2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aynen canım.. birde ben eşime çok söylenmemeye çabalıyorum.. annem kolay kolay eşme karşı açık vermez ama yine de gün olur birşeyden rahatsızlık duyarsa o da benim yaptığımı yaparsa ve anneme sallamaya başlarsa fena bozulurum :) kısacası empati yapıyorum.. veee kendime yapılmasını istemediğimi ona da yapmıyorum.. annesi eksik oldukça ''olsun annendir atamayız satamayız, kabullencez diyorum'' susuyorum.. sağolsun o da anlayışlı da idare ediyoruz işte..
bende uzak olsun gölge etmesin başka bişey istemiyorum valla..

benim de bi doktora göre 5 gün, diğerine göre 1 hafta geriden geliyo suyum iyi çok şükür ama , kendi doktorum hiçbişe demedi, olur öle dedi de, diğer doktor erken almamız gerekebilir demişti, aradaki fark açılırsa

kızlar park yatak alan varmı.burda cok cesıt yok ınternetten alıcam ama ne marka alayım karar veremedım

canım ben kraft pr001 aldım ama daha gelmedi ben de netten aldım kullananlar sağlam olduğunu söylediler ben de onlara güvendim bakalım bizim oğlana ne kadar dayanacak

annesi gibi koç =)
bende nasipse muhtemelen 13 nisanda doğum yapacağım.şuan 2 aya yaklaştık çok minik şuan bebeğim ultrasonda bile çok belli değil minik nokta =) ama kalbini duyduktan sonra onu tamamen hissettim.biraz sorunumuz var kese etrafında 28mm çapında kanama var.biraz stresli bir işte çalışıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.allah hepinizin bebeğini korusun onu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.

kızlar ilk sayfalara döndüm de nostaji yaptım gözlerim doldu vayss bee zaman geçiyor yaa bu ilk mesajım topiğe =)

ya ne kadar güzel olmuş, bayıldım valla, şişeler nası olucak örnek var mı merak ettim

canım 33cc lik minik plastik su şişeleri varya.. onlardan alıcaz, üstündeki etiketleri söküp bastırdıklarımızı yapıştırıcaz.. boyunlarına mavikurdeleler.. oldu bitti..
hastaneye gelenlere vericez işte.. lohusa şerbetini de hazır aldım ben.. ''zadem'' diye bir markanın hazır şerbetleri var.. lohusasını denedik çok sevdik.. hiiiç kaynatmakla filan uğraşmaya değmez dedim.. ondan aldım.. birde plastik kadehler aldım.. onlarıda süsleyeceğiz.. bu hafta bunların hepsini halletcem, ne olur ne olmaz.. aklımda duracağına hazırda dursun dedim.. bitince tümünün fotosunu paylaşırım..

ay çok güzel düşünmüşsün elinize sağlık, bitince paylaş paylaş çok merak ettim valla, şu zadem 'i nerden aldınız, nerden bulabiliriz acaba, biizm hastane veriyo ama evde lazım olur yinede

Slm kizlar.. Günlerden beri ilk kez bu kadar uzun uyudum bölük porcuk de olsa..

Hanipeks Cok gecmis olsun canım düzeldiysen doktorla yeniden konuşsan ..cektirmemek için . Sana fazladan stres sebebi oldu

Dertsizcim dualarım bitti benimde. Bu arada kar çoğalır da gelemez misafirin umarım valla Cok zor oluyo bu halde.. Bu Ara bende de gelen giden bitmedi Bugun de yemeğe misafir var ama dışarıdan söyleyeceğim yemeği artık Halim yok..

ay çok güzel düşünmüşsün elinize sağlık, bitince paylaş paylaş çok merak ettim valla, şu zadem 'i nerden aldınız, nerden bulabiliriz acaba, biizm hastane veriyo ama evde lazım olur yinede

hastane 1 litre bişey veriyor genelde.. gelenlere ikram etmek için aldım ben..
metro'dan aldık bardakları da şerbeti de.. hangi şehirdesin bilmiyorum ama metro pek heryerde olmuyor..
ben abartmışım olayı, 6 şişe aldım..

aynen o yüzden eşim hep beni tutar çünkü ben onlara da cevap vermiyorum bir kez olsun da eşime şikayet etmedim hep kendi gördü senin yaptıgın gibi onlara birsey dediğinde de politika yaptım sacmalama annen o senin o şekilde davranma söyle böyle yaptım ama sinir oluyorum bana birsey yapıldıgında unutamam o yüzden daha sevemem onları ve yanıma yaklastırmam elimde olmayan bir huy ne yapayım sevmediğim insanları barındırmam yanımda yaknımda

Eki Görüntüle 644154

kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?

bende bir grafiker olarak arkadası tebrik ediyorum eline sağlık
süper yaa baba aynı bebiş uyuyor anne uyusa da bir gözü daima açık tetikte =) harika bir düşünce

Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim

çok geçmiş olsun ağlama(( azcık dayan bebişini düşünn çektirirken

kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?
çoook güzel olmuşşş nerden aklınıza geliyo bunlar

Bende o su şeyisinden yapmak istiyorum amaaaa =)

bu arada inanlara zara vermeyenbi haşere ilacı verdi babam mutfağı silip süpürcem şimdi toparlayım herşeyi de basacam ilacı kapatıp kapısını sonra diğer odalara da geçerim sırayla hadi bismillah inşallah işe yarar

kızlar çok kötüyüm, emaranjiyoyu çektirmedim. kendi drumun yanına indim. rapor almak için. bebeğe bi bakalım dedi. önce çok hareketli maşallah dedi, sonra 2000 gr olmuş, 1 haftada 200 gr almış sen napıyosun dedi, değil bir lokma dilini bile değdirmeyeceksin şekere dedi, ya Allah aşkına bilmeyen de şeker aşına yattım sanır. bebeğin hipoglisemi olur anında vefat eder dedi, zaten emar yüzünden gergindim attı benim şalterler, ağlamaya başladım. Ben sorumluluk kabul etmem seni uyardım dedi. Bilmiyorum duymuşmuydunuz adanada geçen hafta bir profun hastası önce ikiz bebeklerden birini iğneyle öldürdüler ardından diğer bebek ve anne de vefat etti. Adana çalkalandı. Onun korkusuna mıdır bilmem bi kağıt imzalatmadığı kaldı sorumluluk benim değil die. 2 aydır ayda 2 kg alan ben bir haftada 2 kilo almışım Perişan bir şekilde çıktık odadan. eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben beklerken hüngür hüngür hastanenin önünde bir güzel ağladım. eşim daha sakindi. Yolda kırmızı ışıkta durduk bir de ne olsa arabanın biri geldi arkadan güm. eşim bir hışımla indi arabadan adama bağırmaya başladı,(ben de ağlaya ağlaya indim) bebek var arabada ne haldeyiz biz biliyor musunuz diye üstüne yürüdü adamın. adam da tamam abi özür dileriz abi nolur abi sakin ol abi diye titremeye başladı, cenazeden geliyoruz dalgınız dedi, bizi de cenazeye götürecektiniz neredeyse diye tersledim adamı. sonra arabasının içine baktım kadınlar iki çeşme ağlıyor. neyse bindik arabaya bu sefer eşime dedim tamam hayatım arabada kadınlar da ağlıyodu doğrudur cenazeleri vardır sakin olalım dedim ama hüngür hüngürüm. Bu sefer eşim ağlamaya başladı ben ne kadar kötü biriyim nasıl bağırdım adama o kadar, yazık değil mi, nası yaptım bunu diye. Dedim içine attın hastanede gerginliği birine patlaman gerekiyordu oldu artık dedim. onlar da benim halimi görmüş anlayış göstermişlerdir mutlaka dedim. onu sakinleştirdim. işe çok geç kaldığı için arabayı sen al dedim bu sefer ona da dertlendi sen nasıl gideceksin geç de çıkacaksın dedi (toplantım var bugün) yine gözleri doldu. Dedim taksi çağırırım üzülme. Ağlaya ağlaya gitti, odama girdim ben de salya sümük ağlamaya başladım. Elimi yüzümü yıkadım içimi dökmek istedim. çok kötü bir gün geçiriyorum.

hanipeks canım sakin olmaya çalış, ağladıkça için açılır aslında. sen dikkat ediyosun değil mi yediklerine, doktor dediğin gibi o olaydan etkilenmiş ve biraz sert çıkışmış.

bende bir grafiker olarak arkadası tebrik ediyorum eline sağlık
süper yaa baba aynı bebiş uyuyor anne uyusa da bir gözü daima açık tetikte =) harika bir düşünce

ben de bayıldım canım..çok güzel bunlardan mıknatıslı olan var mıı?? ben mıknatıslı olsun isterimm..varmı böyle yapan yerler bildiğiniz??

Yok cnm bska bsy dmedler sadce 2 hafta grden gdyo dedıler

hapineks canım. moralini bozma sakin olmaya çalış. yediklerine dikkat et ve hareket sayını artır yyürüyüş yap. şeker olmasa bile ilerleyen hamileleik haftalarında çıkabiliyor. doktorlar ise en olumsuzunu konuşur. o öyle konuştu diye öyle olcak değil yani. daha sıkı takiple üstesinden geleceksin.
Allah şifanızı versin inşallah

kontrolden geldik.maşallah kızım çok iyiymiş.32+6 günlüğüz 2080gr olmuş meleğimtekrar doğum pozisyonu almış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…