Kizlar dun gece esimin bir müşterisi geldi gece 12 haberimiz vardı kızmadım
Neyse indi aşağı vs gelinen birde süt getirmiş adamın annesi yollamış vs
Gece koydum pişiyor.amaaaann uzattim ya silmeyede erindim bak
Esim gelmiş eline folyo almış karnıma tutuyor az geri dur yanacak cocuk suyu ısınacak
O koca göbeğimi hoplata hoplata güldüm iyice sarstın cocugu ya gülme nolur diyor ya tut tutabilirsen.
Biz cok acemiyizbacilar
aman canım sen bana bakma
bugün ağlamaya bahane arıyorum.
can sıkıntısı işte...
Ben yine geriden takip tabi,
Önceki sayfaya bak geri yeni sayfaya bak yazan var mı diyene kadar...
Hamileyken yiyemiyorum kiz,midem coşuyor Panayir yeri.
Ama dogum sonu hele cocuk memeyi birakinca fossssss
Sungerli destekli 90 a talim.ver o zaman ver
aaumut canım ben yurtdışındayım en son istanbulda bi kontrole gitmiştim burda da son aya kadar gitmiycem dedim şimdi bile gitmeseymişim dedim yaa sağlık sistemleri berbat ötesi sıra mefhumu hiç yok her gelen doktorun odasına dalıyor tahliller çok pahalı kan aldırırken biraz korktum ağlıycak gibi oldum gerizekalı kadın sen ilk geceyi nasıl geçirdin dedi bana ya! terbiyesiz bi de yanındaki kadına bak bak anlamadı diyor yani anlayacağın yine sinir krizleri geçirip geldim((
biz o konuyu konuşamadık eşimler; gelecekler mi gelmeyecekler mi bilmiyorum.aslında gelecekler biliyorum da doğumdan hemen sonra gelsinler istemiyorum; eşime ağızlarını ara diyorum; bir sürü laf söylüyor; yok torunlarıymış yok görmek haklarıymış. ben gelmesinler görmesinler demiyorum; doğumdan hemen sonra yollara düşmesinler diyorum. biz de kanepe de yok gelirlerse salonda kalacaklar her gün aç kapa kaldır indir. ağız tadıyla hamilelik geçiremedik lohusalık da yalan olacak gibi.
kaynana konusunda siz anlattıkça şükrediyorum halime
benimki iyi çok ama yine de istenmiyo be kızlar, istenmiyo derken hiç bi zaman yanında rahat edilmezki,
bende yanında emziremem
benim kayınpeder hiç gelmedi evlendiğimizden beri
doğumda da sanmam gelsin, gelirse çok şaşırırım,
kayınvalidem de 2,5 yılda 10 defa gelmemiştir, doğumda gelir ama çok kalamaz çalışıyo, hatta hafta içi değilde hafta sonu bile gelebilir sadece..
eltim doğum yapınca kendi annesi kalmadı yanında, kayınvalideme sölemiş oğlu, o da siz bilirsiniz kalırım ama rahat edermi benle, annesiyle daha rahat olmazmı demiş, buna bile bozulmuş dingil oğlu
yaa şu konuyu hiç sormayın kızlar.bende bu konudan yana muzdaribimeşime annenlere hemen haber vermeyiz hastaneye değil eve gelirler diyorum bilmiyorum o an dayanabilirse bizimki tabi hem ben kayınvalidenin yanında bebeğimi rahatça emziremem bile.ben bunaldıkça olacağı varsada sütüm gider.bi tek annem olsun bana bişey olmaz ayrıca beni daha hamile halimle görmedi biliyor musunuz.istanbula oglunun yanına gezmeye gittide 60 km var aramızda yanıma gelmedi merak ediyormuş ayağına gidecekmişim.eşim öyle diyo.bende beni merak eden gelir beni evimde görür kimse kusura bakmasın gezmelere gitmeyi ii biliyo ama dedim eşimde haklısın dedi
Tünaydın kızlar... yine aynı dertten müzdaribiz.... benim kayınvalide de iyidir.. şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık.. tayin olduğumuz için de ayrı yarı şehirlerdeyiz artık...
doğum'a gelecekler.. ne kadar kalacaklar bilmiyorum.. aynı evin içinde kalmak zor geliyor.. yatak toplama işi falan umrumda değil çünkü yapmayacağım.. hizmeti sadece bebişime vereceğim... zaten doğumla beraber 2 gün hastanede olacağım... lohusalığımı da sonuna kadar çıkaracağım...
emzirmeyi ben de onların yanında yapamam emzirme önlüğü hazırlattım çok mecbur kalırsam onu kullanacağım... hastanedeyken de hemşireyi tembihlemeyi düşünüyorum.. ilk emzirmede odayı boşaltsın diye...
bi de sezeryan olacağı için bebek benden önce odaya gelecek ya sinir oluyorum.... ilk ben sarılıp koklamak istiyorum evladımı....
Tünaydın kızlar... yine aynı dertten müzdaribiz.... benim kayınvalide de iyidir.. şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık.. tayin olduğumuz için de ayrı yarı şehirlerdeyiz artık...
doğum'a gelecekler.. ne kadar kalacaklar bilmiyorum.. aynı evin içinde kalmak zor geliyor.. yatak toplama işi falan umrumda değil çünkü yapmayacağım.. hizmeti sadece bebişime vereceğim... zaten doğumla beraber 2 gün hastanede olacağım... lohusalığımı da sonuna kadar çıkaracağım...
emzirmeyi ben de onların yanında yapamam emzirme önlüğü hazırlattım çok mecbur kalırsam onu kullanacağım... hastanedeyken de hemşireyi tembihlemeyi düşünüyorum.. ilk emzirmede odayı boşaltsın diye...
bi de sezeryan olacağı için bebek benden önce odaya gelecek ya sinir oluyorum.... ilk ben sarılıp koklamak istiyorum evladımı....
slm kızlar herkes iyidir inşallah
eskisi kadar çok gelemiyorum artık o yüzdende herşeyi kaçırıyorum
doğum yapan yok sanırım daha mergenden haber var mı?
bizimde yarın kontrolumuz var artık çok az sayılı günlerimiz kaldı hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı
merhaba arkadaşlar,
laternam hoşgeldin canım.
kızlar artık kimse kimse girmiyor.
ersnilin kocişiyle muhabbetlerini,
sedanın görümceklerini anlatmasını,
katinamın masa başı uyuklamalarını,
mezocuğumun doğum konusundaki yorumlarını,
mergeni, umutegeyi, hanipeksi, tuncsu özledim
bir de bir aralar lais vardı....
sonbahar yaprakları gibi bir bir döküldük.
doğumlar başlayınca kimseyi bulamayacağız galiba.
benimkide bize zırt pırt gelip bizi bunaltan bi kayınvalide değil.ama yinede nedendir bilmem gelecekleri zaman geriliyorum.bizimki öyle kalacak durumda değil evde kendi kayınvalidesine bakıyor okula giden görümce ve kaynım var.
Vizir vizir ara veren yanar
Msj arama kimseyi almicim
Kızlar umutege yok farkında mısınız?
Ben 2 gündür net yavaş diye gecmis sayfa açamadım.aksam esimin tlf baktım ve girmemiş
İnsallah hersey yolundadir.
Umutege haber bekliyoruz canım.insallah koltukların vs gelmiştir ve onlarla ugrasiyorsundur.
kıs olurmu, akşamda ben öyleydim
yattım tam, bi bahane olsa ağlasam diye düşünürken, benimki horlamaya başladı tabi, sinir oldum ağlasam haberi olmıcak
karşılıksız dedim ama dur sende bana zayıflama yeteneğini vericen
kocana çok güldüm, ama voltaj erkekler geç olgunlaşıyo ya ondan bence, Allahta biliyo tabi bunu ondan size 3. geliyo
adamın aklı anca başına geliyo:))
benimki farkında bile değil, duşa giriyom, dikkat et bana diyorum girerkende, elimden duş başlığı düşüyo tangır tungur, gelipte sormuyo bile iyimisn diye, çıkınca kızıyorum duydum ben onu diyo bide, bigün cinnet geçirip çok pis dövücem
Merhabalar kızlar.Hastahenelerde hasta mahremiyetine nekadar önem veriliyor çok merak ediyorum.doğuma doktor ve yardımcılarından başka herönüne giren geliyormu.mesela doğum masası özellikle normal doğumda kapıya doğrumu dönük her gelen benim mahrem yerlerimi görecek mi?çok tedirgin olmazmı insan zaten streslisin bide geleni gideni kollamak yorar insanı.hep düşünmüşümdür.
sorma aynı konu bendede var.kayınpederim 34 yaşında bekar kaynım vede görümceden hiç aşağı kalmayan kaynımın 12 yaşında kızı var.bnm kv desen evlere şenlik zaten.bnm kv alt sokakta oturuyor ama gelip kalcam dedi.evdekiler nolcak anne dedim.bnm annemde burda çünkü o kalıcak yanımda.OLMAZ BNDE KALCAM EVDEKİLERDE BURAYA GELSİN NAPAYIM.HERGÜN YÜRÜYEMEM BEN DEDİ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.ANNEMLE BEBEĞEMİ BAKCAZ YOKSA KV YE Mİ BİLMİYORUM.GECE FLNDA UYURUM KUSURA BAKMA DEDİ.BEN UYKUSUZLUĞA DAYANAMAM DEDİ BANA.ANLICANIZ FAYDADAN ÇOK ZARARI OLCAK GİBİ.ŞİMDİDEN STRES BASIYO BENİ..
ben planımı yaptım; bebeğim etkilenmesin diye çok sinirlenmiyorum, çok takmıyorum ilgisiz hallerini ama doğumhanede bebeğimi çıkarır çıkarmaz sopa ile girişeceğim. bu 6 ay boyunca çıktığım yokuş için, bu kendi başıma gittiğim sınavlar için; bu ben yiyemezken karşımda yediğin tatlılar için; bu tek başına yaptığım bebek ve ev alışverişi için.....yer misin yemez misin yer misin yemez misin
kaynana konusunda siz anlattıkça şükrediyorum halime
benimki iyi çok ama yine de istenmiyo be kızlar, istenmiyo derken hiç bi zaman yanında rahat edilmezki,
bende yanında emziremem
benim kayınpeder hiç gelmedi evlendiğimizden beri
doğumda da sanmam gelsin, gelirse çok şaşırırım,
kayınvalidem de 2,5 yılda 10 defa gelmemiştir, doğumda gelir ama çok kalamaz çalışıyo, hatta hafta içi değilde hafta sonu bile gelebilir sadece..
eltim doğum yapınca kendi annesi kalmadı yanında, kayınvalideme sölemiş oğlu, o da siz bilirsiniz kalırım ama rahat edermi benle, annesiyle daha rahat olmazmı demiş, buna bile bozulmuş dingil oğlu
biz nstye gidiyoruz kızlar hoşçakalın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?