2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar dualarımız tamamlandı. hepinizin ağzına sağlık allah kabul etsin.

voltaj sen zehrayı anlattıkça hemen bir tane de kız doğurmak istiyorum ben:26:

Günaydııın annneler ve tatlı bebişleriii hayırlı cumalaar... hepimize sağlıklı mutlu huzurlu bol gülücüklü günler inşallah...

Kızlar günaydın sabah sabah bacaklarımda öyle bir ağrı varki neye dalalettir bilemedim bacaklarımın tam kasıklarıma yakın olan üst kısımları sızımmm sızımmm sızlıyor

Kızlar günaydın sabah sabah bacaklarımda öyle bir ağrı varki neye dalalettir bilemedim bacaklarımın tam kasıklarıma yakın olan üst kısımları sızımmm sızımmm sızlıyor

günaydııııın
canım kalsiyum eksikliğinden bacaklar çok ağrırmış,kasılırmış,aynı şikayet bende de vardı,kalsiyum içmeye başladım...seninki de bu yüzden olabilir

günaydııııın
canım kalsiyum eksikliğinden bacaklar çok ağrırmış,kasılırmış,aynı şikayet bende de vardı,kalsiyum içmeye başladım...seninki de bu yüzden olabilir

Ayy inşallah öyledir canım kasıklarıma yakın olunca korktum valla yürümek bile bir işkence bugün bende acaba açılmayla ilgili birşey olabilirmi diye düşünmüştüm

günaydınn kızlarrrr yeğenlerr =))) cumanız mubarek olsun...cuma burda bereketiyle geldi kar yağıyo. annemle yürüyerek gezmeye gidecektik ama dolmuşa talim sanırım =) bugün çok güzel uyumuşum dün o kadar hareketten sonra duş alıp yatınca bebek gibi =)) hatta midem bile yanmamış gözümü erkenden açıverdim yaptım kahvaltımı birazdan salonun yerleri tuvalet banyoyu temizlicem akşama da misafir var yarına da hem gezme hem akşam yemeğine misafirim var koşturmadan yapım bişiler...

BİSMİLLAH BU NE YOĞUNLUK KUZUM YA :44: anaaaaam benim yarına iki kişi gelecek yemeğe kara kara düşünüyorum nasıl kalkarım altından diye maşallah valla, nazarım değmesin.... kıskandım

voltaj bakmak istiyorum ama link açılmıyor. sanırım biri sezeryan olmayın diye tavsiyede bulunuyor.
dün oğlumun bebek bezini aldık. migrosta indirim varmış. prima premium care + prima pampers yenidoğan ıslak mendil 21.90 bana çok uygun geldi eger bitmediyse yarın bidaha almayı düşünüyorum. bir paket daha 1numara mı almalıyım yoksa 2 numaramı karar veremedim.

BİSMİLLAH BU NE YOĞUNLUK KUZUM YA :44: anaaaaam benim yarına iki kişi gelecek yemeğe kara kara düşünüyorum nasıl kalkarım altından diye maşallah valla, nazarım değmesin.... kıskandım

birbirinden haberisz annemgil ve babamgile gel gel diye ben ısrar edince onlar da biri cuma biri cumartesi gelelim dedi üst üste oldu ama kalkarım altından buzlukta pastam böreğim var bu akşama =) yarın akşama da basit bişiler yapıveririm doğumdan önce son kez yemek yemiş oluruz kayınbabamla kayınvalidemle evimde...kızları yok tek gelin benim o yüzden mutlu oluyolar ben hürmet ettikçe ki karşılığını fazlasıyla gösteriyolar bana seve seve yaparım o yüzden. hem severim aile yemeklerini başkası olsa bi dünya homurdanırım ama onların yeri apayrı bende..

ben de bir bakayım uygun gibi geldi bana da

Açılmamış evet,olmayin demiyor şey diyor 39.haftadan evvel olmayın bir 35 birde 39 haftalık bebek beyni resmi de yapılmış temsili.
Ayrıca bez kacli ki?80-90 li mi.bezi yine 1 al hayatım .gobek düşene kadar ondan kullanacaksın.bir tane yetmez çünkü.

50'li voltaj bi günde kaç tane gider bilmiyorum ki...

Voltajin verdigi linki kopyalayip sonundaki /x silip adres cubuguna yazarsaniz aciliyor sayfa..

Benim ankaradaki drum ozellikle uyardi bu konuda beni. 20 marttan once sakin kabul etme sezeryani bekleyebildigi kadar beklesin dedi.. Burdaki dr da 28 martta 39 doluyor o zamana kadar bi aksilik olmazsa o gun aliriz bebegi dedi..

Kiz gulimier beni kızıma taktirma ,susturamam valla

Dertsiz İnan ki cok zahmetsiz oluyor kiz cocuklar.nazli sessiz gazsiz gerçi oğlumda gazsizdi şükür .
Rabbim sanada tattırsın insallah...

Bugun bir dogum haberi bekliyorum cok sevdiğim birinden.hayirlisi bakalım.

Voltaaajjj bir sorum olacak..

Bez aldim bende 1 numara.. 3-5 kg.. Benim bebegin 4 civari dogacagi tahmin ediliyor.. Diyorum ki ben 2 numaradan iki paket alip stok yapsam hazir indirimde iken.. 2numara da 6 kga kadar.. 1 cok kucuk olura diye pek almak istemiyorum... Ne dersin ki tecrubeleri sonsuz anneee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…