Kızlar az önce geldim doktordan, nöroloğa gittim, kollarımda ve ellerimde aşırı uyuşma da olduğu için beyin emarı ve bir emar daha istedi, adını unuttum. Yarın sabah çektireceğim. Çok korktumŞimdi biraz daha iyiyim, ağrım var ama bulanıklık biraz azaldı. Damar tıkanıklığı felan yoktur inşş.
Hanipeks canım çok geçmiş olsun bence de çok yoruluyorsun yorgunluktan olabilir..dikkat et...
Amazonamazon canım ben de bütün gün evde tekim ben de makyaj yapmıştım göz altına siyah kalem çektim=) benim herif yorgun geldi anlamadı bile makyaj yaptım mı yapmadım mı =) normalde çalışıyor musun ? izine mi çıktın ?
yaaa gözünün önünde uçuşmak dedin de ben de dün akşam eşime gözümün önünde bişiler uçuşuyo tansiyon mu ki dedim o da yok canım bende de uçuşuyo güve kelebeği o dedi kafayı yicektim yaaaaa((( bi girdi mi çıkmaz o eve ühüühüh mutfakta herşeyim cam kavanozda yatak yorgan desen hepsinin arasında bi dünya kalıp sabunlar var nerden geldi anlamadım
bende kiracıyım evimde eski ev, temizlik yapmak bile istemiyorum çünkü belli olmuyo hiç,kızlar sizleri hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok sık, zira pek bir hızlısınız:))
ben de dün (31 hafta 5 günlük) doktora gittim, bu sefer devlet hastanesine gittim.
bebeğin gelişimi gayet normal, problem yok dedi. kilosuna 1750 gr dedi. 3 hafta sonra yine gel dedi.
bu arada ben yine idrar yollarından enfeksiyonluyum. napcam böyle, zırt pırt tuvalet.
32. hafta dolayısı ile iznimi de başlattı, evimdeyim bugünden itibaren ama çoooooooooook sıkıntılıyım kızlar.
kiralık evdeyiz şimdi, 10 güne kalmadan taşınacağız kendi evimize. ama bir görseniz, inşaat pisliği öffff kafayı yicem.
bir tane kadın geldi 100 liraya, aldığı paraya ne diyeyim, hiç bişi yapmadı. camlarım harç kiriyle duruyor.
mutfak dolaplarımı falan yaptırdım, evin içi de iyice tozdan battı.
pazartesi gününe 2 kadın gelcek, dua edin işlerim rast gitsin, annemle evi dökmüşüz koli yapıyoruz. çalışmak desen tam sürat idi, daha yeni evdeyim. sinirimden hergün ağlıyorum, korkuyorum yetişmicek diye.
ay nolur bana moral verinnnnnn(
bu halinle taşınmak neyine deseniz oturup daha beter ağlicam((
Gelişine bidenede ben vurayım da egomego geri iade etsin:)))
Bacı ben çamaşırıma pijamama bebeğin kıyafetine bezine kadar herseye(beşik ve araba hariç)350 lira verdim.
Opuldun datlum
Enemmm ben bugun dedim kusura bakma cok üzgünüm bilemedim falan.
Çenemden çıkan sesi duydunmu dedi yok ama yerine getirdim zaar dedim dusukmuydu çenem dedisesin kesik kesik geliyor aksam konuşalım dedim:)))))
Nemuuu kiz insallah kesmez benim ki öyle enemm.aglarim valla
Ben chosy ve ersnili göremiyorum hic geldiler mı ben mı denk gelmiyorum:S
canım telaş yapma bende çok uyuyorum
:)) çiçek warmı evinde, benimde oldu öle, çiçek yapmış böceği:))
ama benim gözümde uçuşanlar ışık gibi, sarı böle parlıyo, bide sen ona doğru döndükçe onlarda dönüyo..
makyajınıda merak ettim bu arada, bi resim ekleseydin:))
aaa var çiçek :s kurusu da var canlısı da var bi dünyaa :S anam anam atayım o zaman onları gelin çiçeğim söz çiçeğim falan da vardıonlar mı yapmışki neyse ben atayım da ele güne rezil olmadan yatağım yorganım elden gitmeden..
makyaj değil o faciagidip gelip bakıyorum kırmızı dudaklarım var hala
selam kızlar..
hepinize keyifli sohbtler..
ben biraz keyifsizim.. hasta oldum.. burnum boğazım kulaklarım başım... hepsi ağrıyor
ama tek derdim bu da değil
hala bebiklerimin yataklarnı ve uyku setlerini alamadım... beşikleri ikea dan aldık ama içine 60*120 uyku seti bulamıyoruz.. şey benim yüzümden bulamıyoruz, çünkü ben ayılı mayhılı suretli birşeyler istemediğim için
bir de nasıl yatak alacağımıza da karar veremedik???
sünger mi yaylı yatak mı???
bir yatak firmasına girince yaylı yatak zararlı olur dedi bebek için, başka bir mağaza da beşiklerin içine yaylı yatak almak lazım dedi ...
ne yapacağımı bilemiyorum..
nolur bana yarduım edinn... erken doğurmaktan korkuyoum zaten.. bari çocukların odasını hazır edeydim
bende ikeadan aldım beşiği canım, nevresim takımınıda ordan aldık, yeşilli ekoseli nevresim takımını aldım, bende çok sevmiyorum öle şeyleri..
yatağınıda kayınvalidem yün yaptırıyo, iyi olur diyolar ama bakalım, hazır yatak almaktansa yaptırabilirsin sende, eşimde nette viscoların bebek için tavsiye edilmediğini okumuş, zor bi konu..
forum takipten gördüm damladım.yün yatak daha mı iyi olur. yorganı naptınız
bende ikeadan aldım beşiği canım, nevresim takımınıda ordan aldık, yeşilli ekoseli nevresim takımını aldım, bende çok sevmiyorum öle şeyleri..
yatağınıda kayınvalidem yün yaptırıyo, iyi olur diyolar ama bakalım, hazır yatak almaktansa yaptırabilirsin sende, eşimde nette viscoların bebek için tavsiye edilmediğini okumuş, zor bi konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?