kızlar eşim yine kızımıza bir isim buldu bakalım siz nasıl bulacaksınız MERCAN evet bu ismi buldu yengesinin de adıymış gerçi yengesini hiç görmedim amcası ölmüş gelip gitme kalmamış ayrı ayrı şehirlerde de olunca kopulmuş neyse bama fena gelmedi değişik bir isim MERCAN kendimi alıştırmaya çalışıyorum daha kimseye söylemiyoruz benim ki fikrini değiştirmezse şimdilik mercan olacak yorumlarınızı bekliyorum
Kalan dualarımız....
Mezopotamya82 ....... 200
MANAVGAT60 ........... 100
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
bh8076 .................... 100
BoO_ ........................ 100
_Lena_ ..................... 100
Kalan: 900
egomego canım bu liste bu haftanınki, dualarımız tamamlanınca yeni listemizi oluştururuz, aklımda benim, sen 100 taneni okumaya başlayabilirsin canım.
ANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE..( Okumaya Değer )
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.Senin oğlan nasıl,evlendi mi? diye sormuş biri,Evlendi demiş öteki,evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
"Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
Vah vah demiş arkadaşı, peki kızın nasıl, o da evlendi mi? O da evlendi demiş arkadaşı,
ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok
Zapzup ben laptop veya pc den girsem ma aile koyardim
Tlf olunca olmuyor.gerci cok teknolocik bir ortmenimiz varda aramizda hic orali olmadı 8 aydır
Egomego sen kızımı görsen yirsin
Kizinca en kotu lafı bu çirkinlik kabus onun için.
Chosy kiz babasına cok düşkün ama bencildebabası dedi o zaman sen git yatagimdan gece ikisi karşılıklı biri dev biri cuce yatak kavgası.
Dun babası gelince hemen kucağına çıktı ilk ağlamaya başladı;
Baba annem bana kızdı cok kızdı beni sevmiyor çirkin dedi sacını birdaha kesme dedi.(benden evvel itiraf)
Suc bastırıyor sadece sacını kesme kısmı doğru gerisi uydurma.
kızlar eşim yine kızımıza bir isim buldu bakalım siz nasıl bulacaksınız MERCAN evet bu ismi buldu yengesinin de adıymış gerçi yengesini hiç görmedim amcası ölmüş gelip gitme kalmamış ayrı ayrı şehirlerde de olunca kopulmuş neyse bana fena gelmedi değişik bir isim MERCAN kendimi alıştırmaya çalışıyorum daha kimseye söylemiyoruz benim ki fikrini değiştirmezse şimdilik mercan olacak yorumlarınızı bekliyorum
Herkese merhaba
Hanipekscim gecmis olsun cok uzuldum doktorun da ustune cok gelmis sen uzme kendini ve çınar pasayi
Tekrar Gecmis olsun hanipeks.
Cok zor elbette canım benim.ben o mrlara girdiğimde kimsem olmadigindan oğlum,kızım esim beni teknisyenin penceresinden izledi.kah korkarak kâh aglayarak.defalarca hemde.dagilmayayim simdi.
Neden söyledim biliyor musun,kesinlikle daha kötüsü var...
hanipeks, hem üzüldüm hem kızdım canım yazdıklarına; kadın doğum doktorlarının kesinlikle daha hassas olması lazım; onların iki dudağının arasından çıkan tek kelime bizi perişan da edebiliyor; havalara da uçurabiliyor. çok garip konuşmuş; bahsettiğin olaydan etkilenmiş belli. ben şekerim olmadığı halde çok kilo aldım; bebeğim de şimdiden tombiş ama doktorum benimle hiç böyle konuşmadı. herşeyi söylemenin de bir usulü adabı olmalı. başka bir doktora daha gidebilirmisin?
erzulum; az önce röntgen teknisyeni hemşire bir velim geldi ah hocam niye bana sormadın bizim hastane de açık mr vardı dedi, D şeklindeymiş, yan tarafı tamamen açıkmış, üstelik baş ve ayaklar da dışardaymış. Başa kasket gibi bir şey takılıyormuş. Çok şaşırdım ve kendime iyice kızdım nasıl araştırmadan bu kadar eziyeti çektim diye. Senin bir bilgin var mı canım?
canım acık mrın gücüne bakmak lazım mranjio için ama orda durmak daha kolay tabi hem sesi de daha az.çok gereklı kalırsan sıkayetın yenılerse acık mr tercih edebilirsin ama beyın anjio yapılıyomu görüntü kalitesi nasıl öğren.bazı doktorlar kapristenmıdır nedır acık mrın goruntulrını begenmeyebılıo
Bana değişik geldi canim ,
Önceki seçenekler neydi ?
Mercan diye bir kere anneannemin arkadasinın adını duymuştum.İsimlerinize mı yakın?
şimdi eksik 40 demiştiniz ama amaa bu kadar eksik varsa ve bugün 15 e yetişecekse yetişmedi ki ama önümüzde ki perşembeyeyse nie şimdi vermion anlamadım seni delirtiyim hahaha bu kadar eksik varsa ne zamanaaa bunlar
kızlar eşim yine kızımıza bir isim buldu bakalım siz nasıl bulacaksınız MERCAN evet bu ismi buldu yengesinin de adıymış gerçi yengesini hiç görmedim amcası ölmüş gelip gitme kalmamış ayrı ayrı şehirlerde de olunca kopulmuş neyse bana fena gelmedi değişik bir isim MERCAN kendimi alıştırmaya çalışıyorum daha kimseye söylemiyoruz benim ki fikrini değiştirmezse şimdilik mercan olacak yorumlarınızı bekliyorum
bizim isimlerle hiç yakın değil eşimin adıda değişiktir zaten sancar eşimin adıda :) ilk tuana dedi sonra mina dedi simay dedi miray dedi
ve son olarak da mercan dedi sen beğenmedin sanırım demi çok enteresan geliyor isim
güzel isim ama benim okuldan kavga ettiğim bi kızın adıydı kıza gıcığım isim o yüzden birden garip geldi mercan ama gerçekten az ve güzel bir isim masal da güzel olamaz mı
Benim eski işyerimden bir hoca arkadaşımın kızının adı idi. Ben çok sevmiştim duyduğumda. Bence güzelll. Masal koyacaktım kızım olsaydı adını, masal ı da düşünebilirsin..
Yok canım ondan değil o kadını pek sevmemiştim onun etkisi galiba.
Sen başka bir isim bulmuştun sanki ice sinesi,kibar,oturakli,narin...
Zumra,zulal...
Zeynep olmasın nolur
Hepinize ayrı ayrı destekleriniz için teşekkür ederim. Alıntı yapmayı atladığım bir arkadaşım olduysa kusura bakmasın ne olur.
DytEda canım medlıne (bsk metropark) hastanesine gidiyorum. Dr um suphi bey. Adanadaki bir çok dr un da hocası bu dr bir de.
Hepinizi çok seviyorum...
nasıl bir çocuktu geçen hafta forum bornovada biri çocuğuna seslendi tuana diye eşime gösterdim pasaklı sakar saçı başı dayınık bir çocuktu aman koymam asla bu ismi dedi hihih masal ismini eşimde bende hiç düşünmedik sıcak gelmedi ismine çeker derler ya ya masal dünyasında yaşayan aklı bir karış havada olur gibi geliyor gerçi mercan olupta anası gibi sudan
çıkmayabiilir
zeynep olmaz kuzenim gibi olan biri var onun adı zeynep ben cemre çok istedim ateş parçası anlamı herkes pek iyi değil anlamı koyma dediler vazgeçtim ceylin aslında hoşuma gidiyor ne bileyim artık baba karar veremezse ceylin koyarım kızımın adını hihihiii
nasıl bir çocuktu geçen hafta forum bornovada biri çocuğuna seslendi tuana diye eşime gösterdim pasaklı sakar saçı başı dayınık bir çocuktu aman koymam asla bu ismi dedi hihih masal ismini eşimde bende hiç düşünmedik sıcak gelmedi ismine çeker derler ya ya masal dünyasında yaşayan aklı bir karış havada olur gibi geliyor gerçi mercan olupta anası gibi sudan
çıkmayabiilir
zeynep olmaz kuzenim gibi olan biri var onun adı zeynep ben cemre çok istedim ateş parçası anlamı herkes pek iyi değil anlamı koyma dediler vazgeçtim ceylin aslında hoşuma gidiyor ne bileyim artık baba karar veremezse ceylin koyarım kızımın adını hihihiii
Canım moralini bozmak istemem ama ben Suphi bey'i hiç sevmem.. gebelik öncesi gittim. Sağlıkçı olmama ve hatta torpilli olmama rağmen öküz gibi davrandı...öyle kabaydı ki anlatamam. bir arkadaşım daha ona gitmişti, ona da aynı şeyleri yapmış.. muayenesinden çıkınca çok ağlamıştım düşün o zaman gebe bile değildim... sonra hemen kendi doktorumu aradım.. kendi doktorum ankara'da diye Suphi bey'e gitmiştim. gitmez olaydım.. doktorum bana telefondan moral verdi... gebe kaldıktan sonra da başkent'ten bülent bey'e gittim. bir kere de ebru hanım'a... o adamdan sonra tüm doktorlar melek gibi geldi bana.... kendi doktorumu her zaman tek geçerim ama inan suphi bey'den sonra adana'da kime geçersen geç seni rahatlatacaktır...
Hanipeks canim dikkat et kendine.. Baska dr gideceksin anladigim kadari ile mr icin.. İhmal etme..
hanipeks çok geçmiş olsun canım, bence doktorunu değiştir
Ptesi akşam 7ye randevumu aldım canım.
teşekkür ederim canım benim.
Kızlar dr değiştirmek gerçekten kolay değil, 33. haftamdayım, kendinizi benim yerime koyun, kilo ile ilgili dik lafları dışında bir sorunumuz olmadı hiç. Drun yaptığını asla tasvip etmiyorum. Ama kendinizi benim yerime koysanıza, nasıl hissederdiniz? Hadi dr arayışına girdiğinizi düşünün bakalım? Neye göre karar vereceksiniz? Çok zor değil mi? Kafam çok karışık çok çok çok.
sende haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?