- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
GÜNAYDINNNNN GÜZEL ANNELER TATLI BEBİŞLERRRR
beğendiğine sevindim
sanırım öyle
üzülmüşüm diceksin ama morelini yüksek tutman lazım
olmaz yatamazsın kızımın o ama kızın yatabilir ona izin var :)çok yatmak istersen babası gibi gizlice girer yatarsın ilk yatak geldiğinde öyle yapmıştı odaya bir girdim yatağın içinde benimkiZapzuppppp kizz o yatakta ben yatam nolarsinn:))
Cok seker olmuş ya,güle güle kullanın...
ama neden senden yorum bekliyordum bende hanipeks beğenmedi sanırım diye düşünmeye başlamıştımZapzup canim ben yorum yapmicam cicilerinize
sanırım öyle
amin hepimizin annesine sağlık sıhhat versin rabbim başımızdan eksik etmesin onları onun sayesinde bu kadar güzel oldu zaten beğendiğine sevindimZapzupcum çoook güzel olmuş.. ellerinize sağlık yorulmuşsunuz ama değmiş.. Allahım anneciğine de sağlık sıhhat versin.
helal olsun canım hepimiz canı gönülden eşin iyi olsun istedik rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsun işallah çok çabuk toparlanır ayağa kalkar doğumunda da o seni kapıda bekler meraktan çatlar güzel günler sizin olsun gelmiş geçmiş olsunAllahım ne zor günler geçirdik bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
Allah rizasi ve şükür için dua etmeye hasret kalmışım..
Bana anlatilmayan;dilin söylemeye varmayacağı ne kötü ihtimaller varmış bu ameliyatla ilgi meğer..
Gittiği her dr meğer eşime ömür bicip yolluyormus;hep gizlemeye çalıştı..
Bana bildiklerim tahmin ettiklerim bile yetip artmıştı :-(
Aglamadan şifa dileyerek dua edip bekledim o geçmeyen 5 saatte..
Sonra haber geldi ameliyat bitti güzel geçti diye..
Ama nasıl güzel geçmek;
Pek çok organda kötü şeylerden supheleniliyormus Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey tertemiz çıkmış.
Çok fazla iltihap varmış;kötü sonuçlara hep o neden olmuş..
Safra kesesi ve kanalın biri alınmış yeni kanal yapılmış;karacigere dokunulmamış bile..
Yogunbakimda enaz 2 gün yatar denmişti 2 saat sonra odamıza getirdiler aşkımı..
Tüm bunlar Allahın bir lutfu;edilen duaların karşılığı bence..
Bu mucizenin başka açıklaması yok bana göre..
Allah eşim için dua edip şifa dileyen herkesden razı olsun;tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Sevdiklerinin sağlıklarıyla imtihan etmesin inşallah;eve dönünce dua eden herkes için dua edicem..
Sizleri de üzdum meraklandirdim.. Derdime ortak oldunuz tanımadan.. Hakkınızı helal edin nolur.
Sizi çok seviyorum♥
canım sıkma canını gerilik hep oluyor benden çok duydunuz hep geri geri diye aylarca öyleydi en son gittiğimde düzeldi işallah seninde öyledir ve düzelir sen üzüldükçe bebeğinde içerde üzülüyor hareketleri yavaşlıyor sen mutlu olunca o hareketli oluyor güzel gelişiyor biz eşimle çok tartışıyorduk Allaha şükür şu bir aydır bana iyi davranıyor alttan alıyor beni ayrıca kaynana da sorun çıkarmıyor bebeğim ben mutlu olduğum için güzel gelişiyor sen kendine telkinde bulun sağlıklı bebişim güzel gelişiyor kocaman olacak büyüyecek gibi emin ol etkisi oluyorgünaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
ciğer geşiltirici iğneyi yaptır bir zararı yok aksine çok faydalı bebek küveze gerek duymuyor doğduğunda 1 haftalık birkaç günlük küçüklükler önemli değil 2-3 hafta olursa önemli senin suyunda azalmış moralini düzelt bol bol su iç dinlen ağlamakla o bebek iyi olmaz sen kendini iyi hisset oda iyi olsun canım benim bak gittiğinde işallah bebeğin normal çıkacak boş yerecanım benim allah yardımcımız olsun bende aynı durumdayımdünden beri gözlerim ağlamaktan görmez oldu.benim kendi dr erken dogum olabılır dıye prof.gonderdı.kendı drum sadece kafa capını kucuk olcmustu kılosu falan normaldı.ama diğer dr.10 gun gerı cıkardı bebegımı.bugunde akciger geliştirici iğne yapıcaklar nst falan.moralim alt üst.zaten kızımın suyu yok denecek kadar az almış bakalım ne kdar daha tutuacaklar
üzülmüşüm diceksin ama morelini yüksek tutman lazım
seni gidi seni gittin annenin yanına hemen naza başladın milleti başına topladın yazık kız eyvah geliyor torun demişleredir o kasılmalar çok fena oluyor biliyorum aman evlerden ırakHerkeslere gunaydin.. Biz az once ciglik cigliga uyandik evdekileri de diktik ayaga.. Doguruyorum sanmalari cok komikti :)) oysa ayagima giren kramp konusmama bile engel olmustu.. Ablam bacagimi gorunce kramp oldugunu anladi da cok sukur dogurmadigim gercegi ortaya cikti.. İlk kez bu ladar siddetli yasadim kramp.. Nefesim kesildi..