günaydın cnmgünaydın arkadaşlar, nasılsınız?hanipeks, ersnil hastaneye gittiniz mi kızlar? aklım sizde inşallah iyi haberlerle gelirsiniz.
canına tak etmiştir adamın napsın :) bizde hiç kankalık falan olmadı, doğumdan sonra 40 gün yasak nasıl olcak bakalımbizde kanka takılıyorduk son iki aydır bişey oldu bizim korkan adamayaramazlık hat safhada
bi kereden bişey olmaz bence canım önemsemezse sen hatırlatırsın.günaydın cnmsabah kendi annem aradı dedem yoğun bakımdaydı aramışlar gelin taburcu edelim diye çok sewindim çook gidicekler teyzemlerle fln konuşcaklar öyle çıkarcaklar hastaneden çok şükür Allahıma kızımda kıpırdıyor içim rahatlıyor daha ne olsun birasdan annem ( kayınwalidem ) geliyo ewi temizlicek derleyip toparlayacak ..bgünde kocişle nikah yıldönümümüz 3 yıl bittii ama geride bi 15 yıl bıraktık akşam yemeğe götüreyim mi dedi aman yok dedim , kıyamadım kaç gündr adım attığımız yer para istedi,ama sorada düşündüm bu sefer ben kıyamadım da gitmedim ama diğer seferde önemsemezseeeeeeeee naapım sizce canlarım
baya az kalmış benim daha çok var ama yinede çok heyecanlıyım bence zaten orda yazan doğum tarihini göremeyiz bir çoğumuz ... daha erken gelirler gibi geliyorkızlarrrrson 29 gün kaldı diyoo doğuma benim takvim
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı. anammmmm:18:
ben de iyiyim canım. sabah eşimle kahvaltı ettikten sonra tekrar yattım. rüyamda oğlumu gördüm. saçları sapsarıydı, beyaz tenli, uzun boylu bir bebekti yüzümde gülümseme evin içinde öyle dolaşıyorum bugün.günaydın cnmiyiyiz çok şükür sen nasılsın tatlım
ne güzel bi rüyaben de iyiyim canım. sabah eşimle kahvaltı ettikten sonra tekrar yattım. rüyamda oğlumu gördüm. saçları sapsarıydı, beyaz tenli, uzun boylu bir bebekti yüzümde gülümseme evin içinde öyle dolaşıyorum bugün.evlenme yıldönümünüz kutlu olsun tatlım. bebişinizle birlikte daha nice yıllar görürsünüz inşallah.
günaydın anneler.evdeki tadilat ve temizlik işlemleri bitti çok şükür.beşiğimizi almadık sıra onda bebeğimizde erken gelmez inş. hafta sonuda kıyafetlerini yıkıyacağız minnakımın.daha en önemli şeye isme karar veremedik ne zormuş isim olayı.bide bişey soracam ama kocişle yaramazlık yapmaya devam edenler varmı korkuyorum ben artık.kızıma bişey olucak diye.
Canım isim olayı çok önemli.. anne baba olarak ilk vazifemiz bebklerimize doğru isim vermek.. ömür boyu taşınacak cinsten.. en doğru ismi bulacağınıza eminim. yürekten düşün yeter. Allah kolaylık versin...
Herşey zamanında hazır olur korkma... büyük kısmı atlattın.. evin işleri bitmiş... bebişin işleri tatlı telaş...
Koçişle yaramazlığa gelince gebelik öncesi gibi her gün değil ama biz de yine de tam gaz devam...sen de korkma hiçbirşey olmaz bebişine aksine sen de koçiş de stres atıp rahatladığınız için birbirinize daha yakın olursunuz... doğumun da daha rahat geçer...
işallah şu izin çıksa biz doğuracaz izin çıkmadı ya
6 ay doğum izni 15 güne tamam! - Memurlar
doğum izni bekleyen arkadaşlar,umarım bu haber gerçek olur
isim olayı zor bizim babamız buldu isim ama ben tam karar veremedim MERCAN olsun dedi eşim ama beğenmezsen değiştir dedi düşünüyoruz .... yaramazlık oluyor benim zorumla adam korkuyor ama ibre tavanlarda doğumdan sonra yandım ki ne yandımgünaydın anneler.evdeki tadilat ve temizlik işlemleri bitti çok şükür.beşiğimizi almadık sıra onda bebeğimizde erken gelmez inş. hafta sonuda kıyafetlerini yıkıyacağız minnakımın.daha en önemli şeye isme karar veremedik ne zormuş isim olayı.bide bişey soracam ama kocişle yaramazlık yapmaya devam edenler varmı korkuyorum ben artık.kızıma bişey olucak diye.
ibreler tavan yapınca korkma falan kalmadı babalarda hahayy canım sen şeyi sormuşsun doktor alltan muayene edince acı oldumu diye en fzla 4-5 cm falan falandı ölçüm yaptı bıraktı içine iyice sokup çevirme falan öyle bişey yapmadı amakontrole giden arkadaşlar benim fikrimce temiz gidin ne olacağı belli olmuyor benim kız çok aşağı indi diye baktılar başka bir durum olabilir alttan muayene gerekebilir uygun gidin sonra utanıyor insanbizde kanka takılıyorduk son iki aydır bişey oldu bizim korkan adamayaramazlık hat safhada
günaydın cnmsabah kendi annem aradı dedem yoğun bakımdaydı aramışlar gelin taburcu edelim diye çok sewindim çook gidicekler teyzemlerle fln konuşcaklar öyle çıkarcaklar hastaneden çok şükür Allahıma kızımda kıpırdıyor içim rahatlıyor daha ne olsun birasdan annem ( kayınwalidem ) geliyo ewi temizlicek derleyip toparlayacak ..bgünde kocişle nikah yıldönümümüz 3 yıl bittii ama geride bi 15 yıl bıraktık akşam yemeğe götüreyim mi dedi aman yok dedim , kıyamadım kaç gündr adım attığımız yer para istedi,ama sorada düşündüm bu sefer ben kıyamadım da gitmedim ama diğer seferde önemsemezseeeeeeeee naapım sizce canlarım
ıyı geceler kızlar......... Benim bidahaki hafta kontrolüm war.. tam 36. haftam dolucak o zmn we nst ye bağlicaz geldiğinde dedi..Acaba nst sonrası alttan muayene edermi ya ona göre bende vucüt temizliği yapıcam ama doğuma temiz olsun diyorum.. Bide bana ogün derseki gel bakalım diye utanırımmm.. Bakarmı dersiniz.. Siz ne zmn yapmayı düşünüosunuz vücut temizliğinizi.. Bide bnm doktorum 25 martı beklenen tarih diye werdi ama bnm o gün 38. haftam dolmuş oluyo.. 25 marttan ya bi hafta önce ya bi hafta sonra olur dedi.. Sizede böyle erken tarih verdiği oldumu son adet tarihim 1 temmuz
Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriiibenim kızım arada bi hareketleniyo diğer zamanlarda ses yok korkmalı mıyım? sizde hareketler nasıl ?
aynen,yaptığın bulgur benzetmesi doğru. bulgur un yumuşak halinin tıpatıp aynısı. yanlışlıkla elimi değidirip de kaşırsam,koparsa diye tereddüt ediyorum. benleri koparmak tehlikeli derler ya.
inşallah dediğin gibi doğumdan sonra kaybolurlar.
günaydın anneler.evdeki tadilat ve temizlik işlemleri bitti çok şükür.beşiğimizi almadık sıra onda bebeğimizde erken gelmez inş. hafta sonuda kıyafetlerini yıkıyacağız minnakımın.daha en önemli şeye isme karar veremedik ne zormuş isim olayı.bide bişey soracam ama kocişle yaramazlık yapmaya devam edenler varmı korkuyorum ben artık.kızıma bişey olucak diye.
anaaaammm 31 gün diyor bu..!!
18 martta son kontrole gidicez ve ameliyat günü belli olucak.. muhtemel tarihimiz 28 mart.. bu durumda 23 günümüz kalmış oluyor sanırım.. peehh peehhh nasılda geçti günler..
ben de iyiyim canım. sabah eşimle kahvaltı ettikten sonra tekrar yattım. rüyamda oğlumu gördüm. saçları sapsarıydı, beyaz tenli, uzun boylu bir bebekti yüzümde gülümseme evin içinde öyle dolaşıyorum bugün.
evlenme yıldönümünüz kutlu olsun tatlım. bebişinizle birlikte daha nice yıllar görürsünüz inşallah.
kızlarrrrson 29 gün kaldı diyoo doğuma benim takvim
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı. anammmmm:18:
günaydın cnmsabah kendi annem aradı dedem yoğun bakımdaydı aramışlar gelin taburcu edelim diye çok sewindim çook gidicekler teyzemlerle fln konuşcaklar öyle çıkarcaklar hastaneden çok şükür Allahıma kızımda kıpırdıyor içim rahatlıyor daha ne olsun birasdan annem ( kayınwalidem ) geliyo ewi temizlicek derleyip toparlayacak ..bgünde kocişle nikah yıldönümümüz 3 yıl bittii ama geride bi 15 yıl bıraktık akşam yemeğe götüreyim mi dedi aman yok dedim , kıyamadım kaç gündr adım attığımız yer para istedi,ama sorada düşündüm bu sefer ben kıyamadım da gitmedim ama diğer seferde önemsemezseeeeeeeee naapım sizce canlarım
bu haftayı oğlum için hazırlıklara adadım, hiç bişeyi hazır değil daha minnoşumun. yarın beşiği ve arabası gelecek inşallah bi aksilik olmazsa. eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim, baya heyecanlı ve hareketli geçecek.
çoooooooookk teşekkür ederim canımRabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin....
bu arada ağda demişken kızlar akşamki saflığımı yazayım da gülün biraz...akşam annemdeyim lavabodan çıktım aklıma geldi vücudumda her şey değişti göğüs ucum koyulaştı filan acaba aşağıda neler oluyor diye aynayla bir bakmak istedim. (iki ay önce bakmıştım değişiklik yoktu en son ak pak genç kız kibin ) anam aynayı bir tuttum ki sivilce desem değil damar desem değil böyle kabarık kabarık Allah ım iğrenç .... doğurmayı geç kalpten gidiyordum :18: anneme gösterdim sende böyle birşey oldu mu hiç diye "bilmem bende göremiyordum aynayla bakmak aklıma da gelmemişti" dedi (bu cvp da kendimi bir sapık gibi hissettirdi ya o ayrı konu) kesin ağda da mikrop kaptım diye o kızcağızın günahını da aldım hemen dr u aradım tabi... meğer her hamilede olurmuş doğum yaklaştıkça vajinada toplanan kan miktarı artar bu görüntü oluşabilir dedi dr um bereket dünden önce daha muayene etti de kadın cevabı tatmin etti... cahilliğime cühelalığıma doymayayım... ne görmeyi bekliyosam değişik olacak tabi ama ne bileyim ben kimse bana bundan bahsetmedi ödüm koptu yaa
Herkesler iyidir insallah..
Gelemiyorum firsat bulup.. Ozledim valla saatlerce gecmis okuyup sohbet etmeyi..
Bugun aksam ustu pek cok sancim oldu.. Sonra gecti.. Ama cok korktum.. Dr kontrolumuz taaa 18 martta.. Benim dr neden beni her hafta cagirmiyor yaaa.. Korku diz boyu bugun.. Yarin hizla son eksiklerimi de tamamlicam.. Feci tirstim..
kızlar bu arada sütyen takamıyorum ben rahat rahatevde artık bıraktım kullanmayı sırtım falan çok ağrıyo çünkü acaba sporcu sütyeni mi denesem ne dersiniz? göğüslerim de çok büyük değil halbuki 80-85 beden
Aynen öyle... Benim yüzümden ona bir şey olursa vicdan azabından ölürüm. Geçen camları sileceğim dedim annem telefonda demediğini bırakmadı, kızdı bana. Ben de yine korktum vazgeçtim :)
Rabb'im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşaallah.
ıyı geceler kızlar......... Benim bidahaki hafta kontrolüm war.. tam 36. haftam dolucak o zmn we nst ye bağlicaz geldiğinde dedi..Acaba nst sonrası alttan muayene edermi ya ona göre bende vucüt temizliği yapıcam ama doğuma temiz olsun diyorum.. Bide bana ogün derseki gel bakalım diye utanırımmm.. Bakarmı dersiniz.. Siz ne zmn yapmayı düşünüosunuz vücut temizliğinizi.. Bide bnm doktorum 25 martı beklenen tarih diye werdi ama bnm o gün 38. haftam dolmuş oluyo.. 25 marttan ya bi hafta önce ya bi hafta sonra olur dedi.. Sizede böyle erken tarih verdiği oldumu son adet tarihim 1 temmuz
dün yatışımızı yaptık herşey güzel ...serumlar 1000 lik kocaman , biri gidio diğeri gelio damarlarım artık almıyo düşünün yani ..tabi bu ara hastane ziyaretçi akını,sewdiğim yemekler gelio fast-food olunca ztn dayanamam anında mideyenst lerim iyiydi taaaaaaaaaki 23.30 daki ne kadar ............. ! bebeğin kalp atışlarında bi düzensizlik warmış bi kaç defa baktılar başka makinalarla da baktılar tabi bnm paniği görün kocişle ...dr.u aramış ebe oda en iyisi fakültye geçsinler wakit kaybetmeden demiş...... hadiiiiiiii toparlandık annemler görümcemler fln geldi hemen geçtik fakülteye, ( fakülte daha iyi demişti,yoğunbakım küwöz açısından fln ,ztn bu 15 gün içinde doğuracak olursan burda doğurma fakülteye git demişti dr.um ) tabi hazırlanırken ebeye sordum nooooooooooolcak diye,o sıra annemler görümcemler gelmiş,ebe de kalp atışları böle dewam ederse sezeryanla hemen alırlar demezmi yüzüm kireç gibi olmuş annem ağlıo panik oldu , bnm annemde daha adana da gelmedi dedem yoğun bakımda afalladık ,fakülteye geldik çıktık doğum bölümüne ,muayene ettiler ama mahwoldum yaaa canım çok yandı neyse atlayayım orayı nst de bebeğin atışları çok güzel çıktı , istersen yatırayım 2 saate bidaha bakıcam dedi yok dedim okadar kötü oldum kiannemlere geçeyim gelirim sabaha karşı 3.30 gibi dedim ztn saaat 1 olmuş...tmm ozaman dedi fakültedeki hanım dr.lar , hatta bebek hareketlerine bak eğer iyiyse sabah gel dinlen dedi kalp atışları iyi dedibu ara kocamla görümcem yattığım hastaneye gidip iyi çıkmayan nst sonuçlarının kopyasını almaya gittti ,ona da baktılar fakültede şaşırdılar bu nst yi çekeni yollada buraya nst nasıl alınıo öğretelim dediler ..ewe geldik annem yatağı fln hazırladı o sıra ılık duş aldım bişiler hazırladı yedik yattık kocişle bu sabah da gittik fakülteye kalp atışları gayet iyi,güzelde hareket edio bakalım yarın ne dicek dr.um bu ara da dün annemin ewde yemekli misafiri de war kadıncağız harab oldu bi bnm ewe,bi hastaneye bi kendi ewine,fakülteye de gçioruz gelin diyince misafirleri bırakıp geldiler yabancı değiller amcamız ama samsundan geldiler bu sabah gittiler ...bakalım bu hafta ne dicek dr.um yarın aricam... 1cm dış açııklık war demişlerdi ama bişe yok şimdilik çok şükür aman duanızı esirgemeyin dmt canım çok teşekkürler .. nişan geldi ama serumla fln durduruyolardı,bakalım dr.um ne dicek açılma yoktu dün öğlen bnm dr baktığında yarın aricas bitanem .. sancı fln çıkmıyo ztn daha sadece 1-2 damla kan we pembemsi akıntı wardı nişanın gelmiş ama bu bebeği durdurmamız lazım dedi aceleci sıpaaaam bnm
merhaba kizlAr nasilsiniz? biz idare ediyoruz iste. gun sayiyorum resmen.
eski gunlerimi ozledim valla. telden girdigim icin yazmak zor oluyor ama heyecanla okuyorum sizi. bebisler gelmeye basladi.
melish hayirli ugurlu olsun bebisin tez zamanda kavusursunuz insallah.
laterne cnm kusura bakma ancak yazabildim gozun aydin cnm cok gecmis olsun allah baska dert gostermesin insallah.
ersnil umarim tahliller temiz cikar cnm yaa bebisin biraz daha kalir icerde
huysuz melek cok gecmis olsun cnm nisan geldi ama dogum baslamadigi icin mi bekletiyorlar seni. benim nisan geldiginde acilmamda vardi. senin acilma yok degil mi?
daha aklima gelmeyen arkadaslar insallah saglikla vaktinde alirsiniz bebisleri kucaginiza.
bu arada bebisin adina karar verdik kizlar: Kerem.
nasil sizce??
ooowww maşallah kızlar pek aktifsiniz
biz en son bebişin olduğu gün birlikte olduk.. havalar pek bi sıcaktı ben hiç yanaşmıyordum.. sonra da süpriz bir şekilde bebiş haberi geldi.. ee bu durumda da kankalık dönemi hayırlı olsun dedik daha tık yok.. artık doğumdan sonra ne zaman sona erer bilmiyorum bu durum.. bebişi zor elde edince herşeyden korkar moddayız.. o iyi olsunda günler çuvala girmedi ya diyoruz..
Fatma Zehra nasıl bir isim ne düşünüyorsun eşimin tercihi ben elif reyyan düşünüyorum ve alternatiflerimiz var ama karar veremiyorum.
p.tifsiz ilişki yaşamıyoruz zaten ama bebeğe zarar verirmi bilemedim çok ileri gitme deyip eşimide rahatsız etmeye başladım.
günaydın kızlar
uyuyorum uyuyorum derken nazar değdirdim kendime, sabaha karşı uyandım, 1-2 saat uyuyamadım, ama gözlerimden uyku akıyo niyedir anlamadım, sora bi uyumuşum, yeni uyandım, daha kahvaltı edcem:)
yaramazlıkları konuşmuşsunuz. biz eşimle öğrendiğimiz günden beri kankayız:) yazık adama, ama o da korkuyo bişe olucak diye:))
huysuzmelek evlilik yıldönümüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah, dedene de sevindim, geçmiş olsun..
hayırlı geceler güzeller
Allahıma çok şükür evimdeyim veee Allah izin verirse aşkım pzt taburcu olacak
evimizi hazırlamaya çalışıyorum o gelmeden,yarın sabahtan temizlik var
sizleri çok özledim;neler yapıyorsunuz nasılsınız çok merak ediyorum.. ama uzun uzun okumak için ne zaman fırsat bulurum henüz bilmiyorum..
benim de sancılarım oluyor;pzt erkenden dr'a gitmeyi planlıyorum bakalım ne diyecek
Bu saate kadar kaybolan hixmami ariyoruz ben kocam ve annem. Bulamadik delik kapanacak diye uzulurken aklima yedekte bir tane oldugu aklima geldi heryere tum kilere baktim yok yok. Sonra kocam basucumuzdaki komisinin cekmecesinde buldu offf. Nihayet yatabildik.
İkindin 3 te mersinden annem babam geldi. Babam yarin donecek annem bir hafta kalacak temizlik utu vs yapcaz.
kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Merhaba anneler :)
Çoğunuz badem yağından vs bahsetmişsiniz çatlaklar için. Benim doktorum da daha ilk gittiğim günden beni uyarmıştı badem yağı ya da başka bir şey sakın sürme çatlaklar için bebeği etkiliyor diye. Sonra tekrar soracak oldum, "Sakın sakın" dedi.
Siz doktorunuza sordunuz mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?