2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
oy kuzum sendemi dertlisin kaynanandan yana, bu sefer sesini cikarmaz heralde haliniz ortada okadar insafsiz degildir... cikarsa bile kim dinler daha, yatsin kalksin oglumu cok seven gelinim var diye dua etsin:)

Allah yardmcınız olsun tatlım.. döndüğüne çok sevindim... eğer aynı şeyi yaparsa artık çeker konuşursun uygun bir dille... sen herşeyi boşvermeye bak öncelik eşin ve bebişin

canım siz neler atlattınız kaynana vız gelsin tırıs gitsin... hiç duyma onun dediklerini...
sen iyisin, eşin ve bebişin iyi ya gerisi boş...
tekrar tekrar çooook geçmiş olsun....

inşallah atlattığımız dertler bizimle olduğu süre içinde çıkmaz aklından da;sorunlu kayınvalide yerine merhametli anne yönü ağır basar hayırlısıyla atlatırız bu süreci:26: doğum ve sonrasında birlikteyiz zira
neyse tek derdimiz bu olsun razıyım;bazen duymazdan gelirim,bazen konuşurum...
az yıpranırım ama bunuda atlatırız Allahın izniyle

Tunadan hala haber yok galiba
Hem onu hem bebeğini hemde oglusunu merak ediyorum.insallah perişan olmaz hallolur sorunu.
Rabbim yardım et...

esra tatlım güle güle kullanın inşallah karyolanızı çok güzelmiş;şifonyer de çok hoş ve kullanışlı.. ihtiyacın varsa ve yerini ayarlayabileceksen al bencede

Laternemmmm
Bal kaymakim,kağıt helvam
Nasilsin canım benim esın nasil?
Kaynanaya ne baba değdi ben kaçırdım mı
Kacirdiysam da boşver,hic kızma simdi.ben ona keskin dualarımdan kara dumanlarimdan yollayim

Tunadan hala haber yok galiba
Hem onu hem bebeğini hemde oglusunu merak ediyorum.insallah perişan olmaz hallolur sorunu.
Rabbim yardım et...

ya hem ondan hem Mergen de haber yok ne yaptilar acaba :26:

esra tatlım güle güle kullanın inşallah karyolanızı çok güzelmiş;şifonyer de çok hoş ve kullanışlı.. ihtiyacın varsa ve yerini ayarlayabileceksen al bencede

sagol canim benim, bi sekilde ayarlicam artik odami hayirlisiyla tasinsak guzel olacak da oglumun odasi daha vaktimiz var..

kiz masallah 37 olmussun ay cok az kaldi

Son düzenleme:
iyi geceler,
Nasılsınız? Ben göğüs pompası için marka önerisi istiyorum arkadaşlar. Hepsiburada da en fazla satılan LANSİNOH marka ikili göğüs pompasıymış, yorumlar da güzel ama yine de sizlere danışmak istedim. Çalışan bir anne olarak çok ihtiyacım olacak.

Laternemmmm
Bal kaymakim,kağıt helvam
Nasilsin canım benim esın nasil?
Kaynanaya ne baba değdi ben kaçırdım mı
Kacirdiysam da boşver,hic kızma simdi.ben ona keskin dualarımdan kara dumanlarimdan yollayim

Rabbime çok şükür bende eşimde gayet iyiyiz tatlım;eşim pzt taburcu oldu perşembeye kadar istanbulda kalması gerekiyordu ama dr'dan gizli hasretimize dayanamayıp süpriz yapıp evimize geldi :)
yardımsız yattığı yerden kalkması zor ama pek çok şeyi kendi hallediyor artık;her gün bir öncekinden iyi olduğunu farkedebiliyorum..
30 dan fazla dikişi var;göğüs altından sağa L gibi açmışlar oyy amma detaya girdim gece gece
cuma kontrole gidecek istanbula..
benim kayınvalide ilk doğuma kadar melekti;bebek geldikten sonra bambaşka biri oldu.. onun yarattığı sorunlar sayesinde evi terkedecektim neredeyse;hiç hoş olmayan şekilde davrandı aramızı açmak,beni kötülemek en büyük zevki haline geldi desem yeridir neyse ki çok geçmeden eşim kendine geldi;sorunların benden kaynaklanmadığını anladı.. tabi o anlayana kadar epey yıprandık ve kv ile aramıza mesafe girdi.. çok gelip gitmez ben de kalmaz.. eşim ameliyat olmasaydı doğum öncesi bile gelmeyecekti.. neyse artık hayırlısı belki bu yaşananlardan oda kendine bir pay çıkarmıştır,korktuklarım gerçek olmaz..

doğuran falan var mı bşy kaçırdım mı?anlatın azcık
zehra ve oğlan nasıl?senin kayınvalide nezaman geliyor?yeğen bir daha gelmedi dimi:26:

bi arkadas vardi 33+3 te dogum yapmis, nickini tam hatirlayamadim Melishh di galiba :26: Mergen hastaneye gittigini dogumu ertelemeye calistiklarini soylemisti gecen hafta sonra haber gelmedi, dogum yapmis bile olabilir :26: boyle iste Laternecim

bi arkadas vardi 33+3 te dogum yapmis, nickini tam hatirlayamadim Melishh di galiba :26: Mergen hastaneye gittigini dogumu ertelemeye calistiklarini soylemisti gecen hafta sonra haber gelmedi, dogum yapmis bile olabilir :26: boyle iste Laternecim

oy kıyamam Allah yardımcıları olsun inşallah,inşallah hayırlı haberlerini alırız..

Selam kızlarr bugün benim kontrolüm var 17 Ocak'tan beri hiç doktora gitmedim:18: bakalım neler olacak? kızım kaç kilo olmuş? normal doğum yapabilecek miyim?

Hepsinin cevabı kontrolden azzzz sonnraaa

ayy heyecan yaptım :18: sanki geliverecek gibi... bari önümüzdeki haftayı da tamamlayak da öyle gelsinler... 37. hafta bitse içim rahat olacak salı günü gideceğim dr a olmadı bir daha sorayım dediğin gibi... gerçi şu da var 34 te yapmadı 37 ye girmiş olacağim o gün hiç yapmaz ama... ufffffff yeminle kuzularımıza dertlendiğimizin yarısını kendimize dertlensek NASAya astrofizikçi olurduk ya...

ben de ondan ısmarladım canım görümcem'e sonunda doğurucağım zaaman neye ihtiyacımız olduğunu sorası geldi de bi o kaldı zaten, avent tekliyle bunun arasında kalmıştım, lansinoh olsun çiftli olsun dedim, daha kısa sürede sağiyim diye, yorumlarda da hiç kötü bişe okumadım

günaydın kızlarrrr =))))) laterne tekrar hoş geldin allahım eşine şifa versin en kısa sürede bununla geçmiş olsun

Selam kızlarr bugün benim kontrolüm var 17 Ocak'tan beri hiç doktora gitmedim:18: bakalım neler olacak? kızım kaç kilo olmuş? normal doğum yapabilecek miyim?

Hepsinin cevabı kontrolden azzzz sonnraaa

bayağı bi olmuşşş :s neden gitmedin peki ?

bu arada dün eşim içerdeki kanepeyi çocuk odasına alalım mı annem gelince bebeğin yanında yatar dedi (kayınvalidemden bahsediyo). tabi ben ne kadar sevsem de kayınvalidemi gece bebeği ayrı yatırıp kayınvalidemi de yanında yatırcak kadar da bayılmıyorum. çünkü eğer o burda kalırsa bekar bi kaynım var 30 yaşında o da gelir buraya artık sabah akşamsonra kayınbabam zaten yemeğe gelir akşama her daim e küçük kaynım var bide daha ortaokula giden o zaten annesinden ayrılmıyo bi de anneanne var o da kızı nerdeyse kendi de orda :S evim desen kuş kadar zaten. bi de benim annemler falan da var tabi. ama annem çekindiğinden onlar var diye rahat hareket etmez hatta o kalacak diye kalmaz bile :18: ama söyledim eşime ben rahat edemem öyle annem kalır bebek de zaten aynı odada olur benle diye sağolsun tamam falan dedi ama beni germeye başladı bu eşimin tarafından gelip gidecekler faslı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…