2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben o zamanlar tahmin ederken laternenin Zaman'ından bir on gün sonra doğuracağını vs derdim.
Tansiyon cok önemi hayatım tansiyonun yükselirse genelle alırlar ki cok şükür yuksek değilmiş.
Her hazırlıkların tamam mı?
Haftaya vadiyi son kez kocisinle doya doya izle:))

belasını arkadaşım belasını.... tööbe töööbe....

kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu çatladım meraktan.boo şaka mı yaptı demekten kendimi alamıyorum.çok şaşırdım.bakıyorum hala öyle bi açıklama yapmamış demekki bizim bebikler çıktılar birer birer yola

Ay kozlar korkmaya başladım valla karnımı gören erkekmi diye soruyo herkes kız deyince aaa karnından erkek sandık diyo ben bütün hazırlıkları pembiş pembiş yapmışken istermisiniz sürpriz olsun

Kız ne danteli nerde bol dokum dokum birsey varsa onu geçiriyorum üstüme.. Hamile gecelikleri xl zaten.. Sen gibi olmamam kuzum icimde yok benim :)))

Kızlar bu arada meşhur halılarım yıkamadan geldiiii merak ettim ama ağır oldukları için açmadım akşamı beklicem mecburen

Gözün Aydın darısı basıma.. Yikamaci ornegini çıkarıyor sanırım iki hafta olacak ses yok

Ne erkeni kız ben artık kendim bağlayacak duruma geldim nst yi )
Ayyy benim ask böcüğüm gelmiş :) sabah kulağını cinlattim kız.. Özlemiştik kocisinle maceralarını :)

Son düzenleme:
Offff dr ameliyattaymis dolayisiyla butun hastalari sarkmis. Bekliyorum hala. Dr umun hemsiresine sordum nst ye alir mi die 36. Haftada aliyor dedi.

Evet kuzum ya doktor emin olmak icin 3 kez filan olcuyor artik.
Oglus hareketli olmasa gunler bana gecmek bilmezdi. Cok sukur ki.anne ben iyiyim diyor :)
Her hafta testi yapmak tansiyinu olcmek sartiyla normal zamanida.bekliyebilirdim belki.ama ben yoruldum.hazirlikoarda tam canim. Annemler pazar gelcekler temizlik.yapilcak.
Bende haftaya persembe hem.temizlik hemde suslenmek icin kuaforume randevu aldim.
Ogun gozumuz vadiyi gorur mu emin degilim :).cuma sabah 10.00 kader ani:)
Butun gece uyumam heralde.

aynen banada öyle diyolar, yaşlı genç daha hiç kız diyen olmadı.hep aynı yorum erkek mi? eşime diyorum erkek olursa naparız herşeyi pembe.1-2 ay sürdü hazırlamak.eşimin cevabı merak etme erkek olursa sen eve dönmeden ben onun bütün eşyalarını hazır ederim,maviye dönüştürürüm diyordeliii kızına ölecek aşkından ama içinde biyerlerde erkek sevdası yok değil
Ay kozlar korkmaya başladım valla karnımı gören erkekmi diye soruyo herkes kız deyince aaa karnından erkek sandık diyo ben bütün hazırlıkları pembiş pembiş yapmışken istermisiniz sürpriz olsun

Kiz bizde hanipeksle senin kulaklarini cinlattik.
Dedim ben mezosa.gun sayiyordum 17 18 mart diyordun ya.
Demez mi mezos normal yapcak sok.oldum.
Biz sana dedik ama dimi pit diye dogum yapcaksin ins bacimmm

Bizim kocisle macerelar bitmez.
Hayatim sirtinu doner misin diyorum hani bunaliyorum.uyuyamiyorum.
Iyice sarilip karnimi ovup.gecicek gecicek az kaldi dio.gozler kapali he:)

Bana da cok söylediler annem de söyledi. Bende diyorum kendi bilir pembe tulumlarla büyümek zorunda kalır :))

dedim ben

evet arkdşm bide ben varım.başka varmı bilmiyorum..gerçi o güne de bakmaz canı isteyen çıkıp geliyo baksana

evet geliyo walla, bakalım yarın kimler gelicek, yada biz burda konuşurken birileri geliyo:)

bütün gece rüyamdaydın,
evine geldim kahvaltı ettik, bize çok yakınmış evin, diyorum ki başakşehir değil ki burası beylikdüzü,
baban ve eşin de vardı evde, yeni taşınmışsın sanırım pek bilmiyosun buraları,
ferah büyük bi evdi, 3 yada 4. kattı sanırım

Bana da cok söylediler annem de söyledi. Bende diyorum kendi bilir pembe tulumlarla büyümek zorunda kalır :))

banada başından beri erkek karnı gibi dediler hala da öyle diyorlar.kızlar yayvan olur seninki sivri diyorlar kıza hamile olanların güya totişide büyürmüş benim arkadan hamile oldugum anlaşılmıyor ama gel görki yan profil herşeyi ele veriyo yeterince napalım sağlıkla gelsinlerde dünyaya mavi giyecekmiş pembe giyiverirler bi kaç ay

Offff dr ameliyattaymis dolayisiyla butun hastalari sarkmis. Bekliyorum hala. Dr umun hemsiresine sordum nst ye alir mi die 36. Haftada aliyor dedi.

üzülme canım benim dr sadece doğum başladığında nst ye alıyor siz yine ii durumdasınız 36. hafta geç değil yani

geçmiş olsun canım kurtulmuşun... allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.. ben şaka ya da rüya zannettim aynı gündü doğum tarihimiz.. bebişini hayırla sağlıkla büyüt

boo çok şaşırdım, çok sevindim..ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun yavruna..Allah bize de nasip etsin..
Omurlu olsun canım yavrun, ilk fırsatta bekliyorum doğum hikayeni..

Bir anne adayımız daha doğum yapmıs sanırım..Allah analı babalı büyütsün..Hayırlı evlat olsun Boo cum..
doğum zamanımız yaklaşıyo yavaş yavaş..Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…