2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
GÜNAYDINNNNN GÜZEL ANNELER TATLI BEBİŞLERRRR

Zapzuppppp kizz o yatakta ben yatam nolarsinn:))
Cok seker olmuş ya,güle güle kullanın...
olmaz yatamazsın kızımın o ama kızın yatabilir ona izin var :)çok yatmak istersen babası gibi gizlice girer yatarsın ilk yatak geldiğinde öyle yapmıştı odaya bir girdim yatağın içinde benimki beğendiğine sevindim

Zapzup canim ben yorum yapmicam cicilerinize
ama neden senden yorum bekliyordum bende hanipeks beğenmedi sanırım diye düşünmeye başlamıştım
sanırım öyle
Zapzupcum çoook güzel olmuş.. ellerinize sağlık yorulmuşsunuz ama değmiş.. Allahım anneciğine de sağlık sıhhat versin.
amin hepimizin annesine sağlık sıhhat versin rabbim başımızdan eksik etmesin onları onun sayesinde bu kadar güzel oldu zaten beğendiğine sevindim
helal olsun canım hepimiz canı gönülden eşin iyi olsun istedik rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsun işallah çok çabuk toparlanır ayağa kalkar doğumunda da o seni kapıda bekler meraktan çatlar güzel günler sizin olsun gelmiş geçmiş olsun

canım sıkma canını gerilik hep oluyor benden çok duydunuz hep geri geri diye aylarca öyleydi en son gittiğimde düzeldi işallah seninde öyledir ve düzelir sen üzüldükçe bebeğinde içerde üzülüyor hareketleri yavaşlıyor sen mutlu olunca o hareketli oluyor güzel gelişiyor biz eşimle çok tartışıyorduk Allaha şükür şu bir aydır bana iyi davranıyor alttan alıyor beni ayrıca kaynana da sorun çıkarmıyor bebeğim ben mutlu olduğum için güzel gelişiyor sen kendine telkinde bulun sağlıklı bebişim güzel gelişiyor kocaman olacak büyüyecek gibi emin ol etkisi oluyor

ciğer geşiltirici iğneyi yaptır bir zararı yok aksine çok faydalı bebek küveze gerek duymuyor doğduğunda 1 haftalık birkaç günlük küçüklükler önemli değil 2-3 hafta olursa önemli senin suyunda azalmış moralini düzelt bol bol su iç dinlen ağlamakla o bebek iyi olmaz sen kendini iyi hisset oda iyi olsun canım benim bak gittiğinde işallah bebeğin normal çıkacak boş yere
üzülmüşüm diceksin ama morelini yüksek tutman lazım

seni gidi seni gittin annenin yanına hemen naza başladın milleti başına topladın yazık kız eyvah geliyor torun demişleredir o kasılmalar çok fena oluyor biliyorum aman evlerden ırak

ofelyam doğum tarihinden daha geç tarihde dğum yaan çok oluyor.yanı aslında son zamanlarda cevremde doğum yapanların geneli öle.hatta doktor gecıktığı için hep sezeryanla aldı bebecikleri.yani bu olabilen bişi deilmi sence.

bide sen yumurta yiyormusun.ben yumurta yemıyorum.acaba benım sıkıntı ondanmı kaynaklanıyor.

ya ,bu dr.ların hepsi mi aynı demek.bende 2 farklı dr.a gidiyorum.biri bebeğin 1 hafta geride olduğunu söyledi.öteki dr. öyle bişey yok,normal dedi.
yani yorumlar kişiden kişiye fark ediyor.makinenin de etkisi vardır.merak ediyorum,bu 1 hafta geride demek ne demek. yani ağırlığı ne kadar eksik olabilir ki?günde 20-30gram alıyorsa bebek1 haftada 7x20-7x30 ,140-210 gram eder.
zaten tahmini ölçümler -,+ 300 gram oynuyormuş.
bence bu kadar üzülmeyin. hemen herkese bu laflar söyleniyor. elimizden geleni yapıyoruz yani. beslenme konusunda olsun.gerisi allahın takdiri.

evet voltaj benim hatam oldu, tırnakladı resmen ben deseydim keşke ölesine geldim, bu kadar üstüne düşmezdi bilmiyorum ama usglerin farklı olduğu ve hatalı ölçüm yapabildiği kesinlikle doğru , suyu için kafama takıldı ama , bu kadın ölçmedi, sadece öle görünüyo dedi, benim doktorum bayağı ciddi ciddi ölçüyo onu da, ben suyum geldi diye ortalığı ayağa kaldırdığım zaman senin suyun çok az biraz kaçsa anlamaman mümkün değil demişti, ama bu kötüye delalet gibi bişe sölemedi, hep gayet iyi dedi, bi de cm cm ölçüyo yani, senin tecrübeleribne ve dualarına o kadar güveniyorum ki, öle saçma sapan bi halde duruyorum, c.tesi giderim belki bi prof.a o da ayrı bişe der, iyice kafam karışır ama en azından bi dopplerde baksın plesanta kan akışına falan , notch var demişlerdi sonra kayboldu dediler, şimdi tekrar olurmu demiştim doktora yok olmaz demişti ama bi bakılsın ne çıkar, tansiyonum falan normal ama gelişim geriliği için bi kontrol etsin ne olur ne olmaz sürekli dua ediyorum hareket etsin orda olduğunu biliyim yeter napiyim artık bilmiyorum

canım benimde kansızlığım vardı. hemoglobin 6 ya kadar düşmüştü. kan iğnesi, kan hapları kullandım. ayrıca pekmez, böbrek,dalak aklına ne geldiyse yedim ama en fazla 8,5 olmuştu. eşimin sayesinde kırmızı eti daha çok tüketmeye başladım. ben sevmiyorum ama eşim seviyor diye yemeklerde falan hep et kullandım. hamile kaldığımda hemoglobin 13e çıkmıştı. 1,5 aydır demir hapı kullanmıyorum ona rağmen 1 hafta önce kan tahlilinde 13,4 çıktı. brokoli ve kırmızı et diyorum kansızlık için.

saol canım , öle yapmaya çalışıcam umarım seninki gibi benimki de düzelir inş., hep dua ediyorum

Ofelyam bende başka doktora gitsmmiki diye düşünmeye başladım.

haftaya pzt randevum var.şimdiden çok stres yapmaya başladım

Günaydın Annecikler

Kızlar geçmişi okuyorum 1 saattir. Lütfen bebeklerinizi de kendinizi de üzmeyin.
Bu doktor milleti bir alem, ben hamileliğimin başından beri aynı doktora gidiyorum.
4. ve 5. aylarda suyun az gözüküyor diyordu ama nasıl, bir kontrolde diyor mesela diğerinde bişey demiyor.
Ben suyum geçen sefer az çıkmıştı, şimdi nasıl diye sorunca hatırlıyor "evet, olması gerekenden az görüyorum diyor"

7. ayda da kafa ölçümü küçük çıktı dedi ama yapısal da olabilir dedi, yani dardır belki başı dedi.
Bir sonraki gidişimizde yine unuttu bunu ve bişey farketmedi ki hiç konuyu açmadı.
Ben de sormadım, çünkü annem abartıyorlar, sen kulak asma, bebeğin iyi, çok sağlıklı diye içimi rahatlatıyordu hep sağolsun.

Son gidişimizde de "gelişimi 1 hafta ileri, ben zaten sizin bebekten bir atak bekliyordum" dedi.

Yani çok mu yoğunlar, cihazları mı bozuk, kafaları mı karışık bilmiyorum ama çok da umursamamak gerekiyor.
Kafamızı taktıkça bebişler olumsuz etkileniyor buna inanıyorum ben..

Allaha şükür Laternecim, atlatmış eşin. Bundan sonra Rabbim yuvanızdan sağlığı, huzuru, mutluluğu eksik etmesin inşallah.
Çok geçmiş olsun yeniden..
Biz de seni çok seviyoruzz

Ofelyam bu senin takvimin;

Bu noktada amniyotik sıvı maksimum hacmine ulaşır. Bebeğiniz büyüdükçe, daha az sıvı kalacağı için bebeğinizin hareketlerini daha da çok hissedeceksiniz. Süt üretimine hazırlanan göğüslerinizi yumru yumru, topak topak hissedeceksiniz. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.

Demekki normal.beni en cok suyu korkutur az Yada cok olması.
Az evvel bir arkadasta suyu bitiyor diye dogum bekliyordu sanırım.
Kızımı 34.haftada kontrol ettiklerinde 3milim mı 3cm mı ne sadece ense kısmında o kadar su kalmış 1 kac gün ancak idare eder ama bir hafta yaşatmaz dediler.o an zaten yerçekimi bitti bende.ve kilosuna da 3 kg anca doğar dedi.
2 haftalık gerilik soz konusu dedi.ama akciğeri tam gelişmemiş demedi Küfür
Tabi biz ne bilelim böylesini .ardindan dogumla da bitmedi derdim yogun bakımlar vs vs vs direkt herseye hazır olun diye ozene bezene kizya herseyi cafcafli çantasını elimize verdiler.
6 ayi dolana kadar öpmek ,kalabalik ve emzirirken yüzüne solumak yasak.parfüm kokulu sampuan kokulu ıslak mendil....
Ben 6 ay maskeyle emzirdim,emzirirken bakmak kadar güzel şey var mı?her gece nefes saydık,nefesi durursa eşimle o uykudan,yataktan ne derece hızlı kalkilabilir dengemizi kaybedip dusmedik mi ayaklarimizi dolaplara ki carpmadik yani yasadık.

Velhasil kelam,annelik zor zanaat herkesin harcı değil...
Sen simdi bırak hepsini,herseyi Rabb'ime sığın bak dualarda okunuyor...
Ben inanıyorum düzelecek,sende İnan lütfen .salma kendini.
Her zaman'kadinlar zayiftir ama anneler gucludur'

Ofelyam bende başka doktora gitsmmiki diye düşünmeye başladım.

haftaya pzt randevum var.şimdiden çok stres yapmaya başladım

ay hayır canım nolur benim yüüzmden böle bişe olmasını istemem, seninkinde gerilik varmı ki? nerde?sadece kilosundamı?
benim kendi doktorum zaten hiç bişe sölemediki nolur öle düşünme

Allah'ım yardım etsin, ona sığındım artık, su beni de korkutuyo ama ölçtü bizim doktor bayağı ya inş. bişe yoktur yani, en önemlisi o tabi, düzelsin bebeğim Allah'ım nolur , çok zor aksi zaten anlattığın kadarıyla gözlerim doldu yine

nazar değdi topiğimize son 1 haftadır doktor kontrollerinin çoğu olumsuz geçti. demekki hamilelik günlük gülistanlık bişey değilmiş. daha doğmadan başlıyor sorumluluk, hakkımızda hayırlısı olsun kimi zamanında kimi erken sağlıkla doğsunda bebeklerimiz başka bişey istemiyorum.

ay hayır canım nolur benim yüüzmden böle bişe olmasını istemem, seninkinde gerilik varmı ki? nerde?sadece kilosundamı?
benim kendi doktorum zaten hiç bişe sölemediki nolur öle düşünme

canım ben ıntden baktım kılosu sınırlar arasında ama verilen ortalamadan dah düşük.parametresyi hatırkamıyorum ama ultrason kağıdının en sonunda bir parametre var.doktor benım ıçın onmelı olan bu parametre dedı.onda gerilik var.canım ben bu ultrasonlarad çok guvenmemeye başladım yazılanları okudukca.girilen her cihazda farklı sonuç alınmadı kafa karıştırıcı.tek bir doğrunun olması gerekmıyomu sencede.
Allah a bol bol dua edıcez canım.üzme bu kadar kendını.

eğer kafan çok karışıksa araya bir randevu daha al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…