aynalar çok güzel canım daha kalıcı sankiKimse fikir vermeyecek mi?((
Kimse fikir vermeyecek mi?((
Kimse fikir vermeyecek mi?((
Kızlar selam
İki gündür kocamla aramız iyi Allaha Şükür birbirimizi üzmemeye ve konuşmaları kötü yöne çekememeye karar verdik böylece anlaşıp gidiyoruz. :127:
Uykuya dalma sorunum var benim oldum olası zorlanırdım şimdi bide yok midem yanıyor yok ekşimeler hah tam uyuyacaktım wc ziyareti hadi bide akıntım olmuş yıka kurut çamaşır değiştir sonra baştan al şurup iç susadım amaaann
Neyse ki iş yerinde son 2 günüm hatta bugün başladı bitti say son 1
Şimdi de gitti gidiyordan bunları buldum, yine kafam karıştı. Biri anahtarlık diğeri ayna gördüğünüz üzre. Size hangisinin dağıtılmasını isterdiniz? Aynaların üzerine istediğinizi yazıyorlarmış. Şirinler, calliou, mickey mouse ya da başka hangi karakter isterseniz seçebiliyormuşsunuz.
Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 657105 Eki Görüntüle 657106 Eki Görüntüle 657107
bu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
teyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657125 Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129 Eki Görüntüle 657128 Eki Görüntüle 657127 Eki Görüntüle 657126 Eki Görüntüle 657134
allahım kadınların kadınları anlamaması ne kadar acıben bugün terziye gittim. şerbet bardakları için kurdele almıştım ona lastik diktirdim.
ay beni dışarıda gören seni iyi gördük sana gelcez diyor. kaç aylık hamileyim ben ya ne oturması.
kapıya gelene açmıyorumda yüzyüze olunca bişey diyemedim. yarın misafir gelcek.
bi de ayyyy bişey yapma demiyorlar mı deli ediyorlar beni.
sabah kalkınca bir börek bir pasta yapıcam.
bendim canım...senin istediğin kurabiyenin tarifi...mutlaka denevilin canım sendin dimi bana tarid göndercek olan.. gönder gönder lütfen gönder.. denenmiş bir tarif denemek istiyorum..
markete gittiğimde ben de alıcam bundanEvet, kızlar sayfamızda sürekli reklamı yapılan BİNGO :)
Eki Görüntüle 657091
Voltaj ben de alacağım yarın, bakalım yuvam mutluluğa kavuşacak mı sayesinde
off offfbu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
çok güzeeeeeelteyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657125 Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129 Eki Görüntüle 657128 Eki Görüntüle 657127 Eki Görüntüle 657126 Eki Görüntüle 657134
inşallah bebeklerimiz gelince durumlar değişir canım...ahhh dün okudum senin yazdıklarını da okurken ağladım kendimi düşünerekiçerlemekten doğuruvercem yakında =) aynen konuşasım falan gelmiyo inan içimden..üstüne bi de benden karılık yapmamı bekler o halde ben de ya gizli saklı alırım ya da fiyatını aşağı söylerim zorla beni yalancı yapıyo..bana güya altın kolye alacak doğum hediyesi iki de bir altın yükselmiş diyip duruyo alınmıcak demek yani bu. fotoğraf makinesi alalım dedim gerek yok dedi. bebişimin resimlerini çekerim diye istemiştim. ama gidip alcam onu kredi kartıyla görür o
ben görmemiştim canım fikir sorduğunu, aynalar çok güzel, maliyeti ne?
ayy ersnil çok heyecanlı, Allah yardımcımız olsun, sağ salim alalım bebişleri kucaklarımıza..Selam.kizlar ben geldim....
37+5 de haftaya cuma saat 10.00 da sezeryanla.dogum yapicam kismetse.
Her hafta protein testini yeniliyoruz.tansiyon yuksek olmadigi icin skinti.yaratmiyor cok.sukur.
Hergub tansiyonunu olcucem. Oglusumda cok.hareketli.
Gun belli olunca kocis duygulandi.sanirsam isten gelir gelmez yataga yanina.uzandirsi.sariliyo opuyo.kiyamam.
Annemlerde ayri telas erken degil mi normal yapsaydun diolar.
Diyorum protein var nasil tehlikeye atiyim nasil bekliyim.gunler zaten gecmiyo.
Iste bnden.haberler boyle.kizlar.
bencede ayna çok güzelmiş..Şimdi de gitti gidiyordan bunları buldum, yine kafam karıştı. Biri anahtarlık diğeri ayna gördüğünüz üzre. Size hangisinin dağıtılmasını isterdiniz? Aynaların üzerine istediğinizi yazıyorlarmış. Şirinler, calliou, mickey mouse ya da başka hangi karakter isterseniz seçebiliyormuşsunuz.
Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 657105 Eki Görüntüle 657106 Eki Görüntüle 657107
teyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657125 Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129 Eki Görüntüle 657128 Eki Görüntüle 657127 Eki Görüntüle 657126 Eki Görüntüle 657134
Teşekkür ederim canım. Tanesi 1,5 TL
Nemucum sevindim canım .. Allah bozmasın
O gece mesaisi aynen bende de var evde hayalet gibi dolanıyorum geceleri
Bana sirinli ayna versinler isterdim :)
Cok kızdım kocanaayıp ya valla iyiki çalışıyorsun bir de oyle olmasa ne olacakmış.. Bu huy cok kötü.. Zamanında babamda varmış annem de çalışan kadın yani öğretmen .. Babam sorarmış kim geldi kim yedi vs vs.. Annem de gurur abidesi.. Bana hamileymis su bile icmezdim gururdan diyor o gelene kadar.. Ay dedim cok salaklik yani.. Kızarım hala anneme..diyor gencken cok kırılgan oluyor insan.. Sonra düzelmiş ama tabi annem hep der o birkaç yıl cok zordu diye. Maaş kartını da vermiş babama.. Babam seninki gibi listesini sorarmış bu nerde o niye bitti bu kadar çabuk diye.. Ay bak sinirim depresti 30 yıl oncesine ...
Diyeceğim o ki bence yol yakınken önünü kes bu muamelenin.. Niye çalışıyorsun o zaman.. Kaldı ki sen çalışmasan da sana bakmak Yemeni içmeni giymeni temin etmek onun kocalik gorevi.. Rabbim buyurmuş yani :) Biz çalışıp destek oluyoruz üstüne onlara.
. Cok şükür benim esimin evden ocaktan haberi yoktur. Maaşımdan da haberi olmaz ne aldım ne verdim aklına gelip sormaz. Ama aksi de olsa ben tamamen ipleri vermezdim eline.. evlenmeden önce gardimi almıştım o konuda. Gecmis yaşantılar(
Ben yatmak istiyorum o odada.. Rabbim hayırla saglikla yatmasını nasip etsin kuzunun ..
günaydın kızlar, bugün yine uyudum, dün voltaj boncuk verdi ondan sanırım
ayy ersnil çok heyecanlı, Allah yardımcımız olsun, sağ salim alalım bebişleri kucaklarımıza..
bencede ayna çok güzelmiş..
çok güzel, ferah olmuş, içinde güzel günler yaşayın inşallah,maşallah
Kızlar selam
İki gündür kocamla aramız iyi Allaha Şükür birbirimizi üzmemeye ve konuşmaları kötü yöne çekememeye karar verdik böylece anlaşıp gidiyoruz. :127:
Uykuya dalma sorunum var benim oldum olası zorlanırdım şimdi bide yok midem yanıyor yok ekşimeler hah tam uyuyacaktım wc ziyareti hadi bide akıntım olmuş yıka kurut çamaşır değiştir sonra baştan al şurup iç susadım amaaann
Neyse ki iş yerinde son 2 günüm hatta bugün başladı bitti say son 1
bu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
haftaya cumada ben çıkıyorum izne, yarını bir atlatayım haftaya geç gelir, erken giderim.
şu bir haftada bitsin istiyorum
hadi başka masraflara konuşması belki hoş görülebilir ama yeme içmeninde hesabı yapılır mı? hele hamile kadına
inşallah kızın doğduktan sonra babasının huyu değişir canım.
çok güzel olmuş odanız, pembe renkte bir başka güzel oluyor
Doğum yaklaştıkça her akşam saçma sapan rüyalar görmeye başlıyor insan. Ben dün sabah gördüğüm rüyadan sonra dakikalarca güldüm. Eşime ve anneme anlattım onlar da gülmekten yerlere yattı
Rüyamda doğum yapmışım ama benim bebek bebek değil bir hayvan. Ne olsa beğenirsiniz Bir dinozorKüçücük bir şey sevimli de aslında Bana bu senin bebeğin emzir hadi diyor hemşireler. Hayvan da bana bakıyor alık alık ben emziremem ısırır beni diyorum:18: Yok bir şey olmaz sen emzir diyorlar. Sonra kıyamıyorum ana yüreği işte emziriyorum şapır şupur emiyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım. Sonrası da var tabii. Bahçeye çıkarıyorum bir tane kaplumbağanın yanına bırakıyorum geziyorlar beraber
Yazarken hala gülüyorum. Bu yüzden gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, hormonların etkisiyle her an her türlüsü görülebiliyor. Eşim de severken artık benim küçük dinom diye seviyor
OFELYAM odana bayıldım maşallah
güle güle sağlıkla kullan inşallah
günlerimiz aynı olduğu için merak ediyorum seninde karnında vajınanda ağrı oluyomu bugunlerde
kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu.23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.
Selam.kizlar ben geldim....
37+5 de haftaya cuma saat 10.00 da sezeryanla.dogum yapicam kismetse.
Her hafta protein testini yeniliyoruz.tansiyon yuksek olmadigi icin skinti.yaratmiyor cok.sukur.
Hergub tansiyonunu olcucem. Oglusumda cok.hareketli.
Gun belli olunca kocis duygulandi.sanirsam isten gelir gelmez yataga yanina.uzandirsi.sariliyo opuyo.kiyamam.
Annemlerde ayri telas erken degil mi normal yapsaydun diolar.
Diyorum protein var nasil tehlikeye atiyim nasil bekliyim.gunler zaten gecmiyo.
Iste bnden.haberler boyle.kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?