canım hayırlı uğurlu olsun... Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin...
bence de şifonyerini almalısın gerçekten çok pratik oluyor....
çok güzelmiş canım, güle güle kullanın..
Esrasm,beşiğin hayırlı olsun canım bol uykulu günler :)
oy kuzum sendemi dertlisin kaynanandan yana, bu sefer sesini cikarmaz heralde haliniz ortada okadar insafsiz degildir... cikarsa bile kim dinler daha, yatsin kalksin oglumu cok seven gelinim var diye dua etsin:)
Allah yardmcınız olsun tatlım.. döndüğüne çok sevindim... eğer aynı şeyi yaparsa artık çeker konuşursun uygun bir dille... sen herşeyi boşvermeye bak öncelik eşin ve bebişin
canım siz neler atlattınız kaynana vız gelsin tırıs gitsin... hiç duyma onun dediklerini...
sen iyisin, eşin ve bebişin iyi ya gerisi boş...
tekrar tekrar çooook geçmiş olsun....
Tunadan hala haber yok galiba
Hem onu hem bebeğini hemde oglusunu merak ediyorum.insallah perişan olmaz hallolur sorunu.
Rabbim yardım et...
Laternemmmminşallah atlattığımız dertler bizimle olduğu süre içinde çıkmaz aklından da;sorunlu kayınvalide yerine merhametli anne yönü ağır basar hayırlısıyla atlatırız bu süreci:26: doğum ve sonrasında birlikteyiz zira
neyse tek derdimiz bu olsun razıyım;bazen duymazdan gelirim,bazen konuşurum...
az yıpranırım ama bunuda atlatırız Allahın izniyle
Kanaması olmuş dun hastaneye gitmişti hala haber yokvoltajım ne olmuş:26:
Tunadan hala haber yok galiba
Hem onu hem bebeğini hemde oglusunu merak ediyorum.insallah perişan olmaz hallolur sorunu.
Rabbim yardım et...
esra tatlım güle güle kullanın inşallah karyolanızı çok güzelmiş;şifonyer de çok hoş ve kullanışlı.. ihtiyacın varsa ve yerini ayarlayabileceksen al bencede
Laternemmmm
Bal kaymakim,kağıt helvam
Nasilsin canım benim esın nasil?
Kaynanaya ne baba değdi ben kaçırdım mı
Kacirdiysam da boşver,hic kızma simdi.ben ona keskin dualarımdan kara dumanlarimdan yollayim
kiz masallah 37 olmussun ay cok az kaldi
bi arkadas vardi 33+3 te dogum yapmis, nickini tam hatirlayamadim Melishh di galiba :26: Mergen hastaneye gittigini dogumu ertelemeye calistiklarini soylemisti gecen hafta sonra haber gelmedi, dogum yapmis bile olabilir :26: boyle iste Laternecim
canım, ben de 32. haftamda erken doğum tehlikesi yaşayarak hastaneye yattım.
bana o sırada 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar ve sancıları durdurması için serum verdiler.
aslında bu iğneleri sana da 33. haftanda erken doğum tehlikesi yaşadığında yapmaları gerekirdi diye düşünüyorum..ama artık bebiş büyümüş diye bu haftalarda gerek görmemişlerdir.. yine de doktoruna bir sor istersen, ilacı da bırakıyorum madem o iğneleri yaptırsam iyi olmaz mı diye.
bu arada ben de ilacı bıraktım 2 gündür.. bakalım ne zaman gelecek minik sıpalarr:18: :)
iyi geceler,
Nasılsınız? Ben göğüs pompası için marka önerisi istiyorum arkadaşlar. Hepsiburada da en fazla satılan LANSİNOH marka ikili göğüs pompasıymış, yorumlar da güzel ama yine de sizlere danışmak istedim. Çalışan bir anne olarak çok ihtiyacım olacak.
Selam kızlarr bugün benim kontrolüm var 17 Ocak'tan beri hiç doktora gitmedim:18: bakalım neler olacak? kızım kaç kilo olmuş? normal doğum yapabilecek miyim?
Hepsinin cevabı kontrolden azzzz sonnraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?