kızlar ben daha çantamı alamadığım için hazır değil internette bir kaç model beğendim..Sizce hangisi??
1.Eki Görüntüle 643242 Eki Görüntüle 643243 Eki Görüntüle 643244 Eki Görüntüle 643245 Eki Görüntüle 643246
ya siyah far kalem birbirine girdi yağlı cinsten bi de çıkmayınca gözlerimin etrafı simsiyah oldu krem mrem kar etmiyo oturuom öyle şimdi saate bakarak =) ya gıda boyası nerden aklıma geldi bilmiyorum evde vardı azcık dudağıma süreyim de renk gelsin rujdan doğal durur dedim o da azcık bişeydi ama kıpkırmızı oldu çıkmıyo o daeşim ev dışında kırmızı ruj sürmemi sevmez akşama dışarı nası çıkcam bakalım üstüne başka ruj denedim çok afedersiniz iyice pavyon karısı gibi oldum ((
yok yok ben unutayım bugün çıkmayı eşim hayatta çıkarmaz böyle dışarı du bakalım az sonra gelioya bi kere gıda boyasıyla şeker yapınca dudakta kaldığını farkettim yiyince güya da doğal renk vercektim kendime ( ciğer yemiş gibi oldu ağzım yüzüm
Voltajım Allah uzun ömürler versin...çok güldüm.. Allah da seni güldürsün...
ben de bu aralar çok fena uyuyorum.. gürültüler yatağa yayılıp çapraz yatmalar...
dün akşam koçişe yine zulüm yapmışım. benim safra atakları yüzünden korku içinde....
karnım ağrıyınca ayağımı titretiyorum dün gece yine titretince o da ne oldu neyin var diye hemen kalktı...
uyku sersemi bi tekmelemişim ki... sonra çoook üzüldüm ama yapmış bulundum bir kere...
ben lansinohun kremini aldım kullanıyorum .herkes bunu kullanmamı söyledi
Tatlım tansiyonunu ölçtün mü gerçekten bide istersen Dr.u arayıp bir sor.
Sen migreni daha iyi bilirsin ama migren için göz ağrısı yapıyor derler.
Bi de Allah korusun görmede bulnıklık falan Preklamsi belirtileri arasında.
Geceden beri söylüyorsun bunu.Öylece beklemeye gelmez araştır Dr.u ara canım.
geçmiş olsun; hiçbir fikrim yok neden olurki acaba? doktora görünmekte fayda var. çok mühim birşey değildir inşallah.
Hanipeks tedbir amaçlı bir tansiyonunu ölçtürme şansın var mı?
hanipeks ne yaptın tatlım? bizi habersiz bırakma.
Canım bir ağrı kesici alsan.. benim doktorum bu durumlarda öneriyor...
Canım gerekirse uzatmadan iznini al... ben de o 5 haftayı çalışmayı çok istedim ama safra kesem gebeliğe bağlı taş oluşturduğu için çalışamadım. sen de iyi hissetmiyorsan kendini zorlama...
kızlar sizleri hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık, zira pek bir hızlısınız:))
ben de dün (31 hafta 5 günlük) doktora gittim, bu sefer devlet hastanesine gittim.
bebeğin gelişimi gayet normal, problem yok dedi. kilosuna 1750 gr dedi. 3 hafta sonra yine gel dedi.
bu arada ben yine idrar yollarından enfeksiyonluyum. napcam böyle, zırt pırt tuvalet.
32. hafta dolayısı ile iznimi de başlattı, evimdeyim bugünden itibaren ama çoooooooooook sıkıntılıyım kızlar.
kiralık evdeyiz şimdi, 10 güne kalmadan taşınacağız kendi evimize. ama bir görseniz, inşaat pisliği öffff kafayı yicem.
bir tane kadın geldi 100 liraya, aldığı paraya ne diyeyim, hiç bişi yapmadı. camlarım harç kiriyle duruyor.
mutfak dolaplarımı falan yaptırdım, evin içi de iyice tozdan battı.
pazartesi gününe 2 kadın gelcek, dua edin işlerim rast gitsin, annemle evi dökmüşüz koli yapıyoruz. çalışmak desen tam sürat idi, daha yeni evdeyim. sinirimden hergün ağlıyorum, korkuyorum yetişmicek diye.
ay nolur bana moral verinnnnnn(
bu halinle taşınmak neyine deseniz oturup daha beter ağlicam((
kızlar park yatak alan varmı.burda cok cesıt yok ınternetten alıcam ama ne marka alayım karar veremedım
Kızlar az önce geldim doktordan, nöroloğa gittim, kollarımda ve ellerimde aşırı uyuşma da olduğu için beyin emarı ve bir emar daha istedi, adını unuttum. Yarın sabah çektireceğim. Çok korktumŞimdi biraz daha iyiyim, ağrım var ama bulanıklık biraz azaldı. Damar tıkanıklığı felan yoktur inşş.
Kızlar az önce geldim doktordan, nöroloğa gittim, kollarımda ve ellerimde aşırı uyuşma da olduğu için beyin emarı ve bir emar daha istedi, adını unuttum. Yarın sabah çektireceğim. Çok korktumŞimdi biraz daha iyiyim, ağrım var ama bulanıklık biraz azaldı. Damar tıkanıklığı felan yoktur inşş.
Gelişine bidenede ben vurayım da egomego geri iade etsin:)))Canım son tokatta benden gelsin bari altın vuruş gibi olsun 2 emzirme sütyeni, 1 sütyenli emzirme atleti,5 normal atlet,5 hamile külotu,1 sabahlıklı lohusa pijaması 180 tl verdim başka bi yerdende 1 tane sabahlıksız tek lohusa geceliği aldım oda 35 tl :)
Enemmm ben bugun dedim kusura bakma cok üzgünüm bilemedim falan.Voltajım Allah uzun ömürler versin...çok güldüm.. Allah da seni güldürsün...
ben de bu aralar çok fena uyuyorum.. gürültüler yatağa yayılıp çapraz yatmalar...
dün akşam koçişe yine zulüm yapmışım. benim safra atakları yüzünden korku içinde....
karnım ağrıyınca ayağımı titretiyorum dün gece yine titretince o da ne oldu neyin var diye hemen kalktı...
uyku sersemi bi tekmelemişim ki... sonra çoook üzüldüm ama yapmış bulundum bir kere...
günaydııııııııııııııııııınn =))))))
kızlar bugu de doğum yapıyodum rüyamda ama erkek doğrumuşum ve ben doğumu oturarak bekliyorum hemşire bi erkek bebek getiriyo kucağıma böyle 4-5 aylık aaaa ne zaman doğurdum hiç hissetmedim hem bu erkek diyorum bu oldu diyolar. alıyorum oğlumu kucağıma kocaman da doğmuş ağzında emzik var. beni kokluyo bana sokuluyo nası seviyorum bebeğimi ama diyorum ki içimden normal doğum bu muymuş ya doğum yaptığımı da anlamadım çok hazır oldu bu diyorum =) allahım hayırlara getirsin...
Hanipeks merak ettim seni, daha iyi misin?
İnşallah canım... kontrol olmanda fayda var ama telaş da yapma sakın...
bu arada sen yine de eve geçip dinlensen biraz...
dua ediyorum bir an önce geçsin ağrın, görmemişe dön inşallah...
bizi de haberdar et muhakkak..
Canım çok geçmiş olsun.. Sonuç temiz çıkar inşallah.
Benimde ellerimde aşırı uyuşma var, işaret ve orta parmağımı belki 1 aydır hissetmiyorum diyebilirim.
Ayaklarımda şişince benim Dr. kan ve idrar tahlili baktı. Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilir diye.
Çok şükür normal çıktı. Senin de bir sorun çıkmaz inşaallah.
Gecmis olsun hayatım ne oldu tam okuyamadim en son bas ağrın vardı.
Beyin damarinda tıkanma bende de var maalesef bahsetmistim onceden de.
Karanlıkta Denge kontrolü yapınca birde hissizlik vardi surulen cubuga ayagim tepki vermemis suphelenilmisti.
Sıkma canını son dönemlerde migrenlisin bas ağrın olması normal.gecer insallah...
Önce görme bulanıklığı ardından geçici görme kaybı yaşadım canım.
Teşekkür ederim kızlar, bir sürü işim vardı döndüm okula, ben napcam yarın, o makinanın içinde 20-25 dakika nasıl durcam ben napcam
canım telaş yapma bende çok uyuyorumgünaydın kızlar dicem ama öğleni geçti vakit..
ben doğum iznine çıktığımdan beri çok uyuyorum ya
herkes uyuyamadıkça şüphelenmeye başladım, bende bi terslikmi var acaba
akşam 12de yattım, sabah 5te uyandım 6 da uyudum,11de uyandım, zaten şişmiştim yeterince, uyudukça balon gibi oluyom(
şimdi mutfağı toplayıp, ütü yapıcam, akşam olucak bile..
canım erkenden doğururum korkusu ile kendi doktoruma değilde devlet hastanesine gitmiştim ölçümleri bile dandikti bebeğimin bütün değerleri 1-2 hafta geride ölçtü falan suyla ilgili birşeyde demedi nst de sancım çıkmadı sancın olmadığı için yatış vermiyorum dedi yolladıOyyyyGeçmiş olsun canım, demek o kadar acıdı Bu arada dün gitmişken suyuna da bakmışlardır bebişinin, nasıl suyun da azalma yok di mi?
Allah gani gani rahmet eylesin detsiz...
Oğlunu öperiz biz de
Hanipeks tedbir amaçlı bir tansiyonunu ölçtürme şansın var mı?
canım çook geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz
canım çok gecmiş olsun inş yarında iyi sonuç alırsın,bu arada işlere ara versen biraz anlıyorum yoğunsun ancak hiç birşery sağlığından ve Çınar dan önemli değil dikkat et kendine ve prensimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?