2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gunaydin kizlar bugun gene sanciyla basladim gune ama oyle boyle degil dik
duramiyorum agridan. artik ayirt edemiyorum normalmi bu sancilar yoksa endiselenmeli miyim?
doktor dinlen ilacini aldan bska bisey de demiyor.
bi de ishal ve kusma var karnim tas gibi sert. artik her seyi dogum belirtisi saymaya meyilliyim cok korkuyorum

Ah mezom ah gulmekten bir hos oldum Allah hayirlara cikarsin :) voltaja bak sen illa da dogurtmayacak :)

Günaydın güzel anneler ve bebişler... Hepimiz için hayırlı bir hafta sonu olsun inşallah...

Zapzup canım kontrol sonuçlarına çok sevindim.. Maşallah kızın kilosu da iyi çıkmış...
Sen herşeyini hazır tut ama bence zamanında doğum olacak. sen hiç endişelenme, içime öyle doğuyor... :87:

Merhaba canlar.
Dun gece ve bugun sabah hafif hafif sancilandim :) tabi hemen dedim yaklaştık saka maka.
Yalancı sancılar ama dengesiz oluyor az cok gibi.

Mezos cok kotu bir kabus görmüşsün Allah hayra çıkarsın.bende neye inat etmisim Dr ne bilecek hecc :))
Silemezler gönlümdeeeenn ne tlf ne seniiiii.

Hamilelik artık yasam biçimimiz oldu,
Ben yuzustu yatmayı, uyumayı ,eski cicilerimi,mide yanmamalarini,kotu alışkanlıklarımı ,adet olmayı...
Özledim ya

o kötü alışkanlıkları ben de çok özledimmmmmm ((( ama midemde alev topları patlarken imkansız

ben oturduğum yerden rahat kalkmayı, rahat eğilip yerden bişeler almayı, ayakkabılarımı rahat giymeyi, dolabın üstüne uzanmayı.....

(aklıma geldikçe yazıcam:)

Selam kızlar ,
Dün alışverişe çıktık 8 aydır alamadığım sehpalarını aldım sonunda yine tv sehpası begenemedik yaptırmaz artik
Kizlar bakıyorum da 8 aylık hamile olmuşum ama çevremdeki kimse bu konuda hassas degil daha dogrusu bu cevre benim degil esimin cevresi :) benim cevrem cok sukur kadınlar hizmet eder mantığıyla yasamıyor dünden önce kaynanamda çay vermekten belim koptu esimin buyuk kuzeni gelmis ona karsi herseyi ben yaptım bir de diyor ki kv kızım yorduk seni hakkını helal et Allah korkusu var vicdan yok esim de dün yine annem,ere gidelim diyince bende film koptu kavga ettik sonunda yarım saat çay verdim amma ağladım oldu :) esim gibi vicdanı insan ailesine gelince nasıl bau kadar vicdandiz oluyor anlamıyorum resmen sinirden arabasını tekmelidir sonra oğlumu korkuttum diye kendime kızdım dün gece karar verdim ki bu ilk ve son cocuğum Rabbim ona uzun ömür versin

Neyse bu arada dün alisveriste yüksek Voltajin önerdiği Bingo yüzey temizleyicisini aldım dediği kadar var onun için temizlik yaptım ev mis gibi bebek kokuyor ya diğer deterjanlari artık neye kullanırım bilmem ama bende bu kökü hastalık gibi bir yer güzel koksun ben mest olurum su an evde mestim :)
bir turk kahvesi yapıp içicim simdi sonra alışverişe , hastane için nevresim takımı alicam English homeda beğendim mavi puantiyeli :) sonra da eczaneye gidip hasta bezi humana still tea ve çatlak kremi alicam dün alisveriste orkidin hasta bezini aldım ama büyük geldi zaten bir paket yetmez heralde

Mezosum cok kötü rüya görmüşsün bir solukta okudum bu rüyalarda insana gercegi yaşatıyor resmen gece gece keder yasamışsın cok sukur ruyaydi gecti bende rüyamda ultrasonlar bakıyordum kafası aşağıdaydi cok sukur donmuş diyorum sonra annem geliyor bende bakıcım diyor bende diyorum sık sık ultrasona sokamam aksam hep beraber bakarız

Cnm korkma sakın ol , stresle korkuyla doğuracağın yoksa da doğurursun sancı aralıkları ve sureleri duzenliyse dogum, degilse yalancı sancı diyor her doktor sende kontrol et bunu bence bosuna panik yapma gecmis olsun ishal ve kusmada üstüne tuz biber olur
bol su içmeyi ihmal etme sakın

Bende sagıma yatamiyorum ben bunu oglusumun solumda yatmasına bağlıyorum hep solum şişer kaburganın altından başlayıp uzanıyor keçi :) bir de eskiler der ki kızlar saga erkekler sola yatarmış seninki sagda yattığı için sola yatında rahatsız oluyor olabilir mı yer çekimi olayından :)))

Benim kızın sırtı sola yaslanmış durumda yani sol hep sert ve dirsek gibi sivri bişi çıkarıyor bazen sağda ise tahminimce ayakları var kaburgama doğru tekmeler savuruyor :) bu arada eskilerin söyledikleri beni korkuttu ben herşeyi pembiş pembiş hazırladım göbüşümü görenlerde erkekmi diyo :)

slm kızlar Bende nisan annesi olucam İnşallah bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.

Hastane çantanıza biberon ve emzik koymayı düşünüyomusunuz ?

Koycaksanızca hangi markayı öneriyosunuz Ya da aldınız ?

kızlar hastaneden geliyorum kızım 2775 gr olmuş dr um riskli haftaları atlattığımı söyledi doğumu durduran ilaci 4 gün daha kullanıp bırakacağım sonra ne zaman isterse gelebilirmiş bebeğim belli olmaz tabi ama bu ay içinde gelebilir demiş eşime ben toparlanırken. suyumuz duruşumuz herşey yolunda çok çok aşağıda da değil dedi. normal doğum için elle muayene yapmadı ama büyük ihtimal normal doğuma müsaitsin dedi bir de.... kızlar nasıl rahatladım anlatamam yaa

bakıyorumda yavaş yavaş başladı sancılar kızlar benimde rahimde çok baskı var ayakta duramıyorum rahim ve bacaklarımın iç kısmında çok ağrım oluyor gece sağa sola dönemiyorum rabbim yardımcımız olsun artık az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza

Kiz bebeci hic sorma o deterjan beni delirtti gece bile lavaboyu onla siliyorum o kokuyla uyuyorum :)))
İslak zeminlerde hele sahane silip silip bakiyorum :)))
Birde ben sana sunu soyleyeyim kesinlikle buyuk konusma.ben esimle cok zor uyum sagladim.cok kavgamiz oldu hele biri gelince adamin hareketler falan bile 9/8 lik.oglumu dogurduguma cogu kez pişmanlık bile duydum.haketmiyor ki cocugu derdim.simdi biri gelince vs cok temkinli.arada kaçırıyor ama benden "mavzer kursunu etkisi bakışı"görünce eyvah yanlış birsey dedim diye acik acik diyor. Ha bu arada 6 yıl tek çocuklu yasadım öylede kalirim saniyorkene bak 3.
Gecer hersey çocuklu olunca nasil agirlasiyorsunuz nasil mantık kavramı tam oluşuyor goruyorsun.arada pirtiyor ama olur o kadar
He birde bende tv sehpası uyum saglayamiyorum
Yarın maskoya bakacum kazık ama bakalım...

canım öncelikle sağlıkla kavuş bebişine aslında biberona ihtiyaç yok gibi ama allah korusun kuvez lik bi problem olursa gerekiyor tabi çünkü sütünü sağıp veriyorlar bence çantada olması iyi ama bende almadım marka hakkında bende araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…