Hayr gtrmysun tatlm gtrmysungünaydın kızlar doğum raporu alırken almaya giderken bir şey götürüyor muyuz?
Nedn kmse cvp vermyo
Bende telden giriyorum tam olarak anlamadim hanipekse ne oldugunu ama sanirim bas aagrisi ve gozlerinde.bi sorun olmus.. Mr cekilcekmis o nedenle..
Teşekkür edrm inş. Dedgn gbı olurSeninkiyle benim.kaynanayi ayni eve koycaan birbirleeini yiyip.dursunlar baci :)
Kucuk degiller.kuzu.cizgi film.izliyolar hic zararlari yok.sukur.
Anneme yakin olmak.sorun degilde kuzu kocisin isi tehlikeye.giriyor.
Isi.rahat cokda seviyo.evede cok yakin. Annemin orda olursak isten ayrilmasa bile yolda perisan olcak gonlum.razi degil
Canim boyle bir sorunla karsilasmadim. Ama yakin bir arkadasiminda.boyle.geriden geliyordu bebeginin.gelisimi cok.sukur saglikla
Aldi kucagina. Simdi kizi 4 yasinda ve dunyalar tatlisi. Sende saglikla alacaksin bebisiji.ins hic moralini bozma.
Evet dertsizim doguracuz
Benim takvim Konya emme ,38 sonu 39 bası alacaklar pıttışlımı...
Aşağı yukarı 30-35 gün kaldı.tabi suyum falan gelmezse boyle
Sorma canim ama yemezler. Ben tepki bile vermiyorum kocis her seyin farkinda.
Teyzemde baya uzulmus. Sonucta iki kardes.ama kaynnam davranislarindan dolayi kaybediyor.
Ben yabanciyim ama herkes beni destekliyo. Kaynanama hak veren beni taniyinca vazgeciyo :)
Okudum bacim okudum. Masallah.senin kaynana.yine tam formunda :)
Ayni benimki gibi :)
Hanipekssiimmm iyi haberlerle gel..
Egomego kiiiizzzz dogru okudum dimi, senin kaynana yaptigin emek verdigin seyleri tenezzul edip yemedi.. Valla ben olsam burnundan sokardim :)))
Ersniiiillll caniiimmmm o kaynanani aliiiippppppp ............ Net olacaksin su dunyada yaaa.. Ya da olmuyorsan da milletin isine karismayacaksin..
Herkese gunaydin bu arada..
bizim ki Mother&Care... ablamdan geldi.. çok kullanışlı ve pratik tavsiye ederim...
ayrıca kendinden titreşimli olanlar var onlara da bakabilirsin. özellikle bebişte kolik olursa çok fayda sağlıyor...
aaa var çiçek :s kurusu da var canlısı da var bi dünyaa :S anam anam atayım o zaman onları gelin çiçeğim söz çiçeğim falan da vardıonlar mı yapmışki neyse ben atayım da ele güne rezil olmadan yatağım yorganım elden gitmeden..
selam kızlar..
hepinize keyifli sohbtler..
ben biraz keyifsizim.. hasta oldum.. burnum boğazım kulaklarım başım... hepsi ağrıyor
ama tek derdim bu da değil
hala bebiklerimin yataklarnı ve uyku setlerini alamadım... beşikleri ikea dan aldık ama içine 60*120 uyku seti bulamıyoruz.. şey benim yüzümden bulamıyoruz, çünkü ben ayılı mayhılı suretli birşeyler istemediğim için
bir de nasıl yatak alacağımıza da karar veremedik???
sünger mi yaylı yatak mı???
bir yatak firmasına girince yaylı yatak zararlı olur dedi bebek için, başka bir mağaza da beşiklerin içine yaylı yatak almak lazım dedi ...
ne yapacağımı bilemiyorum..
nolur bana yarduım edinn... erken doğurmaktan korkuyoum zaten.. bari çocukların odasını hazır edeydim
bende ikeadan aldım beşiği canım, nevresim takımınıda ordan aldık, yeşilli ekoseli nevresim takımını aldım, bende çok sevmiyorum öle şeyleri..
yatağınıda kayınvalidem yün yaptırıyo, iyi olur diyolar ama bakalım, hazır yatak almaktansa yaptırabilirsin sende, eşimde nette viscoların bebek için tavsiye edilmediğini okumuş, zor bi konu..
Bende en son 15 inde gideceğim daha gitmeyeceğim ama haftaya kontrolümüz var bakalım haftaya nasıl olacağım haftaya kötülersem bozdururum 1 hafta dan ne olacak ama iç güveysinden hallice de olsam giderim yani
heee nasıl heyecanlıydı haticenin ağzını burnunu dağıttı ya benim hatun.anam hatun dediğin hürrem gibi olur hatice ne embesil anam nasıl sinir oluyorum hele o fitne ficur mahidevran salak hırslanrı yüzünden oğlunun aklını çelip tahta çıkaracağınını sanarken mustafacığı kellesinden ediyor buda hürreme kalıyor ya ibraam gibi ibraamda hırslarının kurbanı oldu olay kaldı benim hatunu yürü be hürrem kim tutar =)
anam kaynanam bana yapmasında =) anaaam ben korkarım=)
efett güya ayın 15inde alışveriş yapacağım bebeğe diyordu kahvaltıda diyor ki bu ayda kızım kızdı daha doğmamış cocuga ne alıyorsun diye onun eksikleri vardı ona aldık birsseyler bunu bide söylüyon ya diyecektim sus kızım sus egomego dedim kuzum okudum ben 40 taneyi eksik varsa daha okuyayım
anamm kaldılar kesin kaynanasıgil kuzum benim kıyamam umarım boğmuyor daraltmıyorlardır
kız yok eşim de diyor ki aman annem ne kadar almazsa o kadar kar iki gün sonra onu ben aldım diye geri ister biliyorum diyo parasını verdiği için onu bize ödünç verir iki gün sonra ablam evlenir çocugu mocugu olursa alır bizden diyo gerek yok o zaman dedim =))
bide ayy yerim ben kocişi annesi birsey diyince benim annemden için diyor ki sağolsun annem hiç bir eksiğimizi bırakmıyor sağolsun hep destek bizim yanımızda her zor anımıza hızır gibi falan diyor bu kuduruyor =)hhahah sadece yeni bir fikir karaca home un bir nevresimini beğendim onu aldırtmayı düşünüyorum 300 lira ya yakın birseydi =))nevresimide geri alacak hali yok ya =)
ayyy 30 mart dünyanın en güze günü keske hergün 30 mart olsa =)ya çok yoruluyoruz efet ama evde de zaman geçmiyor simdi mesela dısarıya bakıyorum suan allahım gri kasvetli dün resmen yazdı bugün yağmur yağıyor kapalı evde olsam daralırdım bu havada en azından zaman geçiyor ne kadar az evde kalsak bence hem sonrası için hem suan için kartabi ki önce sağlık
Günaydın güzel annler..bugün benim son günüm,yarın doktora gidicem ondan sonra da doğum zinim başlayacak pazartesiden itibaren..fazlaca giremeyebilirim,zira işlerimi bitirmem gerek..artıkın evden görüşürüz fırsat buldukça..
Benim Graco da kendinden titrşimli,müzikli ışıklı filan,pek hoş peek...
Çiçekler güve yapmaz ki canım yaa,böceklenir o da topraktan yapar onu da değiştirisen bişey kalmaz..kıyma çiçeklerine..
Wiscolex yataklardan ya da süngerlerden alabilirsin,bebekler için onlar tavsiye ediliyor..öyle olmadıklarını iddia edenler kendi ürünlerini satmaya çalışanlar sadece..çocuğun şeklini alan wiscolex onun daha rahat yatmasını ve kafatasında şekil bozukluğu olmasını engelliyor..yünü kesinlikle yasaklamıştı benim çocuk doktorum oğluma,alerji ihtimalini arttırdığı için..
kız neler yapmadım hatta sofranın fotoğrafını çekip size paylasacaktım ama sonra ne ediyon egoooo dedim hamişlere sofra fotosumu koyuyorsun kız valla sen uyanmazsın beceremezsin diye ben yaptım da geldim dedi ya bide salonumda sigara içecekti hanım eşime 5 numaralı bakısımı attım kapının önüne çıktılar mutfak falan da değil salonumda ayyyy =)
Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim
Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim
biz de aldık viskonmuş ama ben çok beendim ya, ne çok sert ne çok yumuşak, bence önemli olan da bu, 100 liraya aldık bizim ordan bizim hoşumuza gitti, üstü de pamuklu terletmeyen kumaş
günaydn güzel anneler naslsnz bnm bebegm 2 hafta gerdn gelymuş bnm gbı olan varmı cok canm sklyo bu duruma
Seninkiyle benim.kaynanayi ayni eve koycaan birbirleeini yiyip.dursunlar baci :)
Kucuk degiller.kuzu.cizgi film.izliyolar hic zararlari yok.sukur.
Anneme yakin olmak.sorun degilde kuzu kocisin isi tehlikeye.giriyor.
Isi.rahat cokda seviyo.evede cok yakin. Annemin orda olursak isten ayrilmasa bile yolda perisan olcak gonlum.razi degil
Canim boyle bir sorunla karsilasmadim. Ama yakin bir arkadasiminda.boyle.geriden geliyordu bebeginin.gelisimi cok.sukur saglikla
Aldi kucagina. Simdi kizi 4 yasinda ve dunyalar tatlisi. Sende saglikla alacaksin bebisiji.ins hic moralini bozma.
aldır aldır, isterse geriye çocuğı çiş yaptırırsın üstüne:)
o kaynanayı alııpppppp ayy yok dilim vrmadı.. ne de olsa kocişlerin anası.. onlar olmasa bizim böyle tatlı kocişlerimiz olmayacaktı
doktorlar da bi tuhaf.. madem önemi yok, direk diğerini çekseydiler.. eee ne olcak şimdi arkadaşım? nedir durumun? iyi misin bugün?
Hanipeks canım çok geçmiş olsun..biraz daha sık canım dişini,bebeğin için dayanmaya çalış..madem önemliymiş 2. si onu da çektir canım..peki bebeğe zarerlı değilmiymiş o mr..
Benim ki de ondan sanırım..wiscolex ten yapılıyor onlar da..bana da çok mantıklı geldi..yapısı falan,kumaşı çok iyi..bizde o paraya almıştık ..güle güle kullanın..
Eki Görüntüle 644154
kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?