- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
kızlar hastaneden geliyorum kızım 2775 gr olmuşdr um riskli haftaları atlattığımı söyledi doğumu durduran ilaci 4 gün daha kullanıp bırakacağım sonra ne zaman isterse gelebilirmiş bebeğim belli olmaz tabi ama bu ay içinde gelebilir demiş eşime ben toparlanırken. suyumuz duruşumuz herşey yolunda çok çok aşağıda da değil dedi. normal doğum için elle muayene yapmadı ama büyük ihtimal normal doğuma müsaitsin dedi bir de.... kızlar nasıl rahatladım anlatamam yaa
inşallah vaktinde gelir bebişin canımCanlar selam
Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
Opuyorum yine girerim ztn uyku yok
inşallah vaktinde gelir bebişin canım
nası geldi şu nişan işini anlatsana
kızlar yarışta gibiyiz , bazılarımız erken doğum riski filan derken, bazılarımız hoop diye doğuruvericek walla
bana iyice heyecan basmaya başladı
foruma girmeye korkar oldum
ben bide sanırım en çok bebişlerinizin resimlerini görünce duygulanırım heralde:)
eklerseniz tabe:))
Kiz bebeci hic sorma o deterjan beni delirttigece bile lavaboyu onla siliyorum o kokuyla uyuyorum :)))
İslak zeminlerde hele sahane silip silip bakiyorum :)))
Birde ben sana sunu soyleyeyim kesinlikle buyuk konusma.ben esimle cok zor uyum sagladim.cok kavgamiz oldu hele biri gelince adamin hareketler falan bile 9/8 lik.oglumu dogurduguma cogu kez pişmanlık bile duydum.haketmiyor ki cocugu derdim.simdi biri gelince vs cok temkinli.arada kaçırıyor ama benden "mavzer kursunu etkisi bakışı"görünce eyvah yanlış birsey dedim diye acik acik diyor. Ha bu arada 6 yıl tek çocuklu yasadım öylede kalirim saniyorkene bak 3.
Gecer hersey çocuklu olunca nasil agirlasiyorsunuz nasil mantık kavramı tam oluşuyor goruyorsun.arada pirtiyor ama olur o kadar
He birde bende tv sehpası uyum saglayamiyorum
Yarın maskoya bakacum kazık ama bakalım...
Canim neyseki 36. Haftaya geldin sağlıkla hayirli zamanda gelir inşallah senin ve kızın için en hayirli zaman neyse o zaman nasip olsun haberlerini bekliyoruz cnmCanlar selam
Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
kızlar lütfen dua edin benim ve bebeğim için bizim iki seferdir nstde bebeğimin kalp atışı yüksek çıkıyor ben çok heyecanlanıyorum tansiyonum en son 6ya 4 oldu ter falan basıyor korkuyorum birşey olacak kuzuma diye yarın yine gireceğiz nstye lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrumdan
Canim neyseki 36. Haftaya geldin sağlıkla hayirli zamanda gelir inşallah senin ve kızın için en hayirli zaman neyse o zaman nasip olsun haberlerini bekliyoruz cnm
İnşallah herşey yolunda gider canım ya, kızıni sağlıkla ve zamanında kucağına alırsın inşallah..Canlar selam
iyi yapmışsın walla tecrübesiziz ya ne yapacağımızı bilmiyoruzAmiiin insallah bitanem ♥
Sabah kalktm bisiler yicektm wc ye gitim bi baktm (pecete koyarm hep ) 2 damla kadar koyu renkli kan damlasi wardi, sonra wc den cikarken peceteye baktm pembe bisi gelmis 5 damla kadar... anlamadm once, gittim tw izledim size yazdm tunaydn fln diye, aklima takildi, peceteyi atmadan fotosunu cekmistim, yan komsuya gittim gosterdim, bnce sn hastaneye git dedi ara doktoru dedi, (paniklemeyim diye dememis nisanin gelmis diye) dr.u aradim atla gel dedi, geldik gosterdim resmi onada, muayene etti catiya bkti elle, "ewt nisan gelmis yatircam seni " dedi dogmasini istemiorum 15 gun daha diye, p.tesine kdar yatcam p.tesi bakcak ya dewam edicem yatmaya, ya da ewe cikcam cnm .. tabi 24 saat cok onemli srumlarin biri gidio biri gelio yaaa
kızlar lütfen dua edin benim ve bebeğim için bizim iki seferdir nstde bebeğimin kalp atışı yüksek çıkıyor ben çok heyecanlanıyorum tansiyonum en son 6ya 4 oldu ter falan basıyor korkuyorum birşey olacak kuzuma diye yarın yine gireceğiz nstye lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrumdan
Camım bende kendimi sırt üstü yatarken buluyorum çok defa, hatta çok yanılmadığımı fark ediyorum o zaman ama yine de yan dönüyorum hemen.ben sağ ve solda dönüyorum sırayla, çünkü tek bir yönde uzun süre yatınca göbeğim ağrıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?