Kızlar kontrolü olduk kızım 2179 gr olmuş doktorumuz güzel dedi ellerimin uyuşması için normal dedi korkulacak bişey yok tuzu kes dedi kizim doğum pozisyonuna girmiş hatta fazla asagidaydi yüzünü göremedik doktor alttan muayene edicem bebek aşağıda dedi
Bende tirstim tabi birazcık ama kontrol edince tamam normal dedi çok aşağıda olsaydı doğum riski olacaktı ama çantamıhazır bulundurmam gerekli kizim çıkışa yakın sen normal doğumu kolay yaparsın dedi çatımin açıklığı iyi demekki bizden boyle
Voltaj senin rüya heran çıkabilir nisana zor bekler benim kız çok aşağıda
Merhaba canlar.
Dun gece ve bugun sabah hafif hafif sancilandim :) tabi hemen dedim yaklaştık saka maka.
Yalancı sancılar ama dengesiz oluyor az cok gibi.
Mezos cok kotu bir kabus görmüşsün Allah hayra çıkarsın.bende neye inat etmisimDr ne bilecek hecc :))
Silemezler gönlümdeeeenn ne tlf ne seniiiii.
Hamilelik artık yasam biçimimiz oldu,
Ben yuzustu yatmayı, uyumayı ,eski cicilerimi,mide yanmamalarini,kotu alışkanlıklarımı ,adet olmayı...
Özledim ya
ben oturduğum yerden rahat kalkmayı, rahat eğilip yerden bişeler almayı, ayakkabılarımı rahat giymeyi, dolabın üstüne uzanmayı.....Merhaba canlar.
Dun gece ve bugun sabah hafif hafif sancilandim :) tabi hemen dedim yaklaştık saka maka.
Yalancı sancılar ama dengesiz oluyor az cok gibi.
Mezos cok kotu bir kabus görmüşsün Allah hayra çıkarsın.bende neye inat etmisimDr ne bilecek hecc :))
Silemezler gönlümdeeeenn ne tlf ne seniiiii.
Hamilelik artık yasam biçimimiz oldu,
Ben yuzustu yatmayı, uyumayı ,eski cicilerimi,mide yanmamalarini,kotu alışkanlıklarımı ,adet olmayı...
Özledim ya
Mezosum cok kötü rüya görmüşsünGünaydın kızlar ...
Cok kötü bir sabaha uyandım .. Gece sanciyla aglayarak uyudum. Rüyamda yolculuga çıkıyorum yolda suyum geliyo ama buraya geri dönmek bir gün sürüyor yolda. Annemi falan da getiriyorum yanımda. Neyse nasıl olduysa telefondan karnımın icini görebiliyorum ( Hanipeks mi paylaşmıştı telefondan ultrason görüntüsü)
Bakıyorum telden bebek çırpınıyor içeride, ben perisanim. Neyse uzun bir yolculuktan sonra geliyoruz hemen hastaneye gitmek istiyorum annem tutturuyor benim Cok sevdiğim birinin konseri var önce ona uğrayalım diyor esim de acele etmiyor herkese deli oluyorum bir ton laf sayıp çıkıyorum evden yolda koşarak yarı çıplak hastaneye gitmeye çalışıyorum bebek öldü diyorum BI yandan da telefon artık icimi göstermiyor falan
Aklıma Voltaj geliyor onu arıyorum yolda koşarken o da numaramı falan silmiş telefondan o halde bir de ona bozuluyorum. Neyse ona aglamaktan anlatamıyorum bir türlü durumu diyor ki hastaneye gir telefonu doktora ver onunla konuşacağım . Hast girdim doktoru bulamıyorum voltaja bağırıyorum artık hissetmiyorum oldu diyorum neyse doktor geliyo Voltaj ona demez mi susuz da idare eder bekleyin bebek gelişsin . Ben çıldırıyorum herkes neden bu sekilde davranıyor benim canım nasıl yanıyor görmüyor musunuz diyorum .. Bir uyandım yastık su icinde harbiden ağlamışim bir sürü(
Uyandım tekrar başladım ağlamaya karnımı yokluyorum kalktığımdan beri Allah'tan hareket ediyor.. Cok kötü hissediyorum halen((
gunaydin kizlar bugun gene sanciyla basladim gune ama oyle boyle degil dik
duramiyorum agridan. artik ayirt edemiyorum normalmi bu sancilar yoksa endiselenmeli miyim?
doktor dinlen ilacini aldan bska bisey de demiyor.
bi de ishal ve kusma var karnim tas gibi sert. artik her seyi dogum belirtisi saymaya meyilliyim cok korkuyorum
Bende sagıma yatamiyorum ben bunu oglusumun solumda yatmasına bağlıyorum hep solum şişer kaburganın altından başlayıp uzanıyor keçi :) bir de eskiler der ki kızlar saga erkekler sola yatarmış seninki sagda yattığı için sola yatında rahatsız oluyor olabilir mı yer çekimi olayından :)))Canım bende sola yatınca kaburgam çok acıyor normaldede sol kaburgamda batma var zaten birde sola yattığımda kızım rahatlıktanmı yoksa rahatsızlıktanmı bilemiyorum kıprış kıprış oluyor iyiki izne ayrılmışım Rabbim bütün çalışan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun :)
Bende sagıma yatamiyorum ben bunu oglusumun solumda yatmasına bağlıyorum hep solum şişer kaburganın altından başlayıp uzanıyor keçi :) bir de eskiler der ki kızlar saga erkekler sola yatarmış seninki sagda yattığı için sola yatında rahatsız oluyor olabilir mı yer çekimi olayından :)))
canım öncelikle sağlıkla kavuş bebişine aslında biberona ihtiyaç yok gibi ama allah korusun kuvez lik bi problem olursa gerekiyor tabi çünkü sütünü sağıp veriyorlar bence çantada olması iyi ama bende almadım marka hakkında bende araştırıyorumslm kızlar Bende nisan annesi olucam İnşallah bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Hastane çantanıza biberon ve emzik koymayı düşünüyomusunuz ?
Koycaksanızca hangi markayı öneriyosunuz Ya da aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?