2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dogumu somewherecold duymadı mı ki acep
Onunda tarih ayniydi:)))

Ofpufya gözün Aydın kiz
Oh mıs gibi ser her yeri benim halılar cok olmadı yikanali ama yıkanmış halı hazırda 3 HALIM daha var.
Bana gelen olmaz ama gelende genelde sakar olur.hepside acik renk.

ay cnm tebrik ederim...normalmi oldu...benide bi heyecan sardı günlerimiz aynı...

Aynennnn bnde çok heyecanlandmmm sanki bnde hemen doğurucam gibii habire wc gidiorm nişan kontrolü yapıorm karnıma ağrı giriyo saat tutup bakıorummm:83: Bendende 3 gün sonra qörünüyo hatta bdt si.. Ama en güzeli hiç beklemediğin bi anda gelmesii.. Kızlar hanqiniz yazdı hatırlamıorum ama katılıorum.. Akşam yatarken bişey yok sabah uyan yanında bi bebekkk ayy ne güzeelllll

Son düzenleme:
Boo hadi geç eve artikin
Anlat bize kime benziyor(bana benzemesi lazım)
Esmer mı beyaz mı
Ağzı burnu nasil tırnakları neyim uzamış mı.
Kiz eğer burnu büyükse bizde görür görmez"kaynanan geliyor burnunu topla"diye hafif dokunurlar,daha pirtladigimiz gün kaynana baskısına maruz kalırızhep bir toplama çabasına gireriz:)))
Beni yengem görür görmez yüzümü örtmüş "bu kiz gözümüzün icine icine bakıyor yüzünü örtelim kocaya kaçar"demiş.
Bu denklemi kurmakta hic zorlanmamistir eminim...

arkdaşım hoşgeldin..geçmiş olsun..bnm durumum senle aynı değil ama bnmde doğuştan kalbim delikti kirli kanımla temiz kanım birbirne karşıyodu.bnm hastalığımın türü pda..asd ve vsd diye iki türlü çeşidi daha var.onlarıda kardeşlerim taşıyo ne yazıkki..bn küçükken ameliyat oldum ve en teklikelisi pda.sakın korkma senin hastalığın çok tehlikeli olsa bu zmna kdr duramazdın zaten..kendini hiç üzme büyük istimal seninki kardeşlerimdeki türden..onlar amelyiat olmadı..sadece kontrol altındalar.bebeğini düşün ALLAH yardım eder.bn bile böyle tehlikeli bi ameliyat geçrdm ve herşeye rağmen normal doğum istiyorum bi kardiyoloji uzmanı ile görüşücem haftaya ..uygun bulursa tabi...bebeğini sağlıkla dünyaya getir..daha sonra sağlığına kavuşursun İNŞALLAH.sakın üzülme dediğm gibi bnm iki kardeşimde öyle ve haatlarını devm ettiriyolar bizden farksız bi şekilde..

benim kocada bi tuhaflık var kesin 55'le hamile kaldım,şu an 66 kiloyum,adam anca kadına benzedin diyo doğumdan sonra kilo vermicekmişim,böyle kalcakmışım halbuki bebek öncesinde de zayıf biri değildim,normaldim aslında ama adam acik etli butlu seviyo heralde

biz kanka olamadık bi türlü yaa kızım erken doğarsa sırf bu yüzden olur heralde,çocuğa bi rahat vermedik

Arkidişler dr a gidiyorum, kontrol 16.00 da. nst mi nts mi neydi neydi ondan işte olur mu acabaa? erken mi sizce?

Dün ağlaya ağlaya ağdacıma da gitmiştim çatı muayenesi yapar mı acep diye. ay ne olacak nası geçecek?
:18:

Son düzenleme:

Voltajım sorma benimde hepsi açık renk artık kapımı açmak istemiyordum gelene utancımdan iyi oldu :) çakraların açıkken benim doğum tahmini yap bakem voltajım daha öncede yazdım ama görmedin herhal :)

aferin sana, aslında öyle olmalıyız niye salıyoz ki kendimizi bu kadar. ama bizim ev öyle çok sıcak olmuyo akşamları askılı gecelikle dolaşmak zor...
benimkide iki haftadan beri pek yanaşmıyodu, bu sabah giderken akşama sipariş verdi ama yok benim canım istemiyo şuaralar hiççç. zaten karnım olmuş davul gibi kankalığa alıştırsam iyi olacak.

Kızlar bu arada meşhur halılarım yıkamadan geldiiii merak ettim ama ağır oldukları için açmadım akşamı beklicem mecburen
hadi gözün aydın.

Oh mıs gibi ser her yeri benim halılar cok olmadı yikanali ama yıkanmış halı hazırda 3 HALIM daha var.
Bana gelen olmaz ama gelende genelde sakar olur.hepside acik renk.
voltaj Allah yardımcın olsun 3 tane çocuk ve açık renk halılar... bir tane beyaz halımvar onu bile aldığıma bin pişmanım.

Ben geldim kizlar..n

Hanipekscim haber verdi saolsun boO dogum yapmis.
Agzim bir karis acik.kaldi icim.kipir kipir.oldu.
Allahim.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Benimde safak 7 :)

Guldugume bakmayin tirsiyorum.
Kocis eve geliyor heran pesindeyim. Kocisde benim pesimde.cok komigiz.
Dun gece diyorum hayatim.ben uyuyamicam kitap okiyim icerde.
Diyorki ac isigi oku haytim ben uyurum. Biliyorum uyuyamaz dedim tamm okumuyorum.
icerde durma yanimda ol dio kiyamam. Butun gece sarilip uyudu kocis bnde nefesini dinledim.
Hayatim sirtini doner misin diyorum. Ter atiyorum resmen.bu sefer daha ski sarilip.karnimi.ovaliyo.gecicek gecicek az kaldi.dio:)
Duygusala bagladik fena halde.

Dun vadi.olmasina rgmen uykun vars uyuyalim hatun dedi dusunun artik :)

ben 30. haftadan beri giriyorum nst'ya. zamanı gelmiş bence bu kez girersin heralde.

ayy ne kadar üstüne düşmüş kocan ne güzel. maşallah

benimkide der durur..adam dediğin eşinden 3 şey ister..yemek..temiz üst baş. bide hanımlık der...evinizde kimse yok yemekten sonra yat yanına adamın gitsin der..ama bu kadınlar oğullarınımı düşünüyo yoksa bizimi anlamadım gitti.

Hayirli haberlerle gel kuzucum.
Benim doktor nts konusunda gec davranmisti.
Daha 3 kez baglandim nts ye.hemen hemen senin zamanlarindi.
Kalp.atislarini dinlemek.sahane bir duygu. Ben ilk dinledigimde aglamistim.

Cidden kızlar tahmin yapamıyorum zaman konusunda.
Kendimi bile kestiremiyorum ki.mezosa cinsiyet zamanlarında söylemiştim ta ki.
İlk mergeni vitamini beklerken boodan haber geldi.
Ersnili beklerken kim bilir kim doğuracak.
Ben bile 20 gün diye hesapliyorken 39. Hafta alınması gerek
Dr 27 gün diye saydı:))

ayy ne kadar üstüne düşmüş kocan ne güzel. maşallah

Duygusaldir kocisim. Evde.hallerimizi gorseniz cok komigiz.
Allahim bozmasin. Sayili gun cabuk gecer derler de baa hic gecmiyo.
Kocisde benimle ugrasiyor iste.

Dun bir hafta snra olmayabilirim diye hungur hungur aglamaya basladim :)

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

bende kaç kez okudum bilmiyorum, sayfa sonuna kadar baktım hatta başka mesaj var mı ''''' rüyamda doğurdum''''' diye ekliyceksin sandım.

maşallah canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin, kavuştun bebeğine artık darısı başımıza

Ayyy koptum yaaa :)

Allah korusun zamaninda gelsin bebisin insallah.

Benim kocisdede sabir tukendi,azicik knkaligi bozduk iki seferdir
16 aydir evliyiz kocis her birliktelikden sonra bana tesekkur eder.
Unutmustur diyordum ama yine tesekkur etti :)

Benin oglus yine costu

Bende öküzcanımada tembihledim bak bana bişi olursa çocuğumu üvey anne elinde büyütme diye ister istemez insanı aklına bir sürü şey geliyo
Allah kimselere yaşatmasın geçen ay bi arkadaşımın eşi doğum yaptı ay resimlerine falan baktım nasıl güzeller nasıl mutlular arkadaşım kızı 15 günlükken vefat etti resmen ciğerim yandı o günden beri neler düşünüyorum neler

Allahim yardimcimiz olsun.
Benimde hanipeks bahsedince ilk aklima gelen laterne oldu.
Ne olacagi hic belli olmuyor gercekden.

Ben hala her hafta protein testini tekrarliyorum.
Ilk sefere gire daha dusuk cikiyo. Ama doktorum tansiyonada onem veriyo.
Sukur ki.onda sorun yasamiyoruz. Her hafta ayni sitres yoruldum sanirim

Ayni uyariyi kocise bende yaptim.oglumuzu uvey anne eline birakma sakin ismini degistirme diye.ne olacagi belki olmaz hersey bizler icin korkuyorum. Allahim.yardimcimiz olsun.

allahim rahmet eylesin.hastaligi mi vardi.ki.
Ay cok.tuhaf oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…