2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım ben yapıcam..geçen gün verdim halılarımı yıkamaya,hafta sonu da annemle ablam gelecek mutfak dolaplarının boşaltıp silecekler,camlar,kapılar silinecek..perdeler yıkanıp ütülenecek..duvalar ı da eşime sildiririm..ben de balkonları filan yıkarım,perdeleri ütülerim belki..banyoyu yıkadık geçen gün eşimle zaten..öyle yani.. Artık evde olacağım için yaparım geri kalanları yavaş yavaş..ama sen tek başına kalkışma bunlara,yakının yoksa kadın tut,sonuna kadar geldik artık bir kaza olmasın aman diyeyim,dikkat et...

Kendini nasıl hissediyordun bilmiyorum canım da, ağır temizliği kendin yapma bence.
Bana her hafta yarım gün gelen bir abla var, temizlikle ilgili şeyleri parça parça ona yaptırıyorum.
Perdeleri de eşim çıkarıyor, ben yıkıyorum, annemle ütülüyoruz sonra eşim yine asıyor
Halıları da yıkamaya vereceğim haftaya. Böyle azar azar hallediyoruz işte.

Amazon evde yalnız başıma çok güldürdün kız beni, Allah da seni güldürsün inşallah
Ben de ortaokuldayken saçlarımı kıvırttırıcam diye fırçayı saçıma bir dolamışım bir dolamışım, takıldı kaldı. Naapsam çıkaramıyorum, annem kesecekti nerdeyse saçımı da teyzem tel tel uğraşıp çözmüştü :) insana geliyor böyle ara ara..

ist.dayım canım bulurum metrodan çok saol

Oncelikle gecmis olsun hanipeks.keske digerinide cektirseydin en azından şüphen kalmazdı.
Şekerde yapar bas göz ağrısı ve ozellikle sik sik mantar olur.ki muhtemelen de şekerin çıkmış.migrenin de var.

Ruveyda Allah yardımcın olsun canım...
Muhakkak bebek kismetiyle gelecektir,heleki kiz bebekler:)

Mavimakas;
Temizliğini hep kendin yapıyorsan yavaş yavaş parça parça yapabilirsin.
Ama kadın geliyor ,ailen veya esın yardimciysa kendin yapma.
Ben 15 tatil olduğu hafta bitirmiştim ama bir dünya gelen giden kalanlar oldu.dogum gunüm belli olunca salonla mutfak halımı birde koltukları makineyle kendim yıkayacağım otura otura:)
Tulleride zaten kendim yapıyordum.mutfak dolaplariyla beyaz eşyaları ve altlarini cekip devamlı siliyorum.batmiyor cok.tuvalet banyoda öyle...nevresim vs gittiklerinde hepsini halletmiştim.hatta kendime dogum için yeni bir nevresim almayı düşünüyorum.soyle turkuaz birsey .

bu arada kızlar ersnil girmiyor mu hiç ben mi göremedim
bu arada çalışan bi ben miyim acaba =))) herkes izine çıktımı
bende çalışıyorum canım malesef doğum sonrasına izin kalsın diye iş yerindede herkes ne kadar büyümüşsün sen öyle diyor kilom arttı ee şişkinlikte var ama morelim bozuluyor giysilere sığamıyorum sanki eşim kilo almadın çok desede ben kendimi çok kötü hissediyorum

Eki Görüntüle 644154

kızlar nasıl olmuş sizce?
kavanoz kapaklarımıza yapıştırıcaz bunları.. birde aynı tasarımdan su şişeleri için olacak.. sizce nasıl?
çok güzel olmuş ama ya kıskandım resmen

sakin ol tatlım morelin bozuk olursa bebğin etkilenir sakin keşke eve gidip yatıp dinlenseydin iyi gelirdi kazayı ufak atlatmışsınız allah korumuş allah beterinden korusun sizi hepimizi

canım 3,5 aylık hamileyken gelmişlerdi en son. mide bulantısından ölüyordum. ona rağmen kahvaltı hazır olunca odadan çıkıyordu. bi de ben uyanıktım ama kalkmadım diyordu.
.

dur yaaa hatırladım galiba geç mi kalkıyormuş da hamile bir arkadaş kaynanayı bekliyordu kaç ay önce sen miydin canım? yazmış mıydın foruma??? valla safa yatacaksın böyle durumlarda cevap veremezsin (ki aşkının hatrına vermemelisin de zaten ama) en güzeli safa yatmak. kurabiye mi istiyor kayınpeder eşinden. "geç anne burası senin evin" diye vereceksin coşkuyu işte

ay o sorun bende de var ve ben çok sıkıldım artık gerçekten evet kilo aldım13-14 arası aldım hem de, gaz, şişkinlik kabızlık da var, şiştim çatladım berbat haldeyim ama kime ne, ne kadar şiştin, çok daha büyük görünüyo daha gitmiyo musun, abi 33.haftadayım ne kadar küçük olabilirm ki 1.58 boy bu çocuk nereye girsin ya, dün bi veli dio ne kadar kaldı,1.5 diorum, oo o zaman bayağı kilo almışsınız dedi çekti gitti gerizekalı uyuz

hanipeksim pazartesi günkü kontrolde ben de aynılarını yaşadım, ne kötü anneliğim kaldı, ne bebeğimi değil midemi düşünmem, kaç gündür endokrin-dahiliye dolaşıp duruyorum. 2 hafta diyeti bozdum diye tüm bunlar.(2650-46 cm-suyu da çok- herkes bebeğim büyüdü diye sevinir ben karar kara düşünürüm neden büyüdü diye) ben de kendime ya da bebeğime zarar vermek istemem ama işten eve gittiğimde yemek yapacak halim olmuyor 2 simit yiyince doyuyordum; haftasonu ev bakarken ben nerde bulayım ev yemeği yapan yeri, ne bulursam onu yiyorum. neymiş sadece ızgara sebze yyecekmişim, bir saat yürüyecekmişim, kasıklarım ağrımasa iki saat olsa yine yürürürüm ama olmuyor. gel de anlat.
şimdi işten çıkıp ev toplamaya gideceğim, yarın için de izin aldım; haftasonu şu taşınma da bitsin bir yolunu bulup kilo da vereceğim. bu hamilelik psikopat etti beni, daha da hamile kalmam

bende ağlayarak okudum kaç gündür fazla duygusalım zaten kuzum korkma sen dikkat et allahımın izniyle ona hiç birsey olmaz sen tedbirini al takdir allahtan yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa eğer hiçbirsey olmaz bu sürece kadar neler yasadık ama bizim bebeklerimiz pes etmedi bizi bırakmadılar daha da brakmazlar allahımın izniyle korkma sen mutlu ol annesi bak oda üzülür içinde kıyamaaaamm ona da sana da o dr korkusundan öyle demiş boşver sen onu doktorlar için bunlar normal durumlar onlar o kadar çok seyle karsılasıyorlar ki duygularını aldırmış gibi oluyorlar sen acısını yasıyorsunn o anlamaz seni sen duymayacaksın sadece dikkat sen bacım mutlu ol gül bi bakalım yanımda olaydın güldürürdüm daha bir içten ama burdan bu kadar bu halimde yorma anam beni oralara gül burdan da basarabileyimm =)

ben de bayıldım canım..çok güzel bunlardan mıknatıslı olan var mıı?? ben mıknatıslı olsun isterimm..varmı böyle yapan yerler bildiğiniz??

benim yok atelyemde artık yok baskalarına yaptırmak sinirime gidiyor ama maalesef evde ki pc de de programlarım kasıyor pc kaç yıllık oldu artık tasarım yaparken donunca yere çalasım geliyor hazır alıyorum oda kanıma dokunuyor yapabilirken bisdürü para vermek =)arastıracagım valla bakalım nerelerde kendim yapınca hep piyasayı arastırma gereğisi duymamıştım

ben su şişesini tam çözemedim sen ondan gelince bi foto paylassana kuzum

çok güzelll

efet canım izne ayrılınca yapacağım haftaya halılarımı gönderiririm onda sonra ki hafta iznim baslıyor zaten koltuklarımın yüzleri çıkıyor onları skeceğim ben yaparım bunları yıkayacağım perdelerimi yıkayacağım ama fonlarımı yıkamıstım zaten onları bırakırım storları silerim annem camları silecek muftafa teyzem de yardıma gelecek tüm esyaları yıkayacağım balkonlarımı yıkarım banyoyu bıcı bıcı yaparım sonrada çıkmadan yıkarım =) normal şeyler kalıyor işte süpürme silme planım bu sekilde tabi ki sonra günlere bölerim mesela pazartesi perdeler ve örtüler yıkanacak yazarım yazarak çalışınca kesin onu o gün hallederim işim biter yeni gelmiş tertemiz halımın üzerine suyum gelir diye korkuyorum hahaha ordan hastaneye bebişimi getiririm mis gibi evime =) allahın izniyle tabi

ben haftaya kadın alıp derin bi temizlik yaptırıcam, doğuma yakın bakıcam kendimmi yaparım, birilerimi gelir, kadınmı alırım..
kadın gelmeden önce de kendim yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo eğil kalk, otursam oturamıyorum, eğilsem eğilemiyorum, yalnız olmaz walla anladım..

kızlar ellerim uyuşuyor ve şişiyor son 1 haftadır gece uyuduğumda ellerim uyuşuyor ama kollarımda bişey yok bugün ise gece ellerimin acısıyla uyandım kemiklerim sızlıyordu bileğimden parmak uçlarıma kadar şişlikte var su çok içiyorum tuzlu yemiyorum anlamadım neden işe geldim aynı uyuşma devam ediyor sol elimde hafifledi ama sağ elimin üç parmağı başparmak ve küçük parmak haricindeki 3 parmak uç kısımlarından uyuşuk avuç içim kıpkırmızı ne yapayım bilemedim böyle olan varmı sormak istedim yarın doktora gidicem kontrol var orda ona da sorarım ama sinir bozucu resmen

Zapzupppp dogumdasim bugun 8. Ayi devirdik
Takvim yarın güncelliyor.
9 ay gecerde 10 gün geçmez zaten o 10 günde ben yumurtlamış olacum:))
Önümüzdeki Perşembe kontrol var o gün tarih verir herhalde.
Hic hazır değilim ya sanki hala baskası doğuracak gibi.çaprazıma biri taşınmıştı dun doğurmuş enemmm ev ana baba günüydü .
Bana da karnın küçük bebek cokmu küçük iç karnın ki genis(o neyse) sorup duruyorlar...
Sonra dogum kilolarını bol bol dile getirirler...

benimde şişiyo elim, resmen patates gibi,
uyuşukluk uyurken oluyodu, bu sabah kahvaltı ederken oldu, uzun sürmedi ama,tırsmaya başladım..
Allahım hayırlısıyla doğursak şu evlatlarımızı..

bendeeeee aynen 14-15 kilo arasında aldım çatlaklarım en moralimi bozan yok ne sürersen sür çatlayacaksa engel olamıyorsun gaz benimde en büyük problemimden bir diğeri çok su içtiğimden sanırım şişkinlik ödem yok bende olmaz da inşallah hem çok ağırlaşmış hissediyorum hemde çok hafif oturasım gelmiyor iş yapasım var özellikle temizlik ama yatıp hiç kalkmayasım da var bir anda bagırarak aglama isteği geliyor bir anda kahkaha atasım geliyor isyanlara giriyorum yada çok pozitif oluyorum sıkılıyorum bunalıyorum hava çok gıcık suan ruhumu boğazlıyorlar ve suan daire çok kalabalık insanlar üzerime üzerime geliyor dün adamın birisi ağlattı beni dedim allahım koyma yanına dedirtti artık adres güncelleştirmek istiyorum dedi bende beyaz masa yapıyor dedim ne insanlığımı koydu ne bişiyi kızım yasındasın terbiyesiz utan benim verdiğim vergiyle oturuyorsun orda işlem yapacaksın altı üstü sen memursun ben vatandas bana yardım edeceksin sormayayım mı bişi amca sordun bende işlemini yapan yere gönderdim diyorum daha bas bas bagırıyor oturdum ağladım sinirimden hala bağırıyor insanmısın sen seni diyor reis e şikayet edeceğim o benim akrabam dedim sen insan mısın ya insan gibi ben sana surası yapıyor işlemini oraya geç amca dedim sen bağırmaya basladın git aynen anlat beni de özellikle söyle dedim ordan birisi adama kızdı hamile kız kocaman adamsın ayıp yaptıgın diye gönderdiler daraldım artık yaaa kafayı yedirdiler

şu kilo diyenleride takmayın kafaya
bende ii kilo aldım, dile bile getiremiyorum ama boyum uzun olduğu için millet almadım sanıyo

bacaklarım birbirine sürtüyo resmen yürürken

bide ben şu tiplere sinir oluyorum, hani birini görünce illa bi yorum yapma ihtiyacı hissedenlere
ya zayıflamışın ya kilo almışın derler, illa birine benzetir bazı tipler
illa yorum yapıcaklar
rahmetli babannem öyleydi, birini görünce illa birine benzetirdi, ya bi ünlü ya bi akraba

Sadece bir tanesini cektirebildim. 10 dakikaydi. İkincisini cektiremedim 20 dakikaymis agladim sinirlerim bozuldu, emaranjioymus adi. Dr da demesin mi ilkinin bir onemi yok diye cildirdim

ay canım benim ya sabret tatlım geçecek hepsi.... sen ikinciyi çektir sonuçları al, sonra git ümüğünü sık adamın :95: hatta koordinat ver hep beraber sıkalım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…