2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Oyyyy,
Bak ne diyeceğim sana:) bugun rüyamda bizim hem becerikli hem fit zapzup gacisi yazmış buraya iste 'Dr mart ayında dogum bekliyoruz demiş normal istiyorken sezaryen yapacakmış falan diyorum ki(daha dogrusu yumurtluyorum resmen)ayaga kalk göğsünün tam altiyla göbeğin başladığı yere elini koy 4 parmak varsa doğar.
Enemmmmmm nerden dediysem herkes başlıyormuş benim inmiş Dr sorayım,gideyim ne yapacagım Agdaya giden vs...
Bende kalkıp bir ölçüyorum ki viyyyhhh bendede inmiş yareppimmm.
Ne panik ne heyecan ağlıyorum nasil doğuracağım diye bilmiyorum ya dogum nasil
Neyse iste öyle birseydi.dun cok bahsettik ya etkilenmişim demekki...

Laternecim çook sevindim canım eşinin iyi olmasına Allah dualarını kabul etti canım çok şükür güzel günler sizi bekliyor

Ofelyam canım nolur sende canını sıkma kuzun haftasını yakalayacaktır daha haftalar var önünde

ben günaydın diyene kadar öğlen oldu geçmişe bi göz attım
laterne çok geçmiş olsun neyseki hayırlı haberlerle geldin daha güzel ünler görün ailenizle birlikte inşallah
erken doğum riski olan arkadaşlara sadece Rabbim yardımcınız olsun diyebiliyorum ben de tecrübesizim çünkü
evde olan arkadaşlar işlerini bitirdiler mi acaba vakitlerini nasıl geçiriyorlar
Allah ım bu günlerimizi aratmasın sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

aman canım o zaman bişe yok, ortalamadan düşük olsun nolur, ben de güvenmiyorum ultrasona güvenmek de istemiyorum tabi şu anda, bi de görüyorum yani doktorun eli milim oynasa bizimkilerin ölçümü cm farkeder, ne kadar büyük bi fark, sen içini ferah tut nolur, benim yüüzmden oldu, ben sıkıştırırım belki araya başka randevu sen takma sakın senin durumun benm gibi değil

Kızlar ultrason görüntülerinin bire bir ölçü vermediğini söylüyor zaten doktorlar..Eğer içinizi rahatlatacaksa Doppler ölçümünü deneyebilirsiniz,onun yanılma payı çok az,bire bir ölçüleri veriyor hemen hemen..

benim en korktuğum şey profa gitmekti başımıza oda geldi.bi de burdaki patavatsızın tekı.silkeledikçe tozu çıkıyo artık.doktordan doktora olcum farkedıyo ben sabak gıttım bebeğim 2 kılo 1 saat sonra gıttım 1700 olctu prof.bak iyi yönunu dusun demekkı henuz dogum beklemıyolarkı ıgne yapmadılar ıgnenın etkısı 2 haftaymıs cunku

ayyy bu 4 parmak olayı gerçekten varmış demekki, bak sen söleyince ikna oldum şimdi 2 gün önce annemlere giderken bi gıcık teyze durdurdu beni elliyo karnımı ne kadar kaldı dedi dedim 1.5 ay,, yok dio imkansız sen yanlış biliyosun, bu yola çıkmış geliyo , tam o dediğin yere koydu elini tamam olay bitmiş 4 parmak varsa burda geliyo dio, Allahım sen sabır ver dedim, hayır işte gelmiyo diye bi çıkışm var kadına, hayır işte gelmiyo herşeyi normal daha zamanı var dedim hadi görüşürüz dedim çıktım geldim:)
içine doğmuş bak bu 4 parmak da varmış demek hakkaten, ben dedim bu neresinden uyduruyo acaba:)

haa öle mi bunu bilmiyodum bak, ya işte kurcaalamamak lazım fazla annem de çok kızıyo, ama bi yandan Allah'ım diorum içerde gelişmiyosa nerden bilicem daha 3 hafta var kontrole ya şimdi yapılabilicek bişe varsa da benim ihmalim yüüzmden gözden kaçrsa,ay bunaldım valla zor iş annelik annemin değerini anlıyorum nası bi zanaattir bu

canım nolur sende kendını üzme.bebeğini düşün. o senın moral desteğinede ihtiyaç duyuor. canım benım kılosu kaçıncı haftada kaçtıkı bukadar moralini bozuyorsun?

yakalar inş. inş. tüm dualarım bu yönde, Allah'ım yardım etsin hepimize

doppler ölçümü biz isteyince yapıcak mı canım?detaylı ultrason zamanı yapılmıştı ama şimdi öle bakmıyodur tabi dimi

canım nolur sende kendını üzme.bebeğini düşün. o senın moral desteğinede ihtiyaç duyuor. canım benım kılosu kaçıncı haftada kaçtıkı bukadar moralini bozuyorsun?

cnm ben tam 32 hafta bittiğinde kendi doktoruma gittim, 1680 grdi

saol canım , öle yapmaya çalışıcam umarım seninki gibi benimki de düzelir inş., hep dua ediyorum
bende dua edeceğim sana ve hepimize sen gönlünü ferah tut bebeğinle güzel konuş müzik dinlet benimki yabancı müziği çok seviyor harekete başlıyor hemen oynak olcak benim kız pazar günü gangnam style yaptık PSY vardı yetenek sizsinizde hoşuna gitti heralde oturunca o başladı harekete sende hareketli güzel müzikler dinle keyiflen bacımm mucuk öpesim geldi seni kokulu kokulu

kıskanmadım ki, kıskanmadım ki
:) demekki beğendinnnn bende çınarın perdesini kıskanmadım hiç hiççç

anam kızzz bana neden demiyon seni gördüm diye anam aklım çıktı dün mü gördün beni ayyy tutuştum şimdi yaaa doğum sanki daha çok uzak gibi geliyordu bana :18::18::18::18::18::18: tarih söyledim mi sana rüyanda hazırlayayım kendimi valla çantayı bile hazırlayıp koymadım nevresimle uğraşırken onu salladım voltajım bakalım hangimiz önce doğurcak kız aaaa ama senin sezeryan demi sen önce doğurursun benim kız acele etmezse tabi tarihlerimiz aynı senle haydi hayırlısı

ay canım benim çok ama çok saol, yapiyim ben bu müizk olayını eve gidince:)
biraz toparlanmam silkinmem kendime gelmem lazım farkındayım, dualarınıza çok ihtiyacımız var kıızmla, çok ama çok saol
ben de seni öperim kokulu kokulu:103:

dün arkadaşım doğum yaptı 36+0 da yaptı bebeğin suyu biraz azalmıştı gelişimi durmuştu aldılar bebişi ama öncesinde 32. haftada ciğer geliştirici iğne vuruldu geçen hafta cuma da vuruldu iğne ve maşallah erenimiz sağlıkla dünyaya geldi zamanından önce gelmesine ragmen sadece 14 saat küvezde durdu sonra anne yanına gelmiş ve şimdi dün gece 1den beri arkadaşımın yanındaymış çok güzel çok tatlı bir bebek dedi işallah sağlıkla analı babalı büyür eren bebek

bebeklerin gelişimi geri diye korkan arkadaşlar zaten sonlara yaklaştık kendinize parçalamayın riskten endişe ediyorsanız sizde ciğer geliştirici iğne vurulun söyleyin doktotrunuza gerek olup olmadığını söyler zaten bakın 36. haftada doğan erkek bebek allaha şükür çok sağlıklı annesi foto göndersin sizinlede paylaşırım kilosunu soramadım ama geçen hafta 2400 dü kilosu daha da iyi olacaktır buna inanıyorum sizlerde dua edin sarılık flan olmasın olursa hafif atlatsın birer dua ihlas ile bebişimizi dualarla koruyalım hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…