2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

allah aşkına dur yazma valla gülmekten yarıldım kız bebek sıkıştı resmen içimde pavyon karısına döndüm ne demek aaaa bağıra bağıra gülmek istiyorum işyeri müsait değil akşam eşin gelince adama kal gelecek şoka gircek kim yaptı sana bunu söyle dalayım dicek adam hahaaaa hala gülüyom yaaa

kızz dün gece demekki kocaların işkence dayak yeme günüymüş voltaj tokat atar sen tekme valla sağlı sollu adamlara girişmişsiniz kız ama yapmayın valla krize girdim işyerinde bizim burası da çok sessizdir kütüphaneden az sesli yani o kadar sakin sesli de gülemiyom çatlıcam kendimi sıkmaktan

ben lansinohun kremini aldım kullanıyorum .herkes bunu kullanmamı söyledi

ben de göğüs için yıllardır lansinoh tavsiye ediyorum. ama doğumdan önce sürmek çok anlam ifade etmiyor..

bebişler için de sudocrem (eczane ve mother&care) tavsiye ediyorum...

bir de ayva çekirdeği toplarsanız onu kullanabilirsiniz... taze olarak yapılıp kullanılıyor. sabah yaptığınızı gün içinde kullanıyorsunuz..
ertesi güne yine taze hazırlamalısınız. 4-5 ayva çekirdeğini küçük bir kasecikte 3-4 kaşık iyi suda bekletiyorsunuz. bir süre sonra jel kıvamına geliyor. emzirdikten sonra göğüs ucunda çok ağrı olursa bu jelden sürüyorsunuz... bebişi tekrar emzirmeden önce iyi suyla bebek veya makyaj pamuğu ile siliyorsunuz...

Catlax senin yerinde olmayı ne isterdim aha su icimi acsam da görsen.
Kendi evim olacak sancı çekerek temizlerim ben
Hemde yapılmış.gule güle otur ağız tadiyla insallah.hallolur canım panik yapma.kadinin basında durmazsaniz yapmaz ama.birde herkes inşaat tmzlig gelmiyor.oturulacak kadar yapsın yerlesince birkez daha çağır ama kendin yapma.
Rabbim herkese nasip ediyor banada etsin insallah...

geçmiş olsun; hiçbir fikrim yok neden olurki acaba? doktora görünmekte fayda var. çok mühim birşey değildir inşallah.

Hanipeks tedbir amaçlı bir tansiyonunu ölçtürme şansın var mı?

hanipeks ne yaptın tatlım? bizi habersiz bırakma.

Canım bir ağrı kesici alsan.. benim doktorum bu durumlarda öneriyor...

Canım gerekirse uzatmadan iznini al... ben de o 5 haftayı çalışmayı çok istedim ama safra kesem gebeliğe bağlı taş oluşturduğu için çalışamadım. sen de iyi hissetmiyorsan kendini zorlama...

Kızlar az önce geldim doktordan, nöroloğa gittim, kollarımda ve ellerimde aşırı uyuşma da olduğu için beyin emarı ve bir emar daha istedi, adını unuttum. Yarın sabah çektireceğim. Çok korktum Şimdi biraz daha iyiyim, ağrım var ama bulanıklık biraz azaldı. Damar tıkanıklığı felan yoktur inşş.

Çatlax merhaba canım,
öncelikle oğluşuna maşallah izne çıkmana a çok sevindim, ben de cuma günü yazdırmayı düşünüyorum raporumu.
Taşınma olayı çok zordur tahmin ederim hatta bi arkadaşımız daha var, o da bu hafta sonu taşınacak sanırım. Bence yeni mis gibi bir evde olmak çok güzel olacak. Sen sonrasını düşün yani ama taşınma sürecinde kendini yorma sakın.. ne güzel temizliğe yardımcı gelecekmiş, sakın kendini kaptırıp da bişiler yapma, onlardan rica et. Eminim eşin de annen de yardım edecekler. Olmadı yakın arkadaşlarından da yardım iste, ayıp değil sonuçta. Hamilesin. Bir iş yapıyorsan 5 dk. ayaklarını uzat. Şimdiden güle güle oturun

Hanipeks merak ettim seni, daha iyi misin?

Son düzenleme:
kızlar park yatak alan varmı.burda cok cesıt yok ınternetten alıcam ama ne marka alayım karar veremedım

bizim ki Mother&Care... ablamdan geldi.. çok kullanışlı ve pratik tavsiye ederim...
ayrıca kendinden titreşimli olanlar var onlara da bakabilirsin. özellikle bebişte kolik olursa çok fayda sağlıyor...

İnşallah canım... kontrol olmanda fayda var ama telaş da yapma sakın...
bu arada sen yine de eve geçip dinlensen biraz...
dua ediyorum bir an önce geçsin ağrın, görmemişe dön inşallah...
bizi de haberdar et muhakkak..

Canım çok geçmiş olsun.. Sonuç temiz çıkar inşallah.
Benimde ellerimde aşırı uyuşma var, işaret ve orta parmağımı belki 1 aydır hissetmiyorum diyebilirim.
Ayaklarımda şişince benim Dr. kan ve idrar tahlili baktı. Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilir diye.
Çok şükür normal çıktı. Senin de bir sorun çıkmaz inşaallah.

Gelişine bidenede ben vurayım da egomego geri iade etsin:)))
Bacı ben çamaşırıma pijamama bebeğin kıyafetine bezine kadar herseye(beşik ve araba hariç)350 lira verdim.
Opuldun datlum
Enemmm ben bugun dedim kusura bakma cok üzgünüm bilemedim falan.
Çenemden çıkan sesi duydunmu dedi yok ama yerine getirdim zaar dedim dusukmuydu çenem dedi sesin kesik kesik geliyor aksam konuşalım dedim:)))))

Nemuuu kiz insallah kesmez benim ki öyle enemm.aglarim valla

Canım ne güzel bir rüya görmüşsün... Allahım hayırlara getirsin.. rüyada erkek bebek rahatlığa, berekete işarettir..
Allahın izniyle senin de doğumun rahat geçecek, prensesin bereketi ile ailenize katılacak....

Gecmis olsun hayatım ne oldu tam okuyamadim en son bas ağrın vardı.
Beyin damarinda tıkanma bende de var maalesef bahsetmistim onceden de.
Karanlıkta Denge kontrolü yapınca birde hissizlik vardi surulen cubuga ayagim tepki vermemis suphelenilmisti.
Sıkma canını son dönemlerde migrenlisin bas ağrın olması normal.gecer insallah...

Ben chosy ve ersnili göremiyorum hic geldiler mı ben mı denk gelmiyorum:S

Hanipeks merak ettim seni, daha iyi misin?

Önce görme bulanıklığı ardından geçici görme kaybı yaşadım canım.

Teşekkür ederim kızlar, bir sürü işim vardı döndüm okula, ben napcam yarın, o makinanın içinde 20-25 dakika nasıl durcam ben napcam

Canım Dr daha iyi bakar bilir ama sen cok yoruluyorsun...
Dinlenmeye çalış canım ya çınarım mr seslerine sıkı sıkı tepki verir onları duşun ,
20-25 dk değilde daha az tutabilirler...şimdiden bunları düşünme .
Cok eğlenceli kiz ,dar ama çeşit çeşit ses olgusunun hareketlerini rahatça hissedebilirsin.oda cok şaşıracak annem ne has yattı şükür diye:)
Şimdiden gecmis olsun...

canım çok gecmiş olsun inş yarında iyi sonuç alırsın,bu arada işlere ara versen biraz anlıyorum yoğunsun ancak hiç birşery sağlığından ve Çınar dan önemli değil dikkat et kendine ve prensimize

Hanipeks geçmiş olsun canim umarım çabuk geçer bişeyin yoktur benimde ellerim de uyuşma var bende söyleyim doktora bari bugün çay istedim getirdiler tabağını tutamadım elime döküldü çay azıcık yandı demekki önemli yani baktirmak lazım

Çatlak eviniz hayırlı uğurlu olsun allah bizlerede nasip etsin kendi evim olsun koştura koştura is yaparım hiç strese girmem doğuma co,k var geç kalmış degilsin 2 kadın gelecek temizliği yapacak nakliye firması şeyler taşır sanatoplayıp yerleştirmesi kalır o das en zevklisi

Kızlar yarın benimde son günüm iş yerinde şükürler olsun ki geldik bugüne..sadece cuma günü de geleceğim..1 gün fazladan hem rapor getirip hem de dururum yeni elemana bir şeyler öğretmek adına..sonra evde temizlik

canım telaş yapma bende çok uyuyorum
canım erkenden doğururum korkusu ile kendi doktoruma değilde devlet hastanesine gitmiştim ölçümleri bile dandikti bebeğimin bütün değerleri 1-2 hafta geride ölçtü falan suyla ilgili birşeyde demedi nst de sancım çıkmadı sancın olmadığı için yatış vermiyorum dedi yolladı
canım çook geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz

Hanipeks Rabbim şifanı versin geçmiş olsun stres panik yapma hersey ii olacak Rabbimin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…