Hayırdır canım. Sen neden kırgınsın? Bu adamlar bizi delirtecek doğurmadanBenim de ruh hâlim berbat ama bebişlerimizi düşünmek zorundayız :)
Yine yine yine sancım geliyor
Galiba tasın yanında enfeksiyonda var.
Mantar diye sirkeler kremler fitiller kullandım ama geçmiyor ne kaşıntı ne yanma hep aynı.
Bugun aynayla baktım ve olayın vehametini bende gördüm.
Su degse yaniyor kurularken kaniyor,
Canim nasil burnunda hik desem cikacak.
Dr un yanına bir an evvel gidip oramı kes al diyesim var.
Hatta kendimden bile gidesim geliyor.
Oğlumun yemeğe gelip gitmesini bekliyorum sadece.
Bu sanciyla taksiye bin in.
Şoföre atarlanip kendimi Dr yanına kadar tasitasim var.
Kızlar selam
İki gündür kocamla aramız iyi Allaha Şükür birbirimizi üzmemeye ve konuşmaları kötü yöne çekememeye karar verdik böylece anlaşıp gidiyoruz. :127:
Uykuya dalma sorunum var benim oldum olası zorlanırdım şimdi bide yok midem yanıyor yok ekşimeler hah tam uyuyacaktım wc ziyareti hadi bide akıntım olmuş yıka kurut çamaşır değiştir sonra baştan al şurup iç susadım amaaann
Neyse ki iş yerinde son 2 günüm hatta bugün başladı bitti say son 1
canım ya çok geçmiş olsunYine yine yine sancım geliyor
Galiba tasın yanında enfeksiyonda var.
Mantar diye sirkeler kremler fitiller kullandım ama geçmiyor ne kaşıntı ne yanma hep aynı.
Bugun aynayla baktım ve olayın vehametini bende gördüm.
Su degse yaniyor kurularken kaniyor,
günaydınlar herkeseeecanım hayrolsun içindeki sıkıntı... benim de sancım var sanki sürekli doğum başladı diyorum her seferinde ama bu daha çok adet sancısı gibi... gece de hayırdır inşallah kötü bir rüya gördüm kızımla ilgili canım sıkıldı...
gunaydın tatlı anneler.34. haftada olup benım gibi yuruduğu zaman kasılan varmı.karnımın sağ üst tarafında yuruyunce kasılma oluyor.bi yere oturunca geçiyor.
doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?
buarada kansızlık yaşıyan varmı?kan hapı kullanıpda ishal sorunu yazşıyan?
hanipeks sen sipariş verdiğinden beri düşünüyorum;yaylı yatagın üzerine pamuk şilte mi yaptırsam diye
hatta haftasonu yorgancı baktım, ama yeni taşındığımız semtte hiç yok;
sen bayağı kalın-kabarık bişey yaptırmıştın diye hatırlıyorum
güle güle kullanın canım
bebek nevresimleri standarttı aslında, neden küçük geldi ki
Kurtardım kızlar, 1 hafta daha erteledim çatı muayenesi işini.
Dolayısıyla malum bölge temizlik işlerini de haftaya yapacağım, ne kadar geç o kadar iyi.
Doğumdan sonra da rahat ederim, ak pak :)
Doktor duyduğun şeyler doğru değil ama haftaya da yapabiliriz tabi, sen kendini sıkma dedi.
İnşallah bu hafta gelmeye kalkmaz kızım :)
bu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
canım üstüne yattım çok rahat olmuş, fitilli yaptırdım hiç bozulmuyor kalınlığı çökmüyor pamuk, resmini çektim sabah göstertiyim. nevresim 120x150 , ben yatağın kullanılacak kısmını 140 sanıyordum demekki daha uzunmuş,
Eki Görüntüle 657119 Eki Görüntüle 657118 Eki Görüntüle 657120
yatak komidinlerin altına kadar uzanıyor, büyüyüp genç delikanlı olduğunda da bu yatakta yatacak oğluşum
gunaydın tatlı anneler.34. haftada olup benım gibi yuruduğu zaman kasılan varmı.karnımın sağ üst tarafında yuruyunce kasılma oluyor.bi yere oturunca geçiyor.
pufuduk görünüyor; demek hemen denedin ha annesi
biberondan mamanın tadına ısısına bakmak gibi
ama ben de mutlaka pamuklu bişey yaptırcam olmadı anneme söyleyeyim o yaptırıp kayınvalide ile göndersin
bu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
ya daha kötüsü benim kafamda hadi ben alıştım da "bu adam çocuğuna da böyle ilgisiz kalırsa" diye bir soru oluşmadı değil. dün gece 1 de geldi eve, ne zman kendine bana zaman ayıracak da sıra bebişe gelecek. ben galiba bu çocuğu kendim bakayım,seveyim diye yaptım
ofelyam canım çok güzel olmuş pıtırığının odası, kızımız odasını çok sevecek ve hemencecik alışacak eminim.
teyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657125 Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129 Eki Görüntüle 657128 Eki Görüntüle 657127 Eki Görüntüle 657126 Eki Görüntüle 657134
Şimdi de gitti gidiyordan bunları buldum, yine kafam karıştı. Biri anahtarlık diğeri ayna gördüğünüz üzre. Size hangisinin dağıtılmasını isterdiniz? Aynaların üzerine istediğinizi yazıyorlarmış. Şirinler, calliou, mickey mouse ya da başka hangi karakter isterseniz seçebiliyormuşsunuz.
Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 657105 Eki Görüntüle 657106 Eki Görüntüle 657107
Canım, o kadar haklısın ki ne diyeyim. Bir çoğunu ben de yaşıyorum, dün paylaşmıştım hatta evden ayrılmayı bile düşünmüştüm. Hâlâ da konuşmuyorum, o hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor hiç utanmadanBizim için ev ihtiyacı olan çoğu şey onlar için lüzumsuz masraf. Maaşımız hiç olmasa bunlar bizi kapı önüne koyarlar galiba :S Erkeklerin hamurunda var sanırım :S
Ayın 15'inde genel alışveriş yapıyoruz, her şeyi sayarak alacak neredeyse, kendimi hep baskı altında hissetmekten usandım inan ben de. Şöyle içim rahat özgürce bir şey alamadım evlendiğimizden beri. Ya aldığını göstermeyeceksin ya da lafları dineleyeceksin :S
Kalbim çok kırık, ağlayıp duruyorum sürekli, çok yalnız hissediyorum.
Bebişlerimiz gelse de onlarla mutlu olsak Allah'ın izniyle :)
Yalnız değilsin!
Seninki de mi??? Allah akıl versin bu kocalarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?