2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın güzel anneler ve onların çok daha güzel bebişleriiiii gerçi benimki bütün gece tepindi yeni uyudu herhalde ama umarım sizlerin bebişlerine günaydın olur....

günaydın kızlarrrrr bebişlerrrrr =) aynen ben de gece uyuyamayanlardanım midem uyutmadı kalktım şimdi leblebi yiyorum sabah sabah uyuyabilirsem gene uyucam göz altlarım mosmor içleri kıpkırmızııı. bu arada bizim doktor da her hafta çağırmıyo 3 haftaya bi çağrıo gerekli görmüyo heralde

çoooooooookk teşekkür ederim canım Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin....

bu arada ağda demişken kızlar akşamki saflığımı yazayım da gülün biraz... akşam annemdeyim lavabodan çıktım aklıma geldi vücudumda her şey değişti göğüs ucum koyulaştı filan acaba aşağıda neler oluyor diye aynayla bir bakmak istedim. (iki ay önce bakmıştım değişiklik yoktu en son ak pak genç kız kibin ) anam aynayı bir tuttum ki sivilce desem değil damar desem değil böyle kabarık kabarık Allah ım iğrenç .... doğurmayı geç kalpten gidiyordum :18: anneme gösterdim sende böyle birşey oldu mu hiç diye "bilmem bende göremiyordum aynayla bakmak aklıma da gelmemişti" dedi (bu cvp da kendimi bir sapık gibi hissettirdi ya o ayrı konu) kesin ağda da mikrop kaptım diye o kızcağızın günahını da aldım hemen dr u aradım tabi... meğer her hamilede olurmuş doğum yaklaştıkça vajinada toplanan kan miktarı artar bu görüntü oluşabilir dedi dr um bereket dünden önce daha muayene etti de kadın cevabı tatmin etti... cahilliğime cühelalığıma doymayayım... ne görmeyi bekliyosam değişik olacak tabi ama ne bileyim ben kimse bana bundan bahsetmedi ödüm koptu yaa

ay kıyamam ben ona yaa... çatlıyor miniklerimiz gelmek için doğru diyorsun valla sıpalarımız onlar bizim benim eşim de doğmaya kalkıştığı gece kızımı böyle sevmişti karnımdan

Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriii benim kızım arada bi hareketleniyo diğer zamanlarda ses yok korkmalı mıyım? sizde hareketler nasıl ?

"paramız yok ne yapalım siz bostan korkuluğu musunuz elinize cebinize atıverin madem bi zahmet" deseydin keşke... ay nasıl gıcık oluyorum böyle insanlara var yaaaa sanki bizim çocuğumuzu bizden çok düşünebilirlermiş gibi... ay sinir oldum sabah sabah

bende de böyle minicik minicik hani minicik bulgur tanesi gibi var ara ara doğumdan sonra kaybolduğunu söylüyorlar çok belirgin değil ama insanın eline geliyo işte pütür pütür
aynen,yaptığın bulgur benzetmesi doğru. bulgur un yumuşak halinin tıpatıp aynısı. yanlışlıkla elimi değidirip de kaşırsam,koparsa diye tereddüt ediyorum. benleri koparmak tehlikeli derler ya.
inşallah dediğin gibi doğumdan sonra kaybolurlar.

Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriii benim kızım arada bi hareketleniyo diğer zamanlarda ses yok korkmalı mıyım? sizde hareketler nasıl ?

canım ben çok taşındım hastaneye saatlerdir hareket yok ya da çok yavaş diye birşey yok dedi dr her seferinde bazı günler sanki bi depresif takılıorlar içerde

bu haftayı oğlum için hazırlıklara adadım, hiç bişeyi hazır değil daha minnoşumun. yarın beşiği ve arabası gelecek inşallah bi aksilik olmazsa. eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim, baya heyecanlı ve hareketli geçecek.

günaydın anneler.evdeki tadilat ve temizlik işlemleri bitti çok şükür.beşiğimizi almadık sıra onda bebeğimizde erken gelmez inş. hafta sonuda kıyafetlerini yıkıyacağız minnakımın.daha en önemli şeye isme karar veremedik ne zormuş isim olayı.bide bişey soracam ama kocişle yaramazlık yapmaya devam edenler varmı korkuyorum ben artık.kızıma bişey olucak diye.

evet isim olayı çok zor ya... valla bizde yaramazlığa devam

günaydın kızlar. dilerim aydındır herkes için........
günaydın cnm sabah kendi annem aradı dedem yoğun bakımdaydı aramışlar gelin taburcu edelim diye çok sewindim çook gidicekler teyzemlerle fln konuşcaklar öyle çıkarcaklar hastaneden çok şükür Allahıma kızımda kıpırdıyor içim rahatlıyor daha ne olsun birasdan annem ( kayınwalidem ) geliyo ewi temizlicek derleyip toparlayacak ..bgünde kocişle nikah yıldönümümüz 3 yıl bittii ama geride bi 15 yıl bıraktık akşam yemeğe götüreyim mi dedi aman yok dedim , kıyamadım kaç gündr adım attığımız yer para istedi,ama sorada düşündüm bu sefer ben kıyamadım da gitmedim ama diğer seferde önemsemezseeeeeeeee naapım sizce canlarım

geçmiş olsun canım yaa inş zamanını bekler kuzucuk

günaydın güzel anneler ve onların çok daha güzel bebişleriiiii gerçi benimki bütün gece tepindi yeni uyudu herhalde ama umarım sizlerin bebişlerine günaydın olur....
günaydın canım günaydın tatlım bu mide mahwetti hepimizi ama bu kuzucuklara değer dimi aslında en iyisini yapıosun canım,ben 5 günde 1 gidiorum her defasında bişe çıkarıolar en iyisi beklemek ewde doğum zamanını eskiler gibi
ay kıyamam ben ona yaa... çatlıyor miniklerimiz gelmek için doğru diyorsun valla sıpalarımız onlar bizim benim eşim de doğmaya kalkıştığı gece kızımı böyle sevmişti karnımdan
tatlımm bnm ki bi aceleci ki sorma bgnde ewlilik yıldönümümüz aklımıza gelmedi değil '' süüüüpriiiiiiiiz ben geldiim '' derse kızımız diye gülüoduk
günaydın bitanem korkma uyuyo olabilir bnmde şimdi kıpramaya başlıyo sabah uyuyodu annesi gibi oohh maşşallaaaaah kolay gelsin cnm günaydın tatlım isim bizde bulamadık karar weremioruz çok zor iş ..kocişle yaramazlık dersen de oluyodu ama bu ara hastaneyle çok uğraştığımızdan aklımıza gelmedi

kızlarrrr son 29 gün kaldı diyoo doğuma benim takvim

Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı. anammmmm:18:

2013 nisan annelerinin kolay dogumu ve bebeklerinin sagligi için niyet ederek tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

hanipeks...................204
egomego.................. 100
dertsiz......................200
amanamazon.............100
meryem38.................200
pembe33...................100
temmuz27.................100
Lena.........................100
vitamin87..................100
DytEda.....................100
yagmur.....................150
vilin..........................100
pembe33...................100
Limonluparfe..............100
Umutege16................200
Mezopotamya.............200

Toplam: 4444

Kalan: 2290

geçmiş olsun canım yaa inş zamanını bekler kuzucuk
sağol bitanem inşallah 37.haftaya kadar bekler :emirbebek: pek sanmıorum ama yinede umut dünyası yaaaa ya da not yazcam '' kızım bak 37.haftaya kadar beklemen lazım,beklersen sana ne hediyeler alcam diyee '' sorada yutcam okur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…