2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben 4-5.aylardan beri sırtüstü yatmıyorum hiç. sol tarafıma yatmaktan da gına geldi. sağ tarafa yatınca vücüdüum rahat ediyor.yatakta soldan sağa dönemiyorum.önce kalkıp doğruluyorum.ondan sonra sağ tarafa yaytıyorum.tüm gece hacı yatmaz gibi bir sağa bir sola yatıyorum.

huysuzmelek canım ilk annemiz sen mi olacaksın acaba??? hastanedesin korkma doktor kontrolündesin.
bizimde bugün kontrolümüz vardı. suyumuz düzelmiş biraz, daha iyi dedi doktor. kilomuz 2225 boyumuzda 46 olmuş. bundan sonra haftada bir olacak kontrollerimiz.

bizimde bugün kontrolümüz vardı. suyumuz düzelmiş biraz, daha iyi dedi doktor. kilomuz 2225 boyumuzda 46 olmuş. bundan sonra haftada bir olacak kontrollerimiz.[/QUOTE]

suyunuz nasıl düzelmiş yaa naptınız walla ben nelerı denedıysem benım kız suyu napıyosa gittikçe azalıyomaşallah ne güzel büyüyüp gelişmişsiniz darısı başımıza

Amannnnnn amannnnn sancılar nişanlar kol gezmiş.
Huysuz melek Rabbim yardımcın olsun.nişan gelince nasıl bekletiyorlar yada nereye kadar bekleniyor şaşırdım doğrusu.

Parfe,çok şükür kalp ritminiz düzelmiş oğlumda meletmişti beni bu yüzden...

Diş ağrımdan öldüm ya sağ tarafım felç.
İlk ve Son 3 ay riskli diye çekilmiyormuş muş...
Ben ya doğuracağım yada çeksinler .çok çok feci(
Karanfilim de yok.zaten kesmiyordu beni((( ayyyy

Sağol komşum, korkuttu valla bizi bugün cimcime.
Ayy okuyorum da inanmıyorum yaa, resmen nişanlar falan gelmeye başlamış.
Doğumlar başlıyor bildiğin, doğurana kadar inanamıycam ben sanırım :)

Dün ben de doktordaydım..kordonlarımız hala boyunda ama sıkı değil.nst de iyi çıktığı için şimdilik herşey yolunda...bir haftada 250 gr almış kızım, bu da kan akımının iyi olduğunu gösteriyormuş , sıkı olsaymış beslenemezmiş..şükrediyorum sürekli...

Ersnil canım panikleme, bence tekrar ettirdiğin tahlilde herşey yolunda çıkacak. Senin yüksek tansiyonun yok, abartılı bir ödemin yok di mi? Bunlar olmadan idrarda protein çıkışı anlamlı değil. Muhtemelen lab.da bir hata oldu. İçini serin tutmaya çalış, bence he rşey yolunda. Ola ki böyle bir durum var ki ben hiç sanmıyorum 35. haftanı bitirmiş olacaksın çok şükür ama ben inanmıyorum, hiç bir sorun yok bence, bebişinin gelişimi de iyi çünkü maşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Peri suyunun azalmamış olması bence çok iyi haber:) 36. haftada doğan bebekler gelişimini çok çok büyük oranda tamamlamış sayılıyor, prematüre sayılmıyor diye okudum. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın kızına inşallah...

Çok güzel bir haber, çok sevindim sipsezan, gözünaydın

Yarın iyi sonuçlar alacaksın inşallah, bazen böyle ritimde artmalar veya azalmalar olabiliyor. Bir arkadaşımızın daha başına gelmişti, bir kaç gün içinde düzeldi çok şükür. Senin de öyle olacak inşallah..

Canlar selam

Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
Opuyorum yine girerim ztn uyku yok

Huysuz melek canım okurken içim hop etti resmen. Neyse ki doğru yerdesin..Kızın 15 gün daha bekleyecek inşallah ama yine de şükür 35. haftanı tamamlamışsın bile Dualarımız seninle, iyi haberlerini bekliyoruz...

Sağol komşum, korkuttu valla bizi bugün cimcime.
Ayy okuyorum da inanmıyorum yaa, resmen nişanlar falan gelmeye başlamış.
Doğumlar başlıyor bildiğin, doğurana kadar inanamıycam ben sanırım :)

İnan doğur deseler hemen atağa geçerim ,
dişim ağrımasın( Buda sonradan peydah oldu hiç ağrımıyordu son 10 gündür yokluyor bugün heran başımı duvarlara vurabilirim
İnan komşum anlık artık.birde 2012 nisanlılara bakarsanız geneli Mart'ta doğurmuş :)

Diş ağrımdan öldüm ya sağ tarafım felç.
İlk ve Son 3 ay riskli diye çekilmiyormuş muş...
Ben ya doğuracağım yada çeksinler .çok çok feci(
Karanfilim de yok.zaten kesmiyordu beni((( ayyyy

Voltajcım evde kalsiyum tabletin var mı? Benim de dişim inanılmaz ağrıyordu, her ağrıdığında karanfil koyar gibi kalsiyum tablet koymaya başladım. Ağrıyan dişimin altına koyup, erimesini bekliyorum. Ve cidden işe yarıyor

hayırlı geceler güzeller
Allahıma çok şükür evimdeyim veee Allah izin verirse aşkım pzt taburcu olacak
evimizi hazırlamaya çalışıyorum o gelmeden,yarın sabahtan temizlik var
sizleri çok özledim;neler yapıyorsunuz nasılsınız çok merak ediyorum.. ama uzun uzun okumak için ne zaman fırsat bulurum henüz bilmiyorum..
benim de sancılarım oluyor;pzt erkenden dr'a gitmeyi planlıyorum bakalım ne diyecek

Yok canım
Bu benim kanal tedavili geçici dolguyla kalmıştı.hamilelik oldu.sızlıyordu bu kadar ağrımıyordu kazıyasım geliyor dolguyu dişi.
Önerin için,Sağol canım...

Gözünüz aydın canım, zor günler geride kaldı neyse ki Biz de senin güzel haberlerinle mutlu oluyoruz, tekrarını göstermesin Allah

Yok canım
Bu benim kanal tedavili geçici dolguyla kalmıştı.hamilelik oldu.sızlıyordu bu kadar ağrımıyordu kazıyasım geliyor dolguyu dişi.
Önerin için,Sağol canım...

Voltaj bu kadar olur, çünkü aynı durumdayız:) Aynen kanal tedavisi başladı, hamile olduğumu öğrendim. Uzun hikaye hatta bu tedavi yüzünden adetim gecikmeden öğrendim pimpirik yapım sayesinde. Neyse:) Öyle olunca geçici dolgu yaptı dr.um, ağustostan beri duruyor geçici dolgu. Ve aynen 2-3 hafta önce yine ağrımaya başladı. Bu kalsiyum işi aklında olsun, aynı duurmdayız, bende işe yaradığına göre sende de yarar diye umuyorum. Çok geçmiş olsun..

Şükür geçti gitti...
Rabbim başka dert vermesin inşallah.
Sakince kuzucuğunu bekleme vakti:)

canım çok çok geçmiş olsun

Bu saate kadar kaybolan hixmami ariyoruz ben kocam ve annem. Bulamadik delik kapanacak diye uzulurken aklima yedekte bir tane oldugu aklima geldi heryere tum kilere baktim yok yok. Sonra kocam basucumuzdaki komisinin cekmecesinde buldu offf. Nihayet yatabildik.

İkindin 3 te mersinden annem babam geldi. Babam yarin donecek annem bir hafta kalacak temizlik utu vs yapcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…