2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

hanipeks, ersnil hastaneye gittiniz mi kızlar? aklım sizde inşallah iyi haberlerle gelirsiniz.

bizde kanka takılıyorduk son iki aydır bişey oldu bizim korkan adamayaramazlık hat safhada
canına tak etmiştir adamın napsın :) bizde hiç kankalık falan olmadı, doğumdan sonra 40 gün yasak nasıl olcak bakalım
bi kereden bişey olmaz bence canım önemsemezse sen hatırlatırsın.
kızlarrrr son 29 gün kaldı diyoo doğuma benim takvim
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı. anammmmm:18:
baya az kalmış benim daha çok var ama yinede çok heyecanlıyım bence zaten orda yazan doğum tarihini göremeyiz bir çoğumuz ... daha erken gelirler gibi geliyor

günaydın cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın tatlım
ben de iyiyim canım. sabah eşimle kahvaltı ettikten sonra tekrar yattım. rüyamda oğlumu gördüm. saçları sapsarıydı, beyaz tenli, uzun boylu bir bebekti yüzümde gülümseme evin içinde öyle dolaşıyorum bugün.

evlenme yıldönümünüz kutlu olsun tatlım. bebişinizle birlikte daha nice yıllar görürsünüz inşallah.

ne güzel bi rüya Allah hayırlı haberlerle ewinizi şenlendirsin inşallah sağolasın bitanem musmutlu yıllar geçirelim bebelerimizle hepimizde temmuz 27 cnm bnm bu seferlik dediğin gibi böle olsun da eğer hazirandaki 2.düğünümüzün yıldönümünü atlarsa hediyesiz yemeksiz fln yakarımm annem geldi canlarım işimiz çok annem gittiğinde gelirim tekrar öpüyorum hepinizi

Canım isim olayı çok önemli.. anne baba olarak ilk vazifemiz bebklerimize doğru isim vermek.. ömür boyu taşınacak cinsten.. en doğru ismi bulacağınıza eminim. yürekten düşün yeter. Allah kolaylık versin...

Herşey zamanında hazır olur korkma... büyük kısmı atlattın.. evin işleri bitmiş... bebişin işleri tatlı telaş...

Koçişle yaramazlığa gelince gebelik öncesi gibi her gün değil ama biz de yine de tam gaz devam... sen de korkma hiçbirşey olmaz bebişine aksine sen de koçiş de stres atıp rahatladığınız için birbirinize daha yakın olursunuz... doğumun da daha rahat geçer...

günaydın kızlar

uyuyorum uyuyorum derken nazar değdirdim kendime, sabaha karşı uyandım, 1-2 saat uyuyamadım, ama gözlerimden uyku akıyo niyedir anlamadım, sora bi uyumuşum, yeni uyandım, daha kahvaltı edcem:)

yaramazlıkları konuşmuşsunuz. biz eşimle öğrendiğimiz günden beri kankayız:) yazık adama, ama o da korkuyo bişe olucak diye:))

huysuzmelek evlilik yıldönümüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah, dedene de sevindim, geçmiş olsun..

Fatma Zehra nasıl bir isim ne düşünüyorsun eşimin tercihi ben elif reyyan düşünüyorum ve alternatiflerimiz var ama karar veremiyorum.
p.tifsiz ilişki yaşamıyoruz zaten ama bebeğe zarar verirmi bilemedim çok ileri gitme deyip eşimide rahatsız etmeye başladım.

ooowww maşallah kızlar pek aktifsiniz

biz en son bebişin olduğu gün birlikte olduk.. havalar pek bi sıcaktı ben hiç yanaşmıyordum.. sonra da süpriz bir şekilde bebiş haberi geldi.. ee bu durumda da kankalık dönemi hayırlı olsun dedik daha tık yok.. artık doğumdan sonra ne zaman sona erer bilmiyorum bu durum.. bebişi zor elde edince herşeyden korkar moddayız.. o iyi olsunda günler çuvala girmedi ya diyoruz..

anaaaammm 31 gün diyor bu..!!
18 martta son kontrole gidicez ve ameliyat günü belli olucak.. muhtemel tarihimiz 28 mart.. bu durumda 23 günümüz kalmış oluyor sanırım.. peehh peehhh nasılda geçti günler..

huysuzmelek
geçmiş olsun tatlım aman dikkat et de dinlen kızın az daha beklesin yaramaz bu kızlar hemen çıkmak istiyorlar bizi korkutuyorlar benimkide kafayı iyice aşağıya sokmuş doktor ultrasonla kafasını ölçemedi bende rapor olursa rapor alıcam olmazsa izne ayrılıyorum bugün yarın son çalışma günlerim sonra yaşasın ev ve tembellik :)

6 ay doğum izni 15 güne tamam! - Memurlar
doğum izni bekleyen arkadaşlar,umarım bu haber gerçek olur
işallah şu izin çıksa biz doğuracaz izin çıkmadı ya

isim olayı zor bizim babamız buldu isim ama ben tam karar veremedim MERCAN olsun dedi eşim ama beğenmezsen değiştir dedi düşünüyoruz .... yaramazlık oluyor benim zorumla adam korkuyor ama ibre tavanlarda doğumdan sonra yandım ki ne yandım

bizde kanka takılıyorduk son iki aydır bişey oldu bizim korkan adamayaramazlık hat safhada
ibreler tavan yapınca korkma falan kalmadı babalarda hahayy canım sen şeyi sormuşsun doktor alltan muayene edince acı oldumu diye en fzla 4-5 cm falan falandı ölçüm yaptı bıraktı içine iyice sokup çevirme falan öyle bişey yapmadı amakontrole giden arkadaşlar benim fikrimce temiz gidin ne olacağı belli olmuyor benim kız çok aşağı indi diye baktılar başka bir durum olabilir alttan muayene gerekebilir uygun gidin sonra utanıyor insan

çok mutlu oldum canım deden için ve bebişin için.. vaktiyle gelsin inşallah sen mustafa ertürke gitmiyormusun artık? bence çıkın yemeğe sonrası çokta kolay olmuyor emin ol çocuk olunca.. ve maşallah birlikteliğinize allah nazrdan korusun..

isim hatırlamıyorumda bi arkadaşa 25 mart demiş sezeryana erken değil mi canım ya sanırım son tarihin 7 nisan gösteriyor.. benim 10 nisan geliş dr istersen 5 nisanda alıyım dedi ben 4 nisan istiyorum sana da olsun 1 nisan 31 mart olsun yani bana erken gibi geldi..

canım yanlış okumuşum moralim bozuk kusura bakma... bence temiz git her zaman durumlar değişebiliyor benim bişeyim yoktu bir anda sancım oldu muayene etmek istedi ama olmadım.. benim orkum var çatıdan.. belli olmaz nst bakar bakarsın biraz sancın çıkar herşey olabilir..

herkese merhaba
günler giderek azalıyor Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
hanipeks ne yaptı acaba

Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriii benim kızım arada bi hareketleniyo diğer zamanlarda ses yok korkmalı mıyım? sizde hareketler nasıl ?

korkma korkma her zaman horon tepmiyolar içerde canım rahat ol sen =))

inşallah tatlım doğumdan sonra tamamen değişcek bakalım vücut =))) benden falan geçtim de ilk isteğim yüz üstü yatmak olcak =) bakalım uzun bi süre hala karnımız var gibi hissedecekmişiz gerçi =)

valla doktor bize yapmayın etmeyin demedi ddiye biz de devam ediyoruz eşim sonra peşimden ayrılmıyo bişi oldu mu bişi var mı diye garibim =)

anaaaammm 31 gün diyor bu..!!
18 martta son kontrole gidicez ve ameliyat günü belli olucak.. muhtemel tarihimiz 28 mart.. bu durumda 23 günümüz kalmış oluyor sanırım.. peehh peehhh nasılda geçti günler..

23 müüü allahımm ben bile heyecanlandım canım yaa geçiyo günler geçmiyo gibi durup daha dün gibi ilk hamile kaldığımız zamanlar allahım sağlıkla doğrumayı nasip etsin canım ya

HUYSUZMELEK =)) eşinle yavrucuklarınla nice güzel mutlu senelere canım =)

Canım ne kadar güzel bir rüya... Allahım hazyırlara getirsin... bereket, bolluk ve aydınlık olacak herşey hayırlısıyla...
kızlarrrr son 29 gün kaldı diyoo doğuma benim takvim

Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı. anammmmm:18:

canım benim Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin... ne güzel işte bebişin zamanını tamamlayarak gelecek inşallah..

ne güzel haberler bunlar... sen gönlünü ferah tut canım... bak dede iyileşmiş... bebişin kalp atışları güzel.. inşallah içeride biraz daha duracak annesi.. sen sabırlı sakin ol yeter..

canım güzel telaşlar bunlar... ben de bu haftayı oğluşun ve benim kalan eksiklerimizi tamamlamaya adadım... şekerler, süsler var bir de... hayırlısı ile yapalım inşallah...

canım Allah iyiliğini versin.. sabah sabah baya güldüm sayende... valla ben merak edip bakmadım ... koçiş görüyo nasıl olsa bir acayiplik olsa söyler diye düşünüyorum....

Canım biz her hafta gidiyoruz... ama bunun 2 haftada bir kısmı kontrol... arada gittiğim haftada da erken doğum olmasın diye 7 haftadan beri iğne oluyorum...
sizinki belki ihtiyaç duymuyordur... ama sen çok korkuyorsan beklemeden arada randevu al için rahat etsin...

canım ben de aylardır evde sütyen takamıyorum.. çok bunaltıyor.. diğer zamanlar içinde aldığım emzirme sütyenlerini kullanıyorum çok rahat oluyor o zaman... tavsiye ederim...

iyi etmiş annen.. ellerinden öpmek lazım.. ne işin var bu riskli halinle camla falan... boşver... kadın çağıracakmışsın... bırak o yapsın...
sen ne kendi canını ne bebişin canını sıkma... rahatına bak.. bebişin eşyalarını hazırlamışsın...
bırak ev için destek olsunlar canım... benim koçiş de destek oluyor.. biliyorum erkeklerin yaptığı bizim istediğimiz gibi olmuyor ama hiç yoktan iyidir...

canım benim SAT: 6 temmuz normal doum için 12-13 nisan veriyordu doktorumuz ama sezeryan olmak zorunda olduğum için en geç 8 nisan dedi.. muhtemel sezeryan tarihimiz, benim de isteğimle 4 Nisan...

canım valla film gibi olmuş anlattıkların... okurken biz heyecanlandık sen ne oldun kimbilir... Allahım hakkınızda hayırlısını, güzelini nasip etsin inşallah..

Çok güzel bir isim.. Anlamı da ço güzel.. İyilik, cömertlik, şeref, bağış, asalet... Allahım adıyla sağlıklı, sıhhatli, uzun, gür, mutlu, başarılı, huzurlu ve hayırlı ömür nasip etsin...

canım siz de çok çabuk ara vermişsiniz. korkma ikiniz içinde birbirinize yakınlaşmak iyi olacaktır... :13:
Normal doğum olacak olanların özellikle eşleri ile birlikte olmaları çok daha rahat doğum olmasını sağlıyor... yapılan tüm çalışmalar bu yönde..
riskli durumlarda doktor zaten uyarır birlikte olmayın diye..
tabi ki zaman çuvala girmedi ama birbirinize dokunmak bile iyi gelecektir inan bana...
doğumdan sonra lohusalık bitene kadar yani 6 hafta-45 gün doktor izin vermeyecek zaten....

Elif mükemmel bence... eğer muhkkak çift isim koyacaksanız bir senden bir ondan olsun...
Elif Zehra gibi mesela.... Anlamları çok güzel...

canım tuncss'a yazdıklarım sizin için de geçerli.. eşinle yakın olmak inan sizi daha mutlu edecek..

merhaba kızlar,

geçmişi okuyamadım hiç, umarım herkes iyidir, ben iyi haberlerle gelmedim maalesef.
c.tesi bi prof.a gittim, bebeğimin kilosu iyi toparlamış bayağı bi 3 gün geri o da önemli değil dedii, 1920 gr olmuş,bu bebekte gelişme geriliği falan yok, boşuna üzülme dedi, yalnız suyun çok dedi, diğer gittiğim kadın da öle demişti, ben sallamamıştım, suyun fazla olmasına neden olan çok fazla neden olabilir dedi, gebelikte toxoplazma gerçirmiş olabilirsin, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin, bebekte anormali olabilir dedi, kromozamal olabilir, bebeğin sindirim sisteminde bişe olabilir dedi, beyin, mide ve böbrek dopplerine baktı, bi sorun görünmüyo dedi, gebelik şekeri de olabilir nedeni dedi, şeker testi yapıldı ama bende hipoglisemi vardı gebelikten önce onun etkisi olabilir mi dedim, o dabi çeşit diyabet olabilir dedi, aslında her ay açlık-tokluk bakılması gerekirdi dedi (ben kendi doktoruma bunu 50 kere söyledim belki, her defasında yok yok şeker düşük olsun daha iyi diyip salladı beni).Ya da hiç bi sebep yoktur, senin genel yapın böyledir dedi. Kan ve idrar tahlili istedi,Cuma günü seni perinatolog da görsün istiyorum dedi, belki benim gözden kaçırdığım bişe vardır falan dedi, ona göre açlık-tokluk kan şekerine de bakarız, toxoplazma testi yaparız dedi, (ama benim doktorum bu testleri gebelikte önce istediği ve gebelikte bakılmadığı için tam da emin olamayız, sonu. pozitif olsa bile dedi )
ha artık bu saatten sonra önemli değil, bayağı büyümüş bebek, daha sıkı takip edilmesi gerekir, her hafta nstye girersin, bebek çok suyun içinde mutlu da olabilir, o zaman seni rahatsız eder, başka bi zararı olmaz dedi,ya da su çok olduğu için rahim gerilmeye daha fazla dayanamıp su kesen patlarsa erken doğum olabilir dedi, hareketlerini iyi takip et, azalınca ara dedi,

o kadar kötüyüm ki anlatamam size, cumartesiden beri gözyaşım sel oldu, napıcağımı bilmiyorum, doktoruma olan güvenimi de kaybettim, nası doğum yapıcam onla bilmiyorum artık değiştiremem, bu prof. çok pahalı hadi muayeneleri karşıladım, doğum orda 7000-8000 onu nası karşıliyimnapıcam bilmiyorum

çok sevindim canım, darısı hayırlısı ile rüzgarı kucağına almaya :)

annenle birlikte güzel bir hafta geçireceksin ne güzel
gittin mi doktora canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz

gözün aydın canım, allah analı babalı yütüsün inşallah. bir an önce küvezdende çıkarsınız evinize.
seninle günümüz aynıymış stres oldum şimdi

bana doktorum badem yağı önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…