2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bacım gülmekten yarıldım allahta seni güldürsün

kız siz acemiyseniz biz noluyoruz

aman canım sen bana bakma
bugün ağlamaya bahane arıyorum.
can sıkıntısı işte...

kıs olurmu, akşamda ben öyleydim
yattım tam, bi bahane olsa ağlasam diye düşünürken, benimki horlamaya başladı tabi, sinir oldum ağlasam haberi olmıcak

karşılıksız dedim ama dur sende bana zayıflama yeteneğini vericen

kocana çok güldüm, ama voltaj erkekler geç olgunlaşıyo ya ondan bence, Allahta biliyo tabi bunu ondan size 3. geliyo
adamın aklı anca başına geliyo:))
benimki farkında bile değil, duşa giriyom, dikkat et bana diyorum girerkende, elimden duş başlığı düşüyo tangır tungur, gelipte sormuyo bile iyimisn diye, çıkınca kızıyorum duydum ben onu diyo bide, bigün cinnet geçirip çok pis dövücem

kaynana konusunda siz anlattıkça şükrediyorum halime
benimki iyi çok ama yine de istenmiyo be kızlar, istenmiyo derken hiç bi zaman yanında rahat edilmezki,
bende yanında emziremem
benim kayınpeder hiç gelmedi evlendiğimizden beri
doğumda da sanmam gelsin, gelirse çok şaşırırım,
kayınvalidem de 2,5 yılda 10 defa gelmemiştir, doğumda gelir ama çok kalamaz çalışıyo, hatta hafta içi değilde hafta sonu bile gelebilir sadece..
eltim doğum yapınca kendi annesi kalmadı yanında, kayınvalideme sölemiş oğlu, o da siz bilirsiniz kalırım ama rahat edermi benle, annesiyle daha rahat olmazmı demiş, buna bile bozulmuş dingil oğlu

ay çok sinirlendim okuyunca.dalsaydınya kadına o tarz ınsanlar senın duymazlıktan geldıgını anlamaz onların kalıtesı bellıı burda olsaydı şimdi sacını basını yolar stres atardık

Selamlar Herkeslere ..

Çok fazla giremiyorum artık, Yerime bakacak arkadaş geldi hep birlikteyiz bilg. başında , ( 29 una kadar işyerinde olmayı planlıyorum inş. Rabbim sağlık verirde,

Sizlerde iyisiniz inş. Laterna canım sanırım eşin sağlıkla evine geldi bir mesajda gördüm , gözün aydın , Birdaha sağlıkla ilgili Rabbim sınamasın seni ve hiçbirimizi ..

Tünaydın kızlar... yine aynı dertten müzdaribiz.... benim kayınvalide de iyidir.. şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık.. tayin olduğumuz için de ayrı yarı şehirlerdeyiz artık...
doğum'a gelecekler.. ne kadar kalacaklar bilmiyorum.. aynı evin içinde kalmak zor geliyor.. yatak toplama işi falan umrumda değil çünkü yapmayacağım.. hizmeti sadece bebişime vereceğim... zaten doğumla beraber 2 gün hastanede olacağım... lohusalığımı da sonuna kadar çıkaracağım...
emzirmeyi ben de onların yanında yapamam emzirme önlüğü hazırlattım çok mecbur kalırsam onu kullanacağım... hastanedeyken de hemşireyi tembihlemeyi düşünüyorum.. ilk emzirmede odayı boşaltsın diye...
bi de sezeryan olacağı için bebek benden önce odaya gelecek ya sinir oluyorum.... ilk ben sarılıp koklamak istiyorum evladımı....

benimkide bize zırt pırt gelip bizi bunaltan bi kayınvalide değil.ama yinede nedendir bilmem gelecekleri zaman geriliyorum.bizimki öyle kalacak durumda değil evde kendi kayınvalidesine bakıyor okula giden görümce ve kaynım var.

slm kızlar herkes iyidir inşallah
eskisi kadar çok gelemiyorum artık o yüzdende herşeyi kaçırıyorum
doğum yapan yok sanırım daha mergenden haber var mı?
bizimde yarın kontrolumuz var artık çok az sayılı günlerimiz kaldı hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı

tamamenmi narkoz alıcaksın canım?

melishh dışında benim bildiğim yok walla
mergendende haber yok
kimse gelemiyo zaten, merak etme:) herkesler dağıldı biyerlere

Merhabalar kızlar.Hastahenelerde hasta mahremiyetine nekadar önem veriliyor çok merak ediyorum.doğuma doktor ve yardımcılarından başka herönüne giren geliyormu.mesela doğum masası özellikle normal doğumda kapıya doğrumu dönük her gelen benim mahrem yerlerimi görecek mi?çok tedirgin olmazmı insan zaten streslisin bide geleni gideni kollamak yorar insanı.hep düşünmüşümdür.

canım ya ben işten ayrıldıktan sonra çok sık gelemiyorum artık günde bir kere açıyorum leptopu son aya bıraktığım için işleri bir ayım onları hazırlamakla geçti şimdide dinleniyorum genelde bende çok özlüyorum sizleri çokta merak ediyorum diyorum kızlar neler kaynatıyordur şimdi diye

sorma aynı konu bendede var.kayınpederim 34 yaşında bekar kaynım vede görümceden hiç aşağı kalmayan kaynımın 12 yaşında kızı var.bnm kv desen evlere şenlik zaten.bnm kv alt sokakta oturuyor ama gelip kalcam dedi.evdekiler nolcak anne dedim.bnm annemde burda çünkü o kalıcak yanımda.OLMAZ BNDE KALCAM EVDEKİLERDE BURAYA GELSİN NAPAYIM.HERGÜN YÜRÜYEMEM BEN DEDİ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.ANNEMLE BEBEĞEMİ BAKCAZ YOKSA KV YE Mİ BİLMİYORUM.GECE FLNDA UYURUM KUSURA BAKMA DEDİ.BEN UYKUSUZLUĞA DAYANAMAM DEDİ BANA.ANLICANIZ FAYDADAN ÇOK ZARARI OLCAK GİBİ.ŞİMDİDEN STRES BASIYO BENİ..

canım benim iyim çok şükür dediğim gibi çok sık gelemiyorum artık son aya bıraktım için işleri bir aydır onlarla uğraşıyorum daha dün bitti işlerim tam olarak sadece çantamızı yerleşme işi kaldı
bazen hiç açmadığım bile oluyor neti o yüzden yazamıyorum merak etmeyin bir durum olursa ben arkadaşıma haber veririm yazar mutlaka buraya
hepinizi çok seviyorum

sanırım birçoğumuzda aynı sıkıntı var. Kayınvalidemler 1 hafta 10 gün önce gelmeyi planlıyor. doğum öncesi değilde sonrasında gelmelerini tercih ederdim. en azından ameliyatlı olacağımdan yardımcı olması açısından. offf şimdiden gerildim. doğumdan önce bu kadar erken gelirlerse ne zaman dönerler kim bilir. annem ameliyat günümde gelecek. olan annelerimize oluyor. geri çekilmek zorunda kalıyorlar. halbuki kayınvalideler kendilerini bizim yerimize koysalar. onlarda yaşamışlardır mutlaka. annemin yanında olduğum kadar rahat olamam mümkün değil.

ben planımı yaptım; bebeğim etkilenmesin diye çok sinirlenmiyorum, çok takmıyorum ilgisiz hallerini ama doğumhanede bebeğimi çıkarır çıkarmaz sopa ile girişeceğim. bu 6 ay boyunca çıktığım yokuş için, bu kendi başıma gittiğim sınavlar için; bu ben yiyemezken karşımda yediğin tatlılar için; bu tek başına yaptığım bebek ve ev alışverişi için.....yer misin yemez misin yer misin yemez misin

ben polip aldırmıştım bi defa küretaj yöntemiyle, o zamanki doğumhanede, odanın kapısına yan olarak yatmıştım, sora aşılama olurken doğumhanenin yerini değiştirmişlerdi ve yenilemişlerdi, arkam dönük olarak yattım o çatala
ama ordaki temizlikçi bayan, ben soyunurkende, aşılama yapılırkende, aşılamadan sora çatalda yatarkende hep yanımdaydı sağolsun, hatta karşımdaydı maşallah, yarım saatlik bi işlemin 5 dksında dr wardı, 7-8 dksı hemşireler ama 20 dk filan temizlikçi kadın, anotomimi baya öğrenmiştir o gün baka baka

ama o an kendi canımın derdindeydim, endişeliydim tutucakmı tutmıcakmı vs, umrumda değildi walla kadın:)

e ne anladım ben o işten, ne demeye geliyo ki gece fosur fosur uyucaksa?
gündüz herkes gelir zaten, insan lazım olsa bi sürü bulursun..

arkandayım:)
böle bi akım başlatabiliriz he
doğumdan sora dövülen kocalar
bende turşu yemiyorum tuz yasak diye, inadına gidip alıyo ya, ki yasak ya nası canım çekiyo
bide aşkım alsana, aa sen yemiyodun demi, unuttum yine

hepsi numara, sanki o an hatırlıyo, tutamıyo boğazını

ya benim kayınvalidem melek, hatta kayınpederime tahammül ettiği için kanatsız bir melek de. kayınpederim herşeye karışır. kayınvalidem yazık görümcemin oğluna çişini tutmayı öğretirken öyle yapma böyle yap, çocuk bakmaktan anlamıyorsun sen diyordu yazın. kesin benim herşeyime bişey söyler, söylemez ise çatlar çünkü. ben de bişey diyemem içime atarım falan . ben lohusalıktan direkt menapoza geçiş yaparım:43.

biz nstye gidiyoruz kızlar hoşçakalın:)

hadi hayırlı, güzel haberlerle dönün canım

bu arada dün bir arkadaşıma nst niye yapılır dedim; iki tane yuvarlak var ya biri benim sancıyı diğeri bebeğin kalp atışlarını kaydediyormuş: bebeğin bir süre hareketsizken bir süre de hareketli iken kalp ritmini kontrol edip not alıyormuş. dolayısı ile 10dk da sürebilir 30 dk da dedi arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…