Canım hayırlı olsun güle güle kullan cicilerini. Bakırköy'de demiştin bilindik bir yer mi burası bende gitmek isterim.
​Benim göz ağrım iyice arttı
Ne kadar cool ne kadar seker bir gaciyim,Vilin,
Çatıda çıkıyorsun o çatala Dr o zaman eliyle bakmıştı simdi değişmediyse hala öyledir.
Sadece 2 parmagiyla açıklık varmi ona bakıyor ,kendini ne derece kasarsan o derece zor gecer.
Ama Suna İnan,muayeneden sonra bir cesaret geliyor hemen dogurabilirim diyorsun:)
Rahat ol,hic korkma...
Cok sagol canım,est.çok sevgili ve tecrübeli anne voltajcım peki sezeryende de çatı muayenesi yapılıyor mu ben hala orda takılı kaldım daha önce bahsedilmişti sanırım ama ben kaçırmışım
Günaydınn güzel anneler,
Dün mobilyacı aradı Cuma günü getiriyorlar bebek odasını inşallah, Biz hala isme karar veremedik bize bulut kapı süsü yapacaktı :) İsmi yazılacak ,Cumaya kadar karar verin o zamn artık diyor gülüyor:)) Miray, Rana , Zehra ,Çıldıriciimmmm bir isim belirleyemedik
O sabah dr. kontrolümde var ,
Bende iki dr. kontrolündeyim, Kadıköy Şifa ve Medipole gidiyorum, Benim derdimde medipoldeki dr. gece olursa doğum gelmeyecek nöbetçi doğurtacak, Çok sorunmu bilmiyorum ama düşündürüyor beni bu kadar ay sen ona git sonra doğuma gelmesin.... Gerçi doğum şekli de bekli değil henüz zaten başlı baına belirsizlik bakalım bu yüzden iki hastaneden fiyat alıcam O an psikolojime göre karar vericem
Benim bir diş artık iflas etmek üzere ağrı yapmayada başladı. Dr. dişçiye gidebilirsin dedi ama ben dayanmaya çalışıyorum böylede iyi mi yapıyorum kötü mü bilmem.. Ağrıyı bebekte hissediyor sonuçta ,Acaba gitsem mi ? Dişçiye gideniniz var mı? Uyuşturuyorlar mı?
egomego nörüyon,
kasiklanmissin gecmis olsun baby.
Ne kadar cool ne kadar seker bir gaciyim,
ne kadar yimisak ne kadar hafif ne kadar hoş hatta çatıma baktirasim var
Cok sagol canım,est.
Hayir bakılmıyor ama mesela sezaryen olacağın belliyse bakılmıyor benim ilkte belli degildi baktılar
ilk kez gözüme siyah tonlarında makyaj yapım eşim gelmeden dedim pandaya döndüm yaa :s çıkmıyo daa eroinmanlara döndümmm(( dudağıma da bugun çıkmasın diye kırmızı gıda boyası sürmüştüm hala duruyo allahım o da çıkmıyo ben napıyorum yaa sanırım depresyona giriyorum evde tek başıma oturmaktan:S akşama alışverişe gidicez ben böle mor gözlü vampirella gibi duruyorum (( eşim görünce ne dicek bakalımm :s :S
Gözümün ağrısı geçmişti ama eğilemedim hiç, çantamı yerden kaldıramadım, eşimin lavabodan çıkmasını bekledim çantamı versin diye, arabaya binemedim, emniyet kemerini bile alamadım kolumu kaldırıp da.
Eşim izne ayrılmamı söyledi, yarın başlıyor yasal iznim, çalışabilir raporu alacaktım. Kafam çok karıştı. bilemedim. Bebeğimle sadece 2 aycık vakit geçirmek istemiyorum :..(
ilk kez gözüme siyah tonlarında makyaj yapım eşim gelmeden dedim pandaya döndüm yaa :s çıkmıyo daa eroinmanlara döndümmm(( dudağıma da bugun çıkmasın diye kırmızı gıda boyası sürmüştüm hala duruyo allahım o da çıkmıyo ben napıyorum yaa sanırım depresyona giriyorum evde tek başıma oturmaktan:S akşama alışverişe gidicez ben böle mor gözlü vampirella gibi duruyorum (( eşim görünce ne dicek bakalımm :s :S
Kızlar göğüslerimin uçları sızlıyor ara ara.. Şimdiden göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı??
Gerçi kızım bir tutam sacını kesmiş ortaya bak yine dellendim.Allah'tan kasini gözünü kesmemiş.hayir ben o makası 1 haftadır bulamıyorum sirseri.
Aaaaaa krize girdim valla kızım gülmemden dolayı sarsıldı valla içten alemsin ya panda gibi oldum ne demek canım ya dudağına neden gıda boyası sürdün senin canın sıkılmış belli belli akşam eşin gelcek ne olmuş benim hatuna dicek sil sil çıkar onlar
kiz o ney oldum valla he:))) bir gunes gözlüğü ve sal bağla siyahta pancon neyin varsa giy bence.hamile ama cok esrarli bir hava :))
Gıda boyasını ilk duydum,nerden aklına geldi :))
Annem erkek kardesim memeden kesilsin diye göğsüne sürmüştü 4 yasına girince çaresiz kaldı kadın :)))
Günaydın can ciğer kuzu sarmalarım...
Kasvetli bir hava var ama olsun,saglıgımız yerinde, misafirimiz yok, evim temiz
Gece uyku bolunmelerim ikiye katlansada...
Bugece esim üstümü ortuyormus bende düşüyorum sandim refleksle tutunacağım derkene esime sağlam bir tokat geçirdimyanlışlıkla ama yazık çenesini tuttu durdu birşeyde diyemedi bende gözümü yummuştum zaten
canım bacım çok teşekkür ederim
hiç mi içiniz acımıyor anam böyle rahat rahat söylüyorsunuz bir tokat misali osmanlı tokatı oldu hemde ben bu memleketten nefrettt ediyorumm
şu bakma olayı nedir pardon şekerim bir anlatele tecrübe sahibesi canımın içisi =)o sirseri kızını da yerim =) kendim aklıma geldim anasınıf mezuniyet fotomda da var çok komik sacımı kesmisim kendim orası ilginçcene duruyor
canım bacım çok teşekkür ederim
hiç mi içiniz acımıyor anam böyle rahat rahat söylüyorsunuz bir tokat misali osmanlı tokatı oldu hemde ben bu memleketten nefrettt ediyorumm
şu bakma olayı nedir pardon şekerim bir anlatele tecrübe sahibesi canımın içisi =)o sirseri kızını da yerim =) kendim aklıma geldim anasınıf mezuniyet fotomda da var çok komik sacımı kesmisim kendim orası ilginçcene duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?