kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu.23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.
Selam.kizlar ben geldim....
37+5 de haftaya cuma saat 10.00 da sezeryanla.dogum yapicam kismetse.
Her hafta protein testini yeniliyoruz.tansiyon yuksek olmadigi icin skinti.yaratmiyor cok.sukur.
Hergub tansiyonunu olcucem. Oglusumda cok.hareketli.
Gun belli olunca kocis duygulandi.sanirsam isten gelir gelmez yataga yanina.uzandirsi.sariliyo opuyo.kiyamam.
Annemlerde ayri telas erken degil mi normal yapsaydun diolar.
Diyorum protein var nasil tehlikeye atiyim nasil bekliyim.gunler zaten gecmiyo.
Iste bnden.haberler boyle.kizlar.
günaydın kızlar...
1,5 gündür sularımız yoktu, evdeki su stoklarımızda tükenmişti ki neyseki sonunda geldi. aman Allahım ne kadar zormuş susuzluk az daha kokmaya başlayacaktık. bugün herbiyerleri yıkamamak istiyorum şakır şakır suyla
şimdi size bişey danışıcam, bugün oğlumun eşyalarını da yıkayacağım. makinada değişik programlar var
bebek30= 3 saat
elde yıkama + exra durulama= 30dk+20dk
hangisini kullanayım sizce?
ağlama durumu bende de sıklaştı. saçma sapan şeylere ağlıyorum artık. kan hapı bende de ishal yapıyo ama öyle rahatsız edecek derecede değil. hatta iyi bile oluyo diye düşünüyorum çünkü hamileliğinde kabızlıktan çok çekenleri duydum. kabız olmaktansa yarı ishal olmayı tercih ederim doğrusu. seninki aşırıysa bilemem ama dediğim gibi benim rahatsız edecek derecede değil.
doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?
buarada kansızlık yaşıyan varmı?kan hapı kullanıpda ishal sorunu yazşıyan?
günaydın kızlar...
1,5 gündür sularımız yoktu, evdeki su stoklarımızda tükenmişti ki neyseki sonunda geldi. aman Allahım ne kadar zormuş susuzluk az daha kokmaya başlayacaktık. bugün herbiyerleri yıkamamak istiyorum şakır şakır suyla
şimdi size bişey danışıcam, bugün oğlumun eşyalarını da yıkayacağım. makinada değişik programlar var
bebek30= 3 saat
elde yıkama + exra durulama= 30dk+20dk
hangisini kullanayım sizce?
doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?
Canım, sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor. Gecenin 12'sinde kanamam olunca acile gitmiştik doktor açılma olup olmadığına bakmam lazım, doğum başlamış mı diye dedi. Ben tamamen hazırlıksızdım anlayacağın :S Tamam acımıyor desem yalan söylerim ama abartılacak bir durum yok bana sorarsan. Rahatlamaya ve düşünmemeye çalış.
:S
Günaydın canlar bugun kontrolumuz var öğleden sonra.
Bakayım pitirima.
Her defasında gün verir diye gitsemde ortalama tarih veriyor .
O yüzden bugun gün beklentisinde olmadan gidiyorum bakalım...
gününüz aydın olsun kızlar
geçmişe biraz bakındım nişanı gelenler doğum tarihi belli olanlarallahımmm korkuyormuyum ne:18:
bizim kız günden güne karnımı aşagıya çekiyo sanki yere bakmaya başladı.20 si çatı muayenesinde dananın kuyrugu kopacak.kontrolden önce hurma olayına girişeceğim belki kontrolde açıklığım olurartık kızım gelsin istiyorum hayırlısı ile.dün gerçi halılarımın hepsini yıkatmaya gönderdim onları sereyim doğuma öyle gideyimm rüyamda nişanım geliyormuş eyvah daha halılarım gelmedi diyordum
dilem çok geçmiş olsun, ilaçlarını kullan mutlaka ihmal etme
umutege ne güzel hazırlıklarını tamamlamışsın, daha benim evin temizliği benim temizliğim duruyor
son haftalarında bol bol dinlen, yorma oğlunu
morgökyüzü hanipeks teşekkür ederim kızlar. bugün işyerinden bir arkadaş bal getirmiş sağ olsun. hem bebeğin kilo almasına iyi gelir hem grip için diye. ondan yedim biraz, birde ıhlamur içerim şimdi. inşallah iyi gelir.
hanipeks sende çok dikkat et, bu defa çok ağar geldi grip.
ay kızlar çınara yaptırdığım pamuk yatak geldi, adam güzel yapmış, akşam eşimle yatağının içine yerleştirdik, heveslendim nevresim takımını da sereyim dedim, aldığım iki takım da küçük geldi, yavrum nevresimsiz kaldı, artık küçükleri park yatağında kullanarak değerlendireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?