Selam kızlarr. Ben tatile çıkım :)) Doğum öncesi psikolojim yerine gelsin dimi :)) Kaplıcalara geldik 10günlüğüne.. Herkes küweti doldurup kaplıca suyuna girdi bnde girmek istiorum ama su kükürtlü müymüş ne.. Bide kaplıca suyu hani sıcak falan. Acaba bişey olurmu?? Çok sıcak olmamak şartıyla girsem nolur dersiniz??
Selam kızlarr. Ben tatile çıkım :)) Doğum öncesi psikolojim yerine gelsin dimi :)) Kaplıcalara geldik 10günlüğüne.. Herkes küweti doldurup kaplıca suyuna girdi bnde girmek istiorum ama su kükürtlü müymüş ne.. Bide kaplıca suyu hani sıcak falan. Acaba bişey olurmu?? Çok sıcak olmamak şartıyla girsem nolur dersiniz??
Enaturelim bence onun sana söylemesini beklemeden sen öne atıl annem kalacak falan diye... o da o zaman birşey derse.. sağolun ama anneme önceden söylemiştim falan diye...
ersnil canım albümin diolar demi sanırım, idrarda protein, annemde de warmış hamileliklerinde,
çok şükür hepimiz sağlıklı doğmuşuz
meraklanma canım, içini ferah tut..
selam güzeller.. tefriciyeden sonra 41 yasin ve 33 fetih suresi okuyalım mı kolay doğuma niyet edip? dua ile ilgilenen arkadaşlar olur mu?
Kızlar midem öyle yanıyor ki( yangın vaaaaaaaaaar diye bağırasım var yanıyorum tutuşuyorum alev aldım yaa ben böyle birşey görmedim
canım zaten 41 yasinde okuyoruz. dua topiğinin ilk sayfasında yarım 41 yasinimiz var. okuyup haber verirseniz oraya da ekleriz.selam güzeller.. tefriciyeden sonra 41 yasin ve 33 fetih suresi okuyalım mı kolay doğuma niyet edip? dua ile ilgilenen arkadaşlar olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?