- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Allahim yardimcimiz olsun.
Benimde hanipeks bahsedince ilk aklima gelen laterne oldu.
Ne olacagi hic belli olmuyor gercekden.
Ben hala her hafta protein testini tekrarliyorum.
Ilk sefere gire daha dusuk cikiyo. Ama doktorum tansiyonada onem veriyo.
Sukur ki.onda sorun yasamiyoruz. Her hafta ayni sitres yoruldum sanirim
Benim öküzcanımada dün akşam gündüz öğünlerimi saatlere göre yedim bugün şöyle böyle anlatırken iyice şişmede demesinmi bana ayyy bi bozuldum bu ay rahatım artık bi dahaki ay kaç kilo alıcam düşüncem kalmadı hepsi kızıma yarasın dedim ya daha ne istiyorsa 53 kiloyla hamile kaldım şu an 65 kiloyum ve 35+2 deyim hamilelikten önceki eşofmanlarımı giyiyorum biraz göbek dekoltem oluyo tabi ama yinede içine girebiliyorum Allah'a şükür henüz çatlamadımda daha be istiyo anlamadım
bende 4-5 gündür adet sancısı var ama kalıyoruz öyle bide şimdi son 2 saattir rahim ağzım çok acıyor çok garip bi sancı girip çıkıyo sanki elini oradan çıkaracak gibi hissediyorum :))) ama belim ağrımıyor şuan garip yani :))
bian önce gelseler artık yaaa
senin bebiş yolu açmaya mı çalışıyor acaba :)) hayırlısıyla gelsinler inş. kokusunu içime çekmek istiyorum
oftelyam, mezoşum kızlar salmayın kendinizi böyle.
ben bu halimle bile dantelli askılı gecelik giyiyorum.
bir kere eşimin pijamasını giydim sıkıyor diye.
kendimi askerlerin koğuşunda hissettim dedi.
giyiyorum ama yanıma yanaşmıyor. töbe töbe
insanı günaha sokacaksın diyor. normal yani desemde adam hiç oralı değil.
hem yanaşmıyor hem bakımlı istiyor. bu hafta saldım çayıra bende
Kızlar bu arada meşhur halılarım yıkamadan geldiiiimerak ettim ama ağır oldukları için açmadım akşamı beklicem mecburen
Ne erkeni kız ben artık kendim bağlayacak duruma geldim nst yiArkidişler dr a gidiyorum, kontrol 16.00 da. nst mi nts mi neydi neydi ondan işte olur mu acabaa? erken mi sizce?
Dün ağlaya ağlaya ağdacıma da gitmiştim çatı muayenesi yapar mı acep diye. ay ne olacak nası geçecek?:18:
Ayyy benim ask böcüğüm gelmiş :) sabah kulağını cinlattim kız.. Özlemiştik kocisinle maceralarını :)Ben geldim kizlar..n
Hanipekscim haber verdi saolsun boO dogum yapmis.
Agzim bir karis acik.kaldi icim.kipir kipir.oldu.
Allahim.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Benimde safak 7 :)
Guldugume bakmayin tirsiyorum.
Kocis eve geliyor heran pesindeyim. Kocisde benim pesimde.cok komigiz.
Dun gece diyorum hayatim.ben uyuyamicam kitap okiyim icerde.
Diyorki ac isigi oku haytim ben uyurum. Biliyorum uyuyamaz dedim tamm okumuyorum.
icerde durma yanimda ol dio kiyamam. Butun gece sarilip uyudu kocis bnde nefesini dinledim.
Hayatim sirtini doner misin diyorum. Ter atiyorum resmen.bu sefer daha ski sarilip.karnimi.ovaliyo.gecicek gecicek az kaldi.dio:)
Duygusala bagladik fena halde.
Dun vadi.olmasina rgmen uykun vars uyuyalim hatun dedi dusunun artik :)
Ben o zamanlar tahmin ederken laternenin Zaman'ından bir on gün sonra doğuracağını vs derdim.
Tansiyon cok önemi hayatım tansiyonun yükselirse genelle alırlar ki cok şükür yuksek değilmiş.
Her hazırlıkların tamam mı?
Haftaya vadiyi son kez kocisinle doya doya izle:))
Ay kozlar korkmaya başladım valla karnımı gören erkekmi diye soruyo herkes kız deyince aaa karnından erkek sandık diyo ben bütün hazırlıkları pembiş pembiş yapmışken istermisiniz sürpriz olsun
Ay kozlar korkmaya başladım valla karnımı gören erkekmi diye soruyo herkes kız deyince aaa karnından erkek sandık diyo ben bütün hazırlıkları pembiş pembiş yapmışken istermisiniz sürpriz olsun
tekrar tekrar tekrar okudum mesajı.. kızlar facede yazmışlar.. gece ben uykumun arasında bi gelmiştim boo burdaydın.. demek hemen sonrasında da doğuma gittin.. Allah'ım hayırlı evlat eylesin.. darısı bizlere olsun.. fırt diye çıkmış maşallah
kıııız dünür gelinime iyi bak.. sana benzeyecek belli ki kızın.. kiloyu dert etme.. sağlıklı olsunlar yeter ki..
arayı çok açma arada gel..
babababababa arkamdan dedikodu yapıyorlaaarrrrr
ateşölçerin baykuşlusu yok da.. gratis diye bi mağaza varya orda çok güzel baykuş kutulu el kremi ve dudak balmları varmıi.. gece nette gördüm.. hemen gidip bakmam lazımAllah'ım ne olcak bu baykuş sevdam.. yıllarca kelebeklere takılmıştım.. şimdi baykuşlarla özdeşleşmek üzereyim..
haa mezoş dün fotoğrafçım ile görüştüm.. mail listesi vericem ona, ilk fotoğraflarımızdan bir kart hazırlayıp göndericek.. ama buraya ekleyemezgörmek bilmek isteyenler bana özelden maillerini atsınlar.. sizi de listeye ekleyim
evet arkdşm bide ben varım.başka varmı bilmiyorum..gerçi o güne de bakmaz canı isteyen çıkıp geliyo baksana
Offff dr ameliyattaymis dolayisiyla butun hastalari sarkmis. Bekliyorum hala. Dr umun hemsiresine sordum nst ye alir mi die 36. Haftada aliyor dedi.
Bana da cok söylediler annem de söyledi. Bende diyorum kendi bilir pembe tulumlarla büyümek zorunda kalır :))
Offff dr ameliyattaymis dolayisiyla butun hastalari sarkmis. Bekliyorum hala. Dr umun hemsiresine sordum nst ye alir mi die 36. Haftada aliyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?