- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
ay cnm tebrik ederim...normalmi oldu...benide bi heyecan sardı günlerimiz aynı...
merhaba herkese ben sitede yeniyim çok zor bir hamilelik geçiriyorum dertleşmek paylaşmak için üye oldum. 25. haftamda kalp çarpıntılarıyla kardiyologa gittim, meğer kalbim delikmiş hem de doğuştan. eğer hamileyken müdahale edersek bebeği kaybedersin dediler, önce şok oldum çok ağladım, bebeği kaybetmekten çok korktum.
sonra pıhtılaşma testleri yaptılar, heterozigot olarak faktör v leiden taşıyıcılıĞım varmış, aynı zamanda anemi hastalığım var. her gün avuç avuç ilaç içiyorum. innohep ve dodex iğne kullandım, coraspin, decavit, ferrosanol, folbiol, omega 3 kullandım.
heyet raporu verdiler, hareket etmem yasak. artık çalışamıyorum.
30. haftada bir de kasılmalarım başladı, magnezyum verdi doktor. kasılmalarım azaldı.
şuan 33. haftadayım, çok az kaldı. muhtemelem 36. hafta gibi bebeği alacaklar. evde çok sıkılıyorum, normalde kıpır kıpır yerinde durmayan bir insanım, kızımda benim gibi kıpır kıpır ve bir an önce çıkmak istiyor.
3 hafta daha dayanmalıyız, benzer tecrubeleri olan arkadaşlar varsa belki birbirimize moral verebiliriz burdan ve bu süreyi atlatabiliriz.
kızımı geçen hafta gördüm 37cm ve 1750 gramdı.
umarım onu sağlıkla kucağıma alabilirim.
tüm hamile arkadaşlarım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın, bizi meleklerimize kavuştursun.
benim kocada bi tuhaflık var kesinBenim öküzcanımada dün akşam gündüz öğünlerimi saatlere göre yedim bugün şöyle böyle anlatırken iyice şişmede demesinmi bana ayyy bi bozuldum bu ay rahatım artık bi dahaki ay kaç kilo alıcam düşüncem kalmadı hepsi kızıma yarasın dedim ya daha ne istiyorsa 53 kiloyla hamile kaldım şu an 65 kiloyum ve 35+2 deyim hamilelikten önceki eşofmanlarımı giyiyorum biraz göbek dekoltem oluyo tabi ama yinede içine girebiliyorum Allah'a şükür henüz çatlamadımda daha be istiyo anlamadım
biz kanka olamadık bi türlü yaatedavi öncesi ben bir operasyon geçirdim, sonra eşim geçirdi. sonra tedavi başlayınca zaten yasaktı derken biz kankalıkta hemen hemen senemizi doldurduk. doğum sonrası lohusalıktı, sezeryenin iyileşmesiydi derken... eşim diyor nasıl olduğunu unutucaz
Dogumu somewherecold duymadı mı ki acep
Onunda tarih ayniydi:)))
Ofpufya gözün Aydın kiz
Oh mıs gibi ser her yeri benim halılar cok olmadı yikanali ama yıkanmış halı hazırda 3 HALIM daha var.
Bana gelen olmaz ama gelende genelde sakar olur.hepside acik renk.
aferin sana, aslında öyle olmalıyız niye salıyoz ki kendimizi bu kadar. ama bizim ev öyle çok sıcak olmuyo akşamları askılı gecelikle dolaşmak zor...oftelyam, mezoşum kızlar salmayın kendinizi böyle.
ben bu halimle bile dantelli askılı gecelik giyiyorum.
bir kere eşimin pijamasını giydim sıkıyor diye.
kendimi askerlerin koğuşunda hissettim dedi.
giyiyorum ama yanıma yanaşmıyor. töbe töbe
insanı günaha sokacaksın diyor. normal yani desemde adam hiç oralı değil.
hem yanaşmıyor hem bakımlı istiyor. bu hafta saldım çayıra bende
hadi gözün aydın.Kızlar bu arada meşhur halılarım yıkamadan geldiiiimerak ettim ama ağır oldukları için açmadım akşamı beklicem mecburen
voltaj Allah yardımcın olsun 3 tane çocuk ve açık renk halılar... bir tane beyaz halımvar onu bile aldığıma bin pişmanım.
Oh mıs gibi ser her yeri benim halılar cok olmadı yikanali ama yıkanmış halı hazırda 3 HALIM daha var.
Bana gelen olmaz ama gelende genelde sakar olur.hepside acik renk.
Arkidişler dr a gidiyorum, kontrol 16.00 da. nst mi nts mi neydi neydi ondan işte olur mu acabaa? erken mi sizce?
Dün ağlaya ağlaya ağdacıma da gitmiştim çatı muayenesi yapar mı acep diye. ay ne olacak nası geçecek?:18:
Ben geldim kizlar..n
Hanipekscim haber verdi saolsun boO dogum yapmis.
Agzim bir karis acik.kaldi icim.kipir kipir.oldu.
Allahim.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Benimde safak 7 :)
Guldugume bakmayin tirsiyorum.
Kocis eve geliyor heran pesindeyim. Kocisde benim pesimde.cok komigiz.
Dun gece diyorum hayatim.ben uyuyamicam kitap okiyim icerde.
Diyorki ac isigi oku haytim ben uyurum. Biliyorum uyuyamaz dedim tamm okumuyorum.
icerde durma yanimda ol dio kiyamam. Butun gece sarilip uyudu kocis bnde nefesini dinledim.
Hayatim sirtini doner misin diyorum. Ter atiyorum resmen.bu sefer daha ski sarilip.karnimi.ovaliyo.gecicek gecicek az kaldi.dio:)
Duygusala bagladik fena halde.
Dun vadi.olmasina rgmen uykun vars uyuyalim hatun dedi dusunun artik :)
ay çok güldüm kvye , benimki de evlenmeden önce kızım kızım evde hep bakımlı ol, böle açık saçık giyin güzel gecelşkler falan der dururdu gariban, hiç öle olamadım ben de amaaannn o da çekilir şey değil be,
hem açık saçık gecelik falan mı neymiş ki onlar ben unuttum 8 aydır duba misali dolaşıyorum, kendimi iğrenç hissediyorum bi daha göbeksiz görebilicekmiyim kendimi diye merak ediyorum yani:)o nası bi histi ya, hani böle güzel hissetmek falan
Arkidişler dr a gidiyorum, kontrol 16.00 da. nst mi nts mi neydi neydi ondan işte olur mu acabaa? erken mi sizce?
Dün ağlaya ağlaya ağdacıma da gitmiştim çatı muayenesi yapar mı acep diye. ay ne olacak nası geçecek?:18:
ayy ne kadar üstüne düşmüş kocan ne güzel. maşallah
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
benim kocada bi tuhaflık var kesin55'le hamile kaldım,şu an 66 kiloyum,adam anca kadına benzedin diyo doğumdan sonra kilo vermicekmişim,böyle kalcakmışım halbuki bebek öncesinde de zayıf biri değildim,normaldim aslında ama adam acik etli butlu seviyo heralde
biz kanka olamadık bi türlü yaakızım erken doğarsa sırf bu yüzden olur heralde,çocuğa bi rahat vermedik
Cidden kızlar tahmin yapamıyorum zaman konusunda.
Kendimi bile kestiremiyorum ki.mezosa cinsiyet zamanlarında söylemiştim ta ki.
İlk mergeni vitamini beklerken boodan haber geldi.
Ersnili beklerken kim bilir kim doğuracak.
Ben bile 20 gün diye hesapliyorken 39. Hafta alınması gerek
Dr 27 gün diye saydı:))
Bende öküzcanımada tembihledim bak bana bişi olursa çocuğumu üvey anne elinde büyütme diyeister istemez insanı aklına bir sürü şey geliyo
Allah kimselere yaşatmasın geçen ay bi arkadaşımın eşi doğum yaptı ay resimlerine falan baktım nasıl güzeller nasıl mutlular arkadaşım kızı 15 günlükken vefat etti resmen ciğerim yandı o günden beri neler düşünüyorum neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?