2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu. 23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.

kızlar aceleniz ne, biz böyle iyiydik... tarihler gelmeye başladıkça stres oluyorum daha dün kaç ay vardı, ne çabuk zaman geldi
Allah yardımcınız olsun, hayırlısı ile sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

dilem çok geçmiş olsun, ilaçlarını kullan mutlaka ihmal etme

umutege ne güzel hazırlıklarını tamamlamışsın, daha benim evin temizliği benim temizliğim duruyor
son haftalarında bol bol dinlen, yorma oğlunu

morgökyüzü hanipeks teşekkür ederim kızlar. bugün işyerinden bir arkadaş bal getirmiş sağ olsun. hem bebeğin kilo almasına iyi gelir hem grip için diye. ondan yedim biraz, birde ıhlamur içerim şimdi. inşallah iyi gelir.
hanipeks sende çok dikkat et, bu defa çok ağar geldi grip.

Günaydın:)
Bence 3 saat yeni kıyafetler için çok fazla. O kadar uzun süre yıkanırsa daha bebiş giymeden yıpranırlar
50 dk yeter de artar bile. Ben 20 dk lık kısa programda yıkamıştım yeni oldukları için. Zaten sonrasında ütüledim de, sen de ütüleyeceksindir.

doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?

buarada kansızlık yaşıyan varmı?kan hapı kullanıpda ishal sorunu yazşıyan?

canım söylediklerinin aynısını ben de yaşıyorum ama kan hapı kullanmaya mecburum çünkü değerlerim çok düşük ...

Günaydın canlar bugun kontrolumuz var öğleden sonra.
Bakayım pitirima.
Her defasında gün verir diye gitsemde ortalama tarih veriyor .
O yüzden bugun gün beklentisinde olmadan gidiyorum bakalım...

gününüz aydın olsun kızlar

geçmişe biraz bakındım nişanı gelenler doğum tarihi belli olanlar allahımmm korkuyormuyum ne:18:
bizim kız günden güne karnımı aşagıya çekiyo sanki yere bakmaya başladı.20 si çatı muayenesinde dananın kuyrugu kopacak.kontrolden önce hurma olayına girişeceğim belki kontrolde açıklığım olur artık kızım gelsin istiyorum hayırlısı ile.dün gerçi halılarımın hepsini yıkatmaya gönderdim onları sereyim doğuma öyle gideyimm rüyamda nişanım geliyormuş eyvah daha halılarım gelmedi diyordum

canım ben ilk yıkadığımda uzun programda yıkamıştım, kayınvalidem gerek olmadığını söyledi, 15 dakikalık kısa programı denedim, hassas tuşum var ona da bastım bi yarım saati buldu, ilk yıkadığım çamaşırlardan bir farkı yoktu canım.

günaydın arkadaşlar
çok güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle
bugünün şarkısı yalınki sen olsun.eklicektim ama çok büyük diyor(

Günaydın canlar,

Yatak odasının dolap içi örtülerini yıkamıştım, dün onları ütüledim.
Bir tepsi börek yaptım, buzluğa koydum, 2-3 kopuk-sökük şey vardı onları diktim. 2 kap yemek yaptım.
Öldüm bittim tabi, akşam yatmadan önce biraz bakabildim buraya ama bitiremedim.
Yine çok kaynatmışsınız.

Yarın kontrolüm var,çatı muayenesi yapacaktı doktor, kanama olabiliyormuş yada doğumu hızlandırıyormuş diye şeyler duyduk ya burda korktum ben de.
Doktoru aradım, sancı çeken bir hastasına bakmaya çıkmış, asistanına not bıraktım. Risk almayalım haftaya yapsak olur mu diye sordum, birazdan arayıp cevabını alacağım. Ona göre de bugün kişisel temizlik işim var.
Dün ayak tırnaklarımı keserken resmen ağlayacaktım, öyle çeviriyorum olmuyor, böyle oturup uzanayım diyorum olmuyor. İnsanın kendi işlerini yapamaması ne ağır bişeymiş yaa.

doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?

Tek olmadığımı görmek cok rahatlatıyor.. Ben herseye ağlamaya başladım. Dün gece yine krizim tuttu salya sumuk ( tek. Sebebi de çatı muayenesine kitlenmistim onu düşünürken krize girdim resmen) anne ve kv tepemde nen var nen var.. Sanciydi gecti diye savıyorum basımdan ama sürekli evin icinde peşimdeler...suratım artık hep asık cok az gülümser oldum sürekli aynı seyleri duymaktan sıkıldım Herkes doğuruyor, geçecek bitecek bidi bidi bidi bidi.. Duymak görmek konuşmak istemiyorum kimseyle..bı surda uyuyun ona da müdahale kaldır o telefonu karnının üstünde tutuyorsun sürekli bilmem ne.. Bı daha doğurursam herkese doğumdan sonra haber vericem

Bende kan hapına devam Dr doguma kadar iç dedi.. İshal sorunum var ama benimki yediklerimle ilgili sanırım hep sıvı ağırlıklı besleniyorum canım yemek istemiyor

O an bunu düşünebilirim umarım

Günaydın canlar bugun kontrolumuz var öğleden sonra.
Bakayım pitirima.
Her defasında gün verir diye gitsemde ortalama tarih veriyor .
O yüzden bugun gün beklentisinde olmadan gidiyorum bakalım...

Bence bugün verecek tarih..
Geçen sana yazdım cevap gelmedi sence ben ne zaman doğururum ?

benimde halılar yıkamada ama su an son derdim halıların gelmesi (

Benim gündemim sadece :18::18::18:

Dr ve hast değiştiğim için güvenmiyorum artık kimseye..

Bir deli cesareti geldi giriştim bu ise.. Hic tanımadığım bir Dr ve ebe dogurtacak.. O an iyi biri denk gelir ins. Tek duam bu

ağır grip geçirmedim bu sene inş da öyle gider, ıhlamur içemiyorum ben midemi çok yakıyor

hanipeks sen sipariş verdiğinden beri düşünüyorum;yaylı yatagın üzerine pamuk şilte mi yaptırsam diye
hatta haftasonu yorgancı baktım, ama yeni taşındığımız semtte hiç yok;
sen bayağı kalın-kabarık bişey yaptırmıştın diye hatırlıyorum
güle güle kullanın canım

bebek nevresimleri standarttı aslında, neden küçük geldi ki

Kızlar selam

İki gündür kocamla aramız iyi Allaha Şükür birbirimizi üzmemeye ve konuşmaları kötü yöne çekememeye karar verdik böylece anlaşıp gidiyoruz. :127:

Uykuya dalma sorunum var benim oldum olası zorlanırdım şimdi bide yok midem yanıyor yok ekşimeler hah tam uyuyacaktım wc ziyareti hadi bide akıntım olmuş yıka kurut çamaşır değiştir sonra baştan al şurup iç susadım amaaann

Neyse ki iş yerinde son 2 günüm hatta bugün başladı bitti say son 1

günaydınlarrrrr tekrardan =) kahvaltı faslı bitirip geldik. bugün nası olacak bakalım. rüyamda kızımı gördüm adı zeynep dilem miş. ( dilem ismini ilk kez duyuyorum ) bakcısındaymış. o taraflardan geçerken bi uğrayım belki uyanıktır severim diyorum o da uyanık oluyo alıyorum kucağıma süslü bi elbise var üzerinde ama kocaman olmuş bebek nası da büyümüş diyorum öpüp kokluyodum. sonra gene bıraktım gittimne demekse...

Canım valla Rabbim korkutmasın ama sanki başkası doğuracakmış gibi rahatım hiç düşünmüyorum bazen gece rüyamda doğurduğunu görüyorum ama herşey olmuş bitmiş benim haberim yok ayyy be kolay oldu normalmi doğurdum sezeryanmı diyorum:)
Ben günde 2 kan hapı 2 balık yağı 1 de içiyorum öncesinde sorun yoktu ama son 15 gündür tam ishal değil ama ishale yakın ve daha sık gidiyorum günde 1 yerine 2 veya 3 defa olduğu oluyor ben kan hapına değil daha çok bebeğin yaptığı baskıya bağladım sonucu

Yine yine yine sancım geliyor
Galiba tasın yanında enfeksiyonda var.
Mantar diye sirkeler kremler fitiller kullandım ama geçmiyor ne kaşıntı ne yanma hep aynı.
Bugun aynayla baktım ve olayın vehametini bende gördüm.
Su degse yaniyor kurularken kaniyor,
Canim nasil burnunda hik desem cikacak.
Dr un yanına bir an evvel gidip oramı kes al diyesim var.
Hatta kendimden bile gidesim geliyor.
Oğlumun yemeğe gelip gitmesini bekliyorum sadece.
Bu sanciyla taksiye bin in.
Şoföre atarlanip kendimi Dr yanına kadar tasitasim var.

chosy ve hanipeks gönderdim bilgileri..

vilin canım sendin dimi bana tarid göndercek olan.. gönder gönder lütfen gönder.. denenmiş bir tarif denemek istiyorum..

günaydın herkese.. ben 5 de kalkıp 9 da geri yatan bir garip anneyim.. ehh doğal olarak da az önce uyandım.. bugün çok koşturcaz.. akşama görüşürüz..

Evet, kızlar sayfamızda sürekli reklamı yapılan BİNGO :)

Voltaj ben de alacağım yarın, bakalım yuvam mutluluğa kavuşacak mı sayesinde

Şimdi de gitti gidiyordan bunları buldum, yine kafam karıştı. Biri anahtarlık diğeri ayna gördüğünüz üzre. Size hangisinin dağıtılmasını isterdiniz? Aynaların üzerine istediğinizi yazıyorlarmış. Şirinler, calliou, mickey mouse ya da başka hangi karakter isterseniz seçebiliyormuşsunuz.

Ne dersiniz?

Kurtardım kızlar, 1 hafta daha erteledim çatı muayenesi işini.
Dolayısıyla malum bölge temizlik işlerini de haftaya yapacağım, ne kadar geç o kadar iyi.
Doğumdan sonra da rahat ederim, ak pak :)

Doktor duyduğun şeyler doğru değil ama haftaya da yapabiliriz tabi, sen kendini sıkma dedi.
İnşallah bu hafta gelmeye kalkmaz kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…