1 aydan fazla kullanamayacağı kesinleşti gibi bişey.
tuncss un dediği gibi altlı-üstlü bir takım daha alınabilir belki
aman hepsi aynı ya, bak yine 1-2 yaş almışlar bişe bizde öle bişe de yok, arayan soran da yok, ben de dün dedim, evlenirken de hiç bişeye ihtiyacınız var mı diye sormamışlardı, şimdi de aynısı oluyo, hiç tık yok:)biz de yarın bauhausdan boya bakıcaz, ben de şimdi sen öle diyince bak hepten vazgeçtim sanki boyadan da :)kiracıyız biz de taşınıcaz yakın zamanda, bi sürü de sticker aldık, temiz duvarlar aslında ben sadece rengine takmıştım sarı diye, neyse yarın biz de bi bakalım fiyatlara çok pahalı gelirse belki yaptırmam bile
ahh ahhh.. o erkekse bende hamileyim anacım.. duygusalım, kırılganım, narinim, içimde can taşıyorum yahu boru mu
kız göbek konusuna hiç gelme benimki takıntılı zaten.. yarım dünyam deyip duruyor, yiyor kafasına şaplağı.. sanki keyfimden şişiyorum..
bizde dün doktordaydık, doktor 2100 gr deyinde benimki de aynı tepkiyi verdi.. o kadar yemeye az bile dedi.. sanki dersin ki dünyaları yiyorum.. az ve sık yiyorum oysaki.. gayet de iyi durumdayım..göbişim de çatlamaya başladı beğenmicem seni deyip duruyo iki gündür.. sanki ben çatlattım..
benim sinir varya işimi halletmeden asla geçmez.. ne zaman o oda hazırlanır ben ancak öyle sakinlerim.. iş halletmeye geldim ankaraya.. korkuyorum ya erken doğurursam diye.. vakitlice hazırlanmak istiyorum.. ama anlayan yok işte..
uff bi de kaynana var ki sorma, her gün sabahın köründe arıyo geleyim mi diyo.. gelse napacak sanki.. bi huzur ver kadın diye bağırasım geliyo.. hastayım işte dinlenmek istiyorum anla da.. yok ama geleyim geleyim deyip duruyo.. peşinde koşarken ben kat kat yoruluyorum.. gelmesin daha iyi..
bende niyetine girdim dün akşam gittim deterjan aldım, kıyafetleri yıkayacağım.. ama arkamdan bişeyin beni itmesini bekliyorum.. dolaptan herşeyi indirip ayırmam lazım..
kiracılık ayrı bi dert ama emin ol ev sahibi olmak da dert.. al işte şimdi bebek gelince evi beğenmez muhiti sevmez olduk.. burda çocuk yetişmez diyoruz ve aklı ermeden taşınalım istiyoruz.. ee bakıyoruz bakıyoruz şuan mümkün değil.. seneye inşallah az toparlanıp burayı satıcaz, mevcut krediyi daha artırıp yeni ev alcaz inşallah..
sen ev buldun mu? ne zaman taşınıcaksın?
anam aha bununkide evran devran olacakmaşallah
ben bi tane hastane çıkışı aldım.. ama öyle organik bilmem ne araştırmadım valla.. baktım pamuklu mu diye.. elledim yumuşak mı baktım.. tamamdır koy sepete dedim.. a city de en alt katta bir bebek mağazası var, her daim indirimde bi yer.. ordan 45 tlye almıştım.. etiketinde 98 tl yazıyordu.. baya iyi oldu yani.. markasına da netten baktım öyle kötü değildi.. bebetto mu ne.. aklında olsun o taraflara yolunuz düşerse gidip bakın..
sırf herkes alıyor diye aldım hastane çıkışını da.. kusur kalmasın oğlum dedim.. yoksa içi çok gereksiz parçalarla dolu.. bir sürü alt üst takım aldı annem.. civilden de aldık.. civildekiler çok ucuzdu.. hemde yıkadık filan hiç bozulmadılar.. 10 tlye alt üst eldiven şapkalı takımlar vardı.. günlük giydirmelik aldım onları da.. tabii bunların yanında tek tuluma 89 tl de vermişliğim var.. o da tamamen alışveriş aşkı ile oldu.. olay anında kendimde değildim.
bende bu akşam gidip bakayım diyorum işte.. eğer içime sinen bir renk boya bulabilirsem alıp boyatırım artık.. boya ucuzdur diye düşünüyorum.. iyi de bir usta bulduk mu tamamdır..
bak beğendiğimiz duvar kağıtlarını atayım görün sizde yorum yapın..
ayyyyyyy kızlar iş yerinde bi arkadaş vardı normalde doğumu 3.5 hafta sonraydı ama sabah suyu gelmiş, sezaryenle doğurmuş 2900 bebek, ama küveze almamışlar korktum yahu:18::18:
ben de hastanede bir oğlan çocuğu gördüm dar paça bir pantolon camel rengi. bir kazak ama yakalı falan.nasıl janti bişey olmuş. eşime hemen alışveriş merkezine dedim, oğluma gelecek kış için bişeyler alacağız. bebek kıyafeti alasım gelmiyor artık. 2-3 yaş için aldığım eşofman altları falan. 1 yaş için bişey alamamış olsam da 2-4 yaş arası spor giyim tamam.uygun fiyatlı bulunca dayanamayıp alıyorum.
senin listeye bakınca hiç bişey almamışım neyse çıksın da oğluşumla birlikte yaparız alışverişini.
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo sürekli yorgunum ve uyumak istiyorum hiçbiryere çıkmıyorum arkadaşlarımın hepsi çalışıyo boş boş sokağa çıkıp napim diyorum.acaba işden erken mi ayrıldım diyorum (temmuz) gerçi benim başka sebeblerim vardı işyerinde böylede evde insan çok sıkılıyo.iki öğün zorla yiyorum eşimde hafta 1 mutlaka ayrıcada vergi günlerinde eve çok geç geliyo dünde 11 de geldi mesala.kullandığım ilaçlardan bıktım o aptal kuruyemişlerden ve meyvelerden de.umarım oğlumu aç bırakmıyorumdur ama hiç acıkmıyorum napim.birazda bu mide yanmaları sanırım soğuttu beni yemekten yemiyince ağrımıyo çünkü.
kendini böyle benim gibi depresyonda hisseden varmı
şimdi de çıkıp uyuycam sanırım.görüşürüz.
ben aldıklarımı yıkayım hele ütülerken hepsinin fotoğraflarını çekeceğim.. bende de çok bişey yok yaa.. 5-6 alt üst takım.. 4-5 tulum.. bolca penye battaniye.. 1 hastane çıkışı.. 3-5 ayakkabı(bunların 2 tanesi kuzenimden geldi) ve 20 tane filan çıtçıtlı body var.. çok şükür.. herşeyi var ama kıçını kaldırıp yıkayıp ütüleyecek bir anası yok işteoysa ananesi aldığı herşeyi yıkadı ütüledi valize yerleştirdi de gönderdi.. keşke azıcık anama benzese idim diyorum
Kizlarrrrrr
İmdat.benim sabrım cok değil galiba,asiri bunaldım.gorumcenin oglu beni hasta ediyor,
Bu kadar cins huy nasil olur anlamıyorum.yemek yemesinden midem bulanıyor.yavas demiyorlar.sakir sukur cappirtilar,sicrayanlar cabası.revami bu bana bu halde.hele Zehra'ya bile o kadar kaba davranıyor ki cus.sakir sakir oynamasi hele manyak mi deli mi,hayretler icindeyim.zaten itici bir tip,bir kere sevesim gelmiyor.doverim bunu ben.diger eltim dovmuste bahsi geçiyor,benim evimde nasil döver diyor kaynana.ohhh dedim ya,o evine sigdirmamisti bizi.simdi diğer gelin sıkaa sıkaaa oturuyor.
İcim soğumuyor ama olsun.her laf acilista babasina cok benziyor diyorum.babasi 2 yildir aramiyor bile.haftaya öteki gorumcemde geliyormuş 2 çocukla.
Yatacakmista yerden cekiniyormus yuh ya.benden cekin kemcik.ay cok şiştim ben.ve okul açılmadan 1 gün önce gidecekler.benim sabrimi cok zorluyor.bugun tlf k.baba sali gunu gelin diyor.oglunla gelinin asla salmak diyorlar dedi.kendimi tutuyorum ama bugun biraz yüzüm düşük durdum.benim yüzüm düşünce cocuklarim ve esim bile tahammül edemez bunları siz duşunun.kinusmak için laf filan açmalar ya bı gidin öf.esim hiç aksam geliyor sabah gidiyor cok muhabbetli degİl.hafta sonu geçir pzts,salı defol iste.
Amaan boyle bir tatil istememiştim ki ben
Allah'a emanet olun,bana dua edin Rabbim kolaylık versin ve sükunet .basim beynim felç.
Eki Görüntüle 622301 Eki Görüntüle 622302 Eki Görüntüle 622304
puantiyeli olan benim en beğendiğim oldu.. onun 5metrekarelik bir topu 150 tlcik ve 3 top gerekiyor tek bir duvar için.. diğer maviliden de 3 top o da 125 tl.. işçilik filan eklenince gerekli malzemeler filan 900 tl civarında bir hesap çıktı..
diğer soluk mavili olanı da eşim beğendi.. onu da 300 tlye filan komple odayı hallediyoruz.. bunun topları daha ucuz ve 16 metrekarelik..
eşim ben çok beğendim diyor bende soluk gibi geliyor.. çok kafam karıştı işte sırf bu kağıt yüzünden..
bir fikir alayım sizden de..
ayyyyyyy kızlar iş yerinde bi arkadaş vardı normalde doğumu 3.5 hafta sonraydı ama sabah suyu gelmiş, sezaryenle doğurmuş 2900 bebek, ama küveze almamışlar korktum yahu:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?