heee hee tabi böyle avutak yok hep derim allah uzun ömürler versin sonucta anne ben annemin eline rüzgar deyse içim sızlar eşimin annesi ne olursa olsun eşim çok seviyor annesini ama böyle davranmasın benden uzak olsun baska birsey istemiyorum
canım benimde suyum az olduğu için bi dra göre 1 hafta diger doktoro gore 10 gun gerıden gelıyo.bana akciger gelırtırıcı ıgne yaptılar bıraz daga gerılerse gelısımı alıcaklar kızımı.inşallah kızım büyümüştür biraz daha da dayanabılır bi kaç hafta daha.sana baska bişi demedilermi
kızlar park yatak alan varmı.burda cok cesıt yok ınternetten alıcam ama ne marka alayım karar veremedım
ya ne kadar güzel olmuş, bayıldım valla, şişeler nası olucak örnek var mı merak ettim
canım 33cc lik minik plastik su şişeleri varya.. onlardan alıcaz, üstündeki etiketleri söküp bastırdıklarımızı yapıştırıcaz.. boyunlarına mavikurdeleler.. oldu bitti..
hastaneye gelenlere vericez işte.. lohusa şerbetini de hazır aldım ben.. ''zadem'' diye bir markanın hazır şerbetleri var.. lohusasını denedik çok sevdik.. hiiiç kaynatmakla filan uğraşmaya değmez dedim.. ondan aldım.. birde plastik kadehler aldım.. onlarıda süsleyeceğiz.. bu hafta bunların hepsini halletcem, ne olur ne olmaz.. aklımda duracağına hazırda dursun dedim.. bitince tümünün fotosunu paylaşırım..
ay çok güzel düşünmüşsün elinize sağlık, bitince paylaş paylaş çok merak ettim valla, şu zadem 'i nerden aldınız, nerden bulabiliriz acaba, biizm hastane veriyo ama evde lazım olur yinede
aynen canım.. birde ben eşime çok söylenmemeye çabalıyorum.. annem kolay kolay eşme karşı açık vermez ama yine de gün olur birşeyden rahatsızlık duyarsa o da benim yaptığımı yaparsa ve anneme sallamaya başlarsa fena bozulurum :) kısacası empati yapıyorum.. veee kendime yapılmasını istemediğimi ona da yapmıyorum.. annesi eksik oldukça ''olsun annendir atamayız satamayız, kabullencez diyorum'' susuyorum.. sağolsun o da anlayışlı da idare ediyoruz işte..
bende uzak olsun gölge etmesin başka bişey istemiyorum valla..
Eki Görüntüle 644154
kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?
Evet tek doktra grndüm 2 hafta snra bşka dktra görüncem inşallah
Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim
çoook güzel olmuşşş nerden aklınıza geliyo bunlarkızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?
canım 33cc lik minik plastik su şişeleri varya.. onlardan alıcaz, üstündeki etiketleri söküp bastırdıklarımızı yapıştırıcaz.. boyunlarına mavikurdeleler.. oldu bitti..
hastaneye gelenlere vericez işte.. lohusa şerbetini de hazır aldım ben.. ''zadem'' diye bir markanın hazır şerbetleri var.. lohusasını denedik çok sevdik.. hiiiç kaynatmakla filan uğraşmaya değmez dedim.. ondan aldım.. birde plastik kadehler aldım.. onlarıda süsleyeceğiz.. bu hafta bunların hepsini halletcem, ne olur ne olmaz.. aklımda duracağına hazırda dursun dedim.. bitince tümünün fotosunu paylaşırım..
bende bir grafiker olarak arkadası tebrik ediyorum eline sağlık
süper yaa baba aynı bebiş uyuyor anne uyusa da bir gözü daima açık tetikte =) harika bir düşünce
Yok cnm bska bsy dmedler sadce 2 hafta grden gdyo dedılercanım benimde suyum az olduğu için bi dra göre 1 hafta diger doktoro gore 10 gun gerıden gelıyo.bana akciger gelırtırıcı ıgne yaptılar bıraz daga gerılerse gelısımı alıcaklar kızımı.inşallah kızım büyümüştür biraz daha da dayanabılır bi kaç hafta daha.sana baska bişi demedilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?