2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nemu Bakırköy çarşısına girince pasaj var aşağıya doğru iniyor o pasajın sonunda bebek malzemeleri satan yerde var yan yanalar

Hanipeks gecmis olsun cnm inşallah birşey cikmaz
hamilelik herkeste farklı seyler çıkarabiliyor şekere de dikkat et artık

artıkk bende varımmmm =) eve net bağlattık izindeyken canım sıkılır diye bide sizden ayrı kalıyordum evdeyken artık kalmayacağım kızlarrr =)

selam canlar..

annemlerdeyim koşturmaca çok yoğun.. deli gibi hazırlıklar devam ediyor..

bugün hastane için mini kavanozlardan aldık, içlerine de bonibonlar.. kurdeleleri de aldık mı tamamdır.. üst etikletleri için bir grafikçi arkadaş çizim hazırlayacak.. tamamlandığında paylaşacağım sizinle de..

kapı süsü de yapıyoruz.. pek heyecanlıyım yahu.. ne güzel telaşlarmış..

bugün oğluma çanta da aldım.. kendime de göğüs ucu kremi aldım.. krem tercihim ''bella b'' oldu.. krem alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.. %100 organik ve içeriğinde kesinlikle petrol ve lanolin vs yok.. deneyen kuzenlerim oldu, çok memnun kaldılar.. sonrasında da kime önerdi isem hep sorun çıkmadı.. bende ondan aldım.. diğer ürünlere göre az pahalı ama değer bence..

yarında kurdele vs işlerimizi halledersek kavanozlarımızı hazırlayacağım, aradan çıksınlar.. sonra da magnet işine girişeceğim..

çoook işimiz var daha çoookkk

hanipeks geçmiş olsunn dikkat et kendine allahım şifa versin en kısa sürede ne çıkcak bakalım inşallah bişi çıkmaz

bu arada eşim geldi makyajıma baktı baktı adam üzülürüm diye heralde çok güzel görünüyosun dedi garibim bakıp bakıp gülüyo =))

canım çok çok çok geçmiş olsun... mr dan korkma, uyursun bile belki... inşallah, Allah ın izniyle hiç birşey çıkmayacak. ama sen ilk fırsatta haber ver bize...

geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz emarlarda
allah şifa versin benimde ellerim çok şişiyor sabahları uyandığımda balon gibi resmen son aylar artık hayırlısıyla alalım kıcaklarımıza yavrularımızı

Hanipeks canım çok geçmiş olsun bence de çok yoruluyorsun yorgunluktan olabilir..dikkat et...

Amazonamazon canım ben de bütün gün evde tekim ben de makyaj yapmıştım göz altına siyah kalem çektim=) benim herif yorgun geldi anlamadı bile makyaj yaptım mı yapmadım mı =) normalde çalışıyor musun ? izine mi çıktın ?

evett öğretmenim canım izindeyim artık hiç alışık değilim evde böyle durmaya sıkıntıdan çocuk gibi saçmalıyorum artık =)

:)) çiçek warmı evinde, benimde oldu öle, çiçek yapmış böceği:))
ama benim gözümde uçuşanlar ışık gibi, sarı böle parlıyo, bide sen ona doğru döndükçe onlarda dönüyo..
makyajınıda merak ettim bu arada, bi resim ekleseydin:))

bende kiracıyım evimde eski ev, temizlik yapmak bile istemiyorum çünkü belli olmuyo hiç,
keşke bende senin gibi kendi evime çıksam, hayırlı olsun canım eviniz, güle güle oturun inşallah
hamileyken zor taşınmak ama bebeklede zordur, en azından oğlunun düzeni bozulmıcak, bi taşınınca 3-4 güne yerleşirsin inşallah
temizliğide dert etme, illaki olur..

çok hazır cevapsın walla:))

Ben chosy ve ersnili göremiyorum hic geldiler mı ben mı denk gelmiyorum:S

kız ne zormuş ev hanımlığı, 3 gündür evdeyim, popom yer görmedi, okulda yatıyomuşum resmen,foruma bile giremiyom
3 gündür çamaşır yıkayıp ütü yaptım, bide buzdolabı temizliği şuan sırtım çok fena
12de yatıp 11de kalkıyom yorgunluktan
haftaya kadın alıcam bende ama o gelmeden azcık toplıym izmite rezil olmıym diyorum:))

canım telaş yapma bende çok uyuyorum

bizim bebişlerde uyuyan bebiş olur mu dersin, böle beşiğine koyunca uyuyan cinsten, sallamadan, ağlamadan

aaa var çiçek :s kurusu da var canlısı da var bi dünyaa :S anam anam atayım o zaman onları gelin çiçeğim söz çiçeğim falan da vardı onlar mı yapmışki neyse ben atayım da ele güne rezil olmadan yatağım yorganım elden gitmeden..
makyaj değil o facia gidip gelip bakıyorum kırmızı dudaklarım var hala

kıs dur atma hemen, kuru çiçekte olmaz sanki
canlı çiçeklerde çok sulayınca filan olabiliyo, şöle bi sallayınca belli oluyo

selam kızlar..
hepinize keyifli sohbtler..
ben biraz keyifsizim.. hasta oldum.. burnum boğazım kulaklarım başım... hepsi ağrıyor
ama tek derdim bu da değil
hala bebiklerimin yataklarnı ve uyku setlerini alamadım... beşikleri ikea dan aldık ama içine 60*120 uyku seti bulamıyoruz.. şey benim yüzümden bulamıyoruz, çünkü ben ayılı mayhılı suretli birşeyler istemediğim için
bir de nasıl yatak alacağımıza da karar veremedik???
sünger mi yaylı yatak mı???
bir yatak firmasına girince yaylı yatak zararlı olur dedi bebek için, başka bir mağaza da beşiklerin içine yaylı yatak almak lazım dedi ...
ne yapacağımı bilemiyorum..
nolur bana yarduım edinn... erken doğurmaktan korkuyoum zaten.. bari çocukların odasını hazır edeydim

bende ikeadan aldım beşiği canım, nevresim takımınıda ordan aldık, yeşilli ekoseli nevresim takımını aldım, bende çok sevmiyorum öle şeyleri..
yatağınıda kayınvalidem yün yaptırıyo, iyi olur diyolar ama bakalım, hazır yatak almaktansa yaptırabilirsin sende, eşimde nette viscoların bebek için tavsiye edilmediğini okumuş, zor bi konu..

forum takipten gördüm damladım. yün yatak daha mı iyi olur. yorganı naptınız

forum takipten gördüm damladım. yün yatak daha mı iyi olur. yorganı naptınız

kıs bilmiyomki öle diyenler war:) yorganıda ikeadan aldım..
gerçi ilk etapta yorgan kullanılmayabiliyo gördüğüm kadarıyla, bide bizimkiler mevsim itibariyle güzel havalara denk gelicek
deneyip görcez bakalım:)
hoşgeldin bu arada
napıyon??nası gidiyo??

uff ya evet visco iyi değilmiş sünger çabuk deforme oluyormuş yün çok bakteri barındırıyormuş yarı ortopedik yaylı yata olabilirmiş tam ortopedik ya da çok sert yaylı yataklar çok zararlıymış falnamış filanmışşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…