normal doğurmak ama acı çekmemek istiyorum, hemen doğsun ama sağlıklı olsun istiyorum, herkes etrafımda dört dönsün arasın sorsun merak etsin ama beni biraz rahat bıraksın istiyorum.... kafayı yemiş sayılmam değil mi?
​canım başka bir hastaneye geçmiyor. özel muayenehane açıyor. rıza bey yaptırmıyor canım suphi bey de aynısını söyledi, benim için rica edecek ama ihtimal az dedi.
İnanamıyorummmkızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
Kızlar bahsetmiştim önce de dr um 15-18 nisan arasında bir gün hastaneden ayrılıyor. ve benim doğum 25i görünüyor.
İlk riskim bu doğumumu başka bir dr gerçekleştirebilir eğer zamanında gelirse bebiş. hastanede 6-7 tane kadın doğumcu var ama sadece 2 dr normal yaptırıyor biri benimkiydi diğeri de başka bi dr. adana da en son tercih edeceğim dr lardan biri. Son haftada dr değiştirmek istemiyorum.
Artı ben ne kadar çok istesem de sağlıklı bir normal doğum yapma olasılığım çok da yüksek değil çatı muayenesi yaptıramayacağım çok korktum ağladım istemedim. Bilinçaltıma çok kötü şeyler yerleşti sanırım. Dr un odasında 20 dakika ağladım. Dr sabırla bekledi ama yok yaptıramayacağım kızlar yokk. Stres yaptıkça gerildim karnım taş gibi kesildi, çınar da etkilendi biliyorum.
Ayrıntıları uzun uzun yazamıyorum ama sezeryan olacak gibi görünüyor tabi erken gelmeye kalkışmazsa..
merhaba herkese ben sitede yeniyim çok zor bir hamilelik geçiriyorum dertleşmek paylaşmak için üye oldum. 25. haftamda kalp çarpıntılarıyla kardiyologa gittim, meğer kalbim delikmiş hem de doğuştan. eğer hamileyken müdahale edersek bebeği kaybedersin dediler, önce şok oldum çok ağladım, bebeği kaybetmekten çok korktum.
sonra pıhtılaşma testleri yaptılar, heterozigot olarak faktör v leiden taşıyıcılıĞım varmış, aynı zamanda anemi hastalığım var. her gün avuç avuç ilaç içiyorum. innohep ve dodex iğne kullandım, coraspin, decavit, ferrosanol, folbiol, omega 3 kullandım.
heyet raporu verdiler, hareket etmem yasak. artık çalışamıyorum.
30. haftada bir de kasılmalarım başladı, magnezyum verdi doktor. kasılmalarım azaldı.
şuan 33. haftadayım, çok az kaldı. muhtemelem 36. hafta gibi bebeği alacaklar. evde çok sıkılıyorum, normalde kıpır kıpır yerinde durmayan bir insanım, kızımda benim gibi kıpır kıpır ve bir an önce çıkmak istiyor.
3 hafta daha dayanmalıyız, benzer tecrubeleri olan arkadaşlar varsa belki birbirimize moral verebiliriz burdan ve bu süreyi atlatabiliriz.
kızımı geçen hafta gördüm 37cm ve 1750 gramdı.
umarım onu sağlıkla kucağıma alabilirim.
tüm hamile arkadaşlarım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın, bizi meleklerimize kavuştursun.
internetten bebek şekeri siparişi vericem ama doğum tarihimiz belli değil
doğum tarihini vermeden sipariş versek çok mu abes olur acaba?
kızlar hayırlı akşamlar 2 gündür nete giremedim. geçmişi okuyamadım inşallah sizler ve bebişler müthişsinizdir. benim bugün kontrolüm vardı. bebeşim iyi görünüyordu ama kilosu haftasına göre az. 2250 gr olmuşuz. doktorla bugün sezeryan gününü kararlaştırdık. 15 nisan da kavuşcağım yavruma inşallah. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
canım Selçuk bey yaptırıyor mu acaba... onun da adını hep çok iyi duydum...
benim Ankaradaki doktorum da özel .. çeşitli hastanelerde doğum yaptırıyor.. acaba öyle bir imkan olur mu ki???
canım yaaa inan normal şansını böyle bir sebeple yitirmeni hiç istemem.. Allahım bir kapı açsın inşallah...
hanipeks...
canım deminden beri aklıma takıldı dua ediyorum senin için....
inşallah en güzel ve hayırlı çözüm yolu bir an önce karşınıza çıkar...
canım normal doğumda zaten ebeler yanında oluyor. doktor en son aşamada geliyor. aynı hastane ve aynı ebeler sadece son işlemi yapan doktor farklı olacak.
biraz daha sakinleş ve öyle düşünmeye çalış canım.
inşallah herşey istediğin gibi olur
Bence de hanipeks, biraz daha sakinleşip öyle bir kere daha düşün canım.
Senin doğum tercihi hakkındaki görüşlerini biliyoruz, hemen bu seçeneği iptal etmeni istemem tatlım.
Zaman zaman düşündükçe ben de çok korkuyorum, çatı denen şeyden de tırsıyorum ama gurur yaptım, inat ettim.
Bilmediğimden belki başıma geleceği, en azından deneyeceğim, elimden geleni yaptım diyeceğim.
Senin için de bir yol muhakkak vardır, doktor değiştirmek elbette ki çok zor ama bilemiyoruz ki, bende kendi doktorum gelecek sanıyorum ama belki herşey çok ani gelişecek, nöbetçi doktor yapacak doğumu.
Devlet hastanesine gidiyor olsaydık da doğuma geleni seçemeyecektik.
Dışardan konuşması elbet kolay ama eşinle detaylı bir daha konuşun, öyle karar verin.
Kızlar benim bebeğim 36 haftalıkken 3100 gr dı.. Sizlerden pirinç lapasının kilo aldırdığını söyleyenleriniz oldu.. Ben bu haftada pilaw yapmıştm 2 gün onu yedim dünde mewlüt pilawı yedim bugünde sütlaç yaptm yedim yarında yine yerim.. Bu hafta hep pirinçten gittim anlicanız.. Bakalım salı günü yine çağırdı dr. Nst ye bağlicak tekrar geçen hafta hiç sancı çıkmadı belki bu hafta alttanda bakar.. içimden bi his açılman war dicek we yatırıcak hastaneye gibime gelio.. Bide bu pirinç işini merak ettim bakalım bebeğim kaç gr almş olucak
Benimde 35.haftada bebiş 2750gr çıktı şimdi kontrolden beri yani 2 gündür pilavı eksik etmiyorum sofradan 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz :)
Aynenn bende çok merk ediorum.. Aslında çokta kilo almasa iyi.. Kızım tam 38. haftamı doldurduğum gün 3150 doğdu we doğumum kolaydı.. Öyle çok aman aman bi sancı çekmeden 10 cm açılmam oldu hatta ben bile dedim ohh iyi dayandm.. Sonra doğum masasına çıkarttılar.. Sancım o kadar azdıki doğuma yetmedi mecbur sancı taktılar.. 3 damla aktığını gördüm sanki beynim fırladı o an sancıdanama tabi o an hmn doğdu hiçte zorlanmadım.. Ama oğlum 3820 doğdu ondaki sancıdan yerlere yatmıştm artıkkk.. Buda kilolu olmasa iyii. 3-3.500 iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?