2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım arkadaşlar da söylemişler bence de normal doktoruna git bu doktor milleti biraz da panik yaptırmaya meraklı para için kendine bağlamak için sakın moralini bozma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bak gerçekten erken de doğsa sağ salim alcaksın kucağına..dualarımız seninle tatlım üzme kendini

Kızlar maşallah bebişlerinize. Allah nazarlardan korusun hepsini..
Sipsezancım bizimki de 2700gr çıktı. İricik diye seviyoruz normal doğumda sıkıntı olmaz demesine çok sevindim doktorunun, korkuyorum çünkü böyle giderse nasıl doğururuz diye.

teşekkür ederim canım;
bizimkinin adı KAAN olarak kaldı galiba, eşim hala dur başka isim bulalım diyor ama ben şeker siparişini vermek istiyorum:

bu arada biblo-lavanta karışımı bişey yaptıracağım: zaten çikolata tutarım gelenlere yani badem şekeri koydurmicam:
kaç tane olmalı

izne çıkmama bugün dahil 12 iş günü var:19 mart son iş günü ama dayanamıyorum; ayağa kalkınca bir süre göbeğimin yerleşmesini bekliyorum;ilk üç adımım yengeç yürüyüşü bacaklarım açılmıyor ki.

evde geçecek günlerin hayalini kuruyorum ama eve çıkar çıkmaz başlar benim sancılar, artık göbeğime güvenmiyorum; her an bırakabilir oğluşumu

tabi doktorum sezeryan demez ise

Nstzedeler olarak geçirmişiz kızlar son kontrolümüzü. Erzulum seninle başımıza gelen ise tamamen aynı. 3 nst + 1 serum.
Haftaya cumartesi yine aynı şeyleri yaşayacağım muhtemelen.

Anlamadığım şey şu, doktorun dediğine göre nst hareketleri değil, kalp atış ritmini ölçüyor.
Ama sonuncu nstde de bebek hareket edince ancak o çizgiler hareketlenmeye başladı yani o zmn nst hareketleri ölçen bişey.
E bebek sürekli hareket edecek diye birşey yok diye doktorlar kendileri söylüyorlar ama o 20dk. boyunca kıpır kıpır olmasını bekliyorlar :s Çelişki var..

teşekkür ederim hepinize..2320 gr 45 cm doğdu..inşallah bir an önce yanıma alırım..Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın..

İlk bebeğimiz gelmişşş
Tebrik ediyorum melishhciğim. Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah.
En kısa zamanda yanına gelmesini dilerim canım.

Offff çok heyecanlı
Kıızzz, güzel sıpacık neler yaşatmışsın sen böyle anneyle babaya, tüm sülale seferber olmuş :)
Birazcık daha uslu uslu dur tamam mı, tüm teyzelerine söz ver bakalım şimdi, anlaşalım seninle

bende hamilelikten önce yaptırmıştım, hatta tam bitmeden hamilelikten dolayı ara verdim. şimdi çok az çıkıyor. şimdiye kadar hiç birşey yapmadan geldim ama doğumdan önce operasyon gerekiyor. şimdi köklerede dokunmamak gerektiğinden karra veremedim. ağda mı yapayım, jilet mi diye. sen en kullanacaksın.

et ben değilde kırmızı noktalar oldu benim göğüs altımda

çok geçmiş olsun canım, kızın biraz daha dayanır umarım.

hmmm denesem mi acaba çünkü kıvranıyorum resmen bi yerde sütyenliyken sırt ağrısından artık bi yerdeyken üzerime şal falan alıyorum sütyeni çıkarıp belli olmasın diye yoksa ölüyorumm

benim koca mmeişlerime sütyen uyduramıyorum. zaten büyüktü şimdi hepten kocaman oldular. çamaşırın arka tarafına lastikli parça diktim. biraz daha rahat oldular şimdi

çok geçmiş olsun canım, artık son 3-4 haftalara girdik. bu saatten sonra doktor arayışına girme.
şekerden dolayı suyun yüksek çıkmıştır, bir hafta yediklerine çok dikkat edip kendi doktoruna git bakalım suyun için ne diyecek.
umarım düzelmiş olur. bebğinde sende daha fazla stres yaşamazsınız

çok saol canım, inş. şekerden dolayıdır canım da yediğime içtiğime dikkat edersem düzelir umarım, çok fazla stres yaşadık gerçekten bu son 2 haftada

Meraba canım benim de bugün kontrolum vardı ve bizim suyumuz biraz fazlaymış şekere bakıldı 118 çıktı hamurişi tatlı ve beyaz ekmekden uzak durmamı söyledi doktorum bi de nstye bağlandım ve o da normal çıktı çok dert etme kendine sen mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun...

canım açlık mı tokluk mu 118 çıktı anlamadım?

yani çekinecek bişey yok doktorlar bazen kendileri bile profa gönderiyor sende kafama takıldı suyun fazla olması ibi şeyler söyle dfurumu anlat anlatmak istemezsen tabi o senin bileceğin iş canım ama çekinilecekbişey yok bebeklr iyi olsun diye böyle yapıyoruz

maşallah senin tosuncuğa eşimede söyledim ooooo maşallah ne kadar güzel büyümüş dedi sağlıkla kolay doğumlar olsun işallah

güzel isim canım adıyla yaşasın büyüsün eşim çok sever bu ismi :)

bebek şekerini ben 50 tane keçeden bebek süsü yapıcam hatta hafta sonu aldım keçeleri bu akşam örnek yapacağım yarın size paylaşırım mevlütte dağıtacağım 50 tane yeter diye düşünüyorum eve gelenlere hastaneye gelenlere çikolata kaplı lokumlar var ondan alıcaz ama bebek şekerine lavanta aklıma gelmemişti badem şekeri düşünmüştüm lavantada olabilir iyi fikir eşimede danışayım ne dicek

ayy ben dayanamıyorum izne çıkacağım maşallah sana işallah dayanırsın canım annem eşim herkes kızmaya başladı yolda doğurcan diye benim kız malum aşağıda bende korkuyorum o yüzden yeter dedim ne yapalım kısmet çok istedim 2 hafta daha gelmeyi ama zorluyor allah sana güç kuvvet versin canım

Allahım yeni evinde sağlıkla, sıhhatle, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
Dileyen herkese de nasip etsin...

açlık olması lazım çünkü kahvaltının üzerinden 1.5 saat geçmişti...

canım onu tokluk sayarlar.

hani yasanın çıkmasını bekleyecektik biz, beni neden yanlız bırakıyorsun :26:

Selam kızlar, ben oglumu alıp parka geldim, evde zaman ne çabuk geçiyor yahu sabah 7.30 dan beri ayaktayım çamaşır sermekten ve yerleri sürmekten başka bi iş yapamadım...şimdi oğlanla hic yapamam...
Melish bebeğin omurlu olsun canım, gözün aydın..
Ofpufya sikma canini,her doktor farkli seyler soyler,kafan karisir..hrrsey yolunda gidecek uzulme..

Kızlar doktordan çalışmaz raporunu 37.haftayı doldurunca mı alıyoruz bilgisi olan var mı? 33.hafta diye rapor verdi doktorum bugün 1 hafta geç kalmış oldum yani 1 haftam boşa gitti doğum sonrası için. Bari fazladan çalışmayayım.

hani yasanın çıkmasını bekleyecektik biz, beni neden yanlız bırakıyorsun :26:

malesef tatlım ben çıkıyorum izne ama kızlar eşlik eder sana somewherecold burda mesela annem eşim artık salmak istemiyorlar benim kız baya aşağıya indi doktor randevuda kafa ölçüsünü alamadı düşün o kadar aşağıda doğuruyormusun yoksa dedi alttan ölçü aldı ok problem yok dedi ama bende korktum açıkçası yollarda doğurmayayım evde dinlenmeye ihtiyacım var doğum sonrası zaten bir koşturmaca olacak ben yıldım bu yasayı çıkaramayanlar yılmadı işallah yararlanırız bizlerde teğet geçmez umarım

aramıza hoş geldin canım (şekerli gebeler grubu)
tek gram şeker almadan bal oğlan doğuracağım ben :)

takılıyorum canım, en önemlisi sağlıkla dünyaya gelsin bebeklerimiz. bizim kızlar nazlılar biraz çektiriyorlar annelerine.
doktorum bugün çık dese hemen çıkarım iznede 37. haftaya kadar çalışırsın sen diyor :)
benim kontrolümde cumartesi günü 3 hafta olacak tam kızımı görmek istiyorum artık. hareketli bir bebek değil, korkutuyor beni arada

32. hafta raporunu tam 32. hafta dolduktan sonra vermişlerdi sanırım bunuda 37 dolunca verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…