biz gavurlari sunnetsiz biliyoruz ama oyle degilmis pekamerikalilarin cogu yaptiriyor yenidogan bebeklerine ileride idrar yolu iltihabi olmasin vs. diye.. doktora da soyledik zaten herkes yaptiriyor dogduktan sonra ikinci gun yapiyoruz dedi, burda dogum yapan turk arkadslarimda yaptirdi hep bir hafta da iyilesiyo korkma diyolar, insallah bizimde oyle olur yavrum cani acimasin
ben 10. günde ilk kontrolü varmış ya o zaman yaptırayım diyorum; göbeği de düşmüş olur hem
ama çocuk doktorunun yapacağını düşünmüştüm
doğumda istersem kadın doğumcu mu yapıyor sünneti
Sipsezan ,
Kuvoz kilodan öte organ gelişimi vs onlar için oluyor gerçi hastanenin bakış acısida var.
Ablamın 38 haftalık 2200 gr 47 cm oglu yanindayken
Benim 34+3haftalik 3500 gr 52 cm kızım haftalarca kaldı.ciger gelişmesi için .
Hemen bekleme demiş Dr 36 na azıcık kalmış.36 dan sonra Allah'ın izniyle girmez.
Hafta dolana kadar yat bari.
canım 2,5 kg üstü bebekleri küveze koymuyorlar diye biliyorum. zaten 36 haftadan sonraki doğumlarda erken doğum sayılmıyor.
kızlar ya bir şey soracağım ben bugünden itibaren doğumumu durduran ilacı keseceğim dr un tavsiyesiyle... bebeğim tahminen 3 kiloya yakın olmalı ve 35+3 teyim hemen gelmeyebilir telaş yapma dedi dr um ama sizce bebeğim gelmeye kalkarsa yine küveze girer mi yaaa :18: bu haftadan sonra ilacı kullanamayız dedi dr. ciğer geliştirici herhangi bir şey de olmadım :26: korkuyorum yaa..
gece yine sancım vardı ilaca rağmen ama girip çıkan bir sancı değil belimden kasıklarıma doğru adet sancısı gibiydi... şimdi ilaç da bırakılacak??? tecrübeli arkadaşlar düşüncenizi paylaşır mısınız açık açık??
ciğer geliştirici iğneyi sen özellikle sordun mu doktoruna, belki atlamıştır. sen tekrar sorsan için rahat olsun.
36. haftayı tamamlamanada az kalmış, inşallah haftayıda tamamlar, küveze gerek kalmaz canım.
Allah yardımcınız olsun, seninde bebeğininde
33+6 da bir gelmeye kalkmıştı zaten gece apar topa gittik bir iğne vurdu (burdan duymuştum arkadaşlardan) dr uma "ciğer geliştirici mi?" dedim yok dedi "ona gerek yok şu an". ama burda, kusura bakmasın kafa kalmadı adını unuttum, benim haftalarımda riskli bir arkadaşa ciğer geliştirici vermişler bebeği için :44:
madımak mıbayılırım, çıktı mı ki kuzum madımak? anneme diyim de alsın bizim buranında madımak oyunu meşhurdur
Egomego,İyiyim datlum cok merci
Cok kibarimdir
Daha gecen hafta yidim
Söylemesi şey olmasın:)) hatta icine kokulu birsey varya heh ondan koyup yufkaylan
Neyse neyse
Ben uzun yıllar Yozgat'ta yasadım sen Sivas'ı op kokla bas bağrına
madımak nisan mayıs gibi çıkar genelde ama erken şu an çıkması için.bende cok severimmmmm
kızlar ya bir şey soracağım ben bugünden itibaren doğumumu durduran ilacı keseceğim dr un tavsiyesiyle... bebeğim tahminen 3 kiloya yakın olmalı ve 35+3 teyim hemen gelmeyebilir telaş yapma dedi dr um ama sizce bebeğim gelmeye kalkarsa yine küveze girer mi yaaa :18: bu haftadan sonra ilacı kullanamayız dedi dr. ciğer geliştirici herhangi bir şey de olmadım :26: korkuyorum yaa..
gece yine sancım vardı ilaca rağmen ama girip çıkan bir sancı değil belimden kasıklarıma doğru adet sancısı gibiydi... şimdi ilaç da bırakılacak??? tecrübeli arkadaşlar düşüncenizi paylaşır mısınız açık açık??
tecrübe değil bildiğim kuzum 36 haftalıksın erken doğuma girmiyor küvöze alınmaz normalde ama işte doğunca ki muayenesinde belli olacak o ciğer gelişimi ile alakalı kuzucun eğer gayet iyi gelişmişse ciğercikleri senin koynuna verirler hemen =)
belki senin bebeğinin gelişimine göre gerek görmemiştir. bu haftalarda ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor. altta çıkan hamilelil takvimindede artık doğsa bile küveze gerek duymaz gibi birşey yazıyordu geçen gün.
ama sen bir telefon edip sor yine için rahat etsin.
inşallah canım ya bugün en son gece 11 de içeceğim ilacı sanki hemen geliverecekmiş gibi hissediyorum
inşallah canım ya bugün en son gece 11 de içeceğim ilacı sanki hemen geliverecekmiş gibi hissediyorum
inşallah dediğn gibi gelişimi tamamlanmıştır da gerek görmemiştir canım. şimdiye kadar herşeyimiz normaldi ne demeye erken gelmeye kalkıyor bi anlasam...bir gelsin ama ahdım var totosunu ısıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?