2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sipsezan gözün Aydın ya masallah kuzuna.şükür bak dualarımız kabul oluyor.
Darısı tüm iyi haber bekleyen annelerimize.
----
Artık dogum topigi açma zamanı ,
Hanipeks'e yakıştırıyorum ben o başlığı
Hani en son o herkesin doğumunu görecek diye değil de
Renkli renkli yazıyor falan

dındııdnımmmm çoğunun sancıları başlamış kızlar allah doğum anında bi solukta kurtulmak bebişlerimzie kavulşkayı nasip etsinn=) gündüz gezmedeydim geldim masamı hazırladım misafir bekliyorum şimdi =) yarın ana anacım kahvaltıya çağırdı oraya gitcez allahım böyle doldu dolu geçince günler daha iyi oluyo sanki tabi sevdiklerim olmak şartıyla =)) haftaiçi annemle hastanede olcaz endoskopi olcak da yanında ben buluncam gerçi annem her an caymaya hazır ama ben gitmezsem hele kesin cayar inşallah güzelce atlatır da rahatlar o da..

kızlar ben tam gaz ev toparlıyorum. evim darmadağın, her yer koli:))
aşırı yorulunca oğlum kasıyor kendini, karnıma bir sancı saplanıyor ama inşallah geçecek. az kaldı.

bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar, ilk oğlumda 38. haftamda kontrol olmuştum. iyi ki de olmuşum.
çatıya dar dedi doktorum, yine de bekledik oğluşumu, 41. haftada sezeryan oldum. zaten oğlum 4500 gr doğmuştu. imkanı yok normal beceremezdim:)) insanın canı yanmıyor hele ki ben canıma düşkünümdür..

bu oğlum da büyük ihtimal 38. haftamda gelecek. hala isim bulamadık. ilk oğlumun adı OZAN UTKU.
tavsiyeleriniz varsa, özellikle dört harften oluşan beklerim:)

geçmişi okuyamadım, hanipeks sonuçlarını aldın mı? iyisindir umarım.

çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşalaaaaah

Merhaba arkadaşlar,
Ben sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ama üye değildim. İzne ayrılınca daha fazla vaktim oldu, bundan böyle ben de aranızdayım. Heyecanla oğluşumu bekliyorum :)
Bebek arabası hariç her şeyimizi tamamladık biz de. Erken doğum tehlikesi vardı, kanamam oldu, geçen hafta hastanede yattım. Şimdi çok şükür iyiyiz. Bakalım bebişimiz zamanında mı teşrif edecek yoksa erken mi gelecek?

kızlar lütfen dua edin benim ve bebeğim için bizim iki seferdir nstde bebeğimin kalp atışı yüksek çıkıyor ben çok heyecanlanıyorum tansiyonum en son 6ya 4 oldu ter falan basıyor korkuyorum birşey olacak kuzuma diye yarın yine gireceğiz nstye lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrumdan

Canlar selam

Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
Opuyorum yine girerim ztn uyku yok

Canlar selam

Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
inşallah vaktinde gelir bebişin canım
nası geldi şu nişan işini anlatsana

kızlar yarışta gibiyiz , bazılarımız erken doğum riski filan derken, bazılarımız hoop diye doğuruvericek walla
bana iyice heyecan basmaya başladı
foruma girmeye korkar oldum

ben bide sanırım en çok bebişlerinizin resimlerini görünce duygulanırım heralde:)
eklerseniz tabe:))

Amiiin insallah bitanem ♥
Sabah kalktm bisiler yicektm wc ye gitim bi baktm (pecete koyarm hep ) 2 damla kadar koyu renkli kan damlasi wardi, sonra wc den cikarken peceteye baktm pembe bisi gelmis 5 damla kadar... anlamadm once, gittim tw izledim size yazdm tunaydn fln diye, aklima takildi, peceteyi atmadan fotosunu cekmistim, yan komsuya gittim gosterdim, bnce sn hastaneye git dedi ara doktoru dedi, (paniklemeyim diye dememis nisanin gelmis diye) dr.u aradim atla gel dedi, geldik gosterdim resmi onada, muayene etti catiya bkti elle, "ewt nisan gelmis yatircam seni " dedi dogmasini istemiorum 15 gun daha diye, p.tesine kdar yatcam p.tesi bakcak ya dewam edicem yatmaya, ya da ewe cikcam cnm .. tabi 24 saat cok onemli srumlarin biri gidio biri gelio yaaa

Alisverise gittim geldim ev hala mis gibi kokuyordu :)) teşekkür ederim valla utanmadan yarin yine temizlik yapacagım bende :)
Söylediklerin umut verdi zaten hamile kalmadan neredeyse hergüne kavga ediyorduk 1 ayda kaç kere bavul topladım uçak bileti aldım iptal ettirdim bilmem kader bir gece korunmadık hamile kaldım anası hergün cagirirdi düşük tehlikesi oldu doktor gunlukmhayati yasakladı da sürekli gitmekten kurtuldum kavgalar azaldı haliyle , hala daha kaynanam yatma Bebeci yatma diyordu gelip de bir bakmadı ama , ben bekarken parmağından ameliyat oldu ben kadını yıkadım biliyor musun bunu da dün esime çarptım ben hanımın bur tırnağı çekildi diye banyosuna kadar yaptırdım geldim yeğenine baktım ben sekiz aylık hamileyim hala hizmet bekliyor Rabbim büyük , hala daha bana savunuyor ya inşallah yıllar icinde değişir dediğin gibi , ben cocuk cok seviyorum bende üç tane istiyorum ama elim kolum bağlandı ya böyle kavgada rest çekmiyorum ya beni bitiriyor bir de çalısmayı istiyorum o zaman daha buzlu hissedecehgim kendimi , yıllar sonra pişman olmak istemiyorum neden çalışmadım diye sigortam yatıyor ama yılar sonra onunda ben yaptım derse kahrolurum öyle bir toplum olmus ki zaten kadın çalışsın cocuk yapsın evi düzenlesin yemek yapsın herifin ailesine hizmet etsin hersey kadinda erkek bir çalışsın tamamdir

Bu tv sehpası ısı cok zor yaptırcaz artık biz tek renk tutturmakta olay :/ bir de nasıl birşey çıkacak endişesi off sıkıcı

Canlar selam

Canim neyseki 36. Haftaya geldin sağlıkla hayirli zamanda gelir inşallah senin ve kızın için en hayirli zaman neyse o zaman nasip olsun haberlerini bekliyoruz cnm

Benim onun yüksek çıkan kalp atışını yerim , sakın ol sende cnm benim artık ilk haftalarda değiliz aksi birşey olursa kucağına verirler Bebisimizi , dularımız vaktini doldurup sağlıkla gelmesi yönünde ama artık içeride sıkıldıysa da hayirli zamanda hayırlısıyla gelir

Canim neyseki 36. Haftaya geldin sağlıkla hayirli zamanda gelir inşallah senin ve kızın için en hayirli zaman neyse o zaman nasip olsun haberlerini bekliyoruz cnm

Sagol bitanem insallah
Daha 35+2 deyim beklemek gerek :/ 37olmasi sart .. serum yyemekten kollarm sisti dawul oldum

Huysuzmelek okuyunca Cok Heyecanlandim seninle aynı günlerimiz .. Tirstim :))

Kızlar beklemiyor gunünü derler.. İnşallah sabırlı çıkar da zamanlı gelir yaramaz kuzun

Selam kızlar, ben de artık evdeyim..bugün annelmerle temizlik yaptık, mutfak dolaplarını sildiler dip köşe..ben de balkonları yıkadım pencereleri sildim balkona bakan,2 pencere kaldı yarın ablam silcek artık..yerleri süpürdum pışpışlamadım en son ama bittim..acayip yoruldum ve su an midem bulanıyor çok fazla..

Canlar selam

İnşallah herşey yolunda gider canım ya, kızıni sağlıkla ve zamanında kucağına alırsın inşallah..

iyi yapmışsın walla tecrübesiziz ya ne yapacağımızı bilmiyoruz
inşallah yolunda gider herşey, waktini bekler bebişin:)

Allah'ın izniyle sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşaallah. Merak etme bir şey olacak olsa doktorun zaten eve göndermez seni.

Mezocumm canim bide beni gor yuzum kirec gibi olmus yatiosun diyince ne guluo kocam bi gormelisiniz halimizi :))
Tuna chosy mezocum canlarm tsklr valla neyle karsilasacagimizi bilmemek cok kotu tecrubeli kisiler bile "herkes farkli, farkli seyler gorulebilir hamileliklerde " dio walla yasayip gorces bitanelerim insallah waktndesag salim gelcek meleklerimiz

Selam canlar,

Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Bugün doktor randevumuz vardı, 8 buçukta girdik hastaneye, 4 buçukta çıktık.
Ultrasonda herşeyi iyi çıktı miniğimizin, 2.700gr. - 49cm. olmuş. Doktor sancın oluyor mu diye sordu ben de ara ara olduğunu söyledim.
NST'ye alalım o zaman bir dedi. 20dk. sonra çıktım ama hareketlerini beğenmediler.
Git bişeyler ye öyle gel dediler (bunu başta söyleseler olmaz, illa uğraştıracaklar)
Neyse bişeyler yedim yine girdim, bu sefer daha uzun tuttular ama yine kalp atış grafiği doktorun istediği gibi inişli çıkışlı değil de tekdüze çıktı. Bu sefer serum vermemiz gerek dediler, acile gittik. 3 saate yakın serum aldım, elim kolum şişti vs. Güçlü durmaya çalışıyorum ama tırsmamak elde değil, ara ara ağlamalar fln derken yine NST'ye bağlandım 3. kez ve de bu sefer 40dk.
Sonlara doğru bizim nazlı hatun kımıldanmaya başladı da istenilen hareket elde edildi. Yoksa hastanede yatacakmışım :s

Bebeğimin hareketleri normalde beni hiç endişelendirmediği için herhangi bir olumsuzluk olmadığını düşünüyorum, suyum da çok iyiymiş. Haftaya cmt. yine gideceğiz, inşallah bir sıkıntı çıkmayacak.

Bugünümüz de böyle geçti işte şekerler, Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah, yolun sonuna geldik sayılır, sıhhatle kucaklarımıza da alalım hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…