dün arkadaşım doğum yaptı 36+0 da yaptı bebeğin suyu biraz azalmıştı gelişimi durmuştu aldılar bebişi ama öncesinde 32. haftada ciğer geliştirici iğne vuruldu geçen hafta cuma da vuruldu iğne ve maşallah erenimiz sağlıkla dünyaya geldi zamanından önce gelmesine ragmen sadece 14 saat küvezde durdu sonra anne yanına gelmiş ve şimdi dün gece 1den beri arkadaşımın yanındaymış çok güzel çok tatlı bir bebek dedi işallah sağlıkla analı babalı büyür eren bebek
bebeklerin gelişimi geri diye korkan arkadaşlar zaten sonlara yaklaştık kendinize parçalamayın riskten endişe ediyorsanız sizde ciğer geliştirici iğne vurulun söyleyin doktotrunuza gerek olup olmadığını söyler zaten bakın 36. haftada doğan erkek bebek allaha şükür çok sağlıklı annesi foto göndersin sizinlede paylaşırım kilosunu soramadım ama geçen hafta 2400 dü kilosu daha da iyi olacaktır buna inanıyorum sizlerde dua edin sarılık flan olmasın olursa hafif atlatsın birer dua ihlas ile bebişimizi dualarla koruyalım hepinize teşekkürler
Allahım ne zor günler geçirdik bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
Allah rizasi ve şükür için dua etmeye hasret kalmışım..
Bana anlatilmayan;dilin söylemeye varmayacağı ne kötü ihtimaller varmış bu ameliyatla ilgi meğer..
Gittiği her dr meğer eşime ömür bicip yolluyormus;hep gizlemeye çalıştı..
Bana bildiklerim tahmin ettiklerim bile yetip artmıştı :-(
Aglamadan şifa dileyerek dua edip bekledim o geçmeyen 5 saatte..
Sonra haber geldi ameliyat bitti güzel geçti diye..
Ama nasıl güzel geçmek;
Pek çok organda kötü şeylerden supheleniliyormus Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey tertemiz çıkmış.
Çok fazla iltihap varmış;kötü sonuçlara hep o neden olmuş..
Safra kesesi ve kanalın biri alınmış yeni kanal yapılmış;karacigere dokunulmamış bile..
Yogunbakimda enaz 2 gün yatar denmişti 2 saat sonra odamıza getirdiler aşkımı..
Tüm bunlar Allahın bir lutfu;edilen duaların karşılığı bence..
Bu mucizenin başka açıklaması yok bana göre..
Allah eşim için dua edip şifa dileyen herkesden razı olsun;tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Sevdiklerinin sağlıklarıyla imtihan etmesin inşallah;eve dönünce dua eden herkes için dua edicem..
Sizleri de üzdum meraklandirdim.. Derdime ortak oldunuz tanımadan.. Hakkınızı helal edin nolur.
Sizi çok seviyorum♥
günaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
canım benim allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayımdünden beri gözlerim ağlamaktan görmez oldu.benim kendi dr erken dogum olabılır dıye prof.gonderdı.kendı drum sadece kafa capını kucuk olcmustu kılosu falan normaldı.ama diğer dr.10 gun gerı cıkardı bebegımı.bugunde akciger geliştirici iğne yapıcaklar nst falan.moralim alt üst.zaten kızımın suyu yok denecek kadar az almış bakalım ne kdar daha tutuacaklar
dün arkadaşım doğum yaptı 36+0 da yaptı bebeğin suyu biraz azalmıştı gelişimi durmuştu aldılar bebişi ama öncesinde 32. haftada ciğer geliştirici iğne vuruldu geçen hafta cuma da vuruldu iğne ve maşallah erenimiz sağlıkla dünyaya geldi zamanından önce gelmesine ragmen sadece 14 saat küvezde durdu sonra anne yanına gelmiş ve şimdi dün gece 1den beri arkadaşımın yanındaymış çok güzel çok tatlı bir bebek dedi işallah sağlıkla analı babalı büyür eren bebek
bebeklerin gelişimi geri diye korkan arkadaşlar zaten sonlara yaklaştık kendinize parçalamayın riskten endişe ediyorsanız sizde ciğer geliştirici iğne vurulun söyleyin doktotrunuza gerek olup olmadığını söyler zaten bakın 36. haftada doğan erkek bebek allaha şükür çok sağlıklı annesi foto göndersin sizinlede paylaşırım kilosunu soramadım ama geçen hafta 2400 dü kilosu daha da iyi olacaktır buna inanıyorum sizlerde dua edin sarılık flan olmasın olursa hafif atlatsın birer dua ihlas ile bebişimizi dualarla koruyalım hepinize teşekkürler
nazar değdi topiğimize son 1 haftadır doktor kontrollerinin çoğu olumsuz geçti. demekki hamilelik günlük gülistanlık bişey değilmiş. daha doğmadan başlıyor sorumluluk, hakkımızda hayırlısı olsun kimi zamanında kimi erken sağlıkla doğsunda bebeklerimiz başka bişey istemiyorum.
canım netteki 32. hafta kilo aralığı 1780 (1300-2500).doktor düşük dedimi sana
Ooohh çok şükürrrNe güzel haberler almışsınız, artık sıkıntılar geride kalacak, dört kişilik çekirdek ailenizi güzel günler bekler Biz de seni çok seviyoruz ayrıca
Kızlar kendi kendimizi üzüyoruz. Yapmayalım.. Ben de başka bir dr.a daha gitmemek için zor tutuyorum kendimi ama dizginlemeye çalışıyorum. Çünkü bir korku sanki başka bir korkuyu tetikliyor..ofelya canım genel olarak bir hafta geriden gidiyorsa bile -ki kesin diyemiyoruz- bunda bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar. 2 haftayı geçmesi gerekiyormuş daha detaylı inceleme için.. Ben kendi kendime terapi yapıp sakinleşmeye çalışıyorum aklıma böyle senaryolar getirdiğimde.. Bence herşey yolunda kızlar, iyi olacak herşey
Doğru söylüyorsun zapzup, dün de iş yerinden bir arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı. Aynı haftalardaydık sanırım çünkü yavrusu 1600 gr doğmuş ama şükür ki iyiymişErken doğum korkusuna girdik çoğumuz ama derin bir nefes alalım ve her şeyin hayırlısının olacağına inanalım diyorum
Herkes kendine ve bebişlerine çok iyi baksın, çok sevgiler..
Allahım ne zor günler geçirdik bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
Allah rizasi ve şükür için dua etmeye hasret kalmışım..
Bana anlatilmayan;dilin söylemeye varmayacağı ne kötü ihtimaller varmış bu ameliyatla ilgi meğer..
Gittiği her dr meğer eşime ömür bicip yolluyormus;hep gizlemeye çalıştı..
Bana bildiklerim tahmin ettiklerim bile yetip artmıştı :-(
Aglamadan şifa dileyerek dua edip bekledim o geçmeyen 5 saatte..
Sonra haber geldi ameliyat bitti güzel geçti diye..
Ama nasıl güzel geçmek;
Pek çok organda kötü şeylerden supheleniliyormus Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey tertemiz çıkmış.
Çok fazla iltihap varmış;kötü sonuçlara hep o neden olmuş..
Safra kesesi ve kanalın biri alınmış yeni kanal yapılmış;karacigere dokunulmamış bile..
Yogunbakimda enaz 2 gün yatar denmişti 2 saat sonra odamıza getirdiler aşkımı..
Tüm bunlar Allahın bir lutfu;edilen duaların karşılığı bence..
Bu mucizenin başka açıklaması yok bana göre..
Allah eşim için dua edip şifa dileyen herkesden razı olsun;tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Sevdiklerinin sağlıklarıyla imtihan etmesin inşallah;eve dönünce dua eden herkes için dua edicem..
Sizleri de üzdum meraklandirdim.. Derdime ortak oldunuz tanımadan.. Hakkınızı helal edin nolur.
Sizi çok seviyorum♥
canım benimde kansızlığım vardı. hemoglobin 6 ya kadar düşmüştü. kan iğnesi, kan hapları kullandım. ayrıca pekmez, böbrek,dalak aklına ne geldiyse yedim ama en fazla 8,5 olmuştu. eşimin sayesinde kırmızı eti daha çok tüketmeye başladım. ben sevmiyorum ama eşim seviyor diye yemeklerde falan hep et kullandım. hamile kaldığımda hemoglobin 13e çıkmıştı. 1,5 aydır demir hapı kullanmıyorum ona rağmen 1 hafta önce kan tahlilinde 13,4 çıktı. brokoli ve kırmızı et diyorum kansızlık için.
siz pirinç lapası dedikçe,benim canım sütlaç çekti..
cnm ben tam 32 hafta bittiğinde kendi doktoruma gittim, 1680 grdi
Laternem canimm.. Yazini okuyunca deriiin bir ohh cektim.. Cok sukur.. İyi oldugunuzu bilmek rahatlatti.. İnsallah gecmis gitmis olsun tum hastaliklar.. Sende iyiki gitmissin erkenden rahatladin.. Evde olsan icin icini yerdi.. Allah'im baska dert vermesin.. Opuyorum canimmm..
Oftelya bozma moralini.. Bak bebisin de etkileniyor.. 4-5gun gerilik cok da onemli degil.. Bol bol pretein almaya calis. Birde voltaj pirinc lapasi demisti bir keresinde.. Dene istersen..
Herkeslere gunaydin.. Biz az once ciglik cigliga uyandik evdekileri de diktik ayaga.. Doguruyorum sanmalari cok komikti :)) oysa ayagima giren kramp konusmama bile engel olmustu.. Ablam bacagimi gorunce kramp oldugunu anladi da cok sukur dogurmadigim gercegi ortaya cikti.. İlk kez bu ladar siddetli yasadim kramp.. Nefesim kesildi..
günaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
canım benim allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayımdünden beri gözlerim ağlamaktan görmez oldu.benim kendi dr erken dogum olabılır dıye prof.gonderdı.kendı drum sadece kafa capını kucuk olcmustu kılosu falan normaldı.ama diğer dr.10 gun gerı cıkardı bebegımı.bugunde akciger geliştirici iğne yapıcaklar nst falan.moralim alt üst.zaten kızımın suyu yok denecek kadar az almış bakalım ne kdar daha tutuacaklar
Voltajcim biz tarihi iyice netlestirdik canım :)))
Bugun kontrolde doktor 18 Mart'tan sonra tarih seçin dedi :)) 25 Mart diye düşündük ne dersin :))
Bu arada anestezi uzmanı bazı kan testleri istedi onları verdim .. Spinal olacak genel kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi.
Kiz 2550 olmuş kilosu. Kordon hala boynunda. Dr Cok rahat bir adam herseyi Bosver diyo :)
canım benim kızımda 32 hafta bittiğinde 1.700 dü ve doktor haftası ile orantılı demişti.
Canım öncelikli olarak kendini suçlama... Sen iyi bir annesin.. içini ferah tut.. bence tek bir doktorda karar kıl ve ona devam et... başkalarının kafanı karıştırmasına izin verme ne olur..
eğer evdeysen ayaklarını uzat dinlen.. güzelce yemeklerini ye.. ara öğünler yap...
müzik dinle... kafana hiçbirşey takma..
Voltajcim biz tarihi iyice netlestirdik canım :)))
Bugun kontrolde doktor 18 Mart'tan sonra tarih seçin dedi :)) 25 Mart diye düşündük ne dersin :))
Bu arada anestezi uzmanı bazı kan testleri istedi onları verdim .. Spinal olacak genel kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi.
Kiz 2550 olmuş kilosu. Kordon hala boynunda. Dr Cok rahat bir adam herseyi Bosver diyo :)
doppler ölçümü biz isteyince yapıcak mı canım?detaylı ultrason zamanı yapılmıştı ama şimdi öle bakmıyodur tabi dimi
cnm ben tam 32 hafta bittiğinde kendi doktoruma gittim, 1680 grdi
Al benden de o kadar... Anneme dün 4 kilo sütten sütlaç yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?