madımak mıbayılırım, çıktı mı ki kuzum madımak? anneme diyim de alsın bizim buranında madımak oyunu meşhurdur
biz geldikkkkkkksuyumuz plesentamız gayet iyiymiş baş geliş.bundan sonra doğum olsada prematüre saymıyoruz normal kabul ediliyor dedi.2900 gr cıktı.ama yanılma payı var sonuçta.ortalama 3 kg bi bebek doğacak diyor inş tombul yanak bizim kız ayın 20 si catı muayenesine çagırdı ve o zmana kadar evde iş yap bol bol temizlik yap oturma gez dolaş bebek iyice yerleşsin dedi.bizden haberler böyle kızlarr.çok yoğun çok hastası var sanırım o yüzden olmuştur vilincim
2013 nisan annelerinin kolay dogumu ve bebeklerinin sagligi için niyet ederek tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
hanipeks...................204
egomego.................. 300(100*)
dertsiz......................200
amanamazon.............400*
meryem38.................200
pembe33...................400*
temmuz27.................200
Lena.........................100
vitamin87..................100
DytEda.....................100
yagmur.....................150
vilin..........................100
Limonluparfe..............100
Umutege16................200
Mezopotamya.............400(200*)
Rüveyda....................200
aaumut......................167*
gorkemre....................250
secilce.......................100
oftelyam.....................123
laterne.......................200+3 kenzül arş*
esrasm.......................100
Toplam: 4294
Kalan: 150
bu arada pazartesi 11 mart yani iş göremezlik son 3 hafta raporunu hastaneden alıp iş yerine verecekmişiz artıkk son 2 iş günüm kaldı demektir:124:
hey maşallah fıstığakilosu falan da çok güzel çıkmış
ben randevuyu cmt'ye istedim çalıştığım için...o gün sadece eski hastalarını kabul ediyomuş,yeni hasta almıyomuş,o yüzden başka dr'a gidiyorum canım...hatta cmt günü tekrar kontrolüm var,çatı muayenesi yapıcak dr...korkuyodum ama voltaj korkulacak bi şey yok yazdığından beri daha cesurum
yapma Allah askina ela. Kolay mi doguma 1 - 1.5 ay kala baska dra gitmek?
biz geldikkkkkkksuyumuz plesentamız gayet iyiymiş baş geliş.bundan sonra doğum olsada prematüre saymıyoruz normal kabul ediliyor dedi.2900 gr cıktı.ama yanılma payı var sonuçta.ortalama 3 kg bi bebek doğacak diyor inş tombul yanak bizim kız ayın 20 si catı muayenesine çagırdı ve o zmana kadar evde iş yap bol bol temizlik yap oturma gez dolaş bebek iyice yerleşsin dedi.bizden haberler böyle kızlarr.çok yoğun çok hastası var sanırım o yüzden olmuştur vilincim
dün gece eşim sırtıma yanlışlıkla dirsek indirmiş ben de inlemişim ama farkında değilim nası derin uyuduysam o kadar uykusuzluktan sonra o da korkmuş bayağı bugün yatakları ayırıyoruz artık.geçenlerde de belime diz vurunca ayırcaktık ama şimdi garanti ayırdık
Allah iyiliğinizi versin canım yaabende benimkinin söylediğine göre sol böbreğini çürütmüşüm :44: karılı kocalı bebeli sağ salim çıkalım inşallah...
günaydın arkadaşlar
miğde bulantınız oluyormuu benim 2 gündür ilk günler gb bulanıyor miğdem normalmi acaba ??
dur bakalim doner belki benimkide anca dondu, aman hemen de gun vermis sabirsiz doktor
ben ettircem insallah sunnet en kolay yenidogdugunda oluyormus aci falan hissetmiyorlar bi haftada iyilesirmis insallah, kiyamiyorum da bi yandan ama anlamadan olsun bitsin psikolojisi bozulmasin istiyorum :))
size bisey diyim burda kadin dogum doktorlari yapiyor sunneti
Kızlar hastanedeyim, kanama m oldu..dua edin bizim icin...
Chosy kadın gelmedi mı?
Ne yapıyon burda,yoksa o içerde sen burda misin
geldi geldi, içerde o ewet
ewim o kadar pismiş ki sanırım tahmin ettiğim kadar iş olmıcak
kalanı bana kalıcak gibi görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?