2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
erzulum; az önce röntgen teknisyeni hemşire bir velim geldi ah hocam niye bana sormadın bizim hastane de açık mr vardı dedi, D şeklindeymiş, yan tarafı tamamen açıkmış, üstelik baş ve ayaklar da dışardaymış. Başa kasket gibi bir şey takılıyormuş. Çok şaşırdım ve kendime iyice kızdım nasıl araştırmadan bu kadar eziyeti çektim diye. Senin bir bilgin var mı canım?

canım acık mrın gücüne bakmak lazım mranjio için ama orda durmak daha kolay tabi hem sesi de daha az.çok gereklı kalırsan sıkayetın yenılerse acık mr tercih edebilirsin ama beyın anjio yapılıyomu görüntü kalitesi nasıl öğren.bazı doktorlar kapristenmıdır nedır acık mrın goruntulrını begenmeyebılıo

Bana değişik geldi canim ,
Önceki seçenekler neydi ?
Mercan diye bir kere anneannemin arkadasinın adını duymuştum.İsimlerinize mı yakın?

şimdi eksik 40 demiştiniz ama amaa bu kadar eksik varsa ve bugün 15 e yetişecekse yetişmedi ki ama önümüzde ki perşembeyeyse nie şimdi vermion anlamadım seni delirtiyim hahaha bu kadar eksik varsa ne zamanaaa bunlar

aynen maalesef kimsede empati yok o yüzden böyle

anammm onun çirkin götünü yerimm ben ısdırırım yanaklarını dişlerimi sıkmısım okurken ağrıdı =)))hahaaha benim küçüklüğüm gibi bende çirkinlik yaşlanma kırışık en büyük kabusumdu hala öyle gerçi =))

güzel isim ama benim okuldan kavga ettiğim bi kızın adıydı kıza gıcığım isim o yüzden birden garip geldi mercan ama gerçekten az ve güzel bir isim masal da güzel olamaz mı

Herkese merhaba
Hanipekscim gecmis olsun cok uzuldum doktorun da ustune cok gelmis sen uzme kendini ve çınar pasayi

teşekkür ederim canım.

çok ama çok zor, kendimi kabirde gibi hissettim

kesinlikle, ben son 2 aydır ayda 2 kilo aldım, teşekkür etseydi o zaman , ama kızmaya gelince kimse ellerine su dökemiyor. Değiştiririm dr bulmak sorun değil, ama 33. haftadan sonra başka bir dr a bu dr dan daha fazla güvenebilir miyim bilmiyorum.

yapılıyormuş canım, kalitesini bilemiyorum burası da özel hastane diğeri gibi, oranın nöroloğundan randevu da aldı, sonuçta başka bir hastanenin nöroloğuna götürmek olmazdı sonuçları.

Bana değişik geldi canim ,
Önceki seçenekler neydi ?
Mercan diye bir kere anneannemin arkadasinın adını duymuştum.İsimlerinize mı yakın?

bizim isimlerle hiç yakın değil eşimin adıda değişiktir zaten sancar eşimin adıda :) ilk tuana dedi sonra mina dedi simay dedi miray dedi
ve son olarak da mercan dedi sen beğenmedin sanırım demi çok enteresan geliyor isim

şimdi eksik 40 demiştiniz ama amaa bu kadar eksik varsa ve bugün 15 e yetişecekse yetişmedi ki ama önümüzde ki perşembeyeyse nie şimdi vermion anlamadım seni delirtiyim hahaha bu kadar eksik varsa ne zamanaaa bunlar

belki akşam bildirir arkadaşlarımız diye canım. ama sen oku, dediğim gibi, yarın sabaha kadar bildirmezlerse zaten tamamlamak için hemen acil bölüşcez, senin okuduklarını da ekleriz.

Benim eski işyerimden bir hoca arkadaşımın kızının adı idi. Ben çok sevmiştim duyduğumda. Bence güzelll. Masal koyacaktım kızım olsaydı adını, masal ı da düşünebilirsin..

Yok canım ondan değil o kadını pek sevmemiştim onun etkisi galiba.
Sen başka bir isim bulmuştun sanki ice sinesi,kibar,oturakli,narin...
Zumra,zulal...
Zeynep olmasın nolur

güzel isim ama benim okuldan kavga ettiğim bi kızın adıydı kıza gıcığım isim o yüzden birden garip geldi mercan ama gerçekten az ve güzel bir isim masal da güzel olamaz mı

hahay senin için kötü anısı var yani antipatik gelebilir o zaman valla masal hiç düşünmedik eşim kendi adı gibi değişik bişey olsun istiyor ondan bu ismi buldu sanırım ama soy adımızla söylenince falan güzel oluyor

Benim eski işyerimden bir hoca arkadaşımın kızının adı idi. Ben çok sevmiştim duyduğumda. Bence güzelll. Masal koyacaktım kızım olsaydı adını, masal ı da düşünebilirsin..

nasıl bir çocuktu geçen hafta forum bornovada biri çocuğuna seslendi tuana diye eşime gösterdim pasaklı sakar saçı başı dayınık bir çocuktu aman koymam asla bu ismi dedi hihih masal ismini eşimde bende hiç düşünmedik sıcak gelmedi ismine çeker derler ya ya masal dünyasında yaşayan aklı bir karış havada olur gibi geliyor gerçi mercan olupta anası gibi sudan
çıkmayabiilir

Yok canım ondan değil o kadını pek sevmemiştim onun etkisi galiba.
Sen başka bir isim bulmuştun sanki ice sinesi,kibar,oturakli,narin...
Zumra,zulal...
Zeynep olmasın nolur

zeynep olmaz kuzenim gibi olan biri var onun adı zeynep ben cemre çok istedim ateş parçası anlamı herkes pek iyi değil anlamı koyma dediler vazgeçtim ceylin aslında hoşuma gidiyor ne bileyim artık baba karar veremezse ceylin koyarım kızımın adını hihihiii

Son düzenleme:

Canım moralini bozmak istemem ama ben Suphi bey'i hiç sevmem.. gebelik öncesi gittim. Sağlıkçı olmama ve hatta torpilli olmama rağmen öküz gibi davrandı...öyle kabaydı ki anlatamam. bir arkadaşım daha ona gitmişti, ona da aynı şeyleri yapmış.. muayenesinden çıkınca çok ağlamıştım düşün o zaman gebe bile değildim... sonra hemen kendi doktorumu aradım.. kendi doktorum ankara'da diye Suphi bey'e gitmiştim. gitmez olaydım.. doktorum bana telefondan moral verdi... gebe kaldıktan sonra da başkent'ten bülent bey'e gittim. bir kere de ebru hanım'a... o adamdan sonra tüm doktorlar melek gibi geldi bana.... kendi doktorumu her zaman tek geçerim ama inan suphi bey'den sonra adana'da kime geçersen geç seni rahatlatacaktır...

​hiç görmedim canım

Aa evet cemreydi Cemre cemre birde Ceren ,Ceyda da güzel.
Cemre nasil atesmis ya lugata bakmam lazım.
Ceylin yengeç yuvasi değil mı bacı

Bir uykudur ki sormayin.. Kafam kalkmiyo..

Oglumda uc dort gundur cok az hareket eder oldu.. Surekli onu takip ediyorum.. Dr normal yeri iyice daraldi diyor.. Ama iste insanin akli kaliyor..

Zapzup mercan degisik bir isim olmus.. İisim en zor is.. Esim gecen hafta mert diye degistirmek istedi.. Ben Ali Emir e cok alistim degismem dedim.. Herseyi ai emire gore hazirliyorum.. Artk degisemez :))

Egomego canim su sisesini gelince etiketler hemen paylasirim..

Hanipeks canim dikkat et kendine.. Baska dr gideceksin anladigim kadari ile mr icin.. İhmal etme..

Bizim aramızdaki elektrik gayet güzel sadece bu kilo konusunda -hem benim hem bebeğimin- anlaşamadık hiç. Ama suphi beyin bu kilo takıntısını adana da herkes bilir. Ben ne zaman gitsem güleryüzlüdür, adımın sonuna mutlaka -cim ekini de ekler (hanipekscim gibi), eşime kayın valideme kayın babama yaklaşımı da hep öyleydi. Çok konuşmaz bebek şöyle böyle diye ben de soru sormam zaten çok fazla. Güven duygum kuvvetli, sadece dik lafları -kilo ile ilgili- beni çok yıprattı ağlattı üzdü

Hanipeks canim dikkat et kendine.. Baska dr gideceksin anladigim kadari ile mr icin.. İhmal etme..

Ptesi akşam 7ye randevumu aldım canım.

hanipeks çok geçmiş olsun canım, bence doktorunu değiştir

teşekkür ederim canım benim.

Kızlar dr değiştirmek gerçekten kolay değil, 33. haftamdayım, kendinizi benim yerime koyun, kilo ile ilgili dik lafları dışında bir sorunumuz olmadı hiç. Drun yaptığını asla tasvip etmiyorum. Ama kendinizi benim yerime koysanıza, nasıl hissederdiniz? Hadi dr arayışına girdiğinizi düşünün bakalım? Neye göre karar vereceksiniz? Çok zor değil mi? Kafam çok karışık çok çok çok.

sende haklısın canım

Kalan dualarımız....

MANAVGAT60 ........... 100
wosgi ...................... 100
bh8076 .................... 100

Kalan: 300

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…