kızlar acaba doğum öncesi şöyle geniş kapsamlı bi temizlik yapmayı düşünüyor musunuz? Perdeler halılar vs.. Eğer yapacaksanız nasıl bi plan yaptınız kendiniz mi yapacaksınız bi kadın mı tutacaksınız kısacası neler yapacaksınız? Ben parça parça yapabilir miyim diye düşünüyorum ama kararsızım:18:
Kızlar acaba doğum öncesi şöyle geniş kapsamlı bi temizlik yapmayı düşünüyor musunuz? perdeler halılar vs.. eğer yapacaksanız nasıl bi plan yaptınız kendiniz mi yapacaksınız bi kadın mı tutacaksınız kısacası neler yapacaksınız? ben parça parça yapabilir miyim diye düşünüyorum ama kararsızım:18:
ilk kez gözüme siyah tonlarında makyaj yapım eşim gelmeden dedim pandaya döndüm yaa :s çıkmıyo daa eroinmanlara döndümmm(( dudağıma da bugun çıkmasın diye kırmızı gıda boyası sürmüştüm hala duruyo allahım o da çıkmıyo ben napıyorum yaa sanırım depresyona giriyorum evde tek başıma oturmaktan:S akşama alışverişe gidicez ben böle mor gözlü vampirella gibi duruyorum (( eşim görünce ne dicek bakalımm :s :S
hastane 1 litre bişey veriyor genelde.. gelenlere ikram etmek için aldım ben..
metro'dan aldık bardakları da şerbeti de.. hangi şehirdesin bilmiyorum ama metro pek heryerde olmuyor..
ben abartmışım olayı, 6 şişe aldım..
bende çalışıyorum canım malesefbu arada kızlar ersnil girmiyor mu hiç ben mi göremedim
bu arada çalışan bi ben miyim acaba =))) herkes izine çıktımı
çok güzel olmuş ama ya kıskandım resmenEki Görüntüle 644154
kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?
sakin ol tatlım morelin bozuk olursa bebğin etkilenir sakin keşke eve gidip yatıp dinlenseydin iyi gelirdi kazayı ufak atlatmışsınız allah korumuş allah beterinden korusun sizi hepimizikızlar çok kötüyüm, emaranjiyoyu çektirmedim. kendi drumun yanına indim. rapor almak için. bebeğe bi bakalım dedi. önce çok hareketli maşallah dedi, sonra 2000 gr olmuş, 1 haftada 200 gr almış sen napıyosun dedi, değil bir lokma dilini bile değdirmeyeceksin şekere dedi, ya Allah aşkına bilmeyen de şeker aşına yattım sanır. bebeğin hipoglisemi olur anında vefat eder dedi, zaten emar yüzünden gergindim attı benim şalterler, ağlamaya başladım. Ben sorumluluk kabul etmem seni uyardım dedi. Bilmiyorum duymuşmuydunuz adanada geçen hafta bir profun hastası önce ikiz bebeklerden birini iğneyle öldürdüler ardından diğer bebek ve anne de vefat etti. Adana çalkalandı. Onun korkusuna mıdır bilmem bi kağıt imzalatmadığı kaldı sorumluluk benim değil die. 2 aydır ayda 2 kg alan ben bir haftada 2 kilo almışımPerişan bir şekilde çıktık odadan. eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben beklerken hüngür hüngür hastanenin önünde bir güzel ağladım. eşim daha sakindi. Yolda kırmızı ışıkta durduk bir de ne olsa arabanın biri geldi arkadan güm. eşim bir hışımla indi arabadan adama bağırmaya başladı,(ben de ağlaya ağlaya indim) bebek var arabada ne haldeyiz biz biliyor musunuz diye üstüne yürüdü adamın. adam da tamam abi özür dileriz abi nolur abi sakin ol abi diye titremeye başladı, cenazeden geliyoruz dalgınız dedi, bizi de cenazeye götürecektiniz neredeyse diye tersledim adamı. sonra arabasının içine baktım kadınlar iki çeşme ağlıyor. neyse bindik arabaya bu sefer eşime dedim tamam hayatım arabada kadınlar da ağlıyodu doğrudur cenazeleri vardır sakin olalım dedim ama hüngür hüngürüm. Bu sefer eşim ağlamaya başladı ben ne kadar kötü biriyim nasıl bağırdım adama o kadar, yazık değil mi, nası yaptım bunu diye. Dedim içine attın hastanede gerginliği birine patlaman gerekiyordu oldu artık dedim. onlar da benim halimi görmüş anlayış göstermişlerdir mutlaka dedim. onu sakinleştirdim. işe çok geç kaldığı için arabayı sen al dedim bu sefer ona da dertlendi sen nasıl gideceksin geç de çıkacaksın dedi (toplantım var bugün) yine gözleri doldu. Dedim taksi çağırırım üzülme. Ağlaya ağlaya gitti, odama girdim ben de salya sümük ağlamaya başladım. Elimi yüzümü yıkadım içimi dökmek istedim. çok kötü bir gün geçiriyorum.
canım 3,5 aylık hamileyken gelmişlerdi en son. mide bulantısından ölüyordum. ona rağmen kahvaltı hazır olunca odadan çıkıyordu. bi de ben uyanıktım ama kalkmadım diyordu.
.
bende çalışıyorum canım malesefdoğum sonrasına izin kalsın diye iş yerindede herkes ne kadar büyümüşsün sen öyle diyor kilom arttı ee şişkinlikte var ama morelim bozuluyor giysilere sığamıyorum sanki eşim kilo almadın çok desede ben kendimi çok kötü hissediyorum
çok güzel olmuş ama ya kıskandım resmen
sakin ol tatlım morelin bozuk olursa bebğin etkilenir sakin keşke eve gidip yatıp dinlenseydin iyi gelirdi kazayı ufak atlatmışsınız allah korumuş allah beterinden korusun sizi hepimizi
kızlar çok kötüyüm, emaranjiyoyu çektirmedim. kendi drumun yanına indim. rapor almak için. bebeğe bi bakalım dedi. önce çok hareketli maşallah dedi, sonra 2000 gr olmuş, 1 haftada 200 gr almış sen napıyosun dedi, değil bir lokma dilini bile değdirmeyeceksin şekere dedi, ya Allah aşkına bilmeyen de şeker aşına yattım sanır. bebeğin hipoglisemi olur anında vefat eder dedi, zaten emar yüzünden gergindim attı benim şalterler, ağlamaya başladım. Ben sorumluluk kabul etmem seni uyardım dedi. Bilmiyorum duymuşmuydunuz adanada geçen hafta bir profun hastası önce ikiz bebeklerden birini iğneyle öldürdüler ardından diğer bebek ve anne de vefat etti. Adana çalkalandı. Onun korkusuna mıdır bilmem bi kağıt imzalatmadığı kaldı sorumluluk benim değil die. 2 aydır ayda 2 kg alan ben bir haftada 2 kilo almışımPerişan bir şekilde çıktık odadan. eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben beklerken hüngür hüngür hastanenin önünde bir güzel ağladım. eşim daha sakindi. Yolda kırmızı ışıkta durduk bir de ne olsa arabanın biri geldi arkadan güm. eşim bir hışımla indi arabadan adama bağırmaya başladı,(ben de ağlaya ağlaya indim) bebek var arabada ne haldeyiz biz biliyor musunuz diye üstüne yürüdü adamın. adam da tamam abi özür dileriz abi nolur abi sakin ol abi diye titremeye başladı, cenazeden geliyoruz dalgınız dedi, bizi de cenazeye götürecektiniz neredeyse diye tersledim adamı. sonra arabasının içine baktım kadınlar iki çeşme ağlıyor. neyse bindik arabaya bu sefer eşime dedim tamam hayatım arabada kadınlar da ağlıyodu doğrudur cenazeleri vardır sakin olalım dedim ama hüngür hüngürüm. Bu sefer eşim ağlamaya başladı ben ne kadar kötü biriyim nasıl bağırdım adama o kadar, yazık değil mi, nası yaptım bunu diye. Dedim içine attın hastanede gerginliği birine patlaman gerekiyordu oldu artık dedim. onlar da benim halimi görmüş anlayış göstermişlerdir mutlaka dedim. onu sakinleştirdim. işe çok geç kaldığı için arabayı sen al dedim bu sefer ona da dertlendi sen nasıl gideceksin geç de çıkacaksın dedi (toplantım var bugün) yine gözleri doldu. Dedim taksi çağırırım üzülme. Ağlaya ağlaya gitti, odama girdim ben de salya sümük ağlamaya başladım. Elimi yüzümü yıkadım içimi dökmek istedim. çok kötü bir gün geçiriyorum.
kızlar çok kötüyüm, emaranjiyoyu çektirmedim. kendi drumun yanına indim. rapor almak için. bebeğe bi bakalım dedi. önce çok hareketli maşallah dedi, sonra 2000 gr olmuş, 1 haftada 200 gr almış sen napıyosun dedi, değil bir lokma dilini bile değdirmeyeceksin şekere dedi, ya Allah aşkına bilmeyen de şeker aşına yattım sanır. bebeğin hipoglisemi olur anında vefat eder dedi, zaten emar yüzünden gergindim attı benim şalterler, ağlamaya başladım. Ben sorumluluk kabul etmem seni uyardım dedi. Bilmiyorum duymuşmuydunuz adanada geçen hafta bir profun hastası önce ikiz bebeklerden birini iğneyle öldürdüler ardından diğer bebek ve anne de vefat etti. Adana çalkalandı. Onun korkusuna mıdır bilmem bi kağıt imzalatmadığı kaldı sorumluluk benim değil die. 2 aydır ayda 2 kg alan ben bir haftada 2 kilo almışımPerişan bir şekilde çıktık odadan. eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben beklerken hüngür hüngür hastanenin önünde bir güzel ağladım. eşim daha sakindi. Yolda kırmızı ışıkta durduk bir de ne olsa arabanın biri geldi arkadan güm. eşim bir hışımla indi arabadan adama bağırmaya başladı,(ben de ağlaya ağlaya indim) bebek var arabada ne haldeyiz biz biliyor musunuz diye üstüne yürüdü adamın. adam da tamam abi özür dileriz abi nolur abi sakin ol abi diye titremeye başladı, cenazeden geliyoruz dalgınız dedi, bizi de cenazeye götürecektiniz neredeyse diye tersledim adamı. sonra arabasının içine baktım kadınlar iki çeşme ağlıyor. neyse bindik arabaya bu sefer eşime dedim tamam hayatım arabada kadınlar da ağlıyodu doğrudur cenazeleri vardır sakin olalım dedim ama hüngür hüngürüm. Bu sefer eşim ağlamaya başladı ben ne kadar kötü biriyim nasıl bağırdım adama o kadar, yazık değil mi, nası yaptım bunu diye. Dedim içine attın hastanede gerginliği birine patlaman gerekiyordu oldu artık dedim. onlar da benim halimi görmüş anlayış göstermişlerdir mutlaka dedim. onu sakinleştirdim. işe çok geç kaldığı için arabayı sen al dedim bu sefer ona da dertlendi sen nasıl gideceksin geç de çıkacaksın dedi (toplantım var bugün) yine gözleri doldu. Dedim taksi çağırırım üzülme. Ağlaya ağlaya gitti, odama girdim ben de salya sümük ağlamaya başladım. Elimi yüzümü yıkadım içimi dökmek istedim. çok kötü bir gün geçiriyorum.
ben de bayıldım canım..çok güzel bunlardan mıknatıslı olan var mıı?? ben mıknatıslı olsun isterimm..varmı böyle yapan yerler bildiğiniz??
bende de aynı sıkıntı var.. bir kere soğudum mu bi daha olmuyo işte.. ve kayınpederimle bir tartışmamız oldu geçmiş aylarda.. kayınvalidemi evden gönderdi, iki gün bizdeydi falan filan derken bunlar barışıverdi olan bize oldu.. gelip bi çemkirdiler ki sorma..o gün eşime dedim baban artık bitti benim için.. babandır saygı duyarım, saygımda asla kusur etmem ama benden beklemesin hiçbirşey dedim.. eşimde ses edemedi.. haksız olan oydu çünki.. ve aylar geçmesine rağmen ısınamadım yeniden.. bitti benim için artık..
bende bayıldım görünce.. aha dedim eşimi direk oturtmuş oraya
kaç günlerimi verdim bu fikirleri ortaya çıkarmak için.. milyon tane baby shower, doğum vs hazırlıkları yapan firma ile görüştüm, internet sayfalarını inceledim.. fiyat teklifleri aldım.. en sonunda da kendim yapmaya karar verdimekonomiyi düşünmek zorundayız sonuçta..
hmmm ama derken
şişe tasarımını da yapcak bugün.. baskı da alcak, yarın teslim ederim dedi.. sana da yaptıralım
canım stres etme kendine.. ayrıca şekerin yüksek çıkıyor mu? benim şekerde sorun yok ama 28 ila 35. haftalar arası bi anda 5 kilo aldım ki bunun 4 kilosu 3 haftada oluverdi.. hiiiç anlamadan.. ama doktorum hiç böyle tepki vermiyor.. dikkat et biraz diyor..
bebeğe gelince, ben perşembe günü kontrole gitmiştim ankarada bebiş 2,700 küsürdü.. pazartesi adapazarında yine kontrole gittim.. burda da 2,900 küsür çıktı.. doktorum 30 lu haftalarda bebekte kilo artışı hızlanır dedi.. ben 4 günde 200 gram artmış ama bu çocuk kaç kilo doğcak dedim.. normal bir artış, bebek iri olacak.. ama 4 kiloyu az geçer son hafta durur bebeğin de kilo alımı meraklanma dedi.. ama sen kendine dikkat etmelisin kilo artışın çok oluyor, sonrası zor olucak vermekte zorlanırsın dedi.. ama asla kötü şeylerden bahsetmedi.. senin bu doktora gıcık olmaya başladım.. hamile kadınsın duygusalsın.. hiç düşünmeden konuşuyor sanki.. en kötüyü hemen olacakmış gibi yüzüne söyleyiveriyor..
kazanız için de geçmiş olsun.. eşinde sende gerginsiniz.. sanki izne ayrılsan iyi olacak gibi arkadaşım.. çok yoruluyorsun, manevi olarak da yıkılıyorsun..
Eki Görüntüle 644257
Eki Görüntüle 644261
Eki Görüntüle 644262
kızlar oğluşuma almayı düşündüğün odaydı.
Kızlar acaba doğum öncesi şöyle geniş kapsamlı bi temizlik yapmayı düşünüyor musunuz? perdeler halılar vs.. eğer yapacaksanız nasıl bi plan yaptınız kendiniz mi yapacaksınız bi kadın mı tutacaksınız kısacası neler yapacaksınız? ben parça parça yapabilir miyim diye düşünüyorum ama kararsızım:18:
kızlar ellerim uyuşuyor ve şişiyor son 1 haftadır gece uyuduğumda ellerim uyuşuyor ama kollarımda bişey yok bugün ise gece ellerimin acısıyla uyandım kemiklerim sızlıyordu bileğimden parmak uçlarıma kadar şişlikte var su çok içiyorum tuzlu yemiyorum anlamadım neden işe geldim aynı uyuşma devam ediyor sol elimde hafifledi ama sağ elimin üç parmağı başparmak ve küçük parmak haricindeki 3 parmak uç kısımlarından uyuşuk avuç içim kıpkırmızı ne yapayım bilemedim böyle olan varmı sormak istedim yarın doktora gidicem kontrol var orda ona da sorarım ama sinir bozucu resmen
ay o sorun bende de var ve ben çok sıkıldım artık gerçekten evet kilo aldım13-14 arası aldım hem de, gaz, şişkinlik kabızlık da var, şiştim çatladım berbat haldeyim ama kime ne, ne kadar şiştin, çok daha büyük görünüyo daha gitmiyo musun, abi 33.haftadayım ne kadar küçük olabilirm ki 1.58 boy bu çocuk nereye girsin ya, dün bi veli dio ne kadar kaldı,1.5 diorum, oo o zaman bayağı kilo almışsınız dedi çekti gitti gerizekalı uyuz
Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?