2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Oğlumda olmuştu hatta kollarımı acamamistim.
Dr kalsiyum verdi jilet jilet...

Yarildim valla
pacali don giy bacı :)))
Kiz o benzetme yokmu
Beni de her gören konuşan benzetir Allah'tan tek birine.
Bazısı adını aklına getiremez ben diyorum artık zaraya demi diye

Yarildim valla
pacali don giy bacı :)))
Kiz o benzetme yokmu
Beni de her gören konuşan benzetir Allah'tan tek birine.
Bazısı adını aklına getiremez ben diyorum artık zaraya demi diye

walla giysem olur kıs, tahriş olcek yakında ama şaka maka anladım kilolu olmak çok zormuş
kocama kızrdım bu çarşafı nası buruşturuyo bu kadar diye ( benim yattığım anlaşılmaz yatakta o derece)
anladım şimdi kilodan alamıyo kendini insann yatakta dönerken fazla sürtünme oluyo

son günlerde çok sıcak basıyo bana, hep üşüyen insandım bu kış hiç üşümedim:)
nese çorapları çıkardım tüylü terlikler, ı ıh olmadı, tokalı terliklerim war onları giyyim dedim kız girmedi ayağıma
2 delik birden genişlettim, şişkinlik şişkinlik, yoksam kiloyla alakası yok, doğum yapınca balon gibi söncem ben

bende 15 kg aldım boyum uzun ama ben bir anda şiştim ya kızıma yaradı o kocaman oldu ondan göbüş bu kadar büyük yada benden dolayı ama kilo problem değil insanların hatta densiz erkeklerin tepkileri canımı sıkıyor ama bende 1,5 ay var diyordum artık 1 ay dicem canım sıkılmaz en azından demi ama :)

ah doğumdaşım sorma dün bütün gece rüyamda sanki doğuruyorum sancı tutuyor gibi gördüm kendimi çanta hazır değil alınacaklar var falan diye uykudayken bile düşünüyorum 8 ayı devirdik diye takvimde yazdı ben artık ha bugün ha yarın diye bekliyorum kızımda bir hareketli inanamıyorum itiyo tekmeliyor enerji dolu maşşallah kızıma diyorum ama bu kadar hereket fırlıcak aşağıdan çıkacak diye korkutuyor beni sana bakalım ne zamana tarih verecekler benimde aşağı yukarı o zmanlara denk gelir heralde nisana kalma bu kızlar demi bana martsonu gibi geliyor hep

ya bende şu doğumdan sonra olacak olan kalabalığı merak ediyorum hatta kalabalık olmasın istiyorum sakinliği seviyorum bizim gelin çok konuşur dırdırcı kaynana gibidir her akşam da annemlerde bende gittiğimde onun konuşmasına en fazla 1,5 saat daynıyorum saat 9 da kaçıyom annemlerden tutki doğumdan sonra konu komşu akraba herkes gelecek bişey dicek off off asabiyette var bende kesin can yakacam ama kimin

canım benim yaa çokkkkkkk üzüldüm inan bana... bende geçmişten okuya okuya geliyorum meğer çoktan çıkmışsın hastaneden, cıvıklık yaptıysam çok çok çok özür dilerim. üzülmeyin neler gördük duyduk burda, Rabbimin izniyle aşacaksınız bu günleri de... dualarım seninle canım benim. ay bende ağladım okurken. üzülmeyin, üzmeyin de bebişinizi...

hanipeks canım senin şeker kaç çıkmıştı ? benim 50 lik 144 tü ama şeker krizim hiç bitmedi kendimi de hiç frenlemedim çikolatalar,tatlılar.....:26:

Kizzz chosy bende surtuyorumusum ya simdi fark ettim birde ben hakikaten cok aldım tam 20...
4 kilom kaldı :) diğerlerinde de 24 almıştım... Bebe 2500 gerisi benim popis bacak memis bingil bingil kafa derime kadar hissediyorum mu yoo sen öyle san gayet fitim ve atik...

Ayy çarşafı benimkide heder eder mikrop ,hatta yataktan sıyrılır katlanır çenesine yumruk yer sonra

ama var ya ben o adamı çok fena döverim gerizekalıya bak, salak, karnı burnunda kadını ağlatmış pislik, onun da karısını ağlatsınlar inş., ya ben mustela da kullandım sabah akşam ama yok yine çatladım, deli gibi de kaşınıyorum, ay daha çatlamak istemyiorum, annem muayene etti beni, iyi dio ama ben senin zamanında parıl parıl parlıyodum çatlaktan dedi, demekki ona çekmişim, bi de sürmeseymişim ne olurmuş bilmyiroum

Ayy o uyuşukluk bende 1-1,5 aydır var o üç parmak benim değil artık :) Bir ara gece uykudan uyandırıyordu, alıştım galiba.
Eşine masaj yaptırabilirsin.
Kimisi calsiyum diyor kimi magnezyum eksikliği.
İnternette araştırdım Karpal Tunnel Sendromu diyor. Ellerini çok kullanan kişilerde olurmuş, bide hamilelerde.
Ev işi çok yapınca, ellerini çok yorunca daha çok oluyor.
Artık sert sebzeleri meyveleri eşime soyduruyorum. Çatal-Bıçakla yemek yemek zulüm.

Ya zapzup gelin hamile değil miydi.cok kalmaz herhalde basında cok sorar birde biliyor gibi yol yordam öğretmeye kalkar.
Sen guzelce al kızını yanına cok yoruldum de yum gözünü ,

merhaba,
aynı şikayetler bende de vardı. ortopediste yönlendirdiler. Acıbadem bakırköyde gittim, karpel tunnel sendromuymus.
bileklik verdi. bilegimi oynatmamam rahatlatıyormus. ilaç vermedi. hamilelik hormonlarından ve ödemden dedi. %10-15 hamilelerde görülen birseymis. %95 dogumdan sonra gecer biraz sabretmek gerekiyor dedi. geçmezse küçük bir ameliyatla düzeltiyorlarmış.
internetten bir arastır istersen ama bence çok ağır kaldırmayıp elleri çok yormazsan kafaya takılacak bir durum yok.
geçmiş olsun.

ya evet sanane be kardeşim benim kilom herkesi gerdi ya valla çok sıkıldım, anneannem de bakıp bakıp yok sen doğurursun yakında deyip duruyo, halbuki bebeğim küçük içerde

aramızda kalsın (okuyunca sil hemen görmesin kimse) benimde en son 16 mı desem 18mi bilmiyom öle aldıydım, geçen hafta, artık tartılmıyom banane
popo benim hava yastığı görevi görüyo ondan o kadar büyüttüm ben, hani düşersem filan diye, hamile kalınca hemen popo büyüttüm, destek yaptım

bizim çarşafta öle ütü filan yapmıyom artık ilk dakkada kırışıyo, bide sarınır yorganı böle, koca adam karda yatıyo sanki, zaten 2 adımda terler neresine sarınıyo, oda buruşuyo, yorgan battal boy, daha büyüğünü alalım diyo yetmiyomuş, bizim baza 2ye ayrılıyomuki acep:26:

Ayy kalabalık deme bana en keyifli halimle bile kalabalığa ifrit olurum ben
Şimdi 2 görümce 3 velet her gün bende olurlar, kaynana bana bakmaya gelir ama ona bakmaya-hoşgeldine nerden baksan günde 15 kişi gelir şimdi.
Zaten kaynana çuval sepet doldurur gelirken... Loğusaya değil sanki baharlık sebze dağıtımına gelir sanırsın.
Bide birkaç gün evvel gel de dağıt dimi.
YOOKK doğum başlayınca haber verin öyle çıkcam yola diyor... Ben doğurur eve yerleşirim 2 bavul 3 çuvalla girer eve.
Bebeğimin odasına sokmasa bari pis çuvallarıı...

:)) benimde 2,5 senedir gelmeyen eşimin ananesi filan gelicekmiş, biz evlenince gelmediler bebek olunca geliceklermiş ilginç demi?
bide doğumdan 1 hafta- 10 gün sora gelseler bari, doğurduğum gün burda olduklarını düşünmek bile istemiyom
bide herşeyin doğrusunu biliyom diyen bi tip, yeni doğan bebeği çişe tutuyolar filan, korkuyom bende sinirlencem ortalık karışıcak diye, yapmaz heralde bende de:26:

Gormedi kimse hocağnim.
Aynen valla bizim baza ayriliyorda yatak tek
Bizim de yorgan battal ama hala çekişiyoruz .hele kiz geliyorya ayyy yatakta 3,5 kisi.
Bu gecede çekişe çekişe yattık hele kızla çekişiyor ya en son onun ranzaya gecti.gece gece ağlıyor hamfendu babam barbieme yattı kirletecek cok cirkinsin baba...
Sabah 05:50...

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

Mezopotamya82 ....... 200
MANAVGAT60 ........... 100
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
bh8076 .................... 100
ofelyam .................... 123
BoO_ ........................ 100
_Lena_ ..................... 100

Kalan: 1023

Amaaan o ney ya
Ayaklari bagli Canlı tavuk getirsin birde.keske koridora bir naylon falan sersen orda bölüp halletse banyosunu falan yapsa.
O gorumceler çocuklarla ne ise yarayacaklar acep?lak lak.
Sende uzanamam, hizmet vs diye düşünme hic.gelen ısını görsün hakkıyla...

hanipeks çok geçmş olsun Allah beterinden korusun
rüveyda Rabbim güzel kapılar açar inşallah size
bu göbek kaşıntısı büyüdüğünden mi oluyor ya ben bir ay kaşınacak mıyım ki böyle ??ben de kocaman oldum böyle top kimi maşallah ama ne yapalım doğunca vercez hepsini inşallah çatlaklar da hatıra kalacak
kalabalık demeyin banaa ayy annemin sokaktaki bütün kadınlara sinir oluyorum daha şimdiden kaynar siparişi veriyorlar sanki beni çok seviyorlarmış gibi ıyyy en kısa zamnada inşallah iyileşirim de kendi evime geçerim inşallah

sana getiriyorsa ne güzel işte organik organik beslenirsiniz işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…