2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.

bu arada kızlar ersnil girmiyor mu hiç ben mi göremedim
bu arada çalışan bi ben miyim acaba =))) herkes izine çıktımı

Bende çalışıyorum 15 Mart son iş günü olarak belirledim kendime 18'inde rapor getirmeyi düşünüyorum. Senle tahmini günümüz aynı sen ne yapmayı planlıyorsun?

İnşallah migrendendir diye dua ediyorum. Damar tıkanıklığı ya da gebelik zehirlenmesi olmasından çok korkuyorum..

Şimdiden stresteyim, işe gelmeden sırtüstü yatayım bir deneyeyim dedim 5 dakika bile dayanamadım

Kızlar dua edin benim için bayılmadan geleyim. çıkıyorum şimdi, kocişi alıp hastaneye geçecem..

Migren olduğunu düşünüyorum canım. Allah korusun gebelik zehirlenmesi olsa farklı testler yaparlardı.
Korkma ve bebeğin için en iyi sonucu almaya adapte et kendini.

Bide sırt üstü yatmak mı gerekiyor, yan yatmana müsade ederler belki. Sakıncası yoksa diye bir sor istersen.
Sırtüstü yatmak mecburiyse dizlerini kırarak yat biraz olsun fark ettirir.

Ben geldim kizlar...

Suan kocisin kuzenindeyim. Hastaneye gitti kuzeni.bende cocuklarla ilgileniyorum.

Kaynanamdan kurtulus yok.telefonlarina cevap vermiyorum oda kocisi ariyor. Kocis beni ariyor.bende.acmadim.diyorum.
Gecen kocis kiziyor musub acmiyorum diye dedim. Kizmiyorum hayatim.ama acsan iyi.olur dedi.
Dunde.misafirim vardi aradi haberi vardi davet bekledi ama cagirmadim. Gundu.cunku yapcak.bisi.yok.

Bu arada esimin dedesini cok severim. Biliyorsunuz oglusa kismetse esimin teyzesi.baksin.istiyoruz.
Dedemde teyzeme.demis ki.bebege sen bakma. Sanirim.kaynanam.tembihledi.
Dun.teyzem.geldi.soyledi.bana. Bende teyze.kaynanam.bakamaz en ufak sesi bile.kaldiramiyor boyle.bir.durumda.annemlerin.oraya tasinicaz dedim.
Teyzemde.eylule.kadar yanindasin tasinmayi.dusunme ben destek.olurum dedi.

Kaynanam hem.bakarim.demiyo.hemde bakarim.diyenin onunu kapatiyo..anlicani yalvaralim.muhtac olalim.istiyo.
Ama kocisin tavri net bebek icin anneme yaklsmam dio. Annenlerin oraya tasiniriz aklimiz rahat.olur dio.
Annem.bakarsa bizede cok karisir huzursuz oluruz dio. Iste boyle.kizlar kaynanam.saf gorunen.uyaniklardan anlicaniz.

inşallah kötü bişi çıkmaz canım benimm dua oku bol bol sen de allahım yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah

voltajjjj şaka maka doğuruyoruz valla. az kaldı

Bende en son 15 inde gideceğim daha gitmeyeceğim ama haftaya kontrolümüz var bakalım haftaya nasıl olacağım haftaya kötülersem bozdururum 1 hafta dan ne olacak ama iç güveysinden hallice de olsam giderim yani

heee nasıl heyecanlıydı haticenin ağzını burnunu dağıttı ya benim hatun.anam hatun dediğin hürrem gibi olur hatice ne embesil anam nasıl sinir oluyorum hele o fitne ficur mahidevran salak hırslanrı yüzünden oğlunun aklını çelip tahta çıkaracağınını sanarken mustafacığı kellesinden ediyor buda hürreme kalıyor ya ibraam gibi ibraamda hırslarının kurbanı oldu olay kaldı benim hatunu yürü be hürrem kim tutar =)
anam kaynanam bana yapmasında =) anaaam ben korkarım=)

efett güya ayın 15inde alışveriş yapacağım bebeğe diyordu kahvaltıda diyor ki bu ayda kızım kızdı daha doğmamış cocuga ne alıyorsun diye onun eksikleri vardı ona aldık birsseyler bunu bide söylüyon ya diyecektim sus kızım sus egomego dedim kuzum okudum ben 40 taneyi eksik varsa daha okuyayım
anamm kaldılar kesin kaynanasıgil kuzum benim kıyamam umarım boğmuyor daraltmıyorlardır

kız yok eşim de diyor ki aman annem ne kadar almazsa o kadar kar iki gün sonra onu ben aldım diye geri ister biliyorum diyo parasını verdiği için onu bize ödünç verir iki gün sonra ablam evlenir çocugu mocugu olursa alır bizden diyo gerek yok o zaman dedim =))
bide ayy yerim ben kocişi annesi birsey diyince benim annemden için diyor ki sağolsun annem hiç bir eksiğimizi bırakmıyor sağolsun hep destek bizim yanımızda her zor anımıza hızır gibi falan diyor bu kuduruyor =)hhahah sadece yeni bir fikir karaca home un bir nevresimini beğendim onu aldırtmayı düşünüyorum 300 lira ya yakın birseydi =))nevresimide geri alacak hali yok ya =)

ayyy 30 mart dünyanın en güze günü keske hergün 30 mart olsa =)ya çok yoruluyoruz efet ama evde de zaman geçmiyor simdi mesela dısarıya bakıyorum suan allahım gri kasvetli dün resmen yazdı bugün yağmur yağıyor kapalı evde olsam daralırdım bu havada en azından zaman geçiyor ne kadar az evde kalsak bence hem sonrası için hem suan için kar tabi ki önce sağlık

ernsil o kaynana değil ya resmen komplo teorisini üretiyo kadın :S

Sorma canim ama yemezler. Ben tepki bile vermiyorum kocis her seyin farkinda.
Teyzemde baya uzulmus. Sonucta iki kardes.ama kaynnam davranislarindan dolayi kaybediyor.
Ben yabanciyim ama herkes beni destekliyo. Kaynanama hak veren beni taniyinca vazgeciyo :)

ersnilimm gelmiş tamda arkandan atıyorduk ya

Okudum bacim okudum. Masallah.senin kaynana.yine tam formunda :)
Ayni benimki gibi :)

Evet dertsizim doguracuz
Benim takvim Konya emme ,38 sonu 39 bası alacaklar pıttışlımı...
Aşağı yukarı 30-35 gün kaldı.tabi suyum falan gelmezse boyle

Hanipekssiimmm iyi haberlerle gel..

Egomego kiiiizzzz dogru okudum dimi, senin kaynana yaptigin emek verdigin seyleri tenezzul edip yemedi.. Valla ben olsam burnundan sokardim :)))

Ersniiiillll caniiimmmm o kaynanani aliiiippppppp ............ Net olacaksin su dunyada yaaa.. Ya da olmuyorsan da milletin isine karismayacaksin..

Herkese gunaydin bu arada..

anammm bu kaynana ne tanıdık geliyor bana =)boşver teyzesi de bakmasın annene yakın tasının hahhaa =)kuzum çocukları küçük mü kucağına falan alma sakın yorulma da boşver kırıp döksünler hatta canın sıkılırsa sende onlarda dağıt =)

Bende çalışıyorum 15 Mart son iş günü olarak belirledim kendime 18'inde rapor getirmeyi düşünüyorum. Senle tahmini günümüz aynı sen ne yapmayı planlıyorsun?

efet 15 son iş günüm benimde tatlım ama tam ne yapacağımı bilmiyorum valla şimdi bitti 15 son ya tekrar mı evrak çıkartcas ne götürces ben 18 i uyuyup uyanmamayı düşünüyordum 19 u mikemmel bir kahvaltı hazırlayıp annişkomu cağırmayı saatlerde kahvaltı masasında oturup sohbet edip müge anlıyı izlemeyi ve hiç birsey yapmamayı 20 si de bol bol uyuyup harika bir kahvaltı yapıp sonra banyo yapıp aksam yemeğimi hazırlayıp erkenden hürremi beklemeyi 21inden itibarende temizlik yapmayı =)plan yaptım ben

Y
Hos geldin sekerim. Kaynanam boyle isler cevirince kocis dio ko benim hatunum yer mi yemez dio :) o yuzden istedigi kadar ugrassin kocis farkinda ya hic sitres olmuyorum. Aksine bu tavirlariyla kociside benide kendinden iyice uzaklastiriyor.

Ya bu arada telden gecmise bakamiyorum. Hanipeksin nesi var
Hayirli haberlerle gelsin insallah.

Bende telden giriyorum tam olarak anlamadim hanipekse ne oldugunu ama sanirim bas aagrisi ve gozlerinde.bi sorun olmus.. Mr cekilcekmis o nedenle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…