onlar nası bi fiyat yaaaa :S olmayan ne yapsınn allahım yardımcısı olsun herkesin bu konuda da
çokmuş ya, nası bi hastane bilmiyorumda.. bide o 10 lira ne ordaki:)
dertsiz hayırlı haberlerle gel inşallah, bizimde 5 martta zaman geçmiyo:) tadını çıkar..
​Ağrım çok şiddetlendi ve ağrıyan gözüm bulanık görmeye başladı...
Netim bitti yazamadım O mavi pijama benim istediğimden ondan istiyorum ben çok istiyorum ben ama istiyorum ben kız ne kadar tuttu ben o kadar da almadım bi oğlusuma kundak aldım kundak gibi birsey paylasırım fotosunu don mon aldım bir iki tane bir tane sütyen aldım bir gecelik bi pijama takımı 600 lira bayıldım çıktım seçenekte yok o fare li mavi pijamadan istiyooorummm :S
arkadasından da allah razı olsun bacım valla yardımcı oldu sana yalnız bırakmadı sağolsun=> smiley da ne yapıyorlar anlamadım ama iki arkadası temsilen yaptım
Sen kazıklanmissin ben hepsini 700e hallettim güzel indirim aldım ben sadece o krem rengi Aqua takım 250tl idi sonunda güzel indirim alınca uyguna geldi
Fareli takımı lohusashop.com dan alabilirsin kuzum ama aynı modelin geceliğini falan da yapmışlar yaz sezonunda 1 aya yayınlanır sitede dedi ben o ürünlerin yazlık modellerini bekliyorum
amin canım.allah rahmet eylesinn okuduklarını da allah kabul etsin canım...
doktordan güzel haberlerle gel inşallah =)
ay kızlar inşallah hayırlı haberlerle gelirim. en son gittiğimde 1366 grdı. kilosunu çok merak ediyorum. inşallah miniğim yeterince büyümüştür.çokmuş ya, nası bi hastane bilmiyorumda.. bide o 10 lira ne ordaki:)
dertsiz hayırlı haberlerle gel inşallah, bizimde 5 martta zaman geçmiyo:) tadını çıkar..
ah ah sorma canım ben de dün erzak dolabında küçücük bir böcek gördüm. dolabı döktüm ama bozulan bişey yok. bakliyatlarım bile buzdolabında duruyor. daha önce başıma geldi çünkü. 20 günlük izin dönüşünde evi böcekler basmıştı.yaaa gözünün önünde uçuşmak dedin de ben de dün akşam eşime gözümün önünde bişiler uçuşuyo tansiyon mu ki dedim o da yok canım bende de uçuşuyo güve kelebeği o dedi kafayı yicektim yaaaaa((( bi girdi mi çıkmaz o eve ühüühüh mutfakta herşeyim cam kavanozda yatak yorgan desen hepsinin arasında bi dünya kalıp sabunlar var nerden geldi anlamadım
Doğum fiyatı aldınız mı hastanelerden..
ben Kadıköy Ataşehir şifayı aradım, Sezeryan 5010 Normal3890 dr.dahil fiyat dedi. Özel sigortalıyım , Epiduralolursada fark etmiyormuş,
off canım ya bu fiyatlar ne böyle.Sgk anlaşması yok bu hastanenin , Gerçekten iki fiyatada bir 10 tl göze batıyor:) oda pazarlık payımı ki
birde Medipolede sorucam,
canım ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ataşehir şifaya gitmeye başlamıştım ancak çok memnun kalmadım; bir de bu fiyatları öğrenince tamamen vazgeçtim. çünkü sana söylemedikleri bir sürü ek masraf çıkartıyorlar; bebek bakım ücreti, bebek hemşiresi ücreti, anneye verilen extra ilaç ücreti vs.. şeklinde. bir de çok sezeryancı bir hastane; normal doğum istiyorsan burasını tavsiye etmem.
ben de şimdi medipol ve medicana arasında kaldım; medicana evime daha yakın ama medipol de iyiymiş diye duyduk. kararsızım. doktorum dışardan gelecek; onu da yeni değiştirdim . şifada yasemin hanıma gidiyordum ama sezeryan diye tutturdusen şifada kime gidiyorsun?
off canım ya bu fiyatlar ne böyle.
benim gittiğim butik hastane. kadın doğum ve tüp bebek merkezi.
muayene 30 lira. ikili tahlil, kan ve idrar tahlili hiçbirinde ücret vermedim.
sadece 3lü için vermiştik 30 lira.
her nstye giriş 50 liraymış.
normal doğum 350, sezeryan 480miş.
10 odalı, yenidoğan ve yetişkin yoğun bakımlı küçücük bir hastane.
şu açılma kotrolü mevzusuna bir parmakta ben atmak istiyorum çümkü hastanede bana atılan parmak deli gibi istediğim normal doğumdan vazgeçirdi beni
pazartesi akşamı ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ilk önce açılma varmı diye bakıldı daha sonra usg+nst çok şükür birşey çıkmadı ama o açılma kontrolü nasıl bir acıydı ki ben acıya dayanıklıyımdır attığım çığlıkla hastane inledi resmen ve ağladım evet ağladımve normal doğumdan vazgeçtim
zaman geçmiyor
bugün 16:45te kontrolümüz var.
temizliğimi yaptım, duşumu aldım.
dedeciğimin ölüm yılı bugün kuran okudum.
bir an önce oğlumu görmek istiyorum.
​Benim göz ağrım iyice arttı
kızlar hastaneye en sonunda karar verdik şifadan bir arkadaşım şikayet edince apar topar hastane aradık biz acıbademdeyiz doktorum ya acıbadem has. ya da medipol bunlar hem titiz hem işinde uzmanlar nasıl olsa doğuma ben giricem deyince medipolle gidip konuştum çok beğendim çok ilgililerdi hayırlısı bakalım sizler karar verdiniz mi
Kızlar göğüslerimin uçları sızlıyor ara ara.. Şimdiden göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı??
Canım bende normal yapıcam kısmetse 37.haftada muayenede bi değişiklik olmazsa yalnız değilsin :)
ben de normal istiyorum kızlar ama korkuyorum dao muayeneden bile korkuyorum aslında
ben de sezeryandan daha çok korkuyorum canım. ya uyanamazsam diye aklıma geldikçe ölüp ölüp diriliyorum. bi de akrabamın başına böyle bişey gelmişti, doğum değildi onun ki ama hep aklıma o geliyor.
canım bu kadar kendimizi yormamamız lazım artık, ne temizliği boşver,bütün gün yapmışsın bi de, geçmiş olsun artık ne diyim,
eşim yapıyo saolsun, olmuyo ama olduğu kadar artık napiiym
misafir de gelicekmiş, gerçi evde bi zararı yok da, yine de yatamazsın uzanamazsın rahat çok fazla süreyi uzatmadığı sürece yapıcak bişe yok herhalde, insanlar anlamıyolar ya gerçekten ancak daha önce hamiş kalmışlar anlar herhalde
Sen kazıklanmissin ben hepsini 700e hallettim güzel indirim aldım ben sadece o krem rengi Aqua takım 250tl idi sonunda güzel indirim alınca uyguna geldi
Fareli takımı lohusashop.com dan alabilirsin kuzum ama aynı modelin geceliğini falan da yapmışlar yaz sezonunda 1 aya yayınlanır sitede dedi ben o ürünlerin yazlık modellerini bekliyorum
kızlar 50 tane duamız kaldı almak isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?