2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
anam ben bu millete akıl sor erdiremiyorum ya bugün de gezmede kilo almamışın bebek gelişmedimi diye insanı delirtiolar bi doğuraydım yavrumu iyice gerim gerim gerilmeden. bu arada ben de yatarken sağ yerine sola yatabilyorum midem anca öyle yanmıyo zaten otobüs koltuğu gibi oluyo arkam 4 yastıkla kocamla da yorganları ayırdık ben battaniyede yatıyorum o yorgana dolanıyo. yorgan çok ağır gelmeye başladı bana çeviremiyorum. bügün gezmeye yürüyerek gidip geldik akşam da alışverişimiz için dışardaydık belim ağrımış öyle durumlarda sırtıma belime ersağ ın masaj kremi var ondan sürdürüyorum eşime zonk zonk çekip rahatlatıyo ayaklanıyorum gene.

bideee eve gelirken bi inşaat temeli kazımışlar topraklarını yığmışlar kenara bi an kafamı sokasım geldi içine yemek için o kadar tatlı koktuki burnuma o kadar istediki canım offff....doktoruma demir hapı aldığım halde canım toprak çamur istiyo dedim o da normal dedi bi sonraki gidişimde gene tahlil yapcak. ama öyle böyle değil bu durum mesela patatesleri soyarken çamurlu yerleri varsa bazen atıyorum ağzıma biliyorum çok zararlı ((( yoksa krize girmiş gibi hissediyorum kendimi ((

selam güzeller.. tefriciyeden sonra 41 yasin ve 33 fetih suresi okuyalım mı kolay doğuma niyet edip? dua ile ilgilenen arkadaşlar olur mu?

Ersnil cok cok üzüldüm ,canını yerim senin
Tansiyon var miydi sende?yada seker?
Cok icim acıdı , ne denir ki(
Ben birden beklemediğim bir haber oldu ya.belki yanlışlık vardır ,erken doğumdan öte hasta olma lütfen
Duayla canım benim...

Kızlar midem öyle yanıyor ki ( yangın vaaaaaaaaaar diye bağırasım var yanıyorum tutuşuyorum alev aldım yaa ben böyle birşey görmedim

bence hiç bir kaıca suyuna girme derim.ben riske atamazdım.zaten sayılı günler kaldı.

Zapzup o zaman 16-19 Mart demişti dr onuda deyim:)
Panik yapma diye demedim...bana Dr bunları diyeceği malum olmuş doğumunu Rabbim en doğru zamanda versin.
Hayırlısı olsun canım ya saglikla gelsin.demekki yerleşimi açılman vs iyi.

bencede girme, sıcak su kan akışını yavaşlatıyo, hamilelere duşta bile sıcak su tavsiye etmiyolar..
kükürtlü olmasının sakıncası warmı onu bilmiyorum ama..

ersnil canım albümin diolar demi sanırım, idrarda protein, annemde de warmış hamileliklerinde,
çok şükür hepimiz sağlıklı doğmuşuz
meraklanma canım, içini ferah tut..

Enaturelim bence onun sana söylemesini beklemeden sen öne atıl annem kalacak falan diye... o da o zaman birşey derse.. sağolun ama anneme önceden söylemiştim falan diye...

Aynen canım ilk fırsatta önüne bir taş koymalıyım bilsin bir muhabbet arası ay yoksa herşeyi geçtim bir o kalmış gibi sinir oluyorum hala 40 yıl öncesinde niyeti belli kendi gibi dedikodu yaparızda gelmedi bakmadı falan deriz diye inadına durur...of offff

ersnil canım albümin diolar demi sanırım, idrarda protein, annemde de warmış hamileliklerinde,
çok şükür hepimiz sağlıklı doğmuşuz
meraklanma canım, içini ferah tut..

şimdi araştırdım biraz ama benim dediğim farklı bişeymiş, annemde olduğunu öğrenince bakmıştım netten, idrarda protein kalmış aklımda ama yanlış hatırladım sanırım..

allahımmm 8 ay olmuş evlenelii tam tamına =) o zaman çocuğum doğduğunda 9 ay 16 günllük evli olcaz inşallah =))))

Allah'ım ne guzel bir duygu haftaici yetmezmis gibi ctesi gunu de ise gitmek ne guzel ne guzel yareppim

günaydın kızlar ve minikleri hafta içi kalkmaya alışkın olunca haftasonuda saat kurmuş gibi kalkıyorum uyumak istiyorum:84:

ersnil canım hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah erken doğuma gerek kalmaz.

selam güzeller.. tefriciyeden sonra 41 yasin ve 33 fetih suresi okuyalım mı kolay doğuma niyet edip? dua ile ilgilenen arkadaşlar olur mu?
canım zaten 41 yasinde okuyoruz. dua topiğinin ilk sayfasında yarım 41 yasinimiz var. okuyup haber verirseniz oraya da ekleriz.

Günaydın kızlar ...
Cok kötü bir sabaha uyandım .. Gece sanciyla aglayarak uyudum. Rüyamda yolculuga çıkıyorum yolda suyum geliyo ama buraya geri dönmek bir gün sürüyor yolda. Annemi falan da getiriyorum yanımda. Neyse nasıl olduysa telefondan karnımın icini görebiliyorum ( Hanipeks mi paylaşmıştı telefondan ultrason görüntüsü)
Bakıyorum telden bebek çırpınıyor içeride, ben perisanim. Neyse uzun bir yolculuktan sonra geliyoruz hemen hastaneye gitmek istiyorum annem tutturuyor benim Cok sevdiğim birinin konseri var önce ona uğrayalım diyor esim de acele etmiyor herkese deli oluyorum bir ton laf sayıp çıkıyorum evden yolda koşarak yarı çıplak hastaneye gitmeye çalışıyorum bebek öldü diyorum BI yandan da telefon artık icimi göstermiyor falan

Aklıma Voltaj geliyor onu arıyorum yolda koşarken o da numaramı falan silmiş telefondan o halde bir de ona bozuluyorum. Neyse ona aglamaktan anlatamıyorum bir türlü durumu diyor ki hastaneye gir telefonu doktora ver onunla konuşacağım . Hast girdim doktoru bulamıyorum voltaja bağırıyorum artık hissetmiyorum oldu diyorum neyse doktor geliyo Voltaj ona demez mi susuz da idare eder bekleyin bebek gelişsin . Ben çıldırıyorum herkes neden bu sekilde davranıyor benim canım nasıl yanıyor görmüyor musunuz diyorum .. Bir uyandım yastık su icinde harbiden ağlamışim bir sürü (

Uyandım tekrar başladım ağlamaya karnımı yokluyorum kalktığımdan beri Allah'tan hareket ediyor.. Cok kötü hissediyorum halen ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…