vallaküfret daa iyi
Yoookgiymez,asil turk kizi...
ağlama dedim ,soğuk soğuk odalar yokki neye yarar yumurtalar mısırlar diyor.
herkese selam
benim güzel arkadaşlarım hepinizi çok özledim
Allahıma bin şükür ben iyiyim,inşallah sizler de iyisinizdir.henüz geçmiş okuma fırsatım olmadı inşallah çok yakında olan bitene de yetişebilirim :)
hem eşimle ilgilenmek hem gelen giden henüz bir düzen oturtamadık ama olacak inşallah :)
annem genellikle bizde ancak yetişiyoruz;çoook yakında kayınvalidem de gelecekmişinşallah atlattığımız zorlu günlerin hatırına sorunsuz geçiririz bu günleri.. önce ki doğumumda melek olan kayınvalidem biran da değişip eşimle aramı açan,beni kötüleyip her işime karışan biri haline dönüşmüştü o günden beri hep mesafeli davrandım;çok görüşmeyiz..
offf amma dertliymişim aslında,yazarken farkettim
sizlerde de artık başlamıştır kayınvalide ziyaretleri :)
herkesin sağlığının yerinde olduğunu ümit ediyorum ve inşallah vaktinden önce gelen bebiş yoktur
hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar bayanlar aranıza yeni katıldım:) sizlere bir sorum olacak gebelikte diyabet çıkınca normal doğum olmaz mı acaba doktorum hiçbirşey demiyor ağzından kerpenle laf alıyorum. 35 haftalık olacam ama doğum nasıl olacak belli değil insulin de kullanıyorum sıkıntıdan
stresten şekerim de yüksek çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim((
Keske senin anlamamazliktan geldigini anlasaymis.
İsleri güçleri akılları fikirleri başka alemde hep.
Bir söyle cilveli isveli kadın olamadımtu bana.
Ama yinede umutluyum kendimden,3. Geliyor ya var bir isik.
Yoksa esimdeki isik mı
Bugun benimde kontrolum var öğleden sonra.bakalim Sultan ne alemde.
Bu sefer babasida gelecek gibi:) gelirse 8 aydır 3. Gelisiyle rekor kıracak.
Dogumu hafta sonuna getirme çabasında :)oda haklı ama asla ayrilamayacagi ayrilmamasi gereken bir yeri var.
:) canım valla bende nerdeyse yarım saatte bır gıdıp kahve kavonozunu acıp 10dk kokluyorum içsemde kar etmio o kavonozu cığ çiğ yiyesim gelio.allahtan evde ojeydı tınerdı boyaydı yok
Mert,
Bana 28 Mart-4 Nisan arası dedi.
Normalde eğer 2.3. Sezaryense 10 gün evvel alınıyor.1 nisan ama 4 nisanda 39 oluyor.ciger ve beyin gelisimi beni tirsitiyor.ben 40. Haftayı bile beklemek istiyorum durursa.
Kiz olduğu için umudum pek yok ama.
Martlilar-nisanlilar ay farkından önce -sonra başlıyor.48 ay mı 52 mi neydi
Kiz bende bendebenim halamın kızı wardı öle, "bulk" mu ne öle bi toz wardı, ondan içerdi kilo almak için, aerobiğe bile gitti, yorulsunmuşda yemek yesinmiş, dşün artık
ben bütün gün oturuyom yinede ağzım boş durmuyo
Enemmm hemen sacına yapışır "cok ayıp seni babama diycem popuşumu isirdin cok ciğkinsin"aynen bunu der.anammm bestede yaparmış, yımırtaları mısırları alıp geleyim, mısırı verirken eline, arkasına geçip poposunu ısırayım kısss
bu arada dün eşim içerdeki kanepeyi çocuk odasına alalım mı annem gelince bebeğin yanında yatar dedi (kayınvalidemden bahsediyo). tabi ben ne kadar sevsem de kayınvalidemi gece bebeği ayrı yatırıp kayınvalidemi de yanında yatırcak kadar da bayılmıyorum. çünkü eğer o burda kalırsa bekar bi kaynım var 30 yaşında o da gelir buraya artık sabah akşamsonra kayınbabam zaten yemeğe gelir akşama her daim e küçük kaynım var bide daha ortaokula giden o zaten annesinden ayrılmıyo bi de anneanne var o da kızı nerdeyse kendi de orda :S evim desen kuş kadar zaten. bi de benim annemler falan da var tabi. ama annem çekindiğinden onlar var diye rahat hareket etmez hatta o kalacak diye kalmaz bile :18: ama söyledim eşime ben rahat edemem öyle annem kalır bebek de zaten aynı odada olur benle diye sağolsun tamam falan dedi ama beni germeye başladı bu eşimin tarafından gelip gidecekler faslı..
günaydın herkese,
umarım herkes iyidir.
laterne ,eşin için geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsin inşallah.
bende yarın kontrole gideceğim.bakalım son durumumuz nedir?
öyle ağırlaştım ki.22 kilo aldım. ayaklarım beni artık taşıyamıyor.
gelecek haftadan itibaren bu topiklerde yavaş yavaş doğum hikayelerini almaya başlarız gib. 38.haftası bitenler olabilir.
hakkımızda hayırlısı...
canım ya aynen biliyor musun? en fazla 3-4 sefer gelebilmiştir benim eşim de. hem ona kıyamıyorum hem herkesi eşiyle görünce imreniyorum ne yalan söyleyeyim :82:
Kiz bende bendehatta bir donem gece kalktım hep makarna manti vs yedim
Aksam hep kalorili yağlı seyleri denedim cirt.dogum yaptım dedim aha kiloluyum tam 6. Ayda aynı kıyafetlere devam.
Ablam duyunca nefret edesim geliyor senden diyor hatta ablam göğüslerin yüzde 45 i aldırdı yalvardım bana takak deyüvermedi mikrop.kader bacı
Enemmm hemen sacına yapışır "cok ayıp seni babama diycem popuşumu isirdin cok ciğkinsin"aynen bunu der.
Simdi bir resim kitabını kesiyor bant istiyor delirtecek beni az kaldı.
ağırlaşmak mi dedin; düz yolda tökezledim dün, nerdeyse kendi kendime çelme takıyorum, ayaklarım birbirine dolaşıyor; son 4 haftada yapılacak hareketler perine masajı flan vardı. hepsi yalan oldu ancak uyuyorum akşamları. gece uykusu çok bölünmeye başlayınca uykuyu yeniden akşama, tv karşısına ve salona taşıdım.
merhaba arkadaşlar,
laternam hoşgeldin canım.
kızlar artık kimse kimse girmiyor.
ersnilin kocişiyle muhabbetlerini,
sedanın görümceklerini anlatmasını,
katinamın masa başı uyuklamalarını,
mezocuğumun doğum konusundaki yorumlarını,
mergeni, umutegeyi, hanipeksi, tuncsu özledim
bir de bir aralar lais vardı....
sonbahar yaprakları gibi bir bir döküldük.
doğumlar başlayınca kimseyi bulamayacağız galiba.
aman canım sen bana bakmakıs ne güldüm, aynen bende walla, düşmedim ama çok tırsıyom düşmekten, hatta yataktan düşücem sanıp 2 gr uykumda zıplıyom, biz normal hayata nası alışcezki:)
kıs dertsiz üzülme dur, gelir onlarda, kendilerini iyi hissedince
hem onlar yoksa biz warız, yeni arkadaşlarımız war
sen çirkinsin, insan kilo almak için bu kadar zahmete katlanırmı, Allahım, kalpten gidicem
senin kızlarda sana çekerse yandın sen peşlerinden koşturan koşturana
kız şaka maka sakın alma kilo, bu hamilelik sıkıntıların çoğu kilodan bence
kilo alıcam diye mideni de bozcan hemakarna, mantı ohh
bu arada hala istiyosan ben veririrm, karşılıksız
kızlarr sevinmek için erken mi bilmiyorum da kaşıntım bittiiiiiyanmam da bitti DDD allahım nası bi nimetmiş bu çok şükür geçti
biz o konuyu konuşamadık eşimler; gelecekler mi gelmeyecekler mi bilmiyorum.aslında gelecekler biliyorum da doğumdan hemen sonra gelsinler istemiyorum; eşime ağızlarını ara diyorum; bir sürü laf söylüyor; yok torunlarıymış yok görmek haklarıymış. ben gelmesinler görmesinler demiyorum; doğumdan hemen sonra yollara düşmesinler diyorum. biz de kanepe de yok gelirlerse salonda kalacaklar her gün aç kapa kaldır indir. ağız tadıyla hamilelik geçiremedik lohusalık da yalan olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?