- 2 Eylül 2012
- 303
- 54
- 118
Kalan dualarımız....
MANAVGAT60 ........... 100
wosgi ...................... 100
bh8076 .................... 100
BoO_ ........................ 100
Kalan: 400
canım ben okumuştum yazdım ama görmemişsin sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalan dualarımız....
MANAVGAT60 ........... 100
wosgi ...................... 100
bh8076 .................... 100
BoO_ ........................ 100
Kalan: 400
Kızlar acaba doğum öncesi şöyle geniş kapsamlı bi temizlik yapmayı düşünüyor musunuz? perdeler halılar vs.. eğer yapacaksanız nasıl bi plan yaptınız kendiniz mi yapacaksınız bi kadın mı tutacaksınız kısacası neler yapacaksınız? ben parça parça yapabilir miyim diye düşünüyorum ama kararsızım:18:![]()
bizim isimlerle hiç yakın değil eşimin adıda değişiktir zaten sancar eşimin adıda :) ilk tuana dedi sonra mina dedi simay dedi miray dedi
ve son olarak da mercan dedi sen beğenmedin sanırım demi çok enteresan geliyor isim
Ptesi akşam 7ye randevumu aldım canım.
teşekkür ederim canım benim.
Kızlar dr değiştirmek gerçekten kolay değil, 33. haftamdayım, kendinizi benim yerime koyun, kilo ile ilgili dik lafları dışında bir sorunumuz olmadı hiç. Drun yaptığını asla tasvip etmiyorum. Ama kendinizi benim yerime koysanıza, nasıl hissederdiniz? Hadi dr arayışına girdiğinizi düşünün bakalım? Neye göre karar vereceksiniz? Çok zor değil mi? Kafam çok karışık çok çok çok.![]()
herkeze iyi akşamlar umarım herkez iyidir ben giremedim ama dün kontrolüm vardı çok şükür iyi sezeryan tarihim bi aksilik olmasa 4 nisan oğlum 3 kg olmuş inşallah vaktinde gelirler bebişlerimiz![]()
Selam kızlar... Bayadır giremiyodum siteye.. Geçmişi fazla okuyamadım inş herkesin keyfi yerindedir.. Kimse erken doğum yapmamıştır.. Bende 34+4 oldum.. 33 haftalıkken bebeğim tersti (İNŞ DÖNMEMİŞTİR:)) Sizin bebeklerinizin son durumu nasıl.. Bu haftalarda dönmeyen we sezeryan riski olanlar warmı ??
Selam kızlar... Bayadır giremiyodum siteye.. Geçmişi fazla okuyamadım inş herkesin keyfi yerindedir.. Kimse erken doğum yapmamıştır.. Bende 34+4 oldum.. 33 haftalıkken bebeğim tersti (İNŞ DÖNMEMİŞTİR:)) Sizin bebeklerinizin son durumu nasıl.. Bu haftalarda dönmeyen we sezeryan riski olanlar warmı ??
Ptesi akşam 7ye randevumu aldım canım.
teşekkür ederim canım benim.
Kızlar dr değiştirmek gerçekten kolay değil, 33. haftamdayım, kendinizi benim yerime koyun, kilo ile ilgili dik lafları dışında bir sorunumuz olmadı hiç. Drun yaptığını asla tasvip etmiyorum. Ama kendinizi benim yerime koysanıza, nasıl hissederdiniz? Hadi dr arayışına girdiğinizi düşünün bakalım? Neye göre karar vereceksiniz? Çok zor değil mi? Kafam çok karışık çok çok çok.![]()
Canım moralini bozmak istemem ama ben Suphi bey'i hiç sevmem.. gebelik öncesi gittim. Sağlıkçı olmama ve hatta torpilli olmama rağmen öküz gibi davrandı...öyle kabaydı ki anlatamam. bir arkadaşım daha ona gitmişti, ona da aynı şeyleri yapmış.. muayenesinden çıkınca çok ağlamıştım düşün o zaman gebe bile değildim... sonra hemen kendi doktorumu aradım.. kendi doktorum ankara'da diye Suphi bey'e gitmiştim. gitmez olaydım.. doktorum bana telefondan moral verdi... gebe kaldıktan sonra da başkent'ten bülent bey'e gittim. bir kere de ebru hanım'a... o adamdan sonra tüm doktorlar melek gibi geldi bana.... kendi doktorumu her zaman tek geçerim ama inan suphi bey'den sonra adana'da kime geçersen geç seni rahatlatacaktır...
canım benim çok üzüldüm kaza için de çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. inşallah biraz keyfin yerine gelmiştir. çınarımız iyi canım hiç merak etme teyzeleri onun için dua ediyor tatlım. pazartesi günü için kendini çok kasma rahat olmaya çalış. bu saatten sonra doktor değiştirmek hiç kolay değil. güven konusunda bende senin gibi düşünüyorum. inşallah herşey daha iyi olacak hayatım. dualarımız seninle ve çınarla...kızlar çok kötüyüm, emaranjiyoyu çektirmedim. kendi drumun yanına indim. rapor almak için. bebeğe bi bakalım dedi. önce çok hareketli maşallah dedi, sonra 2000 gr olmuş, 1 haftada 200 gr almış sen napıyosun dedi, değil bir lokma dilini bile değdirmeyeceksin şekere dedi, ya Allah aşkına bilmeyen de şeker aşına yattım sanır. bebeğin hipoglisemi olur anında vefat eder dedi, zaten emar yüzünden gergindim attı benim şalterler, ağlamaya başladım. Ben sorumluluk kabul etmem seni uyardım dedi. Bilmiyorum duymuşmuydunuz adanada geçen hafta bir profun hastası önce ikiz bebeklerden birini iğneyle öldürdüler ardından diğer bebek ve anne de vefat etti. Adana çalkalandı. Onun korkusuna mıdır bilmem bi kağıt imzalatmadığı kaldı sorumluluk benim değil die. 2 aydır ayda 2 kg alan ben bir haftada 2 kilo almışımPerişan bir şekilde çıktık odadan. eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben beklerken hüngür hüngür hastanenin önünde bir güzel ağladım. eşim daha sakindi. Yolda kırmızı ışıkta durduk bir de ne olsa arabanın biri geldi arkadan güm. eşim bir hışımla indi arabadan adama bağırmaya başladı,(ben de ağlaya ağlaya indim) bebek var arabada ne haldeyiz biz biliyor musunuz diye üstüne yürüdü adamın. adam da tamam abi özür dileriz abi nolur abi sakin ol abi diye titremeye başladı, cenazeden geliyoruz dalgınız dedi, bizi de cenazeye götürecektiniz neredeyse diye tersledim adamı. sonra arabasının içine baktım kadınlar iki çeşme ağlıyor. neyse bindik arabaya bu sefer eşime dedim tamam hayatım arabada kadınlar da ağlıyodu doğrudur cenazeleri vardır sakin olalım dedim ama hüngür hüngürüm. Bu sefer eşim ağlamaya başladı ben ne kadar kötü biriyim nasıl bağırdım adama o kadar, yazık değil mi, nası yaptım bunu diye. Dedim içine attın hastanede gerginliği birine patlaman gerekiyordu oldu artık dedim. onlar da benim halimi görmüş anlayış göstermişlerdir mutlaka dedim. onu sakinleştirdim. işe çok geç kaldığı için arabayı sen al dedim bu sefer ona da dertlendi sen nasıl gideceksin geç de çıkacaksın dedi (toplantım var bugün) yine gözleri doldu. Dedim taksi çağırırım üzülme. Ağlaya ağlaya gitti, odama girdim ben de salya sümük ağlamaya başladım. Elimi yüzümü yıkadım içimi dökmek istedim. çok kötü bir gün geçiriyorum.
canım rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar. inşallah eşin iş bulur tatlım.kızlar dünden beri siinirlerim bozuk. benim kayınpeder yazlıkta yaşıyor. kayınvalide de bizimle aynı binada oturuyor. ( onların kendi evi benim ki kira ). kayınpeder her ay başı gelirdi. geçen ay kayınvalide ile kavga edince bu sefer gelmeyeceğim dedi eşime. oysa biz bu ay bebeğin beşiğini şifonyerini sipariş vercektik. mobilyalar 1.5 ayda teslim ediliyor. mobilyaları o alacaktı. gelmeyince yattı. kuzumun doğru düzgün bir şeyi yok. eşim işsiz olmasa kimseye minnetim olmaz da. o belimi büküyor. ( birde eşimin diş masrafları var. diş etinden ameliyat oldu. arkadaki sağlam dişleri de çekildi adam dişsiz kalınca mecburen yaptırmak zorunda kaldık. ona kalsa yaptımam diyordu. adam 8 aydır işsiz. )
doktorum ise bebeği riske atmayalım diyor sezaryan olcak dedi. onunda masrafları bana ait. eşim bir işe girseydi. şuan boyumu aşan işlerle meşgul olduğumdan oğluşa bir şey yapamadım. sağlıklı olsun yeter diyorum ama bir taraftan da üzülüyorum
kar yağışı durdu canım ya...dertsiz kar yağışı durmasın inşallah gelemesinler:)
tuncss çok güzel olmuş, arkadaşının ellerine sağlık..
hanipeks geçmiş olsun..
BU ARADA GÜNAYDIN DEMEYE GEÇ KALIYORUM, KAHVALTI, GEÇMİŞİ OKU DERKEN ÖĞLEN OLMUŞ..
canım eşim gitmez bu kez mecburen gitmek zorunda kaldı. ikimizde hoşlanmıyoruz hiç böyle şeylerden. mesleğini rütbesini falan ön plana çıkarmaz.Canım benim Nasreddin Hoca boşuna dememiş... bundan sonra bütün kontrollere öyle gidin... Oğluşa maşallah... bak ne güzel kilo almış. herşey daha da güzel olcak.. biz ne kadar rahat ve stressiz olursak onlar da o kadar iyi besleniyor, büyüyor...
kayınvalidenlere de kalkıp birşey hazırlama sen neredeyse doğum yapacaksın.. biraz ahlayıp, ofla... o yapmak zorunda kalsın.. eğer şimdi yaparsan lohusalıkta da yapmak zorunda alırsın.. benden söylemesi.. azıcık nazlı ol kuzum tamam mı??
evet canım bendim o. bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz nasıl davranacak.dur yaaa hatırladım galiba geç mi kalkıyormuş da hamile bir arkadaş kaynanayı bekliyordu kaç ay önce sen miydin canım? yazmış mıydın foruma??? valla safa yatacaksın böyle durumlarda cevap veremezsin (ki aşkının hatrına vermemelisin de zaten ama) en güzeli safa yatmak. kurabiye mi istiyor kayınpeder eşinden. "geç anne burası senin evin" diye vereceksin coşkuyu işte![]()
ay o sorun bende de var ve ben çok sıkıldım artık gerçekten evet kilo aldım13-14 arası aldım hem de, gaz, şişkinlik kabızlık da var, şiştim çatladım berbat haldeyim ama kime ne, ne kadar şiştin, çok daha büyük görünüyo daha gitmiyo musun, abi 33.haftadayım ne kadar küçük olabilirm ki 1.58 boy bu çocuk nereye girsin ya, dün bi veli dio ne kadar kaldı,1.5 diorum, oo o zaman bayağı kilo almışsınız dedi çekti gitti gerizekalı uyuz
kızlar insanların bakışı o kadar farklı ki...bende eczaneye gittim eczanedeki bayan komşum oluyor. dertsiz abla şişmişsin iyice dedi. fatoş sen kaç kiloyla doğum yaptın dedim. 27 kg dedi. hımmm benim 2 katımdan fazla dedim. sende fil yavrusuna dönmüşsün dedim.(iyice delleniyorum artıkbende 15 kg aldım boyum uzun ama ben bir anda şiştim ya kızıma yaradı o kocaman oldu ondan göbüş bu kadar büyük yada benden dolayı ama kilo problem değil insanların hatta densiz erkeklerin tepkileri canımı sıkıyor ama bende 1,5 ay var diyordum artık 1 ay dicem canım sıkılmaz en azından demi ama :)
ah doğumdaşım sorma dün bütün gece rüyamda sanki doğuruyorum sancı tutuyor gibi gördüm kendimi çanta hazır değil alınacaklar var falan diye uykudayken bile düşünüyorum 8 ayı devirdik diye takvimde yazdı ben artık ha bugün ha yarın diye bekliyorum kızımda bir hareketli inanamıyorum itiyo tekmeliyor enerji dolu maşşallah kızıma diyorum ama bu kadar hereket fırlıcak aşağıdan çıkacak diye korkutuyor beni sana bakalım ne zamana tarih verecekler benimde aşağı yukarı o zmanlara denk gelir heralde nisana kalma bu kızlar demi bana martsonu gibi geliyor hep
ya bende şu doğumdan sonra olacak olan kalabalığı merak ediyorum hatta kalabalık olmasın istiyorum sakinliği seviyorum bizim gelin çok konuşur dırdırcı kaynana gibidir her akşam da annemlerde bende gittiğimde onun konuşmasına en fazla 1,5 saat daynıyorum saat 9 da kaçıyom annemlerden tutki doğumdan sonra konu komşu akraba herkes gelecek bişey dicek off off asabiyette var bende kesin can yakacam ama kimin![]()