2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Seninkiyle benim.kaynanayi ayni eve koycaan birbirleeini yiyip.dursunlar baci :)
Kucuk degiller.kuzu.cizgi film.izliyolar hic zararlari yok.sukur.
Anneme yakin olmak.sorun degilde kuzu kocisin isi tehlikeye.giriyor.
Isi.rahat cokda seviyo.evede cok yakin. Annemin orda olursak isten ayrilmasa bile yolda perisan olcak gonlum.razi degil

Nedn kmse cvp vermyo

Canim boyle bir sorunla karsilasmadim. Ama yakin bir arkadasiminda.boyle.geriden geliyordu bebeginin.gelisimi cok.sukur saglikla
Aldi kucagina. Simdi kizi 4 yasinda ve dunyalar tatlisi. Sende saglikla alacaksin bebisiji.ins hic moralini bozma.

Bende telden giriyorum tam olarak anlamadim hanipekse ne oldugunu ama sanirim bas aagrisi ve gozlerinde.bi sorun olmus.. Mr cekilcekmis o nedenle..

Oy oy oy kiyamam hayirli haberlerle gelsin insallah.
Isi yogun sitresli evde bile yeri geliyor bunaliyoruz izne cikmadi bildigim kadariyla artik dinlenmw.zamani bizim icin.

Teşekkür edrm inş. Dedgn gbı olur

Evet dertsizim doguracuz
Benim takvim Konya emme ,38 sonu 39 bası alacaklar pıttışlımı...
Aşağı yukarı 30-35 gün kaldı.tabi suyum falan gelmezse boyle

pıttışlım neyyy kız ananmm nasıl güldümmm

olmaz mı ask olsun sırf onun yüzünden izne çıkmak istemiyorum valla o bide halaları evde olduğumu duyunca habersiz pat geliyorlar boş boş konusup basımı şişiriyorlar sanki onlar için evdeyim bide halaları eski kafa bizde dogurduk hiç yatıp dinlenmedik soba yaktık kömür tasıdık taş tasıdık tırnaklarımızla kazıya kazıya .....
ahaha

kız neler yapmadım hatta sofranın fotoğrafını çekip size paylasacaktım ama sonra ne ediyon egoooo dedim hamişlere sofra fotosumu koyuyorsun kız valla sen uyanmazsın beceremezsin diye ben yaptım da geldim dedi ya bide salonumda sigara içecekti hanım eşime 5 numaralı bakısımı attım kapının önüne çıktılar mutfak falan da değil salonumda ayyyy =)

Günaydın güzel annler..bugün benim son günüm,yarın doktora gidicem ondan sonra da doğum zinim başlayacak pazartesiden itibaren..fazlaca giremeyebilirim,zira işlerimi bitirmem gerek..artıkın evden görüşürüz fırsat buldukça..

bizim ki Mother&Care... ablamdan geldi.. çok kullanışlı ve pratik tavsiye ederim...
ayrıca kendinden titreşimli olanlar var onlara da bakabilirsin. özellikle bebişte kolik olursa çok fayda sağlıyor...

Benim Graco da kendinden titrşimli,müzikli ışıklı filan,pek hoş peek...

Çiçekler güve yapmaz ki canım yaa,böceklenir o da topraktan yapar onu da değiştirisen bişey kalmaz..kıyma çiçeklerine..

Wiscolex yataklardan ya da süngerlerden alabilirsin,bebekler için onlar tavsiye ediliyor..öyle olmadıklarını iddia edenler kendi ürünlerini satmaya çalışanlar sadece..çocuğun şeklini alan wiscolex onun daha rahat yatmasını ve kafatasında şekil bozukluğu olmasını engelliyor..yünü kesinlikle yasaklamıştı benim çocuk doktorum oğluma,alerji ihtimalini arttırdığı için..

herkeslere günaydınnn
hanipeksim inşallah iyisindir geçmişi okumadım artık iyice sonlara geliyoruz benim de karnım uyuz gibi kaşınıyor günde iki kez zeytnyağı sürüyorum bana mısın demiyor bi de değişik bi hissizlik var sanki alerji mi oldum nedir kaşıntıdan yatamayan arkadaşlar vardı onlar aklıma geldi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah darda koymasın hiçbirimizi şu kaynanalara da az merhamet ve vicdan nasip eylesin inşallah

Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim

aldır aldır, isterse geriye çocuğı çiş yaptırırsın üstüne:)

biz de aldık viskonmuş ama ben çok beendim ya, ne çok sert ne çok yumuşak, bence önemli olan da bu, 100 liraya aldık bizim ordan bizim hoşumuza gitti, üstü de pamuklu terletmeyen kumaş

o kaynanayı alııpppppp ayy yok dilim vrmadı.. ne de olsa kocişlerin anası.. onlar olmasa bizim böyle tatlı kocişlerimiz olmayacaktı

Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim

doktorlar da bi tuhaf.. madem önemi yok, direk diğerini çekseydiler.. eee ne olcak şimdi arkadaşım? nedir durumun? iyi misin bugün?

cnm mr anjioda sadece damar yapını görecek ondan daha önemli demiştir.o damarlar beyin mrda gözükmez sık dişini az kalmış işte.allah yardımcun olsun

Hanipeks canım çok geçmiş olsun..biraz daha sık canım dişini,bebeğin için dayanmaya çalış..madem önemliymiş 2. si onu da çektir canım..peki bebeğe zarerlı değilmiymiş o mr..

biz de aldık viskonmuş ama ben çok beendim ya, ne çok sert ne çok yumuşak, bence önemli olan da bu, 100 liraya aldık bizim ordan bizim hoşumuza gitti, üstü de pamuklu terletmeyen kumaş

Benim ki de ondan sanırım..wiscolex ten yapılıyor onlar da..bana da çok mantıklı geldi..yapısı falan,kumaşı çok iyi..bizde o paraya almıştık ..güle güle kullanın..

günaydn güzel anneler naslsnz bnm bebegm 2 hafta gerdn gelymuş bnm gbı olan varmı cok canm sklyo bu duruma

canım benimde suyum az olduğu için bi dra göre 1 hafta diger doktoro gore 10 gun gerıden gelıyo.bana akciger gelırtırıcı ıgne yaptılar bıraz daga gerılerse gelısımı alıcaklar kızımı.inşallah kızım büyümüştür biraz daha da dayanabılır bi kaç hafta daha.sana baska bişi demedilermi

haha düşündüm de ne ederler ola merak ettim benim ki gezmeye bayılır alır başlarını giderler heralde uzaklaraaaaaaa..
ayy zaten bişi de söyle olsa tamam olacak hiç bişi olmuyor yaa bende annemlere bizim bu taraftan ev alın diyorum ama bizim burda artık ölmüş evlerin kutu gibi evlerin fiyatı 250binden başlıyor nasıl alsınlar annemlerin orası o kadar etmez bizim burası çarşının göbeği o yüzden pahalı evler para etmezde arsa değeri pahalı olunca hersey dert kuzu valla amann benim yeni derdim park yatak beğendim bi tane pahalı ama onu beğenince baskasına bakamıyorum

gelde doktorları dövme
ölen mi suçlu öldüren mi bu soruyu hep sorarım şimdi onun suratına bi tane sinirlenip ÇARPSAN HAKETMİYOR MU kuzum da tam bir anlatele ne oldu sana guzummm okuyamadım eskiyi okuduklarımdan da bişi anlayamadım

aldır aldır, isterse geriye çocuğı çiş yaptırırsın üstüne:)

tuz ruhu dökerim hahahahahahha

heee hee tabi böyle avutak yok hep derim allah uzun ömürler versin sonucta anne ben annemin eline rüzgar deyse içim sızlar eşimin annesi ne olursa olsun eşim çok seviyor annesini ama böyle davranmasın benden uzak olsun baska birsey istemiyorum

kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?

çok saol canım, valla benim de kafam çok karışmıştı, çok da uçuk fiyatlar vardı , en sonunda gittik baktık elledik öle karar kıldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…