2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım çok saol, ben de soriyim doktora bunu ilk gittiğimde, Allah sağlık sıhhat versin öncelikle tabi, ben okuyorum canım Allah kabul etsin

Ooohh çok şükürrr Ne güzel haberler almışsınız, artık sıkıntılar geride kalacak, dört kişilik çekirdek ailenizi güzel günler bekler Biz de seni çok seviyoruz ayrıca

Kızlar kendi kendimizi üzüyoruz. Yapmayalım.. Ben de başka bir dr.a daha gitmemek için zor tutuyorum kendimi ama dizginlemeye çalışıyorum. Çünkü bir korku sanki başka bir korkuyu tetikliyor..ofelya canım genel olarak bir hafta geriden gidiyorsa bile -ki kesin diyemiyoruz- bunda bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar. 2 haftayı geçmesi gerekiyormuş daha detaylı inceleme için.. Ben kendi kendime terapi yapıp sakinleşmeye çalışıyorum aklıma böyle senaryolar getirdiğimde.. Bence herşey yolunda kızlar, iyi olacak herşey

Doğru söylüyorsun zapzup, dün de iş yerinden bir arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı. Aynı haftalardaydık sanırım çünkü yavrusu 1600 gr doğmuş ama şükür ki iyiymiş Erken doğum korkusuna girdik çoğumuz ama derin bir nefes alalım ve her şeyin hayırlısının olacağına inanalım diyorum

Herkes kendine ve bebişlerine çok iyi baksın, çok sevgiler..

Amin... Bebişlerimizin hepsini sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...

canım netteki 32. hafta kilo aralığı 1780 (1300-2500).doktor düşük dedimi sana

benim kendi doktorum hiç bişe demedi işte canım,ben kendim sordum yoo geri değil 2500-3500 arası doğum normaldir, biz ortalama gidiyoruz normal zamanında doğarsa dedi, dünkü doktor 1 hafta geri ,aradaki fark açılırsa erken alınması gerekir gelişmiyo demektir içerde dedi

ben de kendimi zor tutuyorum gerçekten , zaten sırf iyi bişe sölesin de içim rahat etsin diye istiyorum, yani köt bişe derse dünkü gibi, nası kaldırıcam onu da bilmyirurm

Helal olsun arkadaşım... Dualar tanınmayana edilince daha makbul... inşallah kısa zamanda da hiçbirşey geçirmemişe dönecek eşin... sağlıkla, mutlulukla, huzurla minik misafirinizi karşılayacaksınız Allahın izniyle... sen gönlünü ferah tut...

Dertsizim ben hamile kaldığımda 13lerdeydi 1ay önce 8 lerde ama kafama takmıyorum çünkü ben kendimi bildim bileli böyle yediğime içtiğime biraz dikkat ediyorum ilaçlarımı içiyorum o kadar bebişimi üzmüyorum doktorda sorun yok bir ay sonra gel demişti Mart ortasını bekliyorum şimdi kızımı görmek için :)

mergen ve laternadan güzel haberler gelmiş.
İkisi içinde çok sevindim. Çok çok geçmiş olsun laterna. Eşin sana yansıtmadan neler yaşamış. Allahım evlatlarının yüzüne bakmış. Bir an önce evinize dönüp bebeği beklemeye başlarsınız inşallah.

Tuncss canım krampların çok oluyorsa doktoruna da danışarak kalsiyum kullanmalısın... kalsiyum takviyesi bütün sıkıntıyı ortadan kaldırır..

Canım öncelikli olarak kendini suçlama... Sen iyi bir annesin.. içini ferah tut.. bence tek bir doktorda karar kıl ve ona devam et... başkalarının kafanı karıştırmasına izin verme ne olur..
eğer evdeysen ayaklarını uzat dinlen.. güzelce yemeklerini ye.. ara öğünler yap...
müzik dinle... kafana hiçbirşey takma..

erzulum canım iğne vurmalarından çekinme.. ablamda da aynı problemler oldu.. ona da iğne yapmışlardı. sonra suyu azaldı diye yiğenimi erken aldılar. iğneler sayesinde akciğerlerinde sıkıntı olmadı.. anne sütü sayesinde bir iki ay içinde akranlarına yetişti. yetişmekle kalmadı sollayıp geçti.. Allahım esirgesin şimdi 4 yaşında çok akıllı ve yakışıklı oldu.... :76:
sen de içini ferah, moralini yüksek tut.. herşeyi iyiye yor. sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olacak korkma.. Allahın izniyle herşey güzel olacak...

Voltajcim biz tarihi iyice netlestirdik canım :)))
Bugun kontrolde doktor 18 Mart'tan sonra tarih seçin dedi :)) 25 Mart diye düşündük ne dersin :))

Bu arada anestezi uzmanı bazı kan testleri istedi onları verdim .. Spinal olacak genel kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi.

Kiz 2550 olmuş kilosu. Kordon hala boynunda. Dr Cok rahat bir adam herseyi Bosver diyo :)

28i olsun 28i olsun 28i olsunnnnnnn

saol canım ya yapıcam bütün bunları saol çok

maşallah kuzuma
ay heycanlandım ben ya , bana noluyosa teyze olucam ondan herhalde canım benim kız:)

doppler ölçümü biz isteyince yapıcak mı canım?detaylı ultrason zamanı yapılmıştı ama şimdi öle bakmıyodur tabi dimi

Benim doktorum ben bir terslik görürsem isterim ancak demişti ve geçen hafta kordon dolanması yüzünden istedi dopleri..Şimdi bundan şu sonuç çıkar,demek ki doktorum riskli bir durum görmemiş ki dopler istememiş,sen büyütüyor olmayasın biraz..ama istersen konuş doktorunla,"içim rahat etmiyor,dopler de bakabilirmiyiz" de..ama yine de söylüyorum,içini rahat tut..ben her gün bebek kımıldamadıkça bir panik yaşıyorum,acaba bir terslik mi var diye,ama yine de kendi kendime moral veriyorum "sağlıkla gelecek benim kızım dünyaya" diye..sağlıklı doğması için dua ediyorum...kilo problem değil o kadar..suyunu takip et bir tek canım..içini de ferah tut bebek etkilenmesin..

cnm ben tam 32 hafta bittiğinde kendi doktoruma gittim, 1680 grdi

eeee...bu çok normal bir kilo,düşük değil ki..buna mı düşük dedi doktorun???

Al benden de o kadar... Anneme dün 4 kilo sütten sütlaç yaptırdım..

bende sipariş verdim şimdi süt için eşime,eve gidince yapıcam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…