2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende 2012 nisan annesiyim arkadaşlar günler çok çabuk geçiyor geçen sene bende sizler kadar heyacanlıydım allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah hepiniz bebişlerinize

Canım hayırlı olsun güle güle kullan cicilerini. Bakırköy'de demiştin bilindik bir yer mi burası bende gitmek isterim.

kızlar ben mark-ha.com sitesinde aldım geceliklerimi. biri dagi biri şahnur marka. ikiside çok güzel çıktı. hemde sipariş verdiğim gün hemen kargoya verdiler, ertesi gün elimdeydi.
bir pijamadünyası diye bi site var, orasıda uygun fiyatlı. bir bakınderim.

Ayy ayy ne yorgunum ne arginim ne birşeyim karışık.
Kızlar damdan düşme ne diyeceğim.yer silmek için birtane dtrjn almistim 'bingo mutlu yuvam' diye bebek patigi mı ne var ustunde beyaz renkli.enemmmmm bayıldım bayıldım...
Hiryirleri sildim sildim bebis deterjani gibi ayy pek sevdim .mis kimin yilbirt yilbirt yanıyor heryer.
Gerçi kızım bir tutam sacını kesmiş ortaya bak yine dellendim.Allah'tan kasini gözünü kesmemiş.hayir ben o makası 1 haftadır bulamıyorum sirseri.

Neysem cok isim vardı disarda da.usudum üşüdüm bende anne oldum.
Bitti,yemek kaldı oda hazır sayılır

Egomego nörüyon,
Kasiklanmissin gecmis olsun baby.

Ne kadar cool ne kadar seker bir gaciyim,
Ne kadar yimisak ne kadar hafif ne kadar hoş hatta çatıma baktirasim var
çok sevgili ve tecrübeli anne voltajcım peki sezeryende de çatı muayenesi yapılıyor mu ben hala orda takılı kaldım daha önce bahsedilmişti sanırım ama ben kaçırmışım
Cok sagol canım,est.
Hayir bakılmıyor ama mesela sezaryen olacağın belliyse bakılmıyor benim ilkte belli degildi baktılar

ilk kez gözüme siyah tonlarında makyaj yapım eşim gelmeden dedim pandaya döndüm yaa :s çıkmıyo daa eroinmanlara döndümmm (( dudağıma da bugun çıkmasın diye kırmızı gıda boyası sürmüştüm hala duruyo allahım o da çıkmıyo ben napıyorum yaa sanırım depresyona giriyorum evde tek başıma oturmaktan:S akşama alışverişe gidicez ben böle mor gözlü vampirella gibi duruyorum (( eşim görünce ne dicek bakalımm :s :S

Canım bence doktoruna danışıp dişin için doktora muhakkak git... sonuçta orada da enfeksiyon oluyor. boşu boşuna hem acı hem de enfeksiyon riskine girme...

Doktorunun gece doğuma gelmemsi çok mantıksız.. Aylarca gidip takip olup doktorun gelmemesi hiç hoş değil. hastaneye danış bence doğru mu diye...

isim için sana en sıcak gelen ve anlamı en güzel olanı seç bence...

canım bacım çok teşekkür ederim
hiç mi içiniz acımıyor anam böyle rahat rahat söylüyorsunuz bir tokat misali osmanlı tokatı oldu hemde ben bu memleketten nefrettt ediyorumm
şu bakma olayı nedir pardon şekerim bir anlatele tecrübe sahibesi canımın içisi =)o sirseri kızını da yerim =) kendim aklıma geldim anasınıf mezuniyet fotomda da var çok komik sacımı kesmisim kendim orası ilginçcene duruyor

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün... eşin seni her halinle beğenir korkma..

Canım gerekirse uzatmadan iznini al... ben de o 5 haftayı çalışmayı çok istedim ama safra kesem gebeliğe bağlı taş oluşturduğu için çalışamadım. sen de iyi hissetmiyorsan kendini zorlama...

Aaaaaa krize girdim valla kızım gülmemden dolayı sarsıldı valla içten alemsin ya panda gibi oldum ne demek canım ya dudağına neden gıda boyası sürdün senin canın sıkılmış belli belli akşam eşin gelcek ne olmuş benim hatuna dicek sil sil çıkar onlar

kiz o ney oldum valla he:))) bir gunes gözlüğü ve sal bağla siyahta pancon neyin varsa giy bence.hamile ama cok esrarli bir hava :))
Gıda boyasını ilk duydum,nerden aklına geldi :))
Annem erkek kardesim memeden kesilsin diye göğsüne sürmüştü 4 yasına girince çaresiz kaldı kadın :)))

oltaj sen ne güzel bitirdin işleri..bizimki daha yeni başlıyor,eve git yemek yap,ye ortalığı toparla...oooffff..

Dün halılarımı verdim bende yıkamaya,ev çıplak kaldı.:) hafta sonu da annemlerle temizlik yapıcaz bakalım..zaten beim yarın son iş günüm,izne ayrılıyorum artık.,bende parlatıcam evimi..aklım oğluşumda kalacak ya o başka..

bingo markasını son yumuşatıcısından beri sevmeye başladım,deterjanları da iyi..alıp deneyeyeim bariiii..
bana oğlum mr.muscle nin yüzey temizliyicisini aldırdı,"bütün lekeleri çıkarıyo bu anneeeee" diyerekten,kıyamadım aldım ama iyi ki almışım çok güzel kokuyorr..misss..

Bende yalnız kalınca icat çıkarırım hemen.. okul çağlarımda çok yalnızdım belime kumaş bağlayıp etek yaptım diye sokağa çıkardım..
Gözüme sulu boya, dudağıma ruj sürmüşlüğüm vardır...
Neyse ki artık sadece mutfakta icat çıkarıyorum, olmazsa biraz un, yağ vs. ziyan oluyor.

Gerçi kızım bir tutam sacını kesmiş ortaya bak yine dellendim.Allah'tan kasini gözünü kesmemiş.hayir ben o makası 1 haftadır bulamıyorum sirseri.

Ben çok sessiz sakin bir çocuktum sessizcene orayı burayı keserdim perdeler, masa örtüleri, kaşlarım, saçlarım...

ya siyah far kalem birbirine girdi yağlı cinsten bi de çıkmayınca gözlerimin etrafı simsiyah oldu krem mrem kar etmiyo oturuom öyle şimdi saate bakarak =) ya gıda boyası nerden aklıma geldi bilmiyorum evde vardı azcık dudağıma süreyim de renk gelsin rujdan doğal durur dedim o da azcık bişeydi ama kıpkırmızı oldu çıkmıyo o da eşim ev dışında kırmızı ruj sürmemi sevmez akşama dışarı nası çıkcam bakalım üstüne başka ruj denedim çok afedersiniz iyice pavyon karısı gibi oldum ((

yok yok ben unutayım bugün çıkmayı eşim hayatta çıkarmaz böyle dışarı du bakalım az sonra gelio ya bi kere gıda boyasıyla şeker yapınca dudakta kaldığını farkettim yiyince güya da doğal renk vercektim kendime ( ciğer yemiş gibi oldu ağzım yüzüm

Voltajım Allah uzun ömürler versin... çok güldüm.. Allah da seni güldürsün...
ben de bu aralar çok fena uyuyorum.. gürültüler yatağa yayılıp çapraz yatmalar...
dün akşam koçişe yine zulüm yapmışım. benim safra atakları yüzünden korku içinde....
karnım ağrıyınca ayağımı titretiyorum dün gece yine titretince o da ne oldu neyin var diye hemen kalktı...
uyku sersemi bi tekmelemişim ki... sonra çoook üzüldüm ama yapmış bulundum bir kere...

kızlar sizleri hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık, zira pek bir hızlısınız:))
ben de dün (31 hafta 5 günlük) doktora gittim, bu sefer devlet hastanesine gittim.
bebeğin gelişimi gayet normal, problem yok dedi. kilosuna 1750 gr dedi. 3 hafta sonra yine gel dedi.
bu arada ben yine idrar yollarından enfeksiyonluyum. napcam böyle, zırt pırt tuvalet.
32. hafta dolayısı ile iznimi de başlattı, evimdeyim bugünden itibaren ama çoooooooooook sıkıntılıyım kızlar.

kiralık evdeyiz şimdi, 10 güne kalmadan taşınacağız kendi evimize. ama bir görseniz, inşaat pisliği öffff kafayı yicem.
bir tane kadın geldi 100 liraya, aldığı paraya ne diyeyim, hiç bişi yapmadı. camlarım harç kiriyle duruyor.
mutfak dolaplarımı falan yaptırdım, evin içi de iyice tozdan battı.

pazartesi gününe 2 kadın gelcek, dua edin işlerim rast gitsin, annemle evi dökmüşüz koli yapıyoruz. çalışmak desen tam sürat idi, daha yeni evdeyim. sinirimden hergün ağlıyorum, korkuyorum yetişmicek diye.

ay nolur bana moral verinnnnnn(
bu halinle taşınmak neyine deseniz oturup daha beter ağlicam((

Ayy benim bu kızım bu kızım allaaahhh.dunde amanamazon tiyzesi gibi kalem çekmek istedi gözüne.cektikte sustu.suslene süslene ölecek yareppim disarda bile çamura basmıyor çizmem batacak gitmeyelim diye bere takmiyor sacım bozulacak.halbuki bir kesmiş bildigin kahkul hatta kekil direkt.
İceri girip koltuga bakma , Nolursun kızma anne diye bastan ağladı. Daha cok sinirlendim ama kısmadım kel olursun diye korkuttum.kesersen birdaha zehra çirkin derler dedim hayata küsesi geldi.cirkinlik kabusu.

Kiz yok öyle muayeneden açıldı.hani bakıyorlar ya açıklık var mı vs.ve emin olun dogum için nasil cesaret veriyor...

Enemmm balım gaymaam Osmanlı Tokat'ı deyince bugun hurrem Hatice'yi tokat delisi edecek izle kaziklanmanin hırsı geçsin:))))

Oralarda Madımak neyimde yiyon mu sugar girl

Canım son tokatta benden gelsin bari altın vuruş gibi olsun 2 emzirme sütyeni, 1 sütyenli emzirme atleti,5 normal atlet,5 hamile külotu,1 sabahlıklı lohusa pijaması 180 tl verdim başka bi yerdende 1 tane sabahlıksız tek lohusa geceliği aldım oda 35 tl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…