- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
bu arada kızlar ersnil girmiyor mu hiç ben mi göremedim
bu arada çalışan bi ben miyim acaba =))) herkes izine çıktımı
İnşallah migrendendir diye dua ediyorum. Damar tıkanıklığı ya da gebelik zehirlenmesi olmasından çok korkuyorum..
Şimdiden stresteyim, işe gelmeden sırtüstü yatayım bir deneyeyim dedim 5 dakika bile dayanamadım
Kızlar dua edin benim için bayılmadan geleyim. çıkıyorum şimdi, kocişi alıp hastaneye geçecem..
Şimdiden stresteyim, işe gelmeden sırtüstü yatayım bir deneyeyim dedim 5 dakika bile dayanamadım
Kızlar dua edin benim için bayılmadan geleyim. çıkıyorum şimdi, kocişi alıp hastaneye geçecem..
voltajjjj şaka maka doğuruyoruz valla. az kaldıEğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.
ohhhh inşallah kar yağışı durmaz
ben de çalışıyorumhatta haftaya da çalışıcam...son 1 haftayı gitmicem...
geçmişi okumadım canım bilmiyorum ne olduğunu ama çok geçmiş olsun :26:
Günaydın canlar,
Öncelikle dertsiz,maşallah oglusuna
Kaynana nin yaninda artık zor oturup kalk...
Bu arada ben soylememisim ama benim dua bitmişti .
Amanamazon bizim de aile hekimi ebeler cok iyi ilgilenir.kan tüpü sayiyla geliyor ya hamile ve yaşlılara öncelik tanıyorlar sırada olmasak bile.kiloma tansiyonuma bakar takip icn arar,hatta kızımın takibi için ararlar...
Saglık bakanlığı hattını arayıp dersen "falanca Nolu asm bu sekilde"yemeğini yapmaya bile gelebilirler
Egomego kaynanana hurremin büyüden yapacagum öyle dumanlı sesli ayyy cok heyecanlı
Sen keske oturup sapidik supuduk yeseydin.araba yerine başka birsey alsin mesela oğluna künye gibi bileklik falan...
egomego canım duayı sana yazıyorum.
senin kayınvaliden de az değil valla hepimiz öğrendik artık.
sen o kadar uğraş sonrada bişey yemesin olacak iş mi
bizimkiler hamurişlerime bayılırlar, ellerine sağlık diye diye ağızları eskir.
Allah var kayınvalidem de en az benim kadar titizdir ama isterse yapar.
bişeyi yapacaksa tam yapsın ne demek arabayı geri verin.
bişey alıcak onada laf söylüyor. boşver hayatım onlar ana kız kendilerine kıyafet alsınlar.
görücüye çıkacaklar herhalde.
ersnil en son girdiğinde kayınvalidesi sabah sabah baskın yapmıştı.
o da annesine gitmeyi düşünüyordu. ama bidaha haber vermedi.
o ne ya değiştirin 200 liralık alın da ben ödiyim, öle yapınca o almış olucak ya, alınana kadar ben de yardım ediyim diye teklif etseymiş ya, ödesin kız size 200 lirasını başka bişeyini alırsın nolucak, ne verirse kardır:)
ben de çalışıyorum canım 33.haftadayım işte, bakalım nereye kaddar dayanabilicem,30 mart son aslında ama eşimin ve ailemin ısrarları ve benim korkumdan Allah kısmet ederse 22si gibi bırakırım herhalde diorum, 2 gecedir sırtımın ağrısından uyuyamıyorum zaten, dün de sabahtan beri başım döndü, bi sersemlik hali hiç gitmedi, evde olsam yatardım işte dedim, ben arada rapor falan almak istiyorum ama kendi doktorum yazmaz öle kolay kolay, sağlık ocağı boş boş verir mi bilmiyorum
ernsil o kaynana değil ya resmen komplo teorisini üretiyo kadın :S
ersnilimm gelmiş tamda arkandan atıyorduk ya
Ben geldim kizlar...
Suan kocisin kuzenindeyim. Hastaneye gitti kuzeni.bende cocuklarla ilgileniyorum.
Kaynanamdan kurtulus yok.telefonlarina cevap vermiyorum oda kocisi ariyor. Kocis beni ariyor.bende.acmadim.diyorum.
Gecen kocis kiziyor musub acmiyorum diye dedim. Kizmiyorum hayatim.ama acsan iyi.olur dedi.
Dunde.misafirim vardi aradi haberi vardi davet bekledi ama cagirmadim. Gundu.cunku yapcak.bisi.yok.
Bu arada esimin dedesini cok severim. Biliyorsunuz oglusa kismetse esimin teyzesi.baksin.istiyoruz.
Dedemde teyzeme.demis ki.bebege sen bakma. Sanirim.kaynanam.tembihledi.
Dun.teyzem.geldi.soyledi.bana. Bende teyze.kaynanam.bakamaz en ufak sesi bile.kaldiramiyor boyle.bir.durumda.annemlerin.oraya tasinicaz dedim.
Teyzemde.eylule.kadar yanindasin tasinmayi.dusunme ben destek.olurum dedi.
Kaynanam hem.bakarim.demiyo.hemde bakarim.diyenin onunu kapatiyo..anlicani yalvaralim.muhtac olalim.istiyo.
Ama kocisin tavri net bebek icin anneme yaklsmam dio. Annenlerin oraya tasiniriz aklimiz rahat.olur dio.
Annem.bakarsa bizede cok karisir huzursuz oluruz dio. Iste boyle.kizlar kaynanam.saf gorunen.uyaniklardan anlicaniz.
Bende çalışıyorum 15 Mart son iş günü olarak belirledim kendime 18'inde rapor getirmeyi düşünüyorum. Senle tahmini günümüz aynı sen ne yapmayı planlıyorsun?
Nedn kmse cvp vermyogünaydn güzel anneler naslsnz bnm bebegm 2 hafta gerdn gelymuş bnm gbı olan varmı cok canm sklyo bu duruma
Hanipekssiimmm iyi haberlerle gel..
Egomego kiiiizzzz dogru okudum dimi, senin kaynana yaptigin emek verdigin seyleri tenezzul edip yemedi.. Valla ben olsam burnundan sokardim :)))
Ersniiiillll caniiimmmm o kaynanani aliiiippppppp ............ Net olacaksin su dunyada yaaa.. Ya da olmuyorsan da milletin isine karismayacaksin..
Herkese gunaydin bu arada..
Nedn kmse cvp vermyo
Evet tek doktra grndüm 2 hafta snra bşka dktra görüncem inşallahcanım bu durumda olan var mı bilmyiorum ama bi hafta geriden gelen biri vardı sanırım amakimdi tam hatırlamıyorum. tek doktora mı göründün peki
Y
Hos geldin sekerim. Kaynanam boyle isler cevirince kocis dio ko benim hatunum yer mi yemez dio :) o yuzden istedigi kadar ugrassin kocis farkinda ya hic sitres olmuyorum. Aksine bu tavirlariyla kociside benide kendinden iyice uzaklastiriyor.
Ya bu arada telden gecmise bakamiyorum. Hanipeksin nesi var
Hayirli haberlerle gelsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?