2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim morelin bozuk anlıyorum ama yapma bak bebekteki gerilik normale dönmüş 3 gün hiç bişey benim geçen ki kontrolde tam gününde çıktı ondan önce hep geriydi ama bu en son gittiğimdede 4 gün geri çıktı inan takmıyorum ben takarsam onun hareketleri azalıyor sende sakin olmaya çalış doktorunla bu profun söylediklerini paylaş gerçekten 7000-8000 çok fazla bir para doktoruna güven o da kim bilir kaç tane doğum yaptırdı ama senin bu durumun gözden kaçmış olabilir üzülüp gözyaşı dökme biz sana dua ederimz suyun normale döner işallah rabbim zamanında gelmesini sağlasın bebişlerimizin moral bozujluğu erken doğumu bile tetikliyor herşey yolunda diye bebeğinle konuş kendin de buna inan

hmmm denesem mi acaba çünkü kıvranıyorum resmen bi yerde sütyenliyken sırt ağrısından artık bi yerdeyken üzerime şal falan alıyorum sütyeni çıkarıp belli olmasın diye yoksa ölüyorumm

canım ben uzun süreden beridir sporcu sütyeni kullanıyorum çok da rahat. doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum. bir dene istersen

günaydın güzel anneler ve onların çok daha güzel bebişleriiiii gerçi benimki bütün gece tepindi yeni uyudu herhalde ama umarım sizlerin bebişlerine günaydın olur....

valla gece benimki de uyanıp beni uyandırıyor. bizleri hazırlıyor kuzular.

canım 200 tane de ben alayım.

bizimde bebiş çok zor olduğu için temmuzun başından beridir kankayız valla. ömür olduktan sonra

canım inşallah kötü bir şey yoktur. endişelenme doktorlar olası olumsuzlukları söylerler. öyle olcak diye bir kaide yok. bana göre senin suyun fazlalığı diyabetten. inşallah erken doğum olmaz.
ben hep profa gittim başından beri. evet muayeneleri çok pahalı ama olsun bebişler sağlıklı olsun da bir şekilde karşılanır. benim doğuma da zamdan önce profa 4000 lira diyorlardı. tarih netleşsin ben gidip hastane yönetimi ile konuşacağım. sen de öyle yap

canım tuncss'a yazdıklarım sizin için de geçerli.. eşinle yakın olmak inan sizi daha mutlu edecek..

:)) sağol canım da biz mutluyuz ki zaten:) yani bu şekilde mutlu olduğumuz için olmuyo ya:))
bizim 2 yıldan sora tedaviyle oldu bu bebiş, o 2 yıl ikimizide yetti merak etme

canım bu dra gitmeye devam et bence ama doğumunu diğeri yapsın, doğum konusunda bütün drlar aynı tecrübeye sahiptir bence,
ama hamilelik sırasında karşılaşılan durumlar yada kadın hastalıkları konusunda hepsi aynı tecrübeye sahip değil maalesef
sen yine profa muayene olursun, ama diğer drda doğumu yaparsın, olmazmı?
hem üzülme o kadar, kötü bişe söylenmemişki, olasılıklardan bahsetmiş,
ben inanıyorum kötü bişe çıkmıcak, Allah korusun olsaydı bence şimdiye kadar başka şekilde kendini belli ederdi..
sende bebeğini kucağına alıp, sağlıklı olduğunu görünce, kkya girip bu durumu yaşayan diğer hamilelere umut olucaksın Allahın izniyle:)

ben taşındım; rahat geçti taşınmam, o yüzden bugün ultrasona girmeye gerek görmedim bile
kan şekerim hala yüksek
bazı arkadaşlar hastaneye yatmış; allah gazanızı mübarek etsin

korkum iyice arttı;zaten göbeğim iyice yere bakıyor artık
yıkanan çamaşırları da valize koyabilirsem-bir iki eksiğim var onları da alabilirsem ben hazırım

Ofelya canım şimdi öncelikle kendini yıpratmayı bırak nolur. Nerdeyse 1,5 haftadır endişelerle geçirdin günlerini İnternette araştırdım biraz, suyun fazla olması durumlarında sadece %30 oranında bebekte bir sıkıntı görülüyormuş, %70 gibi yüksek bir oranda ise hiç bir sıkıntı olmazmış zaten. Bu içini rahatlatsın biraz.. Ben inanıyorum hiç bir sıkıntı yok, çünkü maşallah kızının gelişimi gayet iyi. Nerdeyse 2 kilo olmuş. Şimdi sen son bir haftada 3 doktora gittin, kafan allak bullak oldu Şimdi bence yine bir kendi doktorunu ara, şikayetini anlat. Seni ciddiye alacaktır. Belki su fazlalığı yeni gelişmiş bir durumdur. Bu da olabilir sonuçta. Ama nolur panikleme yazık değil mi sana kaç gündür yıprattın kendini. Bak ben de cumartesi kontrole gittim, 32+4te bebeğim 1800 gr olmuş, bana da az geldi Ama dr.um ki inanılmaz pimpirikli bir tiptir, bu kilonun gayet iyi olduğunu, gelişiminin iyi gittiğini, bebeğimi 3.000-3.300 gr. arası beklediğini söyledi. Ben de çok rahat değilim ama içimi sıkmamaya çalışıyorum. İnanıyorum herşey iyi olacak...

Ooooh geçmiş olsun, yeni evinizde keyifle oturun Artık güzelce dinlenmeye bak..

Çok zor bir gün geçirmişsin, neyse ki herşey yoluna girmiş Dualarımız seninle, bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın inşallah:)

Hanipeks naptın canım, gittin mi mr. randevuna?

Ersnil nasılsın? Tahlil sonuçlarını aldın mı?

Melishh gözünüz aydın Bebişinin iyi olmasına çok sevindim, en kısa sürede bebeğinizi evinize getirmenizi diliyorum. Yavruna güzel, sağlıklı, çok keyifli ve çok uzuuuun bir ömür diliyorum

Canım hemen umutsuzluğa kapılma.. çok fazla ihtimal sıralamış.. bunların içinde problem olmayanlar da var... sen çağırdığı kontrole git.. kan sonuçlarına bakılsın ona göre daha net değerlendirmeler yapılabilir... kendi doktoruna prof'a gittiğini söyledin mi? söylediysen ona doktorun anlattıklarından bahset.. baalım o ne yorum yapacak???
şimdilik sabırlı ol, dualarımız sizinle...

Merhaba canlar,hemen bir selam edip çıkayım...
Cok isim var cok ( her bir yer ayakta dun cocuklara dolap aldık malum digeri küçük geliyor vs allahım her yer dandiniydi esimde sagolsun ne yapar nede yapmama razi gelir gel gel gel bosver.şükür yariladim.neyse...
Öncelikle melish bebeğin hayırlı olsun anali babali büyüsün .insallah en yakın zamanda çıkar bağımsız emzirmeler nasip olsun...

Somewherecold alkiss
Taşındın şükür ağız tadiyla oturun insallah fazla sekersiz:))
Herseyin bitti galiba hazırlık kaldı.
Valla senden cok bana yuktu(
Gerisi kolay...

Ofelyam,
Cicekimm kelebekimm...
Sen uzme tatlı canını bak adam ne güzel açıklamış hep kötüleri tutma aklında.canimsin insallah hersey yoluna girecek.dogum için Dr secimin /degisimin biraz kotu olur su durumda...duayla...

Ersnilden haber var mı canlar ben görmedim ...insallah iyidir...

OFELYAM
kuzum bana da aynı seyleri söyledi erken dogum riski dedi efet su çok olunca erken dogum riskimiz var ama bizim bebeklerimiz artık erken dogum da olsa gayet rahat bir sekilde küvöze ihtiyac duymadan yasayabilecek kadar büyüdüler 1 hafta sonra dogsalar erken dogum bile sayılmıyorlar merak etme stresten falan su çok olabiliyormuş sen mutlu olmaya bak emin ol bebek bunu hissediyor hele sakın ha sakın internete yazıp arastırma internet felaket tellalı en kötü ihtimalleri yazıyorlar milyon da bir binde bir olayları yazıyorlar mesela benim gün içinde stresten üzüntüden sıkıntıdan biranda tansiyon yükselmesi gibi şekerim yükseliyormuş normal şekerim yokmuş ama gün içinde birden fırlıyormuş o yüzden suyum çokmuş bebeğim gayet sağlıklıymış ayrıntılı usg de falan hiçbir anomali çıkmadı tatlı sakın yeme üzme kendini kuzum düzeliyor merak etme hem çoğu gebelikte olurmuş su çokluğu belli bi dönem merak etme sen doktoruna devam prof da 7000-8000 ne kuzum sen normal doktoruna git doğumunu o yaptırsın ama inan canını sıkacağın bir durum yok merak etme normal birsey onun söyledikleri sadece ihtimal tatlı yok stres yok hep pozitif hep pozitif hayatım =) tamam merak etme annesi bi problem çıksaydı şimdiye kadar tespit ederlerdi bence doktorun olmayan birsey için seni telaşlandırmak istememiş söyleme gereği duymamış benim doktorum bebek dönmüş mü söylemedi ben sordum sorunca dedi ki dönmüş normal olduğu için söylemedim dönmese problemdi ozaman onu söylerdim dedi normal olduğu zaman çoğu söyleme gereği duymuyor bi problem gördüklerinde söylüyorlar sen sıkma canını kuzununnnn

canım korkma hiç bişeyciği yoktur kuzunun stres yapmamaya çalış bebeğinide etkilemesin

hayırlı olsun canım yeni eviniz
bebiş mis gibi eve gelicek inşallah:)

işte tam olarak bu sözler hem duymak hem söylemek istediğim sözlerdi.

suyu çoksa ne olmuş ya; daha kuvvetli tekmeler atıyor bebikler sadece

herşey güzel olacak

yaramazız bizzz

güle güle ağız tadıyka otur evinde canım ohhh yeni eve gelecek oğluşun isim karar verildi mi ne koyacaksınız bizde de netleşti gibi bişey çalışmaya devam ediyor musun canım ben dayanamıyorum çıkıyorum artık izne evde dinleneyim birazcık

kızlar kartal lütfi kırdar eğitim araştırmada gebelik takibi yaptıran, doğum düşünen orada, bilgisi olan varmı hastane hakkında off

işte tam olarak bu sözler hem duymak hem söylemek istediğim sözlerdi.

suyu çoksa ne olmuş ya; daha kuvvetli tekmeler atıyor bebikler sadece

herşey güzel olacak

canım korkma hiç bişeyciği yoktur kuzunun stres yapmamaya çalış bebeğinide etkilemesin

kızlar hepiniz çok ama çok saolun ,inanın elimden geleni yapmaya çalışıyorum o etkilenmesin diye, ama dün gece dön sağa dön sola uyuyamadım , bu prof.la doğum yapamam zaten, kendi doktoruma da ne diyip sölesem bu durumu bilemedim , çünkü adam herşeye normal normal dedi, ben de kaşındım gittim işte , şimdi ne desem adama bilemedim,

egomego
sende şeker çıkmışmıydı ki şeker testinde?bi de su fazlası var diye mi ayrıntılı usg çekildi, yoksa önceden çekilen mi?bi de seninkinin kilosu normal sınırlardamıydı canım?

hiç tatlı yemiycem umarım düzelir,

canım hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…