Kızlar günaydın sabah sabah bacaklarımda öyle bir ağrı varki neye dalalettir bilemedim bacaklarımın tam kasıklarıma yakın olan üst kısımları sızımmm sızımmm sızlıyor
günaydııııın
canım kalsiyum eksikliğinden bacaklar çok ağrırmış,kasılırmış,aynı şikayet bende de vardı,kalsiyum içmeye başladım...seninki de bu yüzden olabilir
günaydınn kızlarrrr yeğenlerr =))) cumanız mubarek olsun...cuma burda bereketiyle geldi kar yağıyo. annemle yürüyerek gezmeye gidecektik ama dolmuşa talim sanırım =) bugün çok güzel uyumuşum dün o kadar hareketten sonra duş alıp yatınca bebek gibi =)) hatta midem bile yanmamış gözümü erkenden açıverdim yaptım kahvaltımı birazdan salonun yerleri tuvalet banyoyu temizlicem akşama da misafir var yarına da hem gezme hem akşam yemeğine misafirim var koşturmadan yapım bişiler...
BİSMİLLAHBU NE YOĞUNLUK KUZUM YA :44: anaaaaam benim yarına iki kişi gelecek yemeğe kara kara düşünüyorum nasıl kalkarım altından diye maşallah valla, nazarım değmesin.... kıskandım
voltaj bakmak istiyorum ama link açılmıyor. sanırım biri sezeryan olmayın diye tavsiyede bulunuyor.
dün oğlumun bebek bezini aldık. migrosta indirim varmış. prima premium care + prima pampers yenidoğan ıslak mendil 21.90 bana çok uygun geldi eger bitmediyse yarın bidaha almayı düşünüyorum. bir paket daha 1numara mı almalıyım yoksa 2 numaramı karar veremedim.
voltaj bakmak istiyorum ama link açılmıyor. sanırım biri sezeryan olmayın diye tavsiyede bulunuyor.
dün oğlumun bebek bezini aldık. migrosta indirim varmış. prima premium care + prima pampers yenidoğan ıslak mendil 21.90 bana çok uygun geldi eger bitmediyse yarın bidaha almayı düşünüyorum. bir paket daha 1numara mı almalıyım yoksa 2 numaramı karar veremedim.
Açılmamış evet,olmayin demiyor şey diyor 39.haftadan evvel olmayın bir 35 birde 39 haftalık bebek beyni resmi de yapılmış temsili.
Ayrıca bez kacli ki?80-90 li mi.bezi yine 1 al hayatım .gobek düşene kadar ondan kullanacaksın.bir tane yetmez çünkü.
50'li voltaj bi günde kaç tane gider bilmiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?