2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yeniden hoşgeldin canım; herşey bitti mi gerçekten. bir ara bizi çok korkuttun; artık eşin de iyi olduğuna göre bebişinizi gönül rahatlığıyla bekleyin; siz iyi olun da kaynana teferruat

merhaba ben de uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım gebelikte diyabet çıkan normal doğum yapamaz diye bir durum yok sadece bu diyabete bağlı makrozomi dediğimiz bebeğin normalden kilolu olma drumu olursa sezaryen olmak zorunda olunabilir bebeğin kilosu normalse ve ek bir sorun yoksa (plesenta yerleşiminde bi sıkıntı,çatı darlığı,ters geliş...) normal doğum yapabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir :)

canım ya aynen biliyor musun? en fazla 3-4 sefer gelebilmiştir benim eşim de. hem ona kıyamıyorum hem herkesi eşiyle görünce imreniyorum ne yalan söyleyeyim :82:

Mert,
Bana 28 Mart-4 Nisan arası dedi.
Normalde eğer 2.3. Sezaryense 10 gün evvel alınıyor.1 nisan ama 4 nisanda 39 oluyor.ciger ve beyin gelisimi beni tirsitiyor.ben 40. Haftayı bile beklemek istiyorum durursa.
Kiz olduğu için umudum pek yok ama.
Martlilar-nisanlilar ay farkından önce -sonra başlıyor.48 ay mı 52 mi neydi

:) canım valla bende nerdeyse yarım saatte bır gıdıp kahve kavonozunu acıp 10dk kokluyorum içsemde kar etmio o kavonozu cığ çiğ yiyesim gelio.allahtan evde ojeydı tınerdı boyaydı yok

ben kahve içiyorum hamilelikten sonra acayip düşkün oldum kahveye. kefainsiz yazıyor üzerinde çok da içim rahat değil ama canım çekiyor;haftada iki üç neskafe içiyorum sütle

yüksek voltaj,benim doğum da 2. sezeryan ve 2. oğlan olacak.aslında ben de içimde tutabildiğim kadar çok tutmak istiyorum.ne kadar gram fazla alırsa çocuk,bakımı da o kadar iyi olur.
benim doğum yapacağım hastane bana 2 saat uzaklıkta olunca. dr.a hemen yetişemeyebilirim acil durumda.
yani mecburen en geç 38.hafta sonu sezeryan olur diyorum.

Kiz bende bende hatta bir donem gece kalktım hep makarna manti vs yedim
Aksam hep kalorili yağlı seyleri denedim cirt.dogum yaptım dedim aha kiloluyum tam 6. Ayda aynı kıyafetlere devam.
Ablam duyunca nefret edesim geliyor senden diyor hatta ablam göğüslerin yüzde 45 i aldırdı yalvardım bana takak deyü vermedi mikrop.kader bacı
anammm bestede yaparmış, yımırtaları mısırları alıp geleyim, mısırı verirken eline, arkasına geçip poposunu ısırayım kısss
Enemmm hemen sacına yapışır "cok ayıp seni babama diycem popuşumu isirdin cok ciğkinsin"aynen bunu der.
Simdi bir resim kitabını kesiyor bant istiyor delirtecek beni az kaldı.

biz o konuyu konuşamadık eşimler; gelecekler mi gelmeyecekler mi bilmiyorum.aslında gelecekler biliyorum da doğumdan hemen sonra gelsinler istemiyorum; eşime ağızlarını ara diyorum; bir sürü laf söylüyor; yok torunlarıymış yok görmek haklarıymış. ben gelmesinler görmesinler demiyorum; doğumdan hemen sonra yollara düşmesinler diyorum. biz de kanepe de yok gelirlerse salonda kalacaklar her gün aç kapa kaldır indir. ağız tadıyla hamilelik geçiremedik lohusalık da yalan olacak gibi.

ağırlaşmak mi dedin; düz yolda tökezledim dün, nerdeyse kendi kendime çelme takıyorum, ayaklarım birbirine dolaşıyor; son 4 haftada yapılacak hareketler perine masajı flan vardı. hepsi yalan oldu ancak uyuyorum akşamları. gece uykusu çok bölünmeye başlayınca uykuyu yeniden akşama, tv karşısına ve salona taşıdım.

merhaba arkadaşlar,

laternam hoşgeldin canım.
kızlar artık kimse kimse girmiyor.
ersnilin kocişiyle muhabbetlerini,
sedanın görümceklerini anlatmasını,
katinamın masa başı uyuklamalarını,
mezocuğumun doğum konusundaki yorumlarını,
mergeni, umutegeyi, hanipeksi, tuncsu özledim
bir de bir aralar lais vardı....
sonbahar yaprakları gibi bir bir döküldük.
doğumlar başlayınca kimseyi bulamayacağız galiba.

canım ya aynen biliyor musun? en fazla 3-4 sefer gelebilmiştir benim eşim de. hem ona kıyamıyorum hem herkesi eşiyle görünce imreniyorum ne yalan söyleyeyim :82:

Aman Bacim sen gitte benim ki bazen zulüm.
Oğlum okulda olmazsa 2 cocuk birde karnımda birde esim vede hep kocaman kocamaniz
Hastane kızın totosunun tek yanağı kadar.merdivenden çıkarken inerken bir tabur asker sanki.esimde hastanede daralır gozunu devirir oflar falan,umugunu sıkmak gelir bana.
Allah'tan bugun okulda oğlan.gelirse gelsin gelmezse ne edim

sen çirkinsin, insan kilo almak için bu kadar zahmete katlanırmı, Allahım, kalpten gidicem
senin kızlarda sana çekerse yandın sen peşlerinden koşturan koşturana
kız şaka maka sakın alma kilo, bu hamilelik sıkıntıların çoğu kilodan bence
kilo alıcam diye mideni de bozcan he makarna, mantı ohh

bu arada hala istiyosan ben veririrm, karşılıksız

kıs ne güldüm, aynen bende walla, düşmedim ama çok tırsıyom düşmekten, hatta yataktan düşücem sanıp 2 gr uykumda zıplıyom, biz normal hayata nası alışcezki:)

kıs dertsiz üzülme dur, gelir onlarda, kendilerini iyi hissedince
hem onlar yoksa biz warız, yeni arkadaşlarımız war

aman canım sen bana bakma
bugün ağlamaya bahane arıyorum.
can sıkıntısı işte...

Ben yine geriden takip tabi,
Önceki sayfaya bak geri yeni sayfaya bak yazan var mı diyene kadar...

Hamileyken yiyemiyorum kiz,midem coşuyor Panayir yeri.
Ama dogum sonu hele cocuk memeyi birakinca fossssss
Sungerli destekli 90 a talim.ver o zaman ver

Kizlar dun gece esimin bir müşterisi geldi gece 12 haberimiz vardı kızmadım
Neyse indi aşağı vs gelinen birde süt getirmiş adamın annesi yollamış vs
Gece koydum pişiyor.amaaaann uzattim ya silmeyede erindim bak
Esim gelmiş eline folyo almış karnıma tutuyor az geri dur yanacak cocuk suyu ısınacak
O koca göbeğimi hoplata hoplata güldüm iyice sarstın cocugu ya gülme nolur diyor ya tut tutabilirsen.
Biz cok acemiyizbacilar

yaa şu konuyu hiç sormayın kızlar.bende bu konudan yana muzdaribim eşime annenlere hemen haber vermeyiz hastaneye değil eve gelirler diyorum bilmiyorum o an dayanabilirse bizimki tabi hem ben kayınvalidenin yanında bebeğimi rahatça emziremem bile.ben bunaldıkça olacağı varsada sütüm gider.bi tek annem olsun bana bişey olmaz ayrıca beni daha hamile halimle görmedi biliyor musunuz.istanbula oglunun yanına gezmeye gittide 60 km var aramızda yanıma gelmedi merak ediyormuş ayağına gidecekmişim.eşim öyle diyo.bende beni merak eden gelir beni evimde görür kimse kusura bakmasın gezmelere gitmeyi ii biliyo ama dedim eşimde haklısın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…