Kızlar dr dan çıkar çıkmaz yazamadım, sinirlerim çok bozuktu.
Çınar Paşa çok iyi, 2400 gr olmuş, dr fazlası yok ideal dedi. (hatırlarsanız 2 hafta önce 200 gr fazlası çıktı diye deli etmişti beni) ben ise 2 haftada hiç kilo almamışım şükür.
Kızlar benim doğum şekli kararım 180 derece değişti, sezeryana karar verdim
kızlAR bu videoları izlemenizi tavs,ye ediyorum..
normal doğum 1( Op.Dr.Yasemin Yıldız) - YouTube bu 1.link
normal doğum 2 (op.dr. yasemin yıldız) - YouTube bu 2.link
Normal Doğum 3 (Op.Dr.Yasemin Yıldız) - YouTube bu da 3.
kesinlikle katılıyorum..
Çınar Paşa çok iyi, 2400 gr olmuş, dr fazlası yok ideal dedi. (hatırlarsanız 2 hafta önce 200 gr fazlası çıktı diye deli etmişti beni) ben ise 2 haftada hiç kilo almamışım şükür.
arkadaşlar baykuş temalı şekerler falan yaptıran hamişimiz kimdi?
Ben de büyük ihtimalle baykuşlu yaptırcam nerden nasıl yaptırdı die sorcaktım :))))
Buarada boo arkadaşımıza da hayırlı olsunnn....
Kızlar bahsetmiştim önce de dr um 15-18 nisan arasında bir gün hastaneden ayrılıyor. ve benim doğum 25i görünüyor.
İlk riskim bu doğumumu başka bir dr gerçekleştirebilir eğer zamanında gelirse bebiş. hastanede 6-7 tane kadın doğumcu var ama sadece 2 dr normal yaptırıyor biri benimkiydi diğeri de başka bi dr. adana da en son tercih edeceğim dr lardan biri. Son haftada dr değiştirmek istemiyorum.
Artı ben ne kadar çok istesem de sağlıklı bir normal doğum yapma olasılığım çok da yüksek değil çatı muayenesi yaptıramayacağım çok korktum ağladım istemedim. Bilinçaltıma çok kötü şeyler yerleşti sanırım. Dr un odasında 20 dakika ağladım. Dr sabırla bekledi ama yok yaptıramayacağım kızlar yokk. Stres yaptıkça gerildim karnım taş gibi kesildi, çınar da etkilendi biliyorum.
Ayrıntıları uzun uzun yazamıyorum ama sezeryan olacak gibi görünüyor tabi erken gelmeye kalkışmazsa..
canım peki doktor ayrılınca hangi hastaneye geçiyor??? gittiği yere gidemez misin???
Cvp gelmiş bile yazana kadaaar
Peki muayene oldun mu sonunda?
bütün gece rüyamdaydın,
evine geldim kahvaltı ettik, bize çok yakınmış evin, diyorum ki başakşehir değil ki burası beylikdüzü,
baban ve eşin de vardı evde, yeni taşınmışsın sanırım pek bilmiyosun buraları,
ferah büyük bi evdi, 3 yada 4. kattı sanırım
yok edacım bu kararı da eve gelince verdim dr umun daha haberi yok. normal olacaksa rıza by yapsın dedim ama biliorum ki rıza by normal yaptırmıo sezeryan yaptırıyor ama suphi bey rica edecek ki yine de nasıl güvencem yıllardır normal yaptırmamış. hastanede bir tek eray bey ve bi bayan bir de suphi bey normalciymiş, suphi bey yok bayan da nisan ayında yokmuş geriye eray bey kalıyor, hayatta gitmem hakkında hiç ama hiç iyi bi şey duymadım. tabi bu kötü dr olduğu anlamına da gelmez ama bu şüphelerle cesaret edemem.
anladım tatlım sen yine de Suphi bey ile konuş... sonuçta emekli olmuyordur....
belki gittiği yere gidebilirsin...sonuçta baştan beri ona gidiyorsun bir yol gösterir muhakkak...
o hastanenin ortaklarından değil miydi??? nereye geçiyor anlayamadım...
Rıza bey'in adını iyi duymuştum belki normal yaptırıyordur da çevreden öyle bilinmiyordur....
ama Eray bey'i bende bilmiyorum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?