- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
kızlar ellerim uyuşuyor ve şişiyor son 1 haftadır gece uyuduğumda ellerim uyuşuyor ama kollarımda bişey yok bugün ise gece ellerimin acısıyla uyandım kemiklerim sızlıyordu bileğimden parmak uçlarıma kadar şişlikte var su çok içiyorum tuzlu yemiyorum anlamadım neden işe geldim aynı uyuşma devam ediyor sol elimde hafifledi ama sağ elimin üç parmağı başparmak ve küçük parmak haricindeki 3 parmak uç kısımlarından uyuşuk avuç içim kıpkırmızı ne yapayım bilemedim böyle olan varmı sormak istedim yarın doktora gidicem kontrol var orda ona da sorarım ama sinir bozucu resmen
şu kilo diyenleride takmayın kafaya
bende ii kilo aldım, dile bile getiremiyorum ama boyum uzun olduğu için millet almadım sanıyo
bacaklarım birbirine sürtüyo resmen yürürken
bide ben şu tiplere sinir oluyorum, hani birini görünce illa bi yorum yapma ihtiyacı hissedenlere
ya zayıflamışın ya kilo almışın derler, illa birine benzetir bazı tipler
illa yorum yapıcaklar
rahmetli babannem öyleydi, birini görünce illa birine benzetirdi, ya bi ünlü ya bi akraba
Yarildim valla
pacali don giy bacı :)))
Kiz o benzetme yokmu
Beni de her gören konuşan benzetir Allah'tan tek birine.
Bazısı adını aklına getiremez ben diyorum artık zaraya demi diye
bende 15 kg aldım boyum uzun ama ben bir anda şiştim ya kızıma yaradı o kocaman oldu ondan göbüş bu kadar büyük yada benden dolayı ama kilo problem değil insanların hatta densiz erkeklerin tepkileri canımı sıkıyor ama bende 1,5 ay var diyordum artık 1 ay dicem canım sıkılmaz en azından demi ama :)ay o sorun bende de var ve ben çok sıkıldım artık gerçekten evet kilo aldım13-14 arası aldım hem de, gaz, şişkinlik kabızlık da var, şiştim çatladım berbat haldeyim ama kime ne, ne kadar şiştin, çok daha büyük görünüyo daha gitmiyo musun, abi 33.haftadayım ne kadar küçük olabilirm ki 1.58 boy bu çocuk nereye girsin ya, dün bi veli dio ne kadar kaldı,1.5 diorum, oo o zaman bayağı kilo almışsınız dedi çekti gitti gerizekalı uyuz
Zapzupppp dogumdasim bugun 8. Ayi devirdik
Takvim yarın güncelliyor.
9 ay gecerde 10 gün geçmezzaten o 10 günde ben yumurtlamış olacum:))
Önümüzdeki Perşembe kontrol var o gün tarih verir herhalde.
Hic hazır değilim ya sanki hala baskası doğuracak gibi.çaprazıma biri taşınmıştı dun doğurmuş enemmm ev ana baba günüydü .
Bana da karnın küçük bebek cokmu küçük iç karnın ki genis(o neyse) sorup duruyorlar...
Sonra dogum kilolarını bol bol dile getirirler...
kızlar çok kötüyüm, emaranjiyoyu çektirmedim. kendi drumun yanına indim. rapor almak için. bebeğe bi bakalım dedi. önce çok hareketli maşallah dedi, sonra 2000 gr olmuş, 1 haftada 200 gr almış sen napıyosun dedi, değil bir lokma dilini bile değdirmeyeceksin şekere dedi, ya Allah aşkına bilmeyen de şeker aşına yattım sanır. bebeğin hipoglisemi olur anında vefat eder dedi, zaten emar yüzünden gergindim attı benim şalterler, ağlamaya başladım. Ben sorumluluk kabul etmem seni uyardım dedi. Bilmiyorum duymuşmuydunuz adanada geçen hafta bir profun hastası önce ikiz bebeklerden birini iğneyle öldürdüler ardından diğer bebek ve anne de vefat etti. Adana çalkalandı. Onun korkusuna mıdır bilmem bi kağıt imzalatmadığı kaldı sorumluluk benim değil die. 2 aydır ayda 2 kg alan ben bir haftada 2 kilo almışımPerişan bir şekilde çıktık odadan. eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben beklerken hüngür hüngür hastanenin önünde bir güzel ağladım. eşim daha sakindi. Yolda kırmızı ışıkta durduk bir de ne olsa arabanın biri geldi arkadan güm. eşim bir hışımla indi arabadan adama bağırmaya başladı,(ben de ağlaya ağlaya indim) bebek var arabada ne haldeyiz biz biliyor musunuz diye üstüne yürüdü adamın. adam da tamam abi özür dileriz abi nolur abi sakin ol abi diye titremeye başladı, cenazeden geliyoruz dalgınız dedi, bizi de cenazeye götürecektiniz neredeyse diye tersledim adamı. sonra arabasının içine baktım kadınlar iki çeşme ağlıyor. neyse bindik arabaya bu sefer eşime dedim tamam hayatım arabada kadınlar da ağlıyodu doğrudur cenazeleri vardır sakin olalım dedim ama hüngür hüngürüm. Bu sefer eşim ağlamaya başladı ben ne kadar kötü biriyim nasıl bağırdım adama o kadar, yazık değil mi, nası yaptım bunu diye. Dedim içine attın hastanede gerginliği birine patlaman gerekiyordu oldu artık dedim. onlar da benim halimi görmüş anlayış göstermişlerdir mutlaka dedim. onu sakinleştirdim. işe çok geç kaldığı için arabayı sen al dedim bu sefer ona da dertlendi sen nasıl gideceksin geç de çıkacaksın dedi (toplantım var bugün) yine gözleri doldu. Dedim taksi çağırırım üzülme. Ağlaya ağlaya gitti, odama girdim ben de salya sümük ağlamaya başladım. Elimi yüzümü yıkadım içimi dökmek istedim. çok kötü bir gün geçiriyorum.
bendeeeee aynen 14-15 kilo arasında aldım çatlaklarım en moralimi bozan yok ne sürersen sür çatlayacaksa engel olamıyorsun gaz benimde en büyük problemimden bir diğeri çok su içtiğimden sanırım şişkinlik ödem yok bende olmaz da inşallah hem çok ağırlaşmış hissediyorum hemde çok hafif oturasım gelmiyor iş yapasım var özellikle temizlik ama yatıp hiç kalkmayasım da var bir anda bagırarak aglama isteği geliyor bir anda kahkaha atasım geliyor isyanlara giriyorum yada çok pozitif oluyorum sıkılıyorum bunalıyorum hava çok gıcık suan ruhumu boğazlıyorlar ve suan daire çok kalabalık insanlar üzerime üzerime geliyor dün adamın birisi ağlattı beni dedim allahım koyma yanına dedirtti artık adres güncelleştirmek istiyorum dedi bende beyaz masa yapıyor dedim ne insanlığımı koydu ne bişiyi kızım yasındasın terbiyesiz utan benim verdiğim vergiyle oturuyorsun orda işlem yapacaksın altı üstü sen memursun ben vatandas bana yardım edeceksin sormayayım mı bişi amca sordun bende işlemini yapan yere gönderdim diyorum daha bas bas bagırıyor oturdum ağladım sinirimden hala bağırıyor insanmısın sen seni diyor reis e şikayet edeceğim o benim akrabam dedim sen insan mısın ya insan gibi ben sana surası yapıyor işlemini oraya geç amca dedim sen bağırmaya basladın git aynen anlat beni de özellikle söyle dedim ordan birisi adama kızdı hamile kız kocaman adamsın ayıp yaptıgın diye gönderdiler daraldım artık yaaa kafayı yedirdiler
kızlar ellerim uyuşuyor ve şişiyor son 1 haftadır gece uyuduğumda ellerim uyuşuyor ama kollarımda bişey yok bugün ise gece ellerimin acısıyla uyandım kemiklerim sızlıyordu bileğimden parmak uçlarıma kadar şişlikte var su çok içiyorum tuzlu yemiyorum anlamadım neden işe geldim aynı uyuşma devam ediyor sol elimde hafifledi ama sağ elimin üç parmağı başparmak ve küçük parmak haricindeki 3 parmak uç kısımlarından uyuşuk avuç içim kıpkırmızı ne yapayım bilemedim böyle olan varmı sormak istedim yarın doktora gidicem kontrol var orda ona da sorarım ama sinir bozucu resmen
bende 15 kg aldım boyum uzun ama ben bir anda şiştim ya kızıma yaradı o kocaman oldu ondan göbüş bu kadar büyük yada benden dolayı ama kilo problem değil insanların hatta densiz erkeklerin tepkileri canımı sıkıyor ama bende 1,5 ay var diyordum artık 1 ay dicem canım sıkılmaz en azından demi ama :)
ah doğumdaşım sorma dün bütün gece rüyamda sanki doğuruyorum sancı tutuyor gibi gördüm kendimi çanta hazır değil alınacaklar var falan diye uykudayken bile düşünüyorum 8 ayı devirdik diye takvimde yazdı ben artık ha bugün ha yarın diye bekliyorum kızımda bir hareketli inanamıyorum itiyo tekmeliyor enerji dolu maşşallah kızıma diyorum ama bu kadar hereket fırlıcak aşağıdan çıkacak diye korkutuyor beni sana bakalım ne zamana tarih verecekler benimde aşağı yukarı o zmanlara denk gelir heralde nisana kalma bu kızlar demi bana martsonu gibi geliyor hep
ya bende şu doğumdan sonra olacak olan kalabalığı merak ediyorum hatta kalabalık olmasın istiyorum sakinliği seviyorum bizim gelin çok konuşur dırdırcı kaynana gibidir her akşam da annemlerde bende gittiğimde onun konuşmasına en fazla 1,5 saat daynıyorum saat 9 da kaçıyom annemlerden tutki doğumdan sonra konu komşu akraba herkes gelecek bişey dicek off off asabiyette var bende kesin can yakacam ama kimin
Kizzz chosy bende surtuyorumusum ya simdi fark ettim birde ben hakikaten cok aldım tam 20...
4 kilom kaldı :) diğerlerinde de 24 almıştım... Bebe 2500 gerisi benimpopis bacak memis bingil bingil kafa derime kadar hissediyorum mu yoo sen öyle san gayet fitim ve atik...
Ayy çarşafı benimkide heder eder mikrop ,hatta yataktan sıyrılır katlanır çenesine yumruk yer sonra
ya bende şu doğumdan sonra olacak olan kalabalığı merak ediyorum hatta kalabalık olmasın istiyorum sakinliği seviyorum bizim gelin çok konuşur dırdırcı kaynana gibidir her akşam da annemlerde bende gittiğimde onun konuşmasına en fazla 1,5 saat daynıyorum saat 9 da kaçıyom annemlerden tutki doğumdan sonra konu komşu akraba herkes gelecek bişey dicek off off asabiyette var bende kesin can yakacam ama kimin
Ayy kalabalık deme bana en keyifli halimle bile kalabalığa ifrit olurum ben
Şimdi 2 görümce 3 velet her gün bende olurlar, kaynana bana bakmaya gelir ama ona bakmaya-hoşgeldine nerden baksan günde 15 kişi gelir şimdi.
Zaten kaynana çuval sepet doldurur gelirken... Loğusaya değil sanki baharlık sebze dağıtımına gelir sanırsın.
Bide birkaç gün evvel gel de dağıt dimi.
YOOKK doğum başlayınca haber verin öyle çıkcam yola diyor... Ben doğurur eve yerleşirim 2 bavul 3 çuvalla girer eve.
Bebeğimin odasına sokmasa bari pis çuvallarıı...
Şimdi 2 görümce 3 velet her gün bende olurlar, kaynana bana bakmaya gelir ama ona bakmaya-hoşgeldine nerden baksan günde 15 kişi gelir şimdi.
Zaten kaynana çuval sepet doldurur gelirken... Loğusaya değil sanki baharlık sebze dağıtımına gelir sanırsın.
YOOKK doğum başlayınca haber verin öyle çıkcam yola diyor... Ben doğurur eve yerleşirim 2 bavul 3 çuvalla girer eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?