ben doğumda önce lazer yaptırmıştım.. kalanları da mart sonuna doğru ağda yaptırmayı düşünüyorum... acılı macılı ama uzun süre temiz olacağım... :101:
Canım benim ne güzel işte kızının kilosu yerinde maşallah... sen içini ferah tut. normal doğum en güzeli tabi.. Allahım hayırlısını kısmet etsin...
ben de normal olsun istemiştim ama zorunlu olarak sezeryan olacak...
Maşallah ikinize de...
dün yatışımızı yaptık herşey güzel ...serumlar 1000 lik kocaman , biri gidio diğeri gelio damarlarım artık almıyo düşünün yani ..tabi bu ara hastane ziyaretçi akını,sewdiğim yemekler gelio fast-food olunca ztn dayanamam anında mideyenst lerim iyiydi taaaaaaaaaki 23.30 daki ne kadar ............. ! bebeğin kalp atışlarında bi düzensizlik warmış bi kaç defa baktılar başka makinalarla da baktılar tabi bnm paniği görün kocişle ...dr.u aramış ebe oda en iyisi fakültye geçsinler wakit kaybetmeden demiş...... hadiiiiiiii toparlandık annemler görümcemler fln geldi hemen geçtik fakülteye, ( fakülte daha iyi demişti,yoğunbakım küwöz açısından fln ,ztn bu 15 gün içinde doğuracak olursan burda doğurma fakülteye git demişti dr.um ) tabi hazırlanırken ebeye sordum nooooooooooolcak diye,o sıra annemler görümcemler gelmiş,ebe de kalp atışları böle dewam ederse sezeryanla hemen alırlar demezmi yüzüm kireç gibi olmuş annem ağlıo panik oldu , bnm annemde daha adana da gelmedi dedem yoğun bakımda afalladık ,fakülteye geldik çıktık doğum bölümüne ,muayene ettiler ama mahwoldum yaaa canım çok yandı neyse atlayayım orayı nst de bebeğin atışları çok güzel çıktı , istersen yatırayım 2 saate bidaha bakıcam dedi yok dedim okadar kötü oldum kiannemlere geçeyim gelirim sabaha karşı 3.30 gibi dedim ztn saaat 1 olmuş...tmm ozaman dedi fakültedeki hanım dr.lar , hatta bebek hareketlerine bak eğer iyiyse sabah gel dinlen dedi kalp atışları iyi dedibu ara kocamla görümcem yattığım hastaneye gidip iyi çıkmayan nst sonuçlarının kopyasını almaya gittti ,ona da baktılar fakültede şaşırdılar bu nst yi çekeni yollada buraya nst nasıl alınıo öğretelim dediler ..ewe geldik annem yatağı fln hazırladı o sıra ılık duş aldım bişiler hazırladı yedik yattık kocişle bu sabah da gittik fakülteye kalp atışları gayet iyi,güzelde hareket edio bakalım yarın ne dicek dr.um bu ara da dün annemin ewde yemekli misafiri de war kadıncağız harab oldu bi bnm ewe,bi hastaneye bi kendi ewine,fakülteye de gçioruz gelin diyince misafirleri bırakıp geldiler yabancı değiller amcamız ama samsundan geldiler bu sabah gittiler ...bakalım bu hafta ne dicek dr.um yarın aricam... 1cm dış açııklık war demişlerdi ama bişe yok şimdilik çok şükür aman duanızı esirgemeyin dmt canım çok teşekkürler .. nişan geldi ama serumla fln durduruyolardı,bakalım dr.um ne dicek açılma yoktu dün öğlen bnm dr baktığında yarın aricas bitanem .. sancı fln çıkmıyo ztn daha sadece 1-2 damla kan we pembemsi akıntı wardı nişanın gelmiş ama bu bebeği durdurmamız lazım dedi aceleci sıpaaaam bnm
kızlar ya bişi sorcam, amniotik bant nedir? hiç duydunuz mu?
benim 3lü testim kötü çıkınca, amniosentezden sonra ayrıntılı ultrasonda amniotik bant olduğu görüldü.
doktorum şu an için tehlike yok dedi, 5. ayda da kenarda kalmış, problem yok dedi yine.
biliyorsunuz geçen hafta devlet hastanesine kontrole gittim. amniotik bantı göremediğini söyledi yeni doktorum, ya çok kenardadır ya da erimiştir dedi. içim rahatladı derken, kayınvalidemlere söyledim devlet hastanesine gittiğimi.
kayınpeder, görümce,kaynana hepsi birden sorumluluk sana ait diye suçladılar beni. niye paradan kaçıyorsun dediler( ne varki sağlıktan önemli mi para dediler.
ya tabiki evladımı düşünüyorum ben de, ama söyleyiş tarzları o kadar kırıcı geldi ki, kendimi suçlamaya başladım.
taşınıyoruz demiştim, 20.000tl yi aşkın borç yaptık. kaynanam gil bir lira katkı sağlamadılar, şu an için zor durumda değiliz, taksitle halledeceğiz ama böyle suçlamak yerine doğumu da biz karşılarız, içimiz hep rahat olsun deseler??
ay zaten taşınmanın zorluğu altında eziliyorum, zaten bebeğime daha alışveriş için vakit ayıramadım, zaten kafam 1milyon. bir de bunlar. üffffff, daraldım.
Allah'ım ne olur sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
aynen,yaptığın bulgur benzetmesi doğru. bulgur un yumuşak halinin tıpatıp aynısı. yanlışlıkla elimi değidirip de kaşırsam,koparsa diye tereddüt ediyorum. benleri koparmak tehlikeli derler ya.bende de böyle minicik minicik hani minicik bulgur tanesi gibi var ara ara doğumdan sonra kaybolduğunu söylüyorlar çok belirgin değil ama insanın eline geliyo işte pütür pütür
Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriiibenim kızım arada bi hareketleniyo diğer zamanlarda ses yok korkmalı mıyım? sizde hareketler nasıl ?
günaydın anneler.evdeki tadilat ve temizlik işlemleri bitti çok şükür.beşiğimizi almadık sıra onda bebeğimizde erken gelmez inş. hafta sonuda kıyafetlerini yıkıyacağız minnakımın.daha en önemli şeye isme karar veremedik ne zormuş isim olayı.bide bişey soracam ama kocişle yaramazlık yapmaya devam edenler varmı korkuyorum ben artık.kızıma bişey olucak diye.
günaydın cnmgünaydın kızlar. dilerim aydındır herkes için........
evet isim olayı çok zor ya... valla bizde yaramazlığa devam
dün yatışımızı yaptık herşey güzel ...serumlar 1000 lik kocaman , biri gidio diğeri gelio damarlarım artık almıyo düşünün yani ..tabi bu ara hastane ziyaretçi akını,sewdiğim yemekler gelio fast-food olunca ztn dayanamam anında mideyenst lerim iyiydi taaaaaaaaaki 23.30 daki ne kadar ............. ! bebeğin kalp atışlarında bi düzensizlik warmış bi kaç defa baktılar başka makinalarla da baktılar tabi bnm paniği görün kocişle ...dr.u aramış ebe oda en iyisi fakültye geçsinler wakit kaybetmeden demiş...... hadiiiiiiii toparlandık annemler görümcemler fln geldi hemen geçtik fakülteye, ( fakülte daha iyi demişti,yoğunbakım küwöz açısından fln ,ztn bu 15 gün içinde doğuracak olursan burda doğurma fakülteye git demişti dr.um ) tabi hazırlanırken ebeye sordum nooooooooooolcak diye,o sıra annemler görümcemler gelmiş,ebe de kalp atışları böle dewam ederse sezeryanla hemen alırlar demezmi yüzüm kireç gibi olmuş annem ağlıo panik oldu , bnm annemde daha adana da gelmedi dedem yoğun bakımda afalladık ,fakülteye geldik çıktık doğum bölümüne ,muayene ettiler ama mahwoldum yaaa canım çok yandı neyse atlayayım orayı nst de bebeğin atışları çok güzel çıktı , istersen yatırayım 2 saate bidaha bakıcam dedi yok dedim okadar kötü oldum kiannemlere geçeyim gelirim sabaha karşı 3.30 gibi dedim ztn saaat 1 olmuş...tmm ozaman dedi fakültedeki hanım dr.lar , hatta bebek hareketlerine bak eğer iyiyse sabah gel dinlen dedi kalp atışları iyi dedibu ara kocamla görümcem yattığım hastaneye gidip iyi çıkmayan nst sonuçlarının kopyasını almaya gittti ,ona da baktılar fakültede şaşırdılar bu nst yi çekeni yollada buraya nst nasıl alınıo öğretelim dediler ..ewe geldik annem yatağı fln hazırladı o sıra ılık duş aldım bişiler hazırladı yedik yattık kocişle bu sabah da gittik fakülteye kalp atışları gayet iyi,güzelde hareket edio bakalım yarın ne dicek dr.um bu ara da dün annemin ewde yemekli misafiri de war kadıncağız harab oldu bi bnm ewe,bi hastaneye bi kendi ewine,fakülteye de gçioruz gelin diyince misafirleri bırakıp geldiler yabancı değiller amcamız ama samsundan geldiler bu sabah gittiler ...bakalım bu hafta ne dicek dr.um yarın aricam... 1cm dış açııklık war demişlerdi ama bişe yok şimdilik çok şükür aman duanızı esirgemeyin dmt canım çok teşekkürler .. nişan geldi ama serumla fln durduruyolardı,bakalım dr.um ne dicek açılma yoktu dün öğlen bnm dr baktığında yarın aricas bitanem .. sancı fln çıkmıyo ztn daha sadece 1-2 damla kan we pembemsi akıntı wardı nişanın gelmiş ama bu bebeği durdurmamız lazım dedi aceleci sıpaaaam bnm
günaydın canımgünaydın güzel anneler ve onların çok daha güzel bebişleriiiiigerçi benimki bütün gece tepindi yeni uyudu herhalde ama umarım sizlerin bebişlerine günaydın olur....
günaydın tatlımgünaydın kızlarrrrr bebişlerrrrr =) aynen ben de gece uyuyamayanlardanım midem uyutmadı kalktım şimdi leblebi yiyorum sabah sabah uyuyabilirsem gene uyucam göz altlarım mosmor içleri kıpkırmızııı. bu arada bizim doktor da her hafta çağırmıyo 3 haftaya bi çağrıo gerekli görmüyo heralde
tatlımm bnm ki bi aceleci ki sormaay kıyamam ben ona yaa... çatlıyor miniklerimiz gelmek içindoğru diyorsun valla sıpalarımız onlar bizim benim eşim de doğmaya kalkıştığı gece kızımı böyle sevmişti karnımdan
günaydın bitanemGünaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriiibenim kızım arada bi hareketleniyo diğer zamanlarda ses yok korkmalı mıyım? sizde hareketler nasıl ?
oohh maşşallaaaaahbu haftayı oğlum için hazırlıklara adadım, hiç bişeyi hazır değil daha minnoşumun. yarın beşiği ve arabası gelecek inşallah bi aksilik olmazsa. eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim, baya heyecanlı ve hareketli geçecek.
günaydın tatlımgünaydın anneler.evdeki tadilat ve temizlik işlemleri bitti çok şükür.beşiğimizi almadık sıra onda bebeğimizde erken gelmez inş. hafta sonuda kıyafetlerini yıkıyacağız minnakımın.daha en önemli şeye isme karar veremedik ne zormuş isim olayı.bide bişey soracam ama kocişle yaramazlık yapmaya devam edenler varmı korkuyorum ben artık.kızıma bişey olucak diye.
sağol bitanemgeçmiş olsun canım yaa inş zamanını bekler kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?