2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bu arada pazartesi 11 mart yani iş göremezlik son 3 hafta raporunu hastaneden alıp iş yerine verecekmişiz artıkk son 2 iş günüm kaldı demektir:124:

hey maşallah fıstığa kilosu falan da çok güzel çıkmış
ben randevuyu cmt'ye istedim çalıştığım için...o gün sadece eski hastalarını kabul ediyomuş,yeni hasta almıyomuş,o yüzden başka dr'a gidiyorum canım...hatta cmt günü tekrar kontrolüm var,çatı muayenesi yapıcak dr...korkuyodum ama voltaj korkulacak bi şey yok yazdığından beri daha cesurum

Canım dua topiğine de yazdım gerçi ama buradan da bildireyim dedim..
100 demiştim ama eksik kalmasın diye 300 okundu..
Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
bu arada pazartesi 11 mart yani iş göremezlik son 3 hafta raporunu hastaneden alıp iş yerine verecekmişiz artıkk son 2 iş günüm kaldı demektir:124:

benimde iş göremezliğe son 3 hafta ama zor dayanıyorum artık oturarak çalışıyorum. belim kasıklarım çok ağrıyor sizin sıkıntılarınız oldumu son dönemlere ait nasıl başa çıktınız?

Fitamiiinnn maşallah prensese
3200-3600 arası doğar
Özellikle merdivenden falan cık,donmesin geri.Temizlikte banyo balkon yikarken aman aman cok dikkat et.son zamanlarda yapılan en büyük hata düşmeler.
Çatıdan falan da tedirgin olma,herkese yapılıyor gayet rahat bırak kendini hic sıkma.
Ne kadar sıkarsan o derece zor olur.hem sana hem Dr a.
Ben mergenden sonra seni bekliyorum:)
Mergen haber etseydi hayırlısıyla.

Maşallah sana,
Hani birine iğne yapacaksın,kasarda kasar elini tutmaya çalışır eti beton olur.sen o zaman daha cok kızarsın ve cart diye yapıp çekilirsin al cek diye.
Dr da bakıyor ve ne derece kasarsan sabrı tükeniyor ve Nazlı hatunlar ay vay İh tis.
Direkt istiyorlar ki canım hic acımasın hatta dogum muayene hic ağrısı olmasın.
Her güzelliğin bir bedeli varsa,bunun bedelini az-cok ödemek lazım.
Bilmediğiniz hic birşeyden korkmayın Rabbim hepimize farklı tattırır.sabri ayridir.
8-9 aydır sabrediyorsak gayet sabırlı ve gucluyuzdur.hic merak etmeyin.
Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin...

yapma Allah askina ela. Kolay mi doguma 1 - 1.5 ay kala baska dra gitmek?

canım benim inan ben senin çekincelerini anlıyorum ama benim kuzenim de eşimin bir arkadaşının eşi de son gece, sancı geldikten sonra üstelik dr değiştirmek zorunda kalmıştı. kuzenime de o arkadaşa da doğum sancıları başlayınca o kadar kötü ve kaba davranmışlar ki hele kuzenim yanındaki kadının öldürün beni diye bağırdığını söylemişti ikisi de eve döndü gece... kuzenim özel bir hast.a gitti öteki arkadaşsa üni. hast.a gitti ikisi de çok memnun kaldı tamam canım sakin ol diye diye bir hal oldular diyorlar.. yani son ana kalmamak gerek ne olur ne olmaz yedekte bir dr iyidir bence.

süper bir haber bu

ama sen kendini temizlik işlerine adama yine de
istersen düz yolda düz yürüyüş yap

benim doktorum da süekli doğurtuyor bu aralar
artık randevularda yrım değil bir saat bekliyoruz

Allah iyiliğinizi versin canım yaa bende benimkinin söylediğine göre sol böbreğini çürütmüşüm :44: karılı kocalı bebeli sağ salim çıkalım inşallah...

maaşallah kuzumuza =) korkma çatıdan falan da bak ne güzel anlatmış voltaj o iğne benzetmesiyle =) haftaya görcez biz de inşallah kızımızı yüzü görmüyoruz tabi anca el ayak ay ne güzel demiş bol bol gez temizlik yap oturma diye canım ya sen de zorlama kendinden geçme temzilik falan yapcam diye ama hareket et bebişin kolay gelsin inşallah =)

biz kahvaltımızı yaptık şimdi ortalığı topladık bakalım bi yemek koyalım ocağa da =)

Allah iyiliğinizi versin canım yaa bende benimkinin söylediğine göre sol böbreğini çürütmüşüm :44: karılı kocalı bebeli sağ salim çıkalım inşallah...

sorma sorma adam benden korkuyo iyce karnıma falan da bakamıyo dokunamıyo bişi olcak diye ay evet sağ salim tam takım organlarla çıkalım inşallah ben de yatağıma kavuşayım ( inat ettim ben içerde kanepede yatcam nasılsa sabah akarşı uyuyorum sen işe gidiyosun diye ama yok yatağımı aradım sabaha kadar..eşime de kıyamıyorum sabah işe gidecek diye bugün ben içerde yatayım derse bodoslama atlıcam

günaydın annişler
ne güzel güneşli bi gün böyle, maşallah
yoksa benim camlar silindiği için mi güneşi gördüm

ne güzel bi şey temizliiiikkk, unutmuşum bu derecesini

dr önceden hastaneye bildiriyomuş, gerçi benim adımın yanına soru işareti koymuş, bide habire normal diyo bana, sorada diyoki bebek dönmemiş ben niye normal diyorumki, tam çatlak:)
ya bu sünnet işini napcaz ya, akşam karar vermiştim, ii yaptırmıym diye, sen diince şimdi yine vazgeçtim:))

Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...

geçmiş olsun canım, hala yazamamışsın durumu, merak ettim, hayırlı haberlerle dön inşallah

Chosy kadın gelmedi mı?
Ne yapıyon burda,yoksa o içerde sen burda misin

geldi geldi, içerde o ewet
ewim o kadar pismiş ki sanırım tahmin ettiğim kadar iş olmıcak
kalanı bana kalıcak gibi görünüyo

5 e kadar degil mı?
Biter ya ne is yaptı ki? Tül falan mı utulettiriyorsun ?

selam herkese.. mide bulantısını soran arkadaşım ben sabaha kadar 3-4 kez afedersin kusuyorum şurup fayda etmiyor yani oluyor yediklerimizden.. birisi tül perde sormuş ya ben karbonat koyuyorum 2. yıkama gözüne.. dertsiz duam tamamdır okudum.. hergün korkuyla açıyorum topiği erken gelen bebişimiz var mı diye? son dönemlerde dr sezeryan taraftarıysa bişeyler yapıoyr gibime geliyor ben yaşadım.. hiç ağrım olmadığı neyse anlatmayım.. voltajım sana özel gönderdim kaç gündür takipteyim cevap yok yollarsan mutlu olurum.. ya ben bu topiğe fena alıştım normalde giremesem bile aklım burda oluyor... iyi kiş varsınız.. rabbim hayırla kurtarsın hepimizi..

Herkese merhabalaaaaar,

Mezopotamya, Huysuz Melek, Morgokyuzu çok geçmiş olsun..Mezoş Dr.un sanırım zor bir geçirmiş olmalı yoksa bu kadar yüksek tepkinin bir anlamı yok Sonuçta bebeğini senden daha çok mu düşünüyor Ayrıca toplasan belki 4-5 saat sonra gitmişsin dr.a, çok makul bir süre değil mi? Sen içini rahat tut, kızın da çok iyiymiş maşallah. Başka hiç bir şeye üzülme.. Huysuz Melek her seferinde seninle birlikte yüreğimiz ağzımıza geliyor:18: Ama neyse ki bebeğin de güzel güzel büyüyor geride kalan her gün Morgökyüzü sen de korku atlatmışsın, neyse ki herşey yolunda

Tuna bir daha yazmamışsın, seni merak ediyoruz. İyisin di mi? Bizi habersiz bırakma...

Kızlar dün bahsetmiştim kemeraltından aldığım keçe çalışmalar var diye. İzmirde olup da Kemeraltına gidebilecekler için fikir olsun diye eklemek istedim. Bunlardan bebek şekeri olarakta yararlanılabilir gibi geldi bana. Zapzup bu arada ellerine sağlık, eminim çok güzel kızının şekerleri. Kalıp örneği için de çok teşekkürler. Ben de bir daha fırsat bulursam ince keçe alacağım, sanırım onlarla daha rahat çalışılır.

İsmi eşim yazdı, word de yazıp, çıktısını aldık ve kestik. Sonra da silikonla yapıştırdık.

Bunlar da güzel bebek şekeri olmaz mı:)

Herkesi çok öpüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…