yımırta,mısır, piiynir wardı:)Chosy kahvaltıda ne var ne var?
Reklam yasak arkadasım,alttaki reklamı gördünüzmü
"yemek yiyiyorum ama kilo alamıyorummmm"
way bee
E ben gelecektimyımırta,mısır, piiynir wardı:)
macırım ben
gelmedi kimse
Reklam yasak arkadasım,
Ban istiyorum yonetimm yönetim
Bende oyleyim ya ayiptir seyolmasinye ye kilo alma cok gicik hakikaten.anne gibi değil abla gibi duruyorum.belki cocuklar beni kaale almayacak
E ben gelecektim
"Zehra çıkar kızım papiclari gitmiyoruz
Tamammm ağlama sevdiğin seylerde varmış ama sofra kalkmış"
aaumut canım ben yurtdışındayım en son istanbulda bi kontrole gitmiştim burda da son aya kadar gitmiycem dedim şimdi bile gitmeseymişim dedim yaa sağlık sistemleri berbat ötesi sıra mefhumu hiç yok her gelen doktorun odasına dalıyor tahliller çok pahalı kan aldırırken biraz korktum ağlıycak gibi oldum gerizekalı kadın sen ilk geceyi nasıl geçirdin dedi bana ya! terbiyesiz bi de yanındaki kadına bak bak anlamadı diyor yani anlayacağın yine sinir krizleri geçirip geldim((
alttaki reklamı gördünüzmü
"yemek yiyiyorum ama kilo alamıyorummmm"
way bee
aaumut canım ben yurtdışındayım en son istanbulda bi kontrole gitmiştim burda da son aya kadar gitmiycem dedim şimdi bile gitmeseymişim dedim yaa sağlık sistemleri berbat ötesi sıra mefhumu hiç yok her gelen doktorun odasına dalıyor tahliller çok pahalı kan aldırırken biraz korktum ağlıycak gibi oldum gerizekalı kadın sen ilk geceyi nasıl geçirdin dedi bana ya! terbiyesiz bi de yanındaki kadına bak bak anlamadı diyor yani anlayacağın yine sinir krizleri geçirip geldim((
Günaydın supersonic aktif heyecanlı neşeli ve mutlu anneler ve kuzuları .
Laternem Allah yardımcınız olsun cok şükür bugunleride gördük dogumunla karışmadı.
Rabbim bir an evvel şifa versin...
Valideye de kınama cezası veriyorum.
Umarım umduğun kotu düşüncelerin hiçbirini yasamazsın.
Benim ki 3 haftaya kadar gelir galiba.
Cocuklar iyi şükür...yeğen memleketine gitti haber yok şükür
Yikil duş idare şimdilik...
kızz marka kısmını çıkarmamışımmı, korkutma beni
yönetim walla kötü bi niyetim yoktu
hayatta kullanamayacağım bi cümle olduğu için, şeeyyy, bennn
kız giydir kızın pabuçlarını gelin, ben size takrar değil tekrar tekrar sofra kurarım, ellerimle beslerim zehrayı, sende rahat rahat yersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?