Camım bende kendimi sırt üstü yatarken buluyorum çok defa, hatta çok yanılmadığımı fark ediyorum o zaman ama yine de yan dönüyorum hemen.ben sağ ve solda dönüyorum sırayla, çünkü tek bir yönde uzun süre yatınca göbeğim ağrıyor..
Huysuzmelek okuyunca Cok Heyecanlandim seninle aynı günlerimiz .. Tirstim :))
Kızlar beklemiyor gunünü derler.. İnşallah sabırlı çıkar da zamanlı gelir yaramaz kuzun
Amannnnnn amannnnn sancılar nişanlar kol gezmiş.
Huysuz melek Rabbim yardımcın olsun.nişan gelince nasıl bekletiyorlar yada nereye kadar bekleniyor şaşırdım doğrusu.
Parfe,çok şükür kalp ritminiz düzelmiş oğlumda meletmişti beni bu yüzden...
Ben geldim.kizlar.
Bugun doktor kontrolum.vardi. Oglus 2 kilo 536 gr olmus.
Nts ye baglandim kalp atislarimiz iyi suyumuz iyi gelisimi iyi.
Tek.skintimiz var idrarda protein ciksi. Farkli bir yerde yaptirmistim yuksek degil.demisti.
Simdi kendi hastanemde tekrarlamami istiyor. Eger yuksek cikarsa sezeryana alicam dedi.
Su anda erken dogum.riskim var anlicaniz.ptesi 35+1 olucam. Sonuca gore bilgi vericek doktorum.cok korkuyorum
merhaba kızlar nasılsınız? bizim bugün kontrolümüz vardı bebeğimin suyu aynıydı pek bir değişiklik yok kızım daha erken gelmeye kalkmazsa 3 buçuk hafta sonra doğum var kızlar dr 36 haftadan sonra bu bebeği bekletmenin bir manası yok dedi yani en geç 3 buçuk hafta sonra doğuruyorum bebeğim normal doğum pozisyonuna gelmiş dönmüş sonunda ama o vakte kadar kendi gelmezse sanırım sezeryan olacak
kızlar hastaneden geliyorum kızım 2775 gr olmuşdr um riskli haftaları atlattığımı söyledi doğumu durduran ilaci 4 gün daha kullanıp bırakacağım sonra ne zaman isterse gelebilirmiş bebeğim belli olmaz tabi ama bu ay içinde gelebilir demiş eşime ben toparlanırken. suyumuz duruşumuz herşey yolunda çok çok aşağıda da değil dedi. normal doğum için elle muayene yapmadı ama büyük ihtimal normal doğuma müsaitsin dedi bir de.... kızlar nasıl rahatladım anlatamam yaa
kızlar lütfen dua edin benim ve bebeğim için bizim iki seferdir nstde bebeğimin kalp atışı yüksek çıkıyor ben çok heyecanlanıyorum tansiyonum en son 6ya 4 oldu ter falan basıyor korkuyorum birşey olacak kuzuma diye yarın yine gireceğiz nstye lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrumdan
Canlar selam
Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
Opuyorum yine girerim ztn uyku yok
Sağol komşum, korkuttu valla bizi bugün cimcime.
Ayy okuyorum da inanmıyorum yaa, resmen nişanlar falan gelmeye başlamış.
Doğumlar başlıyor bildiğin, doğurana kadar inanamıycam ben sanırım :)
Diş ağrımdan öldüm ya sağ tarafım felç.
İlk ve Son 3 ay riskli diye çekilmiyormuş muş...
Ben ya doğuracağım yada çeksinler .çok çok feci(
Karanfilim de yok.zaten kesmiyordu beni((( ayyyy
Voltajcım evde kalsiyum tabletin var mı? Benim de dişim inanılmaz ağrıyordu, her ağrıdığında karanfil koyar gibi kalsiyum tablet koymaya başladım. Ağrıyan dişimin altına koyup, erimesini bekliyorum. Ve cidden işe yarıyor
hayırlı geceler güzeller
Allahıma çok şükür evimdeyim veee Allah izin verirse aşkım pzt taburcu olacak
evimizi hazırlamaya çalışıyorum o gelmeden,yarın sabahtan temizlik var
sizleri çok özledim;neler yapıyorsunuz nasılsınız çok merak ediyorum.. ama uzun uzun okumak için ne zaman fırsat bulurum henüz bilmiyorum..
benim de sancılarım oluyor;pzt erkenden dr'a gitmeyi planlıyorum bakalım ne diyecek
Yok canım
Bu benim kanal tedavili geçici dolguyla kalmıştı.hamilelik oldu.sızlıyordu bu kadar ağrımıyordukazıyasım geliyor dolguyu dişi.
Önerin için,Sağol canım...
Gözünüz aydın canım, zor günler geride kaldı neyse kiBiz de senin güzel haberlerinle mutlu oluyoruz, tekrarını göstermesin Allah
çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşalaaaaah
kızlar lütfen dua edin benim ve bebeğim için bizim iki seferdir nstde bebeğimin kalp atışı yüksek çıkıyor ben çok heyecanlanıyorum tansiyonum en son 6ya 4 oldu ter falan basıyor korkuyorum birşey olacak kuzuma diye yarın yine gireceğiz nstye lütfen dualarınızı eksik etmeyin yavrumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?