benim size 1 iyi 1 de kötü haberim var. önce hangisini söylesem acaba :26:
neyse iyiden başlıyayım
1- oğlumu gördümmaşallah oğlum 17 gündür her sabah yediğim yumurtanın, içtiğim sütün hakkını vermiş. 1921 gr boyu da 42 cm olmuş. doktorum şekerden şüphelendi ama 2 gün önce kendim ölçmüştüm 84 çıkmıştı onu söyledim.tekrar tahlil yapmadı. sancılarımı söyledim idrar tahlili yaptı enfeksiyon çok az varmış. bu da sancı yapmaz dedi.günde 10 kez kasılma olması normalmiş. oğlum doğum pozisyonunda duruyormuş. kıpır kıpırdı maşallah elleri ayakları hiç durmuyor tekmeledi durdu. yüzünü göremedik bir türlü. 29. haftada 22 haftadır takip ettiği gebeyi tanımayan doktorum bu kez kapıda karşıladı bizi. çünküüüüüü eşim üniformasını değiştiremeden gittik hastaneye. eşim üniformalı olunca el pençe divan... ye kürküm ye misali hey allahım bileydim daha önce üniformalı getirirdim eşimi dedim. bu arada ben sadece 200 gr almışım, toplamda 10 kg 200 gr. ama oğlum 600 gr almış. nasıl olmuş böyle yanlış ölçüm mü olmuş yoksa oğlum benden mi beslenmiş.
eveeettt geleyim kötü habere
2- cuma günü kayınvalidemler geliyormuş. bekar misafirin gözünü seveyim ben keşke o gelseydi. kayınvalidemler gelince o vazgeçti.
kahvaltıda farklı şeyler isterler, ara öğünlerinde kurabiye börek kısaca hamurişi, akşam 3,4 çeşit yemek, çayın yanına pastalar, kurabiyeler, meyvesi, çerezi offff offffff
Allahım neydi günahım...
Kız ne demek isterler...
Bayağa bayağa sipariş mi verdiler yani???
Haa isterler derken beklerler manasındaysa beklesin dursunlar canı kurabiye isteyen girsin mutfağa tatlım olurmu öyle şey...
bu arada aile sağlık ocağında son takibim varmış da ona çağırdılar dün. allah aşkına gidip bilgi vermekten başka farklı bişi yapan var mı ? kilomu tansiyonumu bile ben söylüyorum hatun yazıyo bi suratla bi tavırla canı isterse tansiyon ölçüyo.ben burdan uflaya puflaya gidiyorum haımefendi kırk saat oyalanarak ordan oraya dolana dolana anca ilgileniyo benle. gitmicem bu kez gitmicemmm arasın dursun
sağol canım ama bir yanlışlık var gibi geliyor bana nedense. yediklerime de dikkat ediyorum ama yine de kilo aldığımı düşünüyorum.Oğluşuna maaşallah tatlım.. Sana da öyle hiç kilo almamışsın ne güzel...
Kız ne demek isterler...
Bayağa bayağa sipariş mi verdiler yani???
Haa isterler derken beklerler manasındaysa beklesin dursunlar canı kurabiye isteyen girsin mutfağa tatlım olurmu öyle şey...
sağol tatlım. bizimkiler çağırmayı falan beklemezler her zaman çat kapı gelirler. 1,5 saatlik yoldan geliyorlar çıkarken eşimi ararlar biz geliyoruz diye. bu kez 2 gün önceden haber verdiler. gelmelerini bekliyordum zaten kurban bayramından beri gelmiyorlar. pazar alışverişi yapıcaz biz siz bişey almayın demişler eşime. her geldiklerinde alışveriş yapıp geliyorlar zaten. çalıştığım dönemde geldiklerinde hamurişini de yapıp gelirdi kayınvalidem. yemek bile tencereyle gelirdi ama artık evdeyim ya bişey yapmıyor.maşallah canım
sen hiç kilo almamışsıın ya ne güzel
ne kayınvalidesi ya, benimkileri almam lazım benim de, eşim de sıkıştırıyodu alalım diye,şimdi bebek beslensin yat derdine boşver boşver dio, bakalım nolucak, e doğurucam yakında 40ı çıkınca görürler artık diorum:)
yok gelmeyelim sonra görürüz evinizi de demiyolar valla, sağdan sola dönemiyorum ben
canım 3,5 aylık hamileyken gelmişlerdi en son. mide bulantısından ölüyordum. ona rağmen kahvaltı hazır olunca odadan çıkıyordu. bi de ben uyanıktım ama kalkmadım diyordu.ama nebeklesinler sanane... karnın burnunda sana hizmet ettireceklerse beklesin dursunlar bu arada günaydın canlar
tatlım geçmiş olsun. iyi ki gitmişsin doktora. allahın izniyle birşey çıkmayacak hayatım dualarımız seninle.
tatlım yarın 3ten sonra belli olur yetiştiremeyen olursa söylerim canım.
egomego 40 tefriciye kaldı canım yarın 3e kadar yetiştirilmesi gerekiyor.
benim size 1 iyi 1 de kötü haberim var. önce hangisini söylesem acaba :26:
neyse iyiden başlıyayım
1- oğlumu gördümmaşallah oğlum 17 gündür her sabah yediğim yumurtanın, içtiğim sütün hakkını vermiş. 1921 gr boyu da 42 cm olmuş. doktorum şekerden şüphelendi ama 2 gün önce kendim ölçmüştüm 84 çıkmıştı onu söyledim.tekrar tahlil yapmadı. sancılarımı söyledim idrar tahlili yaptı enfeksiyon çok az varmış. bu da sancı yapmaz dedi.günde 10 kez kasılma olması normalmiş. oğlum doğum pozisyonunda duruyormuş. kıpır kıpırdı maşallah elleri ayakları hiç durmuyor tekmeledi durdu. yüzünü göremedik bir türlü. 29. haftada 22 haftadır takip ettiği gebeyi tanımayan doktorum bu kez kapıda karşıladı bizi. çünküüüüüü eşim üniformasını değiştiremeden gittik hastaneye. eşim üniformalı olunca el pençe divan... ye kürküm ye misali hey allahım bileydim daha önce üniformalı getirirdim eşimi dedim. bu arada ben sadece 200 gr almışım, toplamda 10 kg 200 gr. ama oğlum 600 gr almış. nasıl olmuş böyle yanlış ölçüm mü olmuş yoksa oğlum benden mi beslenmiş.
eveeettt geleyim kötü habere
2- cuma günü kayınvalidemler geliyormuş. bekar misafirin gözünü seveyim ben keşke o gelseydi. kayınvalidemler gelince o vazgeçti.
kahvaltıda farklı şeyler isterler, ara öğünlerinde kurabiye börek kısaca hamurişi, akşam 3,4 çeşit yemek, çayın yanına pastalar, kurabiyeler, meyvesi, çerezi offff offffff
Allahım neydi günahım...
bu arada aile sağlık ocağında son takibim varmış da ona çağırdılar dün. allah aşkına gidip bilgi vermekten başka farklı bişi yapan var mı ? kilomu tansiyonumu bile ben söylüyorum hatun yazıyo bi suratla bi tavırla canı isterse tansiyon ölçüyo.ben burdan uflaya puflaya gidiyorum haımefendi kırk saat oyalanarak ordan oraya dolana dolana anca ilgileniyo benle. gitmicem bu kez gitmicemmm arasın dursun
inşallah tatlım ya...günaydıııııın...
dertsiz,misafirin kolayından kurtulup zoruna yakalandın deseneinşallah çok yormazlar seni
kızlar,karnım kızıma ve organlarıma dar geliyo galiba...sürekli sanki çok yemek yemişim de patlamak üzereymişim gibi bi halde...sizin de öyle mi :26: acaba karnım çok mu küçük de daralıyorum :26:
tefriciyelerimi okuyamadım daha,şimdi onları okuyucam inşallah...
Canım Dr daha iyi bakar bilir ama sen cok yoruluyorsun...
Dinlenmeye çalış canım ya çınarım mr seslerine sıkı sıkı tepki verir onları duşun ,
20-25 dk değilde daha az tutabilirler...şimdiden bunları düşünme .
Cok eğlenceli kiz ,dar ama çeşit çeşit ses olgusunun hareketlerini rahatça hissedebilirsin.oda cok şaşıracak annem ne has yattı şükür diye:)
Şimdiden gecmis olsun...
canım çok gecmiş olsun inş yarında iyi sonuç alırsın,bu arada işlere ara versen biraz anlıyorum yoğunsun ancak hiç birşery sağlığından ve Çınar dan önemli değil dikkat et kendine ve prensimize
Hanipeks geçmiş olsun canim umarım çabuk geçer bişeyin yoktur benimde ellerim de uyuşma var bende söyleyim doktora bari bugün çay istedim getirdiler tabağını tutamadım elime döküldü çay azıcık yandı demekki önemli yani baktirmak lazım
Çatlak eviniz hayırlı uğurlu olsun allah bizlerede nasip etsin kendi evim olsun koştura koştura is yaparım hiç strese girmem doğuma co,k var geç kalmış degilsin 2 kadın gelecek temizliği yapacak nakliye firması şeyler taşır sanatoplayıp yerleştirmesi kalır o das en zevklisi
canım telaş yapma bende çok uyuyorum
canım erkenden doğururum korkusu ile kendi doktoruma değilde devlet hastanesine gitmiştim ölçümleri bile dandikti bebeğimin bütün değerleri 1-2 hafta geride ölçtü falan suyla ilgili birşeyde demedi nst de sancım çıkmadı sancın olmadığı için yatış vermiyorum dedi yolladı
canım çook geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz
Hanipeks Rabbim şifanı versin geçmiş olsun stres panik yapma hersey ii olacak Rabbimin izniyle.
Hanipeks gecmis olsun cnm inşallah birşey cikmaz
hamilelik herkeste farklı seyler çıkarabiliyor şekere de dikkat et artık
hanipeks geçmiş olsunndikkat et kendine allahım şifa versin en kısa sürede ne çıkcak bakalım inşallah bişi çıkmaz
bu arada eşim geldi makyajıma baktı baktı adam üzülürüm diye heralde çok güzel görünüyosun dedi garibim bakıp bakıp gülüyo =))
geçmiş olsun hanipeks.
herşey yolunda gitcek, sakin ol..
canım çok çok çok geçmiş olsun... mr dan korkma, uyursun bile belki... inşallah, Allah ın izniyle hiç birşey çıkmayacak. ama sen ilk fırsatta haber ver bize...
geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz emarlarda
allah şifa versin benimde ellerim çok şişiyor sabahları uyandığımda balon gibi resmen son aylar artık hayırlısıyla alalım kıcaklarımıza yavrularımızı
Hanipeks canım çok geçmiş olsun bence de çok yoruluyorsun yorgunluktan olabilir..dikkat et...
Amazonamazon canım ben de bütün gün evde tekim ben de makyaj yapmıştım göz altına siyah kalem çektim=) benim herif yorgun geldi anlamadı bile makyaj yaptım mı yapmadım mı =) normalde çalışıyor musun ? izine mi çıktın ?
geçmiş olsun canım yaa.
geçmiş olsun canım. Allah sıkıntılarını gidersin inşallah
beyin ve cervikal mr istemiştir muhtemelen.ben mr teknisyeniyim rahat olmazsan biraz zorlanırsın bide sabah alacaklarsa senı mra uykusuz kal yada cok erken saatte uyan girmedende etki edr belkı süt falan iç sakinleştirir.ellerınde kulaklık varsa ıste mutlaka.sesı daha az duyarsın malum 110 desibel ses var içeride ne kadar aZ duysan o kadar iyi olur gözlerini kapa uyu içeride çok korkarsan refakatcı al yanına en azından o konusur sen dınlersın bırı elını tutsa bıle destek olur sana. çokkk gecmıs olsun canım inşallah bişi cıkmaz stresten falan olmustur
tatlım geçmiş olsun. iyi ki gitmişsin doktora. allahın izniyle birşey çıkmayacak hayatım dualarımız seninle.
tatlım yarın 3ten sonra belli olur yetiştiremeyen olursa söylerim canım.
egomego 40 tefriciye kaldı canım yarın 3e kadar yetiştirilmesi gerekiyor.
Aaa ben gecmise bakamadim..
Hanipeksime ne oldu benim??? Mr filan mi cekiliceksin? Hayirdir insallah.. Sabah gelip gecmise bakarim uzun uzun..
İyi geceler hepinize..
DAMAM KUZUM OKUYORUM HEMEN =)
YAPMA KIZ BOŞVER BENİM KAYINVALİDEM GEÇEN PAZAR BİZE KAHVALTIYA GELECEĞİNİ SÖYLEDİ BENDE SABAH 7 DE MİS GİBİ UYKUMU BÖLÜP BÖREK PUACA ÇÖREK KREP MİREP SONRA MARKETE GİTTİM EKSİKLERİMİ ALDIM BİR SOFRA KURDUM HANIM EFENDİ EVDE YAPMIŞ TA GELMİŞ BEN UYANMAM HAZIRLAMAM DİYE DÜŞÜNMÜŞ DEDİM NİYE ÖYLE DÜŞÜNDÜN Kİ ODA NE BİLİYİM BECEREMEZSİN DİYE VE TENEZZÜL EDİP BİRİSİNİN DE UCUNDAN ALMADI
YAPMA LAN BOŞVER NASIL SİNİRLENDİM BAK AKLIMA GELDİ DE O GELMEDEN EVİMİ TEKRAR Bİ SÜPÜRDÜM MÜPÜRDÜM O KADAR YORULMUŞTUM Kİ BELİME BİR SANCI GİRDİ SİNİR SIKIŞMASI GİBİ OLDU YÜRÜYEMEDİM
YATAMADIM KALKAMADIM AMA O TENEZZÜL BİLE ETMEDİ BEBEK ARABASINI BEN ÖDEYEYİM DEDİ BENDE BİZ ALDIK DEDİM TAMAM PARASINI BEN VEREYİM NE KADAR DEDİ 900 DİYİNCE DEĞİŞTİRİN 200 LİRALIKLAR VAR ONLARDAN ALIN BEN ÖDEYEYİM DİO DEDİM PEŞİN ALDIK SEN ZAHMET ETME ANNE KENDİNİ ZORLAMA DEDİM
YAPMA ÇOK İSTİYORLARSA OTURSUN YAPSINLAR HATTA YAPMASINLAR BEN MUTFAGIMA GİRDİKLERİNDE HOŞLANMIYORUM AFEDERSİN TEMİZLİKTEN HABERİNİZ VARMI DİYE SORASIM GELİYOR BİR KEZ BEN AMELİYATLIYKEN GELDİ ODA ANNEM MECBUR GİTMEK ZORUNDA KALDI ABLAMIN SARASI TUTMUŞ MECBURDU YANİ ANNEM GERİ GELDİ O TOPLADI SONRADA BANA DİYOR Kİ SESSİZCE SENİN İŞİN OLAMAZ EMİNİM LAVABONUN İÇİNE SOYULMUŞ ÇÖPLER HEP (BENİM ASLA YAPMAYACAĞIM BİŞİ) =)
Benim kiler de kalbini dinliyor hastanenin yaptığı testlerin sonuclarını istiyor kayda geçiyor tansiyon kilo ödem kontrol ediyor başka bişi yok ama güler yüzlü bi ebe tatlı benim doktorum bönn surat sorarsan konusuyor öyle tip
ohhhh inşallah kar yağışı durmazinşallah tatlım ya...
yanılmıyorsam gulimierin sözüydü " tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın" bende böyle yapıcam artık.
ama şu an kar yağıyor çatıların üstü bembeyaz oldu. böyle yağarsa gelmezler.
ben de çalışıyorumbu arada kızlar ersnil girmiyor mu hiç ben mi göremedim
bu arada çalışan bi ben miyim acaba =))) herkes izine çıktımı
geçmişi okumadım canım bilmiyorum ne olduğunu ama çok geçmiş olsun :26:
Allah razı olsun kızlar hepinizden, akşam okudum mesajlarınızı cevap yazamadım. İnşallah migrendendir diye dua ediyorum. Damar tıkanıklığı ya da gebelik zehirlenmesi olmasından çok korkuyorum..
Allah razı olsun kızlar hepinizden, akşam okudum mesajlarınızı cevap yazamadım. İnşallah migrendendir diye dua ediyorum. Damar tıkanıklığı ya da gebelik zehirlenmesi olmasından çok korkuyorum..
Günaydın canım
Heyecan yapma akşam bir arkadaş sonucu etkileyebileceğini söylemişti.
Seni sakinleştirecek bir şeyler yiyip iç, müzik dinle yada o zamana kadar birşeyler oku.
Çınarını da strese sokma hadi Allah hayırlara çıkarsın...
bu arada kızlar ersnil girmiyor mu hiç ben mi göremedim
bu arada çalışan bi ben miyim acaba =))) herkes izine çıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?