2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Yok yok cok normalsin... Bende aynı seyleri istiyorum :)))

​canım başka bir hastaneye geçmiyor. özel muayenehane açıyor. rıza bey yaptırmıyor canım suphi bey de aynısını söyledi, benim için rica edecek ama ihtimal az dedi.

canım Selçuk bey yaptırıyor mu acaba... onun da adını hep çok iyi duydum...
benim Ankaradaki doktorum da özel .. çeşitli hastanelerde doğum yaptırıyor.. acaba öyle bir imkan olur mu ki???
canım yaaa inan normal şansını böyle bir sebeple yitirmeni hiç istemem.. Allahım bir kapı açsın inşallah...

Kızlar oğlum sütlaç istedi diye kalktım sütlaç yapmaya.. İlk defa yaptm :2::2::2: Gayet güzel pirinci haşladım sütü şekeri koydum tadı fln güzeldi kaselere koydum ama su gibi oldu pirincide gayet iyi ama böyle kıwamlı olmamış sütlü pirinç çorbası olmuşş

kızlar hayırlı akşamlar 2 gündür nete giremedim. geçmişi okuyamadım inşallah sizler ve bebişler müthişsinizdir. benim bugün kontrolüm vardı. bebeşim iyi görünüyordu ama kilosu haftasına göre az. 2250 gr olmuşuz. doktorla bugün sezeryan gününü kararlaştırdık. 15 nisan da kavuşcağım yavruma inşallah. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

internetten bebek şekeri siparişi vericem ama doğum tarihimiz belli değil
doğum tarihini vermeden sipariş versek çok mu abes olur acaba?

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
İnanamıyorummm okudum okudum inanamadım, bir kere daha okudum ama hala da inanamıyorum.
Daha çook var gibi geliyordu bana, bu şuursuzlukla kendime de inanamıycam sanırım ben.
Normal mi olmuş acaba, detayları çok merak ettim.
Allah uzun ömürler versin inşallah, analı babalı büyütsün
Bakalım sıradaki kim olacak :18:

hanipeks...
canım deminden beri aklıma takıldı dua ediyorum senin için....
inşallah en güzel ve hayırlı çözüm yolu bir an önce karşınıza çıkar...

canım normal doğumda zaten ebeler yanında oluyor. doktor en son aşamada geliyor. aynı hastane ve aynı ebeler sadece son işlemi yapan doktor farklı olacak.
biraz daha sakinleş ve öyle düşünmeye çalış canım.
inşallah herşey istediğin gibi olur

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun zor günler geçirmişsin.
Hiiç sıkılmasın canın evde, burası o kadar hareketli ki, bir gün girmeyince onlarca sayfa birikmiş oluyor.
Takıl buraya, vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın

36 haftam dolunca bende doğum yapacağım sezeryandan korkuyorum belki sancılarımı başlatır diye hurma yemeye başladım ama günde kaç adet yesemki kızlar?

internetten bebek şekeri siparişi vericem ama doğum tarihimiz belli değil
doğum tarihini vermeden sipariş versek çok mu abes olur acaba?

canım tarih belli olunca sende bilgisayarda yazar çıktı alırsın. hazırla şekerleri doğumun ne zaman olacağı belli olmaz.

canım bundan sonra kalan zamanda bebeklerimizin kilo alması için kendimize daha iyi bakacağız.
süt, muz, ceviz, pekmez iyi gelirmiş
bir sonraki kontrolde açık kapanmamış olursa pirinç lapasını deneyeceğim

Bence de hanipeks, biraz daha sakinleşip öyle bir kere daha düşün canım.
Senin doğum tercihi hakkındaki görüşlerini biliyoruz, hemen bu seçeneği iptal etmeni istemem tatlım.
Zaman zaman düşündükçe ben de çok korkuyorum, çatı denen şeyden de tırsıyorum ama gurur yaptım, inat ettim.
Bilmediğimden belki başıma geleceği, en azından deneyeceğim, elimden geleni yaptım diyeceğim.

Senin için de bir yol muhakkak vardır, doktor değiştirmek elbette ki çok zor ama bilemiyoruz ki, bende kendi doktorum gelecek sanıyorum ama belki herşey çok ani gelişecek, nöbetçi doktor yapacak doğumu.
Devlet hastanesine gidiyor olsaydık da doğuma geleni seçemeyecektik.

Dışardan konuşması elbet kolay ama eşinle detaylı bir daha konuşun, öyle karar verin.

iyi akşamlar güzeller

bazen belim ağrıyo karnım sertleşiyo anlamıyorum bi acaip newrim döndü haa

doğuran doğurana wala bakalım sıradaki hangimiz

ALLAH bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah

hanipeks cnm seni çok iyi anlıorum dr.değişmek çok kötü ama eşinle en iyi en doğru kararı werirsin yeterki sakin ol emi bebiş için

hanipeks...
canım deminden beri aklıma takıldı dua ediyorum senin için....
inşallah en güzel ve hayırlı çözüm yolu bir an önce karşınıza çıkar...

teşekkür ederim duaların için canım. tek neden dr da değil malesef...

teşekkür ederim destekleriniz için arkadaşlar, kısmet artık düşüncez eşimle, ben zaten hamileliğimin 2. ayında dr değişikliği yaptım tekrar bi değişiklik hele ki bu ayda beni endişelendiriyor

Kızlar benim bebeğim 36 haftalıkken 3100 gr dı.. Sizlerden pirinç lapasının kilo aldırdığını söyleyenleriniz oldu.. Ben bu haftada pilaw yapmıştm 2 gün onu yedim dünde mewlüt pilawı yedim bugünde sütlaç yaptm yedim yarında yine yerim.. Bu hafta hep pirinçten gittim anlicanız.. Bakalım salı günü yine çağırdı dr. Nst ye bağlicak tekrar geçen hafta hiç sancı çıkmadı belki bu hafta alttanda bakar.. içimden bi his açılman war dicek we yatırıcak hastaneye gibime gelio.. Bide bu pirinç işini merak ettim bakalım bebeğim kaç gr almş olucak

Benimde 35.haftada bebiş 2750gr çıktı şimdi kontrolden beri yani 2 gündür pilavı eksik etmiyorum sofradan 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz :)

Benimde 35.haftada bebiş 2750gr çıktı şimdi kontrolden beri yani 2 gündür pilavı eksik etmiyorum sofradan 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz :)

Aynenn bende çok merk ediorum.. Aslında çokta kilo almasa iyi.. Kızım tam 38. haftamı doldurduğum gün 3150 doğdu we doğumum kolaydı.. Öyle çok aman aman bi sancı çekmeden 10 cm açılmam oldu hatta ben bile dedim ohh iyi dayandm.. Sonra doğum masasına çıkarttılar.. Sancım o kadar azdıki doğuma yetmedi mecbur sancı taktılar.. 3 damla aktığını gördüm sanki beynim fırladı o an sancıdan ama tabi o an hmn doğdu hiçte zorlanmadım.. Ama oğlum 3820 doğdu ondaki sancıdan yerlere yatmıştm artıkkk.. Buda kilolu olmasa iyii. 3-3.500 iyidir

Aslında bende çok kilolu olmasını istemiyorum ama 3500 e yakın olsun yeter önemli olan sağlıklı olması olması gerisi fasa fiso

kızlar hepinizi çok özledim ben izne ayrıldım bu hafta basında ondan beri annemle temizlik yapıyoruz geçen bi girdim baktım ne var ne yok yazamadım çıktım hemen annem öyle harıl harıl çalışırken ben pc ye oturunca kötü oldum kalktım hemen bide geçen günden sonra pek girmek istemiyordum sizi üzdüğüm için temisliğide bu saatlerde bitirioruz anniş gidiyor tabi sabah 9lardan bu saatlere kadar temizlik yapınca da bende hal kalmıyor pc basına oturacak fcb**k dan soruyorum sizi ersnil*m mesaj atmaya çabaladım kaç kez ama mesaj kutun doluymuş göndermedi her seferinde kızlar sağlığınız sıhatiniz iyi insallah ya ben hurmaya dayanamıyorum yemeyeyim diorum ama gelip gidip hurma yiyorum biraz sancım var simdi ama yorgunluktan bence tüm dolabımı döktüm yerleştirdim yıkadım hava süperdi balkona serdim diğerleri yıkanırken onlar kurudu yıkananları serdim kuruyanları topladım yerleştirdim bi tek ütüleneceklerim kaldı simdi ama ona da benim takatim kalmadı oğlumun odasının temizliği bitti benim oğlan çok minnak çıktı ya muayenede pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne diyecek 2400 dü geçen hafta bakalım bayaa beslendim 20 kilo aldım kızlar yaa 71 olmuşum ama bebeğime yaramıştır insallah ama dısarıdan belli olmuyor benim kilo onu anlamadım 20 kilo aldım diorum kimse inanmıyor neyse bayaaa uzun oldu umarım iyisinizdir hepiniz geçmişe bakamadım fcb**k dan boo nun doğum yaptığını öğrendim simdi bi hemen ona yazayım bide bacılarım beni unutmuşlarmı bakem dedim aklım hep sizde annem kıskanıyor artık tüm gün sizi anlatıyorum =) mergenim seni de çok merak ediyorum haberi olan yok mu kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…