2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
onlar nası bi fiyat yaaaa :S olmayan ne yapsınn allahım yardımcısı olsun herkesin bu konuda da

çokmuş ya, nası bi hastane bilmiyorumda.. bide o 10 lira ne ordaki:)

dertsiz hayırlı haberlerle gel inşallah, bizimde 5 martta zaman geçmiyo:) tadını çıkar..

Sgk anlaşması yok bu hastanenin , Gerçekten iki fiyatada bir 10 tl göze batıyor:) oda pazarlık payımı ki

birde Medipolede sorucam,

​Ağrım çok şiddetlendi ve ağrıyan gözüm bulanık görmeye başladı...

Tatlım tansiyonunu ölçtün mü gerçekten bide istersen Dr.u arayıp bir sor.
Sen migreni daha iyi bilirsin ama migren için göz ağrısı yapıyor derler.
Bi de Allah korusun görmede bulnıklık falan Preklamsi belirtileri arasında.
Geceden beri söylüyorsun bunu.Öylece beklemeye gelmez araştır Dr.u ara canım.

Sen kazıklanmissin ben hepsini 700e hallettim güzel indirim aldım ben sadece o krem rengi Aqua takım 250tl idi sonunda güzel indirim alınca uyguna geldi
Fareli takımı lohusashop.com dan alabilirsin kuzum ama aynı modelin geceliğini falan da yapmışlar yaz sezonunda 1 aya yayınlanır sitede dedi ben o ürünlerin yazlık modellerini bekliyorum

Canım hayırlı olsun güle güle kullan cicilerini. Bakırköy'de demiştin bilindik bir yer mi burası bende gitmek isterim.

allah rahmet eylesinn okuduklarını da allah kabul etsin canım...
doktordan güzel haberlerle gel inşallah =)
amin canım.

çokmuş ya, nası bi hastane bilmiyorumda.. bide o 10 lira ne ordaki:)

dertsiz hayırlı haberlerle gel inşallah, bizimde 5 martta zaman geçmiyo:) tadını çıkar..
ay kızlar inşallah hayırlı haberlerle gelirim. en son gittiğimde 1366 grdı. kilosunu çok merak ediyorum. inşallah miniğim yeterince büyümüştür.

ah ah sorma canım ben de dün erzak dolabında küçücük bir böcek gördüm. dolabı döktüm ama bozulan bişey yok. bakliyatlarım bile buzdolabında duruyor. daha önce başıma geldi çünkü. 20 günlük izin dönüşünde evi böcekler basmıştı.

Doğum fiyatı aldınız mı hastanelerden..

ben Kadıköy Ataşehir şifayı aradım, Sezeryan 5010 Normal3890 dr.dahil fiyat dedi. Özel sigortalıyım , Epiduralolursada fark etmiyormuş,

canım ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ataşehir şifaya gitmeye başlamıştım ancak çok memnun kalmadım; bir de bu fiyatları öğrenince tamamen vazgeçtim. çünkü sana söylemedikleri bir sürü ek masraf çıkartıyorlar; bebek bakım ücreti, bebek hemşiresi ücreti, anneye verilen extra ilaç ücreti vs.. şeklinde. bir de çok sezeryancı bir hastane; normal doğum istiyorsan burasını tavsiye etmem.

ben de şimdi medipol ve medicana arasında kaldım; medicana evime daha yakın ama medipol de iyiymiş diye duyduk. kararsızım. doktorum dışardan gelecek; onu da yeni değiştirdim . şifada yasemin hanıma gidiyordum ama sezeryan diye tutturdu sen şifada kime gidiyorsun?

Sgk anlaşması yok bu hastanenin , Gerçekten iki fiyatada bir 10 tl göze batıyor:) oda pazarlık payımı ki

birde Medipolede sorucam,
off canım ya bu fiyatlar ne böyle.
benim gittiğim butik hastane. kadın doğum ve tüp bebek merkezi.
muayene 30 lira. ikili tahlil, kan ve idrar tahlili hiçbirinde ücret vermedim.
sadece 3lü için vermiştik 30 lira.
her nstye giriş 50 liraymış.
normal doğum 350, sezeryan 480miş.
10 odalı, yenidoğan ve yetişkin yoğun bakımlı küçücük bir hastane.

Bu fiyata bebek bakımı anne bakımı bilmem ilaç masrf. aşılar işitme testi ..saydı saydı dahil dedi. Ama benimde içime sinmeyen bir şey var burda, Birgül hn. a gidiyorum .Ama bu dr. ikinci dr.um yani medipol asıl hastanem orda bir aksilik olursa bildiğim bir dr. doğum yaptırsın istedim. o yüzden 27 . haftada mı ne başladm buraya, Benim çevremdekilerde Kadıköy şifadan çok memnun kalmış ,anlamadım gitti...
Medipole ben genç kızlığımdan beri giderim rutin kontrollere , Leyla hn. dr.um. Oda gece doğuma gelemeyecek ((

sende fiyatlar iyiymiş, Benimde özel sigorta yüzde 80 ini karşılayacak .. nst bir kere yaptırdım 70 tl idi ben 14 tl ödedim ,

Nerde senin hastane?

Oyyyy Geçmiş olsun canım, demek o kadar acıdı Bu arada dün gitmişken suyuna da bakmışlardır bebişinin, nasıl suyun da azalma yok di mi?

zaman geçmiyor
bugün 16:45te kontrolümüz var.
temizliğimi yaptım, duşumu aldım.
dedeciğimin ölüm yılı bugün kuran okudum.
bir an önce oğlumu görmek istiyorum.

Allah gani gani rahmet eylesin detsiz...
Oğlunu öperiz biz de

​Benim göz ağrım iyice arttı

​Ağrım çok şiddetlendi ve ağrıyan gözüm bulanık görmeye başladı...

Hanipeks tedbir amaçlı bir tansiyonunu ölçtürme şansın var mı?

bizim seninle doktorlarımız aynı olabilir :) Lalehan hanıma mı gidiyorsun?

Canım bende normal yapıcam kısmetse 37.haftada muayenede bi değişiklik olmazsa yalnız değilsin :)

BENDE BENDE DOKTORCUĞUMA DA DEDİM SON ANDA SEZERYAN FALAN DİYİP ALIRSANIZ DOĞUM SONRASI ÇOK İNCE ARASTIRMAYA GİDERİM GERÇEKTEN SEZERYAN SARTMIYDI DİYE DEDİM YOK YOK NORMAL DOĞUM YANLISIYIM BENDE DEDİ BEN VÜCUDUMUN KESİLMESİNİ ASLA İSTEMİYORUM ALLAHIM NASİP ETMESİN

ben de normal istiyorum kızlar ama korkuyorum da o muayeneden bile korkuyorum aslında

EFET BENİ DE SADECE ALTTAN MUAYENE ÜRKÜTÜYOR AMA O AN ONU FARK BİLE ETMİYORSUN DİYORLAR

ben de sezeryandan daha çok korkuyorum canım. ya uyanamazsam diye aklıma geldikçe ölüp ölüp diriliyorum. bi de akrabamın başına böyle bişey gelmişti, doğum değildi onun ki ama hep aklıma o geliyor.

Ben vücudumun kesilmesini istemiyorum doğum anını efet hissetmiyorsun ki bu bence acı bir durum ben o anı her sekilde yasamak istiyorum ikincisi normal de sadece o an acı çekiyorsun sonrası rahat sezeryan o an rahat sonrası felaket allahım nasip etmesin bana sezeryan

önceden kalanlar da anlamıyor nadir bir iki tane en basit kaynanalar onlarda doğurdu ama =))) ama ama amaa

askım böyle pat diye söylenir mi kazıklanmışsın diye suratıma bir tokat gibi çarptı ya anamm bura böyle yok alacak baska yer yok olan bir kaç yer de basmış fiyatı sırf bir gecelik bir alt üst pijama 375 tl tuttu ne sabahlık alabildim ne baska bi geceliğe bakabildim
gerisi de don mon iste iki tane oğluma süs bi şerbet tepsisi hamiş taytı alayım bi tane de dedim 76 tl yazıyordu kötü tayta almadım valla

kızlar 50 tane duamız kaldı almak isteyen var mı?

kuzum tefriciye mi ben takip edemedim ne zamana yetişmesi lazım ona göre alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…