2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Nemucum sevindim canım .. Allah bozmasın

O gece mesaisi aynen bende de var evde hayalet gibi dolanıyorum geceleri

Bana sirinli ayna versinler isterdim :)

Cok kızdım kocana ayıp ya valla iyiki çalışıyorsun bir de oyle olmasa ne olacakmış.. Bu huy cok kötü.. Zamanında babamda varmış annem de çalışan kadın yani öğretmen .. Babam sorarmış kim geldi kim yedi vs vs.. Annem de gurur abidesi.. Bana hamileymis su bile icmezdim gururdan diyor o gelene kadar.. Ay dedim cok salaklik yani.. Kızarım hala anneme..diyor gencken cok kırılgan oluyor insan.. Sonra düzelmiş ama tabi annem hep der o birkaç yıl cok zordu diye. Maaş kartını da vermiş babama.. Babam seninki gibi listesini sorarmış bu nerde o niye bitti bu kadar çabuk diye.. Ay bak sinirim depresti 30 yıl oncesine ...

Diyeceğim o ki bence yol yakınken önünü kes bu muamelenin.. Niye çalışıyorsun o zaman.. Kaldı ki sen çalışmasan da sana bakmak Yemeni içmeni giymeni temin etmek onun kocalik gorevi.. Rabbim buyurmuş yani :) Biz çalışıp destek oluyoruz üstüne onlara.
. Cok şükür benim esimin evden ocaktan haberi yoktur. Maaşımdan da haberi olmaz ne aldım ne verdim aklına gelip sormaz. Ama aksi de olsa ben tamamen ipleri vermezdim eline.. evlenmeden önce gardimi almıştım o konuda. Gecmis yaşantılar (

Ben yatmak istiyorum o odada.. Rabbim hayırla saglikla yatmasını nasip etsin kuzunun ..

allahım kadınların kadınları anlamaması ne kadar acı
8 aylık hamile kadını kendilerine hizmet ettirmeye utanmıyolar yaa

vilin canım sendin dimi bana tarid göndercek olan.. gönder gönder lütfen gönder.. denenmiş bir tarif denemek istiyorum..
bendim canım...senin istediğin kurabiyenin tarifi...mutlaka dene
ISLAK KURABİYE
2 yumurta
2 fincan şeker
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 paket kakao(küçük paketlerden)
aldığı kadar un

bütün malzemeler karıştırılıp,kurabiye şekli verilip pişirilir...

şerbeti için: 1,5 su bardağı süt,1 su bardağından biraz az şeker
süt ve şeker kaynatılır...şerbet ılıyınca,sıcak kurabiyeler bu şerbete iyice batırılır,sonra da hindistan cevizine bulanıp tepsiye tekrar dizilir...şerbetin geri kalanı tepsiye dökülür...kurabiyeler kalan şerbeti de çeker...
AFİYET OLSUN...

Evet, kızlar sayfamızda sürekli reklamı yapılan BİNGO :)

Eki Görüntüle 657091

Voltaj ben de alacağım yarın, bakalım yuvam mutluluğa kavuşacak mı sayesinde
markete gittiğimde ben de alıcam bundan

off offf niye böyle üzüyolar

çok güzeeeeeel ferah bi oda olmuş...çok beğendim canım...güle güle kullansın miniş

Canım, ben de hiç sanmıyorum ki düşünüp de gidip bana hediye bir şey alsın Daha bir iki aylık sevgiliyken altın hediyeler alınıyordu tabii artık gerek yok ne de olsa karısı olduk :S
Beklenti içine girmemeye çalışıyorum yoksa sonra ben üzülüyorum yine...

günaydın kızlar, bugün yine uyudum, dün voltaj boncuk verdi ondan sanırım
ayy ersnil çok heyecanlı, Allah yardımcımız olsun, sağ salim alalım bebişleri kucaklarımıza..

bencede ayna çok güzelmiş..

çok güzel, ferah olmuş, içinde güzel günler yaşayın inşallah,maşallah

bu arada dilem ismi gönül ilacı demekmiş bugun rüyamda kızımın adıydı zeynep dilem. zeynebim gönlümün ilacı olacak demekki inşallah...

ay gel gel sana her zaman açık bu oda:)amin inş. canım benim hepimizinkinin

amin canım inş. çok saol

Selam kızlar,

Yata yaya sırtım çürüdü sanırım, bugün daha da zor geliyor yatmak..Annem de "daha alınmasın diyordun, nasıl dayanacaktin"diyor..gercekten de herseyde bir hayir var..28 marta ne kaldi..heyecann zirvede:)

haftaya cumada ben çıkıyorum izne, yarını bir atlatayım haftaya geç gelir, erken giderim.
şu bir haftada bitsin istiyorum

hadi başka masraflara konuşması belki hoş görülebilir ama yeme içmeninde hesabı yapılır mı? hele hamile kadına
inşallah kızın doğduktan sonra babasının huyu değişir canım.

çok güzel olmuş odanız, pembe renkte bir başka güzel oluyor

ay benim de haftaya son çok şükür artık, ama son günler hiç geçmiyo sanki ya, çok sıkıldım,
haftaya cumayı görsek artık,

saol canım

OFELYAM odana bayıldım maşallah

güle güle sağlıkla kullan inşallah

günlerimiz aynı olduğu için merak ediyorum seninde karnında vajınanda ağrı oluyomu bugunlerde

Koca göbeğimi tuta tuta, kahkahalarla güldüm. Eşime de gönderdim hatta o da çok güldü.
Arkadaş da bulmuş yavrusuna, kıyamam sana yaa

OFELYAM odana bayıldım maşallah

güle güle sağlıkla kullan inşallah

günlerimiz aynı olduğu için merak ediyorum seninde karnında vajınanda ağrı oluyomu bugunlerde

saol canım, daha güzeli senin olsun inş.
oluyo canım ya özellikle dün yürüyüş yapiyim dedim bi 20 dk doğuma hazırlık olsun diye ama kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı, ya ben tarif de edemiyorum ama böle, sanki çişini tutarsın ya bi 5-6 saat kasıkların ağrır öle bi ağrır, arada oraya da iğne batıyo gibi oluyo evet, senin karın ağrın nası bişe?

kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu. 23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.

Ayy kızlar inanamıyorum yaa.
Zaman nasıl da geçti böyle, Allah yardımcınız olsun.
Dualarımız sizinle, haber vermeye çalışın bize de, çatlarız yoksa bizz.

Mergenden hala haber yok değil mi.
Erzulumdan da ses çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…